Annons

Vill du jobba med mig? Lediga tjänster på Trendenser.

De senaste åren har jag haft två fantastiska assistenter. Men båda kom in på Berghs School of Communication när jag gick på min föräldraledighet med Oscar för drygt 1,5 år sedan. Den ena jobbar nu på Forsman & Bodenfors och den andra är kvar hos mig på deltid men är snart utexaminerad AD vilket betyder att jag måste staffa up med nya personer som kan hjälpa mig med det dagliga arbetet i Trendenser AB. Under 2019 kommer det att hända många spännande saker. Jag släpper min första bok, ska göra en föreläsningsturné och sjösätta nya projekt. Vill du jobba med mig? Här är några lediga tjänster du kan söka! 
 
Assistent (heltid eller deltid efter ök.) 
Jag söker efter en motsvarighet till Isabella Löwengrips Simon. Du som förstår vet vad jag menar. Jag behöver någon som kan kliva in och underlätta mitt arbete. En strukturerad och lösningsorienterad assistent som kan sköta admin, projektplanering, logistik, statistikrapporter och uppföljning, som håller ordning på kontoret och ser till att projekten löper smidigt. Du är inte senior, utan snarare i starten på din karriär och ser det här som en möjlighet att få en crash course i branschen men också som en chans att få vara en viktig kugge i Trendenser AB’s framtida utveckling. Du har körtkort (gärna bil) och du pratar/skriver obehindrat på både svenska och engelska. Ange gärna ditt löneanspråk/önskat löneintervall i ansökan. 
Skicka din ansökan till: [email protected]
Bifoga: CV, personligt brev och ev referenser
Märk ämnesraden med: Förnamn, efternamn samt önskemål om heltid eller deltid.
 
Säljare (arbetstid efter ök eller uppdragsförsäljning mot avtal med F-skattsedel) 
Du måste älska inredning och ha kunskap om sociala medier men du behöver inte jobba som säljare idag. Det viktiga är att du har förmågan att skapa affärsnytta för alla inblandade parter. Framförallt för mina kunder. Du tänker utanför boxen och får saker att hända, samtidigt som du klarar av att tacka nej till kortsiktig lönsamhet och känner av vilken typ av affärer som bygger Trendenser på lång sikt. Du kommer att ingå i ett team med två befintliga säljare så det är viktigt att du är en lagspelare. Upplägg med uppdragsavtal eller provisionsbaserad lön beroende på ök. 
Skicka din ansökan till: [email protected]
Bifoga: Presentation, CV och referenser
Märk rubriken med: Förnamn, efternamn samt ditt önskemål om anställning eller uppdragsförsäljning.
 
Presentations-expert (frilans)
Jag är på jakt efter en originalare/formgivare eller liknande som är duktig på att göra Powerpoint eller Keynote-presentationer. Du är van att paketera information, bygga mallar, skapa rörliga presentationer och intressanta övergångar. Du har eget företag och F-skattsedel och kan fakturera efter utförda uppdrag. 
Bifoga: Exempel på en tidigare presentation/case och prisuppgifter
Skicka din ansökan till: info (snabel-a) trendenser.se
Märk rubriken med: Ditt företagsnamn. 
 
Praktikinformation
I mån av plats försöker jag ta emot och hjälpa studenter från universitet och yrkeshögskolor med praktikplats och uppsatsämnen. Just nu är våren 2019 fulltecknad men jag tar alltid emot intresseanmälningar. Jag har dock inte möjlighet att ta emot praktikanter under 18 år. Här kan du läsa mer om hur det fungerar
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Sofia skriver:

    Men dröm att få jobba med dig! När ska dessa tjänster tillsättas?
    Tror och hoppas att jag skulle kunna tillföra något till Trendenser AB! Tar snart examen i Strategisk Kommunikation och PR och har innan dess både pluggat Inredning och Visual Merchandiser!
    Skulle beskriva mig själv som en organiserad teamplayer som trivs som bäst när jag får vara kreativ och komma på nya lösningar!
    Ha det fint och lycka till med ditt fina företag 🙂

  • Lovisa skriver:

    Spännande! Vilket företag du har skapat ju! ??

  • Ida skriver:

    Men gud va kul det vore att va din assistent ? Är det i Sthlm?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.