Annons

Intervju i Allt om Mat

Lästips! I senaste numret av tidningen Allt om Mat har de intervjuat mig om aktuella trender i köksregionerna. Förutom att hållbarhet och långsiktighet är i fokus så är jag väldigt glad över något annat. Sammanhanget. Utöver mig har de även intervjuat Claes, chefredaktör på Sveriges största inredningstidning Sköna Hem och Karin, en av landets proffsigaste PR-chefer. Vem hade trott det när jag startade Trendenser och inte togs på allvar av någon. Jag fick inte ens skriva upp mig på utskickslistorna för pressreleaser och nyheter eftersom man inte kunde förstå vad bloggare skulle med den informationen till…
Foto: Karin Sköldberg (lånad från instagram)

Kategorier:

Kommentarer

 • Li skriver:

  Åh vad roligt. Grattis till din medverkan! Ska läsa den senare idag.

 • K. skriver:

  Vilket ärofyllt sällskap. Där passar du! En eloge till dig för din proffsighet i en tid när influencers är något jag annars mest förknippar med yta och tanklös konsumtionshets.

 • Anonym skriver:

  Karin och du borde göra ngt ihop! Female power.

 • Anna skriver:

  Ska kolla på Readly. Varför startar du inte upp din iPad-tidning igen den vägen?

 • JW skriver:

  Heja Frida! 🙂

 • Alexandra skriver:

  Kul! Grattis! Nej det är verkligen inte lätt att vara nystartad… Du har lyckats bra! Ska bli intressant att lyssna på dig i Hovås!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.