Annons

Hemnetgodis: Alfhemsgatan 7

Det är många som mailar mig och ber om tips på olika lösningar för hur de kan placera en platt-teve i rum där man inte kan väggfästa dem. Kolla in den här lägenheten på Alfhemsgatan 7. Ser ni var den står? På en golvställning. Fin möblering i övrigt också. 
Foto: Alvhem

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Jätte fint 🙂 /
  @pickypostersofficial – Konst posters

 • Så väldigt fin lägenhet! Tjusigt inredd, sparade några av bilderna för inspiration. Är dessutom på jakt efter Eva-fåtöljer med fin patina och blev ännu mer sugen nu! Kikade in hos mäklaren för fler bilder, och reagerade på at det var personer med på mäklarbilderna! Du som har koll, är det vanligt? Eller en ny trend, ett försök att göra bilderna mer levande? 🙂

 • Karin skriver:

  Funkar nog fint om man aldrig ser på tv några längre stunder…

 • Camilla skriver:

  Man kan också ha sin tv på ett staffli 🙂

 • Jag tyckte om väggfärgerna… ? nån chansning på vilka toner? De ser ju gråa ut om frågan är om de är neutrala är mer beige/gula?

 • Jeanette skriver:

  Superfin lägenhet! Vet du möjligtvis varifrån de låga bokhyllorna kommer? Tack på förhand!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.