
Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Ett namn att lägga på minnet är Emeli Höcks, formgivare och fotograf från Halland med masterexamen i design från HDK-Valand. Hon arbetar i gränslandet mellan konst, materialforskning och hållbar design genom att skapa nya, biologiskt nedbrytbara material till sina verk och gör helt otroliga skulpturer av alt från malda snäckskal till äggskal. Henne arbete undersöker […]
Insåg lite yrvaket att vi vänt kalenderblad inatt. Redan 1:a november? Jag som tänkte utmana mig själv att öka takten och uppdatera bloggen en gång om dagen, som en slags nystart under november. Lika bra att sätta igång direkt! Här kommer några blandade bilder och minnesvärda ögonblick från månaden som gick. Oktober bjöd på så […]
Inlägget är reklam för Carpe Diem När jag tog ett sabbatsår för att skriva, så skrev jag faktiskt inte bara en bok. Jag har även agerat medförfattare i Carpe Diem Beds stora boksatsning Bedrooms as Sanctuaries som lanseras nu i oktober. En djupdykning i sömn, forskning, myter och ritualer, stylingknep, trendspaningar och framförallt inspiration kring […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.