Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Nu var det länge sedan jag visade något inspirerande objekt till salu, men har det inte gått lite stå i stylingen av bostäder? Mycket är samma lika ut nuförtiden. Man hajar ju till när man får syn på en sån här pärla – Illergatan 2, till salu via Bjurfors Göteborg. Om jag inte misstar mig […]
Milanomässan har gått av stapeln i veckan (Trendstefan har full rapport) men den branschnyhet som fått allra mest genomslag på hemmaplan senaste dagarna är utan tvekan att IKEA lanserat en ny kollektion av IKEA STOCKHOLM. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll! För att fira att detta designkoncept fyller fyrtio år i […]
Innehåller reklamlänkar/adlinks till köpställen Kan du tipsa om de skönaste stolarna till en matplats? Den frågan dyker upp med jämna mellanrum i Trendensers Facebookgrupp, i DM’s och i mail. Ni som läst mina böcker vet att stolar är som löparskor, komforten uppfattas olika av olika kroppstyper och det går inte att sammanfatta i ett kort […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.