Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks Jag postade den här bilden på instagram stories häromdagen när jag fikade med Johanna som ska hjälpa mig anlägga en köksträdgård på baksidan av vårt hus. En ostylad bild i stunden, för att jag var glad att vi är igång. Fick SÅ många frågor om var jag köpt servetterna… och […]
Här kommer som alltid på söndagar – en snabbt svep med veckans inredningsnyheter och branschsnackisar. Summerad i en scroll, för dig som vill hålla koll! Våren 2025 lanserar Reijmyre Glasbruk tre nyheter. Den ikoniska skålen T66 av Björn Trägårdh gör efterlängtad comeback (och åker rakt in på min önskelista!), Thomas Sandells serie Lina släpps i tre nya […]
Inlägget är betald reklam / annons för Nittsjö Min mormor var en stor samlare av Nittsjö, därför gör det mig så glad att se att företagets nya ägare har valt att förvalta detta anrika svenska varumärke. Idag ska vi få lära oss mer om en svensk designskatt som har format både material och estetik i […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.