Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Svenskt tenns rosettformade krok i mässing står på min önskelista och när jag skulle googla en länk för att skicka till tomten dök en annan variant upp… Den första modellen formgavs av Svenskt tenns grundare Estrid Ericson och är handgjord, så varje exemplar är unikt i sitt slag. Rosetterna kan variera något i utseende och […]
Första söndagen i december och äntligen dags att tända det första adventsljuset. Men innan jag gör det kommer här ett svep med inredningsnyheter från inredningsbranschen! I slutet av november öppnade inredaren Marie-Louise Sjögren upp sin nya butik på Grev Magnigatan 6 i Stockholm. Nu har hon även webbshop och en egen serie keramik och textilier. Elsa […]
Peppen inför första advent är hög och jag har redan börjat smyga in några juldekorationer. Längtar så mycket efter julstämningen, julljusen och dofterna och att få uppleva allt det i vårt nya hus. På tal om dofter så förknippar jag kanel och stjärnanis med min egen barndom, så en av de absolut första sakerna jag […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.