Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Stockholm Furniture Fair och designveckan har gått av stapeln i Stockholm, ett amerikanskt bolag lanserar en ny färgfackhandelskedja i Sverige och NOD fortsätter köpa upp designföretag i branschen. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll på några av de senaste inredningssnackisarna från vecka 6, 2025! Möbelmässan satsade stort på kunskapshöjande diskussioner i […]
Inlägget är reklam för Schneider Electric Har du tänkt på hur många gånger man ser sina eluttag och tar på sina lampknappar under en dag? Valet och placeringen av dem kan göra stor skillnad för helhetsintrycket och känslan i en inredning. Därför är det en av de saker jag brukar lägga mest tid på när […]
När vi hade kommit hem från förra årets julfirande, alla väskor var uppackade och hela familjen låg nedbäddade i sina sängar och sov, bestämde jag mig för att smyga upp och köpa en julklapp till mig själv. Ett syskon till vårt soffbord från Norrgavel i form av ett matchande sidobord att ställa intill min favoritfåtölj […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.