Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Inlägget är reklam för A2 Designers Under vinjetten ”Local hero” belyser jag kända nordiska designklassiker i samarbete med dess producenter. Genom att berätta mer om möblernas historik, bakgrund och tillverkningsprocess hoppas jag att fler ska få kunskap om och förståelse för den verkshöjd de faktiskt har. Dessutom känns detta som en roligare och mer lärorik annonsform […]
När jag satt uppe sent en kväll och gjorde moodboards för ett kommande projekt snöade jag in på strukturer och texturer i keramik och fann via länkars länkar till Lina Lygneroth. Hon gör keramisk konst och experimenterar med olika ytskikt. Otroligt fint! Man vill bara sträcka fram handen och känna på sakerna. Poetry in fricton, […]
Söndagar betyder som vanligt en summering av veckans nyheter och snackisar. Här kommer ett svep för dig som vill ha koll på det senaste som hänt i den nordiska inredningsbranschen. Inredaren Gustav Ovland (känd för sitt projekt Stärkelsefabriken som bland annat synts i serien Husdrömmar) har tagit fram en kollektion naturfärgade textilier för Norvigroup, Norges största […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2019 Trendenser AB, All Rights Reserved
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer
Jag accepterar
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.