Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Maj exploderar utanför fönstret. Körsbärsträden bågnar av rosa fluff och mailboxen plingar av nyheter och lanseringar som ska ut innan semestrarna. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll på de senaste branschsnackisarna! Ballingslöv har lanserat ett nytt koncept för utekök. Nordiska Galleriet har presenterat en exklusiv nytolkning av Grythyttans klassiker – i mörkgrön, lackerad […]
REKLAM FÖR EGEN VERKSAMHET Det är många som har undrat varför Handbok i inredning och styling har varit slut i lager under så lång tid. Nu kan jag äntligen berätta. Ni som har följt min blogg ett tag kanske minns att förlaget som gav ut mina böcker blev uppköpta av ett stort danskt bolag. Som […]
Det här blogginlägget om vikt på bestick – väckte roliga följdfrågor. Att designa sköna bestick är ju en hel vetenskap och vad de väger är bara en detalj som utbildade formgivare tänker på. Men, många av kedjorna som säljer bestick ”vid sidan av” sitt ordinarie sortiment (jag tänker på alla hemtextilföretag, klädkedjor, bildelsvaruhus och liknande) […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Vilken underbar skärbräda!
Vilken underbar skärbräda!
Precis en sådan gjorde jag på träslöjden. Har för mig att jag borrade hål och stack in en läder-knorr i rumpan, som grädde på moset.
Så kul att du hittade nåt som du ville ha 🙂
När jag jobbade med kött rengjorde vi skärbrädor och huggkubb sålunda: strö med grovsalt, låt det stå en 15 min. Skrubba sedan med en rotborste och skölj av. Saltet rengör och desinficerar.
Härlig färg på brädorna! Söt grisform också 🙂
Ett underbart tips!
Fick några små av min mamma, underbart att äta våra helgfrukostar på dem ? har väldigt många stora med!
ja men ja har faktiskt köpt flera st en gris oxå som jul skinkan brukar få va på
och som ja säger då vid jul skinkan "klär" vi ett varv med aluminium folie runt "magen" på grisen så inget med bakerier så där inte
god juo o kramen me
Fin skärbräda. Jag har det så lyxigt att min pappa gör skärbräder. Jag har flera stycken, bl a en grisformad. Ha en god jul.