Annons

Jul på Spinneriet och en stunds julefrid i sinnet

Klockan var strax efter fem imorse när jag gav upp snurrandet i min säng och körde ut till Spinneriet för att dubbelkolla om jag verkligen stängde av kaffebryggaren innan jag åkte från kontoret igår. Helt säker på att jag inte hade gjort det. Men där var allt fridfullt och fint. Självavstängningen på vår Moccamaster hade löst problemet. Gah! Så skönt och så retligt på samma gång. Nåja. Då vet jag i alla fall att vi har en sådan funktion så slipper jag göra om misstaget igen. Nu sitter jag hemma vid köksbordet i ett beckmörkt hus och njuter av tystnaden. En kopp nybryggt kaffe, en upptinad lussebulle och en stulen skärva av julefrid i sinnet innan resten av familjen vaknar och helgen rullar igång.

Foto: Frida Ramstedt

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Så skönt att tekniken är till vår fördel för det mesta, men retligt att behöva åka iväg för att bekräfta det förstås 🙂
  Sitter själv här och försöker tanka lite energi medan mannen & kottarna hämtar julpyntet i källaren (puh) och tänkte då på att man måste klicka sig in på varje inlägg när man läser via Bloglovin som jag gör. Ett I-landsproblem helt klart, men att läsa via Bloglovin gör jag för att det ska vara enkelt och smidigt att läsa mina favoritbloggar.
  Sen lämnar iofs Bloglovin mycket att önska nuförtiden, appen är så seg så klockorna hinner stanna både en och två gånger innan inläggen laddas, och som läsare har man ju ingen support att vända sig till tyvärr. Men det antar jag att tex du har som en av alla influencers som tipsar om att läsa via Bloglovin?
  Det blev ett längre inlägg än tänkt, så går det tydligen när man får en stund för sig själv 🙂
  Avslutar med att tacka för fantastiskt välskrivna inlägg och massor av inspiration under det gångna året! Hoppas att du får en rofylld och fin jul tillsammans med dina nära & kära!

 • Linda skriver:

  Jag har kommit på att minnet liksom blir fullt i bloglovin-appen ibland, om du tar bort den och sen lägger till den på nytt s funkar den bra igen! Störigt problem dock…

 • Linda skriver:

  Glömde, tror också att du kan ställa in i bloglovin hur din blogg läses in, så man slipper klicka två gånger.

 • eKorren skriver:

  Testa feedly, som alternativ till bloglovin.

 • Bella skriver:

  Trist att vakna med den paniken men mysigt med en lugn stund sådär tidigt på morgonen 🙂

 • Åsa Aabakken skriver:

  Bästa kaffekokarn den där moccamastern. Jag har en gräddvit passar perfekt i mitt snygga retrokök ☃️?♥️

 • Johanna skriver:

  Verkligen superfin stjärna! Var har du fått tag i den?

 • Lovisa skriver:

  Att få en stund tidigt på morgonen, alldeles ensam, är ju ljuvligt. Innan resten av familjen vaknar. ??

 • Jessica skriver:

  Vart kommer den fina stjärnan från?????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.