Annons

Hemnetgodis: Grevgatan 70

På tal om kontrastrik inredning så är den här en bit från min privata stil, men jag kan ändå inte låta bli att visa lägenheten som är till salu på Grevgatan 70 eftersom den är en nästintill museal exposé av kontemporär design. Så många klassiker! Lägg gärna planlösningen på minnet, jag fick nämligen en läsarfråga i veckan där den bilden kan komma till pass. Återkommer med förklaring!

Kategorier:

Kommentarer

  • Jag tycker köket känns lite konstigt i det gamla vardagsrummet… vet inte riktigt vad det är som skaver i mig men troligen att det känns lite som utplacerade lådor. Speciellt de höga skåpen.

  • Anonym skriver:

    Det borde inte vara tillåter att begå våld på planlösning sådär. Köket är ju helt felplanerat?!

  • Pelle skriver:

    Märke/namn på bänken th om ugnen?
    Mvh

  • Johanna skriver:

    Köket passade verkligen inte in tycker jag. Det här var nog inget hemnet-godis utan snarare hemnet-don’t try this at home.

  • Trendenser skriver:

    Borge Mogensen skulle jag gissa.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.