Annons

Get the look: Grevgatan 70

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
Jag har listat några av alla de designklassiker och kända möbler som syns i lägenheten som är till salu på Grevgatan 70. Konsten (och mattan?) är auktionsköp gissar jag, men har listat budgetalternativ i samma stil. Hoppas det kan vara till hjälp. Här finns alla tidigare ”Get the look” inlägg om du vill bläddra i arkivet. 
Tavla Desenio / Soffa PK31-3 Nordiska galleriet (titta inte på prislappen!) /konstverk och skulptur Eva Hild/ Golvlampa Alvar Aalto Nordiska Galleriet / Soffbord PK61 Nordiska Galleriet / Matstol Svenssons / Pall PK33 Nordiska Galleriet / Bok Christopher Wool Adlibris / Matta Jotex / Ljusstake Royal design / Vas Ellos

Kommentarer

 • N. skriver:

  Vilket designbingo!

 • Sara skriver:

  Kan du inte göra en ”get the look” från ditt hem??

 • Sofia skriver:

  En soffa för 300 000kr!! Wow. Läste jag rätt?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *