Annons

Fördomar om mig

En av Finlands största inredningsbloggare Anna-Lena Nyfors-Norrgård Välkommen Hem har intervjuat mig om de största fördomarna folk har om min inredningsstil och mitt hem. Jag är inte lika modig som Elsa Billgren, som faktiskt vågade fråga sina läsare – men här kan ni läsa mer om vad jag själv tror
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kul att få se lite bilder! Jag är lite nyfiken om du är en sån perfektionist, som du verkar? Perfekt ordning i alla lådor/garderober etc? Höga krav i ditt eget hem? Livet är ju annorlunda med små barn men ja, nyfiken på balansen mellan snyggt hem och lekfulla barn…

 • Charlotta skriver:

  Hej, intressant läsning som alltid? är väldigt imponerad över att du kombinerar din verksamhet med engagemang för miljön! Tack för tips om klimatklubben tex..försöker sprida det vidare av bästa förmåga! Vi håller på och försöker skapa ett bibliotek och letar skön och snygg lässtol, den på bilden från ditt hem i inslaget, bild 2, det låg en kudde i, var är den ifrån? Tack på förhand!

 • Anna skriver:

  Om du är nyfiken på vad vi läsare har för fördomar så tror jag att du kan tryggt fråga (kanske bara be oss läsare undvika vassa pikar). Jämfört med många andra bloggar tror jag du har ovanligt kärleksfulla läsare 🙂
  En kommentar till den svartvita fördomen; för flera år sedan innehöll de bilder du publicerade från ditt egna hem mkt svart och vitt. Kan det vara en tidigare inredninsstil?
  Och så en kommentar som jag inte kan låta bli att ge och jag gissar att du själv tänkt tanken (när du lyfter din egen roll i konsumtionssamhället). Du kan knappt visa en enda bild utan att läsarna ska fråga "var är den köpt?", vilken implicerar köpsug så klart. Jag har också ställt den frågan åtminstone vid ett tillfälle. Det blir paradoxalt i förhållande till vad du verkar vilja förmedla. Inte ditt fel. Är väl inbyggt i bildmediet.

 • Anonym skriver:

  Jag tycker det är kul att du ibland bjuder på glimtar från ditt hem i instagram Story. Måste erkänna att jag blivit förvånad över att det är hemtrevligt ? trodde nog att du var en stel typ ?

 • N. skriver:

  Lotta Agaton var väl urmodern av grafisk svartvit svensk inredning men inte är det vad man tänker på när man hör hennes namn längre? Konstigt det där.

 • Josefin skriver:

  De flesta ”stora” bloggare/influensers (alla de jag följer iaf) visar gärna upp sina hem. Vad är det som gör att just DU inte vill göra det?
  Jag respekterar att du inte vill visa men är lite nyfiken på anledningen.
  Ha en fin jul!

 • Marie skriver:

  Kul läsning och härligt hem du har, klassiskt och stilrent. Har följt din blogg sedan din start och du har verkligen utvecklats. Det enda lite tråkiga är väl det här med att reklamen nu fått så stort utrymme. Förstår att det är ditt levebröd men både bloggen och instagram förlorar lite den där genuina och äkta Frida. Numer är 50% av dina inlägg reklam eller samarbeten och förr kändes det mer personligt och inte ”påtvingade” inlägg för att du måste ”sälja”. Minska reklamen och ta tillbaks kontrollen. Bästa sättet att vara klimatsmart är att inte uppmuntra till onödig konsumtion.

 • Anonym skriver:

  Ge henne ett break! Frida har ju två små barn nu och har varit mammaledig (är väl det fortfarande på deltid?).

 • Sandra skriver:

  Håller med dig Marie!

 • Sofia skriver:

  Jag tycker det är skönt att du håller bloggen ifrån dig och inte hör som så många andra och säljer ut hem och barn. Nån bild som den här är väl okej men influensers som visar upp sina barn i nya kläder med reklaminlägg ideligen och som byter soffa varannat år känns outhärdligt. Rätt trött på att läsa om influensers liv. Gillar mig att lära mig om olika ämnen mer än privata uppdateringar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.