Annons

Get the look: Kungsgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
På begäran har jag letat reda på några av möblerna (fåtöljerna!), lamporna och inredningsdetaljerna som syns i lägenheten som är till salu på Kungsgatan i Göteborg. Hoppas det kan vara till hjälp för er som frågat i kommentarsfältet. Här finns alla tidigare ”Get the look” inlägg om du vill bläddra i arkivet. 
Taklampa Nordiska Galleriet / Fiolfikuskorg Ellos /  Fåtöljer Svenssons i Lammhult / Soffbord Nordiska galleriet / Ljuslykta Ellos / Golvlampa Nordiska galleriet /Byrå Svenssons / Taklampa sovrummet Cervera / Marmorlampa Nordiska galleriet  /Bäddset Ellos / Sänggavel i linnetyg Elllos

Kommentarer

 • Jennifer skriver:

  Åh ingen koll på väggfärgen i sovrummet i den jär lägenheten?

 • K skriver:

  Med all respekt för ditt jobb bör detta tagit cirka fem min. ALLA inspirationsobjekt har ju valfri byrå från Asplund, gatto piccolo, fikon och/eller olivträd samt floskrona och linnepåslakan.

 • Frida skriver:

  Ja, men det är populära möbler just nu. Förmodligen några av de stilnycklar vi tar med oss från 2010-2020 precis som Myran, Sjuan, Ägget, fladdermusfåtöljen och stringhyllorna som blev bärande för sin tid runt 1950-1960. Var sak har sin tid… eller var tid har sin sak kanske man borde säga 😉

 • Frida skriver:

  Jennifer: I objektsbeskrivningen står det att väggarna i huvudsovrummet (på bild) är målade i en varmgrå ton som heter "Kalk", från Jotun. Hoppas det kan vara till hjälp!

 • Det hade varit kul med en tillbaka-blick med "get the look". Jag vill gärna se ett collage med 50-tals stil (som du skrivit ovan) men skulle kanske vara en kul grej per årtionde?
  Jag reagerar lite på att väldigt många verkar köpa allt nytt samtidigt??? De flesta växer ju sakta med sina hem, alltså har kvar saker från tidigare eller som de ärvt och då blir ju stilen mer personlig/blandad…

 • Madeleine skriver:

  @Backstage Det är väl snarare att lägenheten stylas inför försäljningen. De flesta mäklarbyråer erbjuder ”gratis styling” och därmed med en lista på de produkter som du kan köpa för att göra lägenheten mer attraktiv på marknaden. Nya produkter som är just de senaste på marknaden…

 • Frida skriver:

  Hej,
  i det här fallet är det en privatperson som bor såhär och som verkar ha inrett själv.
  Visst är det mycket som ligger i tiden just nu, men jag tycker man ska vara försiktig att döma. Vad gör en inredning mer creddig för att den var 100% rätt för 10 eller 20 år sedan. Det kan bli lika mycket "designbingo" eller "ängsligt" det även om det är vintage eller retro. Alla har givetvis rätt till sin egen åsikt men alla har inte rätt att såra andra – därför har jag inte släppt igenom några kommentarer som hamnat i blockeringsfiltret – ni som undrar varför era kommentarer inte syns vet nu varför.
  Jag tycker vi ska vara respektfulla i tonen och tänka på att alla bostäder man uttrycker åsikter om faktiskt har en ägare som också har känslor och som kan läsa det som skrivs. Har raderat de hårdaste kommentarerna och kommer så fortsätta göra om det skrivs mer elakt. Jag släpper inte igenom något jag inte hade kunnat hantera att läsa om min egen smak.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.