Annons

Dagens kontor – Jakten på det försvunna dagsljuset. Plus framtidspepp.

Det låter som ett sällskapsspel, men det är mitt arbetsliv i ett nötskal just nu. Jakten På Det Försvunna Dagsljuset. November är en hopplös månad för den som mestadels fotar i dagsljus. En stor del av min tid går åt till att jaga solstrålar i studion. Idag har jag även haft en anställningsintervju (håller på att rekrytera en ny assistent) och så har jag bokat en föreläsning i november 2019. Alltså om 12 månader! Overkligt att skriva på det kalenderbladet redan nu. Men det gör mig också orimligt glad. Att jag kommit så pass långt i mitt företagande att jag inte behöver gå in i ett nytt år med oro och ont i magen. Snarare pepp och förväntan. Det tog några år, men så jäkla värt. Nu har jag ju verkligen vett att uppskatta det. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Du är en grym förebild! Givmild mentor och alltid i framkant. Gott jobbar!

 • Rebecca skriver:

  Hej! Finns tjänsten utannonserad? Mvh

 • Lovisa skriver:

  SOM jag saknar ljuset!

 • Jasmine skriver:

  Ditt inlägg inspirerar mig – tack för det!
  Kram

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *