Annons

Stylingknep ljuslyktor: Två är ett par, tre är en samling

Några superenkla tips till dig som inte får till det med värmeljuskopparna på byrån eller soffbordet. Bara några små justeringar som kan ge mer dynamik. Tänk dig ytan eller formationen sedd uppifrån:
 
– Rada inte upp lyktorna på en linje.
– Samla i grupp, istället för att sprida ut.
– Lägg till en kantig form (ett fat, en bok eller tidningshög) som bryter det runda. 
– Blanda gärna höjder/storlekar så blir det inte platt. 
– Använd udda antal (3, 5 eller 7)! Det ger bättre dynamik eftersom du fintar ögonen som vill para ihop och sortera. En är ensam, två är ett par, tre är en samling.

Kategorier:

Kommentarer

 • Det här är ett så sant knep och gör så stor skillnad. Minns att jag klärde mig det i teorin för något år sedan men har fortfarande svårt att minnas det i praktiken, först när jag ställer till en tredje så ba; JA!!! NU så!
  Bra påminnelse och tips om grupp istället för rad också!

 • Lina A skriver:

  Så enkelt och bra. Ska testas i helgen!

 • Malinskan skriver:

  Gillar verkligen din nya inriktning på bloggen. Tycker det är spännande att kolla in varje dag nu och se vad du skriver om. Alltid kul att lära sig nya saker och du ger så pedagogiska tips. Mycket roligare än Hemnetgodis och produktkollage så tumme upp från mig! Trevlig helg!

 • Lena skriver:

  Så trevliga och bra inlägg Du gör. Jag kommer att stå i kö för att köpa Din bok. Ser fram emot att den kommer ut i handeln.

 • Emelie skriver:

  Tänk på att inte ställa för tätt eftersom levande ljus blir en större brandrisk i grupp och använd alltid 100% stearin för paraffin är ännu skadligare för miljön ✌?
  Å glöm inte släcka!!

 • Lovisa skriver:

  Så sant! Snyggast är att blanda formerna även på ljuslyktorna tycker jag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.