Annons

Instagram moments @trendenser

Under veckan som gått har jag varit värd för ett internationellt pressbesök för Göteborg & Co. och bloggen har blivit lite lidande med innehåll – men jag har uppdaterat mitt instagram stories desto flitigare. De bilderna ligger ju bara uppe i 24 timmar så om du missat kommer här en snabb recap!
1.) Fick testresultaten från min blodanalys i veckan med noteringen att jag har låga järn och B12-värden. Postade en bild om det på instagram och blev genast överöst med omtänksamma tips. Sellerijuice, Holistics Mega B vitamin, B-jäst, grönkål. nässlepulver… Tack för alla knep. Ska definitivt pröva och se om det hjälper!
2.) Det bästa med mitt jobb är alla intressanta människor jag får träffa, som jag aldrig hade fått access till om det inte vore för mitt bloggande. Veckans bästa var studiebesöket hos Staffan Holm. Mer om det i ett senare inlägg. 
3.) Årets mest gillade instagrambild hittills? 5000 likes och stormig debatt i kommentarsfältet. Gå in och läs om du missat. 
4.) Sist men inte minst (lovar att detta inte ska bli en matblogg men kan ej låta bli att tipsa) . Jag åt kikärtspannkakor på Zamenhof igår. Så jäkla gott. Om ni ursäktar kraftuttrycket. Ni måste testa dem om ni har vägarna förbi Göteborg. 
 
Vill du följa mig på Instagram så finns jag här: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

  • Maria skriver:

    Hej Frida! Hur läser man inlägget från foto nr 3? Finns det en länk? Eller missar jag den någonstans. Trevlig helg!

  • Hannah skriver:

    Maria du hittar bilden på Fridas instagram. Det är en app man måste ladda ner tilll telefonen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.