Annons

Happy Weekend!

Jag har gått en tuff rond mot mig själv de senaste dagarna och firar därför in helgen i horisontalläge. Jag hoppas pigga på mig snart, men i väntan på det bjuder jag på ett tips jag själv fick under veckan som gick. På temat detox och kemikaliebantning av vardagsvaror. Har ni hört talas om svenska Under Your Skin? En naturlig pumptvål som kommer i en hållbar, nedbrytbar och snygg förpackning av sockerrör. Så. Himla. Bra. Mer sånt tack!

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline Flindt skriver:

  Ha en lugn och skön helg kära Frida, Kram Caroline

 • Cecilia skriver:

  Tack för tipset! Trevlig helg! Får man fråga vad du har för fint nagellack? Hälsn. Cecilia

 • Anonym skriver:

  Du är grym Frida. Väcker mycket tankar och får mig att reflektera! ta hand om dig

 • Jag är såå glad att du tycker om den! Ha en underbar söndag.
  Bästa, Lovisa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.