Annons

Veckans inredningsnyheter – v. 27 / 2018

Det har blivit dags att bjuda på sommarens sista söndagssummering. Såhär års tar ju de flesta PR-byråer och företag en paus med sina nyhetsutskick och många bloggare unnar sig välförtjänt ledighet. Underlaget tunnas därför ut under ”industrisemestern” och mina nyhetssummeringar tar ett kort uppehåll – men i augusti rullar jag igång med ett uppsamlande sommarsvep. Så jag lovar, ni kommit inte missa något viktigt! 
Vad har hänt under juli månads första vecka? Nordiska Kök har släppt nya pressbilder stylade av Sarah Widman, fotade av Bodil Bergqvist.
Ännu ett svenskt företag som säljer sänglinnen har sett dagens ljus (vadan denna trend?). ASKA Stockholm lanserades i veckan med pressbilder av Daniella Witte.

Stelton har meddelat att de uppdaterar sin klassiska serie med en vattenkokare!
Korbo har utökat sitt klassiska sortiment av korgar med ett nytt paraplyställ. 
H&M har släppt sitt nästa designsamarbete. De teamar upp med det anrika brittiska textilföretaget GP J & Baker i höst. Så himla spännande! Tipstack till Weronica
 
Notiser 
– Louis Poulsen har fått nya ägare sedan Polaris sålt till Investindustrial. 
– IKEA erbjuder 700 personer att sluta som en följd av omställningen till e-handel.
– Svenska Hem går mot strömmen och öppnar fler fysiska butiker, senast i Karlstad.
– Konkurshotade Indiska har fått snurr på affärerna igen
– Elle decoration har värvat bloggarna Elin Lannsjö och Marie Strenghielm
– Absolut Art är aktuella med ytterligare ett nytt samarbete – illustratören Stina Persson har tolkat modedesignern Ida Sjöstedts alster i fyra olika posters. Säljstart i samband med modeveckan i slutet av augusti.


H&M Home är också aktuella, nu med en ny serie pressbilder stylade av Lotta Agaton
Svenska Melimeli har premiärvisat nya fåtöljen Vivi Chair, i en benvit Teddy-klädsel.
Och Svenska Layered har släppt sin “Entrance Rug” i en ny limiterad kulör – Bone White. Veckans Hemnetgodis då? Kolla in den här till salu via Magnussons Mäkleri. Är den också en stylingprodukt tror ni? Eller bor där någon på riktigt? 
Foto: Nordiska kök, Aska, Korbo, Stelton, H&M + GP J & Baker, H&M Home, Melmelli, Layered, Magnussons mäkleri

Kommentarer

 • Lisa s skriver:

  Tack för inspo. Hemnet objektet är, i mina ögon, otroligt själlöst. Skrattade nästan för mig sjölv när jag såg alla perfekta kuddar. Kram Lisa S

 • Lovisa skriver:

  Bra sammanfattning, uppskattar verkligen dina summeringar av nyheter! ?

 • Christa skriver:

  Gillar dessa inredningssammanfattningar!! Tack.
  //C
  https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Emma T skriver:

  Hade varit lite kul att se statistik på sängklädesförsäljningen… Men tror nästan att det kommer bli mer mönstrat framöver. Vad tror du?
  Hyrde boende hos daniella witte förra sommaren och sov där i mönstrade lakan – troligen första gången sedan jag flyttade hemifrån. Efter det har jag längtat lite och för någon månad sedan så blev det tillslut mönster i sovrummet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.