Annons

Get the look: Chalmersgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks
 
Varifrån kommer stilbärarna i den tidstypiskt inredda lägenheten på Chalmersgatan? Jag har letat reda på några av de möbler och inredningsdetaljer vi kommer minnas från vår generation. Kanske är det något du letat efter? Inköpsställen via adlinks hittar du nedan. 
Bordslampa Rum21 / pläd Ellos / ljusstake Rum21 / taklampa Rum21 / soffa Rum21 / matta / soffbord spegelglas Rum21 / soffbord svart Rum21 / matta Jotex / fåtölj Rum21 / bok Kate Moss från Bokus / urna Rum21 / taklampa opalglas Rum21 / stol Rum21 / svart bord Rum21 / vas Rum21 / trästol Nordiska galleriet / gardin Ellos

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Men som kommentar på att du aldrig gjort något hemma-hos-reportage på 13 år, så visar du ju då och då bilder på saker du nyss köpt, en liten bild på en fönsterkarm med dess innehåll osv. och alla de bilderna visar ju just detta ideal som du skriver om. Jag kritiserar absolut inte detta! Då skulle jag inte läsa din blogg! Jag bara menar att det ju är precis den stilen hela din blogg promotar och inte det personliga och egna som går mot trenderna och då går ett sånt inlägg lite stick i stäv med bloggens fokus.

 • Frida skriver:

  Mia jag tror du missförstår mig. Jag kritiserar inte stilen, jag lägger ingen värdering i den – jag konstaterar att det är de här sakerna och den här looken (där allt är producerat ganska nyss) som vi kommer minnas från vår generation.
  Att skriva och bevaka inredningsbranschen handlar heller inte om att skriva om sin egen smak utan likt vilken annan bransch som helst nyhetsbevaka och skriva om det som är aktuellt just nu. Det betyder inte att jag köper precis allt jag visar (lika lite som
  en chefredaktör på en inredningstidning äger eller tycker om prick allt som visas). Detta är ju ingen dagboksblogg utan en ämnesblogg. Därmed inte sagt att jag tycker det jag skriver om är fult heller: de orden har någon annan lagt i min mun isåfall.
  Som ekonom kan jag bara konstatera att de senaste årens uppsving i konsumtionen är drivet av den låga räntan. Det är tack vare den och möjligheten att göra bostadskarriär och tjäna pengar på att byta bostad oftare än tidigare generationer som många fler har råd att köpa lampor för 20 000 kr idag jämfört med igår. Det är också bara ett konstaterande. Ingen kritik.

 • Mia skriver:

  Ok! Jag tolkade ordet ”historielöst” som negativt klingande, men då förstår jag att du inte ser det som negativt.

 • Åh är inte den fina våningen såld ännu, gjorde liknande upplägg i bloggen för någon vecka sedan, tycker att den och själva stilen är så fin.
  Ha en fortsatt fin dag!
  Inredningshjälpen/Anette

 • Johanna skriver:

  Hej! Vet du namnet och färgen på mattan? Jättefin!

 • Nini skriver:

  Är det bara jag som kommer inte åt mattan som du länkar till?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.