Annons

3 x DIY och enkla semesterprojekt

Eftersom det hela tiden kommer in nya bloggläsare via mitt instagram-konto och ni som har följt mig länge säkert inte minns allt jag tipsat om genom åren tänkte jag passa på att påminna om tre superenkla IKEA-hacks som jag gjort tidigare. Kanske kan inspirera till ett enkelt semester-DIY för att uppdatera något du redan har hemma?
Ett superenkelt (och billigt) sätt att uppdatera en soffa / fåtölj istället för att byta klädsel är att byta eller måla om soffbenen. Här kan du läsa om hur jag gjorde.
Sommarens enklaste IKEA-hack till barnrummet? Använd ett bordsben / bockben som en klädstång i miniatyr för de söta små kläderna (istället för att gömma dem i en byrålåda).
IKEA’s budgetpall Frosta kan göras mer bekväm med en mjuk sits. Köp en rund kudde och en halvmeter av valfritt tyg på löpmeter (eller ta ett gammalt kjol- eller jeanstyg du inte använder) och häfta fast med häftpistol under sitsen. Klart!
 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Christa skriver:

    Åh… älskar den lilla baby-klädstången!! Måste göra en sån.
    /C
    https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  • Lovisa skriver:

    Smarta tips! ??

  • Conny skriver:

    Badbingo. Rolig idé.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.