Annons

Lookalikes: Design House Björk matta

Det är inte första gången Lena Bergströms Björk som produceras av Design House Stockholm agerar (ofrivillig) förlaga till liknande mattor, från lågpristillverkare. Denna gången är det Jysk som är i farten. Eller vad säger ni om de här. Visst är de lika som bär? 
Bild 1: Björk gångmatta 80 x 250 cm med läderkant. Pris 3250 kr
Bild 2: Jysk matta Strandglim 80×200 cm med läderkant. Pris 200 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Zandra skriver:

  Der här är ju bara ledsamt. På vilka andra sätt har Jysks matta kostat om utpriset kan vara så lågt.

 • Anonym skriver:

  Varför skriver inga inredningstidningar eller dagstidningar om det här fenomenet? Hur kan det bara få pågå? Jysk kanske är omedvetna om det? Inköparna kanske inte har koll men någon leverantör har ju medvetet skapat detta.

 • Martin skriver:

  Va?! Jysk?! Vem kunde tro något sådant?
  Hela varuhuset är ju fyllt med kopior. Hylla upp och hylla ner.
  Som svar till Anonym, det är inköparens ansvar! Alla köper på samma gigantiska mässa i Kina. De måste ha bättre koll.

 • Rebecka skriver:

  Fast jag vet inte i det här fallet…är en så ”likgiltig” design på nått sätt. Båda mattorna är snygga men det är lite som en vit kakelplatta hos en leverantör skulle vara plagiat av en annan vit kakelplatta hos en annan leverantör. Är liksom lite för lite design att jämföra tycker jag.

 • Felicia skriver:

  Oj! Dom va verkligen lika. Men så stor prisskillnad. Får nog ta en sväng till Jysk för att se hur den ser ut i verkligheten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.