Annons

Get the look: Tellusborgsvägen

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks
 
Jag fastnade för köket på Tellusborgsvägen. Här är några av alla fina detaljer som syns i bild. Även om det förstås är rymden som gör det. De gröna köksluckorna är omlackerade modeller från från Marbodal och kaklet är vitt klassiskt 15×15. Marmorbordet ser ut att vara ett DIY-projekt. Ommålat benstag och måttbeställd stenskiva? Hoppas att detta kan vara till hjälp om du söker inköpsställen på något du fått span på!

Hylla Rum21 // Mjölkkanna rostfri Bagaren & Kocken // Vägglampor varmgrå Royaldesign // Grön vattenkanna Plantagen //  Dricksglas Bagaren & Kocken // Köksblandare Mora armatur // Matstol Eames Nordiska Galleriet //  Lampa Ellos

Kommentarer

  • Sofia skriver:

    Tack för tipsen! Vet du möjligen också varifrån soffan kommer?

  • Mia skriver:

    Redskapshållaren, ovanför köksblandaren, var kommer den ifrån? Supersnygg ju.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *