Annons

Läsarfråga: Tips på barstolar i nordisk stil

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar 
 
I bloggkategorin Läsarfrågan svarar jag på inredningsfrågor utan kostnad (min tid finansieras med hjälp av annonslänkar i inlägget). Har du kört fast med inredningen ett rum eller är det något annat inredningsrelaterat du funderar över? Maila mig en kort beskrivning på: [email protected] 

———————————-
Fråga: Jag undrar om du kan hjälpa mig med tips på snygga barstolar / barpallar till vår köksö. Vilka är dina favoriter om du utgår en blond nordisk stil?
———————————
 
Svar: Här är ett axplock med mina personliga favoriter, från budget till designklassiker. Hoppas det ger några uppslag som kan inspirera!
ByLassens klassiska barpall Rum21 / Budgetkap från Jotex / Barpall från HansK
Sami Kallios sköna pall Rum21 / Sjuan från Fritz Hansen Nordiska Galleriet / Budgetkap i klassisk modell från IKEA (fin som svart punkt, eller kan målas om).

Kommentarer

  • Hella skriver:

    Tusen tack för dina tips och att du tog dig tid att svara på min fråga! 🙂 Hella

  • Martin skriver:

    Vill även tipsa om Norrgavel. De har en med ryggstöd som är jätteskön. De har even en enklare utan ryggstöd. Inte lika skön, men diskret och lättplacerad.

  • Beauty Maniac skriver:

    Sjuan var riktigt snygg! Verkar också lite bekvämare än några av de andra

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.