Annons

Instamoments @trendenser

När ni tycker det är lite tyst här på bloggen kan jag tipsa om mitt instagramkonto. Det är så mycket lättare att uppdatera Stories i farten, även om jag försöker hålla takten här med så gott det går inemellan föräldraledigheten. Vill du följa mig via mobilen så hittar du mig på Instagram under användarnamnet @trendenser
1) Inredningsvärlden må vara färglös just nu men mina lunchtallrikar är icke det. Gillar verkligen att salladssäsongen är igång!
 
2) Den senaste veckan har det blivit många sena nätter med korrekturer och klippning. Men också kompletterande ljudinspelningar – det senare med en stor filt över huvudet. Jodå, allt för konsten. Och för att slippa jobbigt bakgrundsbrus. På torsdag kan jag äntligen visa er resultatet. Hoppas att ni ska gilla!
 
3) Min käre make för ju en ganska anonym tillvaro på min blogg, även om hans namn toppar sökordslistan för Trendenser på Google Analytics sedan flera år tillbaka. Han blev inte jätteglad för det här inlägget, så jag kanske ska tillägga att han är en fantastisk person och pappa ändå – även om han inte har stenkoll på när vi bytte handdukar i badrummet senast. He he.. Jag får väl kompensera honom (och er som är nyfikna på vem han är) genom att länka till det senaste avsnittet av EFN Börslunch där han är med. Spola fram till 16.58 så får ni se och höra mer om vad han sysslar med på dagarna. 
 
4) Efter att ha haft den på önskelistan länge blev Paradisverkstadens vas Kronärtskockan min present till mig själv efter inlämnat bokmanus, Never mind att jag missat detaljen som stavas r e d i g e r i n g s a r b e t e (det har hittils tagit mer tid än själva skrivandet och känns som ett evighetsarbete utan slut…) men jag blir ändå glad och stolt nu, varje gång jag ser den på soffbordet!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sarah skriver:

  Haha, jag kan också ha…hrm…skrivit något som Alex inte precis uppskattat. Ibland. Men de är ju de finaste makarna och papporna i världen alldeles oavsett och jag hade säkert satt kaffet i vrångstrupen ibland om han hade bloggat och inte jag 😉
  Trevlig helg till er båda (alla fyra!) och såå roligt det ska bli att ta del av det färdiga resultatet av allt ditt slit framöver!
  Kram

 • Ninni skriver:

  Älskar Paradisverkstadens kermik och bl.a. denna vas är min favorit i min samling…har sett att de har vunnit mer mark under senare tid lite varstans. Men jag önskar inte att den går Daggvasens öde till mötes…att bli ett plagiat här och var.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 • Hannah skriver:

  Herregud vad han tjötar på ?Ni verkar lika i att ni går in för saker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.