Annons

Hemnetgodis: Kungshöjdsgatan 9A

Den här stylingen i en lägenhet som är till salu på Kungshöjdsgatan i Göteborg är långt ifrån färgsprakande men känns ändå levande i sitt uttryck tack vare att man jobbat med flera olika nyanser i samma jordade färgskala – från lätt till djupt svärtat. Blandat med kola och aprikosrosa toner. Lägg därtill lager på lager av skrynklade textilier, skira gardintyger och tungt stickade plädar. Fint så. 

Foto: www.jonasberg.com för Stadshem, stying Grey Deco

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Hej! Jag tycker att stolen i denna stylingen är fantastiskt fin, men prislappen är ju också rätt saftig. Har du något bra tips på en liknande stol, med samma ”känsla”? Tack på förhand! Mvh Frida

 • Click here skriver:

  Awesome post.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.