Annons

Veckans inredningsnyheter – v. 11 / 2018

Ännu en inredningsvecka att lägga till handlingarna. En hel del pressreleaser om nyhetssläpp och kommande lanseringar har passerat revy och här hittar ni en summering av de mest omsnackade nyheterna – samlade i en scroll för dig som vill ha koll!
Nuura är ett nytt danskt belysningsvarumärke som skickade ut pressbilder i veckan. Har redan uppmärksammats av Wallpaper och Vogue Living som “a brand to watch”. 

Norm Architects har precis som Lotta Agaton designat badrum för Lagom Bath’s. I veckan kom pressbilderna på deras design. 

Apparatus har skapat en fin reklamfilm tillsammans med Jason Schmidt för att visa upp deras armaturer och tillverkningen bakom. Se den HÄR.
Carl Hansen & Son firar Hans Wegners ikoniska Y-stol med limiterad ancient oak.

Artilleriet släpper en kollektion doftljus i samarbete med den Londonbaserade designern Anya Hindmarch, kanske mest känd för sina lekfulla väskor, charms och stickers.

Bucks and Spurs lanserar en kollektion med inspiration från Arizona. Här, pallen Kiva. 

Designtorget lanserar en ringkon tillsammans med keramikern Amanda Tunved, som tillverkar alla för hand – i sin lägenhet. 
Midnatt har släppt ett nytt mönster, Artsie i stentvättad ekologisk bomull.

Danska kökstillverkaren Multiform öppnade nyligen showroom i Stockholm och släppte i veckan pressbilder på sin nya design Form 45. 
Lightab har inlett ett nytt samarbete med Hanna Werning i vår. Hon har ritat nya mönster till deras LED-spegel. De nya pressbilderna är plåtade av Klara K och stylade av Pamela Pomplitz. 

Tre Sekel är aktuella med många samarbeten, däribland det mobila köket Skedblad för ARKET. I veckan stod det också klart att Arket snart öppnar HÄR
 
Notiser
– Toys R US har ansökt om konkurs
– WattVeke lanserar ehandel
– Nästa svenska butikskedja efter H&M som öppnar outlets? Åhlens.
– Kamprads sista vilja, företagssatsningar i Norrland!
 
Sist men icke minst. Veckans mest speciella objekt till salu kan vara den här James Bond inspirerade lägenheten som är till salu via Lagerlings
Foto: Nuura, Norm Architechts, Apparatus,Bucks and spurs, Artilleriet, Designtorget, Midnatt, Multiform, Tre Sekel, Lagerlings

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Tack! Älskar denna söndagsläsning! Varje vecka! Alltid så bra uppdatering! Tack!

  • vita_margarita skriver:

    Hur går stentvättat (går åt MYCKET vatten) och ekologiskt ihop?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.