Annons

Budgettips: Påskägg i återvunnet papper

Inlägget innehåller reklam / annonslänk
 
Med (småbarns-) åren har jag fått mindre tid och tålamod för påskpyssel men man vill ju samtidigt göra det fint och mysigt för barnen. Blev därför så glad när jag sprang på en prisvärd medelväg i dessa färdiga dekorationsägg av återvunnet papper som man enkelt monterar med en magnet. Du kan köpa dem här!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • tack för tips! Lätta och smidiga pyssel med barn tar man tacksamt emot.
  Vi brukar måla kokta ägg tillsammans och lägga dem i en skål eller käka upp direkt. De blir gubbar, spännande djur, får lite ord på sig osv…
  Fin dag till dig.

 • Alexandra skriver:

  Fina! Vi påskpysslar sådär lite lagom, och sparar alltid pysslet. Har samma gamla fjädrar som vi köpte för tio år sen. Och med tre barn i åldern 5-13 har vi massor av påskpynt att plocka fram! Hehe…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.