Annons

Annons: Tävla och vinn Littlephants nya dockhus

Den här veckan har en läsare chansen att vinna Littlephants nya dockhus (värde ca 5000 kr). Deras nya D.I.Y. lek ger barn möjlighet att bygga sitt eget dockhus, använda sin kreativitet, lära sig om konstruktion och att samarbeta med vänner och vuxna. Du väljer själv antal rum, hur de skall sättas samma och vem som skall bo där. Storleken på rummen, möbler och dockkläder gör att alla mjukisdjur får plats och är välkomna att flytta in. Och flera barn får verkligen plats att leka samtidigt, riktigt vänskapsbyggande helt enkelt. Dockhuset är tillverkat i miljösmarta, FSC- certifierade, naturliga och hållbara material så som björkplywood, linne och ekologisk bomull. Allt är förpackat så effektivt som möjligt för att spara utrymme vid frakt och allt kan återvinnas. För att delta i denna tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!

1) Vilken produkt (utöver dockhuset) är din favorit från Littlephants sortiment?  
2) Vem skulle få det fina dockhuset om du vann och varför? Motivera kort.

 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Sofia som svarade 2018-03-13 kl 18:15:21 Hör av dig med din adress så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 19/3 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Bästa bidrag utses av en jury från Littlephant och dess beslut kan ej överklagas. Ett dockhus ligger i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du enligt personuppgiftslagen (1998:204) att Trendenser får behandla dina personuppgifter och publicera vinnaren via Trendensers blogg samt att det sponsrande företaget får administrera och registrera utskicket av vinsten. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Jessica skriver:

  1) teservisen är en stor favorit som jag gärna skulle köpa till sonen när han är tillräckligt gammal. Så fina färger och kan vara med i massor av roliga rollspelslekar.
  2) Det fina dockhuset skulle min son få. Han är 20 månader och skulle älska att låta Pippidockan och övriga små kompisar få flytta in i ett eget hus

 • Nadja skriver:

  1. Min favorit är deras skötväska Waves black/grey. Jag älskar hur Littlefants produkter är både lekfulla och stilrena på samma gång.
  2. Jag skulle vilja ge dockhuset till min klocka och bestämda dotter Lydia 2år, som precis återhämtat sig från vinterkräksjukan. Trots att hon drabbades värst bestämde hon sig för att sluta med blöja under periden vi var hemma och sjuka! Hon har fått ärva mycket leksaker från storebror som hon egentligen inte är så förtjust i. Dockskåpet däremot tror jag hon skulle älska!

 • Ellen skriver:

  Hej,
  1. Jag älskar Littlephants textilier. Fantastiska mönster och färger som passar i barnrum såväl som i vårt vardagsrum. ÄLSKAR!
  2. Jag skulle självklart ge dockhuset till min lille son Holger.

 • Jennyjenny.se skriver:

  Åh vilket fint dockhus! Om jag skulle köpa nått mer så skulle valet falla på den söta te-servicen! Båda mina barn älskar att servera te och kaffe men de gör det i mina gamla tekoppar av plast som jag lekte med som liten. Det behövs en uppdatering för te-bjudningarna!
  Och det är mina två barn (2 och 4 år gamla) som skulle få dockhuset. Vi brukar besöka stadsmuseet i Göteborg och de kan stå i timmar(!!) vid deras dockhus och greja med dockor och möbler. Ett dockhus hemma vore ju drömmen för oss alla!!

 • Ida skriver:

  1. Littlephants skötväskor är fantastiska. Bra storlek, gedigen kvalitet och vacker att ha med även när den inte hänger på barnvagnen.
  2. Jag skulle ge dockhuset till min sons kusin Anna 3 år som har brutit armen och ska bära gips i 4 veckor. Hon skulle bli överlycklig!

 • Kajsa skriver:

  1. De små muggarna! Barnen jag tog hand om när jag var aupair drack alltid i dessa och är ett fint minne. Plus att de är tokfina!
  2. Skulle ge dockhuset till min systerdotter, hon är kanske just nu lite för liten men har en sjukdom vilket har gjort att föräldrarna haft det lite tufft på senaste och detta hade varit en så fin present att ge! Jag älskar littlephant och tror ilse kommer göra det också!

 • Matilda Svärd skriver:

  1. Line(n) doll som min dotter Line fick när hon föddes, dom som köpte den var så nöjda att kaninen hette ungefär samma sak. Den är en stor favorit som hon sover med varje natt.
  2. Jag skulle då såklart ge detta dockhus till min dotter Line. Så fin grej, så mysigt hon kan ha när hon leker med mig och hennes pappa och även alla hennes vänner!

 • Amanda skriver:

  1. Messenger Bag Waves – Black/grey, som vi precis köpt som våran skötväska! Älskar den, sååå fin!!
  2. Jag skulle vilja ge dockhuset till mitt ännu ofödda barn. Vilken fin målbild under resterande del av graviditeten, att jag i framtiden kommer sitta och leka med dockhuset med mitt egna barn. Så fin, och ofattbar grej. Världens finaste!

 • Rebecka skriver:

  1. Jag är ett stort fan av Littlephants tyger och min skötväska därifrån används flitigt både med barn och blöjor samt till jobb med dator och pärm.
  2. Jag skulle ge det fantasifulla dockhuset till min son som skulle nyttja det tillsammans med kusinen och sin egna fantasi/lekar (som aldrig tycks ta slut)!

 • Birgitta skriver:

  1. Älskar porslinet! Passar både gammal som ung, stor som små!
  2. Min 2-årige son skulle få dockhuset. Han älskar sin storasysters dockhus, och skulle bli överlycklig för ett eget.

 • Josefin skriver:

  1. Alla mysiga bebisplädar
  2. Till min pysseldrottning till dotter som inte har ett dockhus ännu

 • Caroline skriver:

  Mina favoriter är kuddarna då jag älskar Littlephants mönster.
  Min son skulle få dockhuset. Det skulle vi kunna pyssla med tillsammans han och jag.

 • Sofia skriver:

  1. Skötväskan waves black/grey är helt fantastisk. Har tyvärr aldrig unnat mig den men den är såå fin!
  2. Min coola 4-åring som blir 5 i år skulle få denna. Skulle vara så kul att få skapa tillsammans med bara henne. Lillebror tar stor plats och detta skulle vara ”vårt” projekt.

 • Therese skriver:

  1. Jag är löjligt förtjus i Littlephants mönstervärld när det kommer till textilier och framförallt kuddar. Som design- och inredningsintresserad uppskattar jag att de är lekfulla i mönstret men samtidigt inte barnsliga och kan följa från barnkammaren och genom resten av livet.
  2. Min dotter #marsipangrisen (på Instagram) är en pysslare och pillare av rang och älskar dessutom djur. Hon har precis fått ett nytt rum och skulle älska att pyssla och pilla med ett så fint dockskåp i sin nya, alldeles egna, lilla lya.

 • Sophie skriver:

  1. Jag älskar kaffekopparna som har den perfekta storleken.
  2. Mina två barn har nyligen fått en lillebror och samtidigt somnvi nyligen flyttat till hus. Många förändringar med ny förskola och ny familjemedlem så det skulle vara fantastiskt att få skämma bort dem med en så fin present.

 • Karin Claesson skriver:

  1. Jag har själv en skötväska som har använts flitigt, men just nu läser vi Äntligen Bajs och Äntligen Syskon flera gånger varje kväll för vår 2-åriga dotter Elsie (på hennes begäran).
  2. Vill naturligtvis vinna dockhuset till vår Lillefant Elsie som ska bli storasyster om några månader.

 • Elin skriver:

  1. Är svag för deras waves mönster, men just väskorna med fina läderdetaljer tillsammans med det mönstret är en favorit!
  2. Jag skulle ge det till min brorsdotter som precis har fyllt år, skulle verkligen vilja ge henne något riktigt fint då hon är världens bästa storasyster, så himla klok, snäll och underbar.
  Detta kan ju sedan ärvas vidare av hennes småsyskon!

 • Emma skriver:

  1. Av många Littlephant-favoriter här hemma, väljer jag nog alfabets-vimplarna som har gjort att vår treåring har lärt sig alla bokstäver. Används varje dag!
  2. Om vi vann dockhuset, skulle treåriga Agnes få det! Hon har precis blivit storasyster och ett sådant fantastiskt hus skulle vara den perfekta grattis-presenten!

 • Madeleine Lundin skriver:

  1. Jag hade valt den glada kudden Circus vit/gul. Den hade varit en fin färgklick i våran bruna soffa. Fast skulle även köpt en teapot med wawes för att ha samma kanna som i dockhuset.
  2. Skulle jag vinna dockhuset hade min dotter Ines fått det. Hon fyller 4 år 24:e April och har önskat sig ett dockhus. Tror hon hade älskat att det var en kanin, katt och elefant som bodde i huset.

 • Malin skriver:

  1. Musikleksaken vi har som är en virkad elefant. När sonen var liten, runt 5-6 månader, så älskade han den! Första leksaken som han fastnade för och det var så fantastiskt att se hur han sträckte sig efter den och ville ha. Även nu är den uppskattad att slå på så den gungar, och tugga på.
  2. Sonen givetvis! Han fyller 1 år strax så det vore helt perfekt.

 • Elin skriver:

  1. Min favoritprodukt är boken Äntligen bajs! som min snart tvååriga dotter älskar att läsa när hon sitter på pottan. En toppenbra bok till potträningen! Nu när dottern ska bli storasyster har jag införskaffat boken Äntligen syskon! som jag hoppas och tror kommer bli lika populär här hemma.
  2. Jag skulle ge dockhuset till min dotter för att hon har börjat spana nyfiket på äldre kompisars dockhus och jag tror att hon skulle bli överlycklig om hon fick ett eget!

 • Louise skriver:

  1. Porslinet, helt fantastiskt fint.
  2. Jag skulle ge det till mina syskonbarn, och därefter låta det ärvas till kommande barn.
  Dessutom älskar jag tanken på att kunna ge dem en leksak som är miljösmart i motsats till många andra leksaker på marknaden.

 • H skriver:

  1. Hade inte tackat nej till Decoration Cushion 50x50cm
  Circus – White/yellow prydnadskuddar.
  2. Min dotter. Hon ska få eget rum inom kort och dockhuset hade varit prick på jet.

 • Maria skriver:

  -Har väskan i Saga Forest sen många år tillbaka, formligen tokkär i Littlephant.
  Nina och Dottydog är favoriter men alla underbart bedårande.
  Skulle vara hos mig i mitt lekrum inrett för mig och barnbarn.PS visst är nyckleringarna fina oxo.
  Ha fortsatt fin vecka-här snöar det för fullt..

 • Elinor skriver:

  1. En fin kudde till barnbarnets nya säng 2. Barnbarnet skulle få dockhuset. Hon är så duktig på att bygga saker med sina små vackra händer. Huset är en underbar sak att leka med tillsammans i många år.

 • 1. Jag tycker mycket om de fina mönstren och jag älskar textilierna särskilt mycket. Kuddarna pryder varje tänkbar soffa eller säng. Helt fantastiska konstverk!
  2. Min systerdotters småpojkar Sigge och Bosse skulle få det fina dockhuset. Gissa om jag skulle bli poppis då!!

 • Madelene skriver:

  1. Era tapeter är så fina och favoriten är aquatic black/white som kommer få pryda mitt och mannens sovrum inom kort.
  2. Jag skulle ge det till min dotter Heidi som inte fick någon present när hon fyllde ett år i höstas. Min pappa och hennes morfar gick bort veckan före hennes födelsedag så den kom i skymundan. Detta dockhus kan hon glädjas av länge och ha med sig hela livet.

 • Elin O skriver:

  Jag älskar de coolt mönstrade muggarna och det gör min dotter med!
  Om vi vann dockhuset tror jag det skulle vara perfekt för barnen att dela på och även leka tillsammans med så småningom, eftersom det är så himla smart skapat att alla kan ta med sin favvo. Hon är snart 6 år och han 4 månader.

 • Rebecca S skriver:

  Åh, välja en sak från några som har så mycket fint är sååå svårt. Men med risk för att vara tråkig väljer jag Decoration Cushion
  Waves – Grey ?.
  Om jag skulle vinna detta underbara dockhus så skulle jag med enorm glädje ge det till min lille gosse på 1,5 år. Han älskar att pilla med saker och pyssla så han skulle bli helt lyrisk över detta!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) gillar skarpt deras textilier och skulle gärna äga några av kuddarna!
  2) mina döttrar som är 2 och 5 skulle älska detta dockhus. Minstingen har precis fått eget rum och hon har ganska sparsmakat med leksaker så där hade dockhuset passat perfekt.

 • Madeleine skriver:

  1. Jag gillar verkligen deras korthållare samt plånböcker, supersnygga mönster och färger ?
  2. Mina tvillingtjejer hade fått detta tidlösa, lekvänliga och fantasifulla dockhus att tillbringa många stunder vid ?

 • Christine skriver:

  1. Friends on a string – fick min systers små tvillingar när de föddes av mig. Glada, vänliga små kompisar att titta på tänker jag alla barn gärna kan ha omkring sig!
  2. Dockskåpet skulle jag gärna ge mina egna små kottar att leka ihop med.

 • Christine skriver:

  1. Friends on a string – fick min systers små tvillingar när de föddes av mig. Glada, vänliga små kompisar att titta på tänker jag alla barn gärna kan ha omkring sig!
  2. Dockskåpet skulle jag gärna ge mina egna små kottar att leka ihop med.

 • Therese skriver:

  1. Messenger Bag Waves – Grey/grey
  2. Barnens kusin Embla skulle vara väl värd Littlephants dockskåp! Barnen älskar att leka med Embla och vi har precis fått ärva 6 stora kassar med barnkläder!

 • Kristina skriver:

  1. Kaffekopparna, blir alltid glad av att dricka ur dom plus att de är perfekta i storlek!
  2. Det skulle jag ge till min son som kämpar med omställningen att bli storebror och som garanterat skulle älska detta fantastiska dockhus!

 • Kristin skriver:

  1. Min, eller ska jag kanske säga vår, favorit från Littlephants sortiment (utöver dockhuset) är tesetet Friends. Det fick min son Nils, 3 år, i julklapp och han älskar det!
  2. Det fina dockhuset skulle min son få om jag vann. Kreativ lek när den är som bäst, speciellt för en treåring som tycker om att bygga saker och, inte minst, kan allt bäst själv! Men ber mamman snällt skulle hon såklart få vara med och bygga huset och kanske till och med uppfylla några av sina husdrömmar.

 • Mia skriver:

  1. Key Ring Dotty Dog – black. UNDERBAR ju
  2. Skulle vilja ha det själv, så att de barn som kommer hem till mig skulle ha något fint att leka med.

 • HelenaD skriver:

  1. Jag är väldigt svag för den klassiska kudden Waves i svart-grått. En riktig tidlös design som funkar varsomhelst och närsomhelst!
  2. Jag skulle vilja ge dockhuset till mina två barn, 5 och 8 år. Vi är på väg att flytta utomlands och förstås är det både spännande och läskigt med allt det nya som komma skall. Detta underbara dockhus hade varit så fint att få ge till barnen, de hade kunnat få "öva" på att flytta med lekens hjälp, och det kanske hade gjort hela flytten lite mindre läskig! Och naturligtvis skulle det få följa med när flyttlasset går, extra kul att kunna ta med sig fin, svensk design!

 • Marie skriver:

  1, Barnposlinet i mönster bongo party, så fint! Såg nu att det också finns väldigt fint porslin för vuxna. Kul!
  2, Jag hade gett det till min son som är 4, snart 5 år. Han behöver utveckla och få ett mer nyanserat lekande. Just nu och under lång tid han han främst varit fokuserad på tävlande och slåsslekar och det är mycket svårt att få honom att välja annorlunda. Här om veckan såg han ett dockhus i en butik och började leka och fixa så mycket att han hade svårt att slita sig, till hans moders och faders stora glädje. Littlephants dockhus känns fantasifullt och kreativt på ett stimulerande och lättillgängligt sätt, tror verkligen det hade tilltalat honom.

 • Anna skriver:

  Dom små porslinsserviserna är ju såå fina! Jag har spanat in dom länge.
  Min dotter Hedvig skulle få dockskåpet på sin 3-årsdag i mitten av april. Hon älskar att pyssla o va kreativ. Dessutom gillar hon att ta hand om sina gosedjur som får små hus av pappkartonger.

 • Karolin Granat skriver:

  Hej! Tack för att ni färglägger världen för våra barn!
  1. Jag har alltid älskat skötväskan waves i gult och grått. Har suktat genom två bebisperioder, men aldrig kommit mig för att investera i den. Får se om det blir sista gången filt framöver.
  2. Jag skulle ge mina barn Astrid 2 år och Liv 4 år detta lekfulla hus. Jag vill uppmuntra barnen att leka mer tillsammans nu när de på någotvis närmar sig varandra mentalt. Jag skulle också önska att de har leksaker som främjar deras kreativitet och inlevelse. Kanske kan de få utlopp för sin energi och sina dagliga intryck genom rolllekar med era små fina djur! Jag får känslan av att det för första gången tagits fram ett dockhus som alla kan känna igen sig i, som är robust och miljösmart för små händer och stora tankar!

 • Johanna skriver:

  Hej
  1. Jag älskar affischerna. De kan lysa upp vilket barnrum som helst ?
  2. Till min pigga fina treåring som har så mycket vilja och energi. Hon skulle älska att leka med huset, att få dela det med sin lillasyster. Att jag som vuxen kan sitta (gärna med en kopp kaffe) och lyssna på hur de två leker, och bara kunna ta in lugnet. En winwin situation för alla tre ?

 • Ellen skriver:

  1 Favoriten i Littlephants sortiment är helt klart skötväskan i mönstret Cirkus. Så mycket användning vi haft och har av den här väskan, och dessutom är den så fin med mönster som gör mig glad.
  2 Dockhuset ger jag till min dotter Ines. Jag tror hon kommer ha mycket glädje av det framöver och förhoppningvis kan det gå i arv till många barn.

 • Sara P skriver:

  1. https://www.littlephant.com/en/produktsida/babies-kids/soft-basket-3 Är min favorit pga den mystik den skänker, vacker färgställning med ett djup. Fin i vilket rum som helst men spontant så tänker jag badrum, med mjuuka vita toarullar i. Mer färg och form till våra stackars badrum!
  2. Min dotter på 20 månader, en värld att leva sig in i och öva fingerfärdighet och få utlopp för sin fantasi. En pjäs att älska i många år och sedan leva vidare generation efter generation tack vare sina hållbara material ❤️

 • Emilia skriver:

  1. Skötväskorna är mina favoriter, helt klart.
  2. Jag ska för första gången i mitt liv bli moster och att få ge detta fina dockskåp till min lillasysters lilla unge skulle vara en ära. Dockskåp var min favoritleksak som liten och att få föra den traditionen vidare till mina systrars barn hade varit fantastiskt!?

 • Hanna b skriver:

  Vilken drömvinst!
  1.) tyget feathers, älskar att det finns i metervara!
  2.) min son Arthur som snart fyller fyra och som jag spenderar ganska många dagar själv med då resten av familjen är på jobb eller i skola , den här lilla världen skulle jag lätt finna mig i att utforska tillsammans med honom.

 • Caroline skriver:

  1. Jag gillar de fina skötväskorna
  2. Min son får ärva det mesta från sin storasyster, så han skulle få detta som sitt eget (även om storasyster så klart skulle få vara med och leka)

 • Clara Hammardahl skriver:

  Jag tycker den fina prickiga taxen är underbar! Crochet beanbag.
  Jag skulle ge dockskåpet till min dotter 15mån, som så snart vårt hus är inflyttningsklart efter en brand, äntligen ska få tillbaka sitt rum igen!

 • Helena S skriver:

  1. Leksaksporslinet – Tea set waves är superfint tycker jag! Så svårt att hitta fina Tea set.
  2. Jag skulle ge det till lillebror Lowe som än så länge inte fått så mycket nytt till sig men hade varit så kul att ge honom detta!

 • Sara skriver:

  1) Jag tycker väldigt mycket om skötväskorna och även wallstickers.
  2) Om jag vinner får min lilla dotter dockskåpet. Hon älskar dockor och dockskåp och skulle bli så glad för ett alldeles eget att ha på sitt rum 🙂

 • 1. En av favoriterna är Crochet Beanbag
  Dotty Dog.
  2. Det finfina dockhuset skulle vår Calle ha och leka med i sitt nya rum.

 • Maria Celander skriver:

  Min favorit är den härliga plånboken med vågor på!
  Dockhuset skulle blivande 7-åring och 2- åring få dela på i sitt snart gemensamma rum, perfekt att mötas i lek med en så mångsidig leksak.

 • Anna Engström skriver:

  1. Jag har en zip case svart/vit, den är toppen för mina nagellack!
  2. Det skulle vår som Bill få. Han är snart 2 och besatt av maskiner. Han behöver något som utmanar detta intresse känner jag!

 • Nina skriver:

  Nina Kanin, såklart! Linnevarianten med en hel uppsättning kläder är så fin. Lundsten gör så grymma, härliga saker; mina döttrar fick hennes kollektion som Lindex hade för några år sedan och min yngsta har nu fått nämnda Nina. Fullkomlig kärlek! Så ett dockhus till kaninen vore drömmen… och även nåt för storasyster som är rätt så avis på Ninis.

 • Karin skriver:

  1.Play Porcelain
  Friends – White/Multi teservise, att få leka picknick med denna fina servis gör ju vem som helst glad.
  2. Det skulle min 4 åriga son och 5 åriga dotter få äran att få. De behöver finna lite fler gemensamma lekar att dela glädje i.

 • Linda skriver:

  1. Jag gillar skötväskorna, de rymmer massor till både liten och stor.
  2. Dockhuset skulle jag ge till en liten men stor stjärna som lyser omgivningen och som lär mig nya tecken varje gång vi ses.

 • Li skriver:

  Muggarna är mina favoriter, sprudlar av färg och kan drickas ut både av stor och liten. Min 2,5-årige son skulle få det som tycker om att organisera och gillar fordon väldigt mycket. Tror att ett dockhus skulle ge lite variation i leken och passa utmärkt!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Jag verkligen älskar allt Littlephant gör men deras samarbete med Lindex barnkläder var det bästa nånsin. Barnen levde i deras fina kollektioner och jag blev så ledsen när de inte fanns mer. Nu får jag istället gotta mej i deras fantastiska textilier. Inte fy skam det heller.
  2, Min minsta dotter hade fått detta fina dockhus. Hon älskar smått, pill & dockor så vad hade väl passat bättre?

 • Anna J skriver:

  1. De fina välsydda linnedockkläderna är en favorit hos mig. Speciellt den söta klänningen med Harlequin mönster. Den har dockan loppis på dig här hemma.
  2. Dockan loppis och andra favoriter behöver ett hem så min dotter Ester skulle få huset i treårs present.

 • Annica skriver:

  1. Alla fina tyger som man själv kan bestämma hur man vill inreda med, tex klä om möbler, bordsduk, kuddar, gardiner..
  2. Jag skulle ge dockhuset till mina döttrar Juni & Jill som precis hittat alla småsaker jag tillverkade själv i cernitlera när jag var liten (tom med ostmackan på 0,5 cm fanns kvar!). Jag hade inget dockskåp utan lekte med allt i en byrålåda som jag inredde i olika rum. Det skulle vara jätteroligt att leka vidare och se hur mina barn hittar på helt nya sätt att göra i ordning i ett dockhus.

 • Emma F skriver:

  1. Dottern har servisen "Play Porcelain
  Friends – White/Multi" Underbart fin, skulle önska den i vuxenformat! ?
  2. Min Ebbe 4 år skulle älska huset, även lillsyrran Wilma. Härliga färger som gör en glad, älskar färger i barnrum. Vore drömmen att ge till sonen i födelsedagspresent, efter en jobbig höst med mycket sjukdom och kämpigt på dagis vore detta en ljusglimt i tillvaron.
  // Trevlig tisdag!

 • Pernilla H skriver:

  1. Ljuvliga tyger, underbara väskor men min favorit är de stora muggarna med "fruit", gillar speceiellt den gula varianten.
  2. Jag skulle ge dockhuset till mina barns lilla kusin. En pysslig och glad tjej som skulle älska huset. Där skulle hon kunna leka med mina barn när vi ses.

 • Karin skriver:

  1. Tveklöst min Small Messenger Bag Waves, använt den både under och mellan föräldraledigheter.
  2. Till äldsta dottern på 4 år som varit en underbar kämpe sedan lillasyster med kolik kom. Hon har aldrig klagat på skriket och älskar sin syster och skyddar henne i alla lägen. Hon förtjänar en kreativ present som visar hur bra det är stt bry sig om andra. Hon kommer säkerligen inkludera lillasyster i leken – syskonkärlek! ?

 • Emelie skriver:

  1. Vi älskar de virkade gosedjuren <3 vi har 2 favoriter som ska med överallt 🙂
  2. Till Elva och Estrid. Mina små fast ändå stora tjejer som ska bli storasystrar i år! De älskar att leka tillsammans!

 • Sofie J skriver:

  1. Att välja bara en sak ur sortimentet är svårt,
  men just skötväskorna gillar jag hårt.
  Den har något som gör den från andra skötväskor olik,
  kombinationen funktion och skönhet gör den unik!
  2. Min son H har ett helt gäng med Playmobil-gubbar, men de har ingenstans att bo.
  Jag byggde ett provisoriskt av en skokartong, men där fick de ingen ro.
  Det var lätt för lillebror S att ta itu,
  så vad ska vi göra nu?
  Jo, vi tävlar om ett hållbart och fint från Littlephant såklart,
  och håller tummarna för att Playmobil-gubbarna får ett boende snart!

 • 1. Skötväskorna är min favorit
  2. Skulle ge det till min systerson som pga svår sjukdom oftast bara orkar leka lugna lekar inne. Han skulle älska detta dockhus och ha sysselsättning som både roar och utvecklar.

 • Evelina Öberg skriver:

  Jag skulle säga att jag uppskattar littlephants kvalitet på tyget och hur det fllörtar med 50 tal och retro. Min dotter Hailey och mamma arkitekt håller tummarna att få vinna ett gulligt lekhus.

 • PiaL skriver:

  1. Jag gillar de mjuka korgarna i olika tyger. Perfekta för leksaksförvaring, både i och utanför barnrummet.
  2. Det fina dockhuset skulle jag ge min son i 2-årspresent! Han har börjat visa tycke för att ta hand om sina kramdjur och sin docka, och detta hus skulle vara perfekt för dem att flytta in i!

 • Marie Lindahl skriver:

  1. Absoluta favorit tycker jag och min systerdotter är wallstickersen hon kan titta på dom i evighet och drar av och sätter upp. Så snart får vi köpa nya ?
  2. Min älskade systerdotter ska få detta fina dockhus om jag har turen att vinna, hon är stjärnan i mitt liv, jag har inga egna barn så hon är mosters hjärta. Hon fyller snart år och detta hade varit så kul att få ge henne och se hennes små ögon tindra då blir man lycklig.

 • Johanna skriver:

  Åh vilken underbart bra tävling!
  1) Min absoluta favorit är Littlephants saccosäck, det som är just lille elefant. Den ligger högst upp på min lille sons dopönskelista!
  2) Ovan nämnde lille son skulle givetvis få dockhuset! Hans favoritleksaker just nu är bilar och baddockan Anna som såklart skulle få flytta in direkt! Ett av rummen skulle få vara garage och resten bostad. Hade varit helt fantastiskt att få ge honom en så fin present!

 • Sara Larson skriver:

  1) Muggen Hotdogs! Underbar, helt kär i den.
  2) Till min dotter Alma som gillar boken Äntligen bajs.

 • Anonym skriver:

  1) Jag tycker om alla härliga tyger, skulle vilja ha det nya gröna som duk då blir alla runt bordet extra glada.
  2) Mina barnbarn Clara 5 år och Hannes 3 år skulle leka i timmar med det fina dockhuset!

 • Lisa Johanna skriver:

  1. Fanns mycket som man skulle vilja ha i hemmet. Kuddfodralen var fantastiska och även väskorna.. Men eftersom jag vill ha nya kaffekoppar, så gillar jag dessa bäst – Porcelain Mug – Large
  Waves – White/Black.
  2. Min systerdotter skulle givetvis få detta, hade passat in i min systers krav på material och stil samt att lillan hade blivit överlycklig.

 • Anonym skriver:

  1. Min favorit från Littlephants sortiment är min nyinköpta day bag i gult circus tyg!
  2. Detta dockhus skulle mina två små flickor få att leka med tillsammans!

 • Carina skriver:

  1) Alla textilier och figurer. Gillar även samarbetet Lillephant haft med Lindex och de kläderna har använts massor och just nu har lilla fyra dem och jag blir inte less. ?
  2) Min son på tre år skulle få dockhuset men syskonen skulle garanterat vilja leka med det också.

 • Sofia skriver:

  Jag älskar littlephants väskor! Kan omöjligt säga en modell eller ett mönster, är lite besatt av dem allihop.
  Jag skulle ge dockhuset till min son som är 6 år och älskar dockhus! Tyvärr hör han redan att bara tjejer får gilla dockor och prinsessor. Vi jobbar hårt för att ändra detta! Försöker lära barnen att vara sig själva, oavsett vad andra säger. Inte alltid helt lätt.

 • Stina Ahlgren skriver:

  Jag blir glad av deras fina bäddtextilier!
  Min son skulle få detta fina till sitt rum, det hade gjort både honom och storasyster glad!

 • Anonym skriver:

  Här hemma är muggarna favorit. Jag har flera olika motiv och just nu gillar jag "fruit" mest. Det är ju bra att ha olika mönster så kan man välja den som tilltalar en mest för stunden.
  Om jag vinner skulle jag ge dockskåpet till min yngsta sons förskola. Han slutar där till sommaren och ska gå vidare till förskoleklass så det skulle bli en fin present till barnen och personalen som blir kvar. Det är verkligen en fantastiskt förskola och jag är så tacksam att båda mina söner fått gå där och vill gärna ge dem en fin avskedspresent. Då skulle dockskåpet bli lekt med massor framöver.

 • Kim skriver:

  Vet inte varför jag blev anonym här ovan… Hoppas min mejl syns iaf.

 • Anonym skriver:

  1) Min (eller snarare sonens) favorit är utan tvekan snuttefilten (baby comforter) i tyget waves. Den är så populär att vi har två ex allt för att minimera risken att helt plötsligt ha tappat bort den. Min son älskar sin snutte och den är en ständig följeslagare.
  2) om jag skulle vinna skulle min dotter 3,5 år få dockskåpet. Hon har precis börjat leka med småfigurer och skulle tycka väldigt mycket om att ha ett hem till dem.

 • Eva skriver:

  1. Min favorit bland alla underbara saker i sortimentet är porslinsservisen Plain Porcelain Friends White/multi.
  2.Min Signe två år, detta dockhus får.
  Med djuren kan hon då, nya vänner få. Hållbara material, är ett ett självklart väl. Färg och form fångar mig med storm.Vi är redo för lek och bus, vi välkomnar detta hus!

 • Anonym skriver:

  Hållbara material, är ett självklart VAL.

 • Anonym skriver:

  1) Min eller min dotters favorit är Crochet Beanbag som hon fick när hon fyllde 1 år – världens bästa present och en kompis att krama och hålla handen både när man är ledsen och glad
  2) Dockskåpet skulle min dotter få, en rolig present efter många sjukperidoer. Både hon och jag skulle ägna flera timmar åt att möblera, leka och skratta tillsammans!

 • Emma skriver:

  Jag vill ge dockhuset till mina två små pojkar (3 och 6 år). Jag nästan skäms över att de inte har något dockhus ännu och tror att det skulle passa deras lek och personligheter perfekt. Jag brinner för att pojkar ska få leka mjuka och lugna lekar och inte placeras in i något fack av samhället. Det är deras rättighet och vår skyldighet som vuxna.
  Min favorit övrigt är tygkorgarna som slukar det mesta här hemma; leksaker, vantar och mössor etc.

 • Julia skriver:

  1. Som stort Littlephantfan (hemmet pryds av både väskor, tekannor, kuddar & bordstabletter signerade Littlephant) så skulle jag vilja köpa fler porslinsmuggar; gärna med mönstret Saga Forest & Fruit. Muggar kan man ju aldrig få för många av tänker jag!
  2. Då jag har tre underbara syskonbarn är konkurrensen stenhård gällande vem den lyckliga gåvomottagaren skulle vara, men en idé är att dockhuset får bo hos mig så att kidsen har något som bara är deras när de kommer hit & hälsar på. Oavsett kommer det bli en hit som heter duga!

 • Nina skriver:

  1 Skötväskorna och böckerna tycker jag är underbara! Har själv haft skötväsksn sedan den kom.
  2 Åh vår lilla Axel 2,5 år skulle få det! Han har för en tid sedan brutit armen när han ramlade olyckligt och behöver nu komma igång att använda den igen när gipset är borta. Vad passar bättre än med just lek!
  Hoppas vi vinner!

 • Elin Myhr skriver:

  Jag tycker att skötväskan i tyget waves är riktigt snygg!
  Min stora killa som är 4 år skulle få huset. Han är en sån fin och klok liten kille som redan ver mer om livet än många barn i hans ålder. När han fyllde två år förlorade han sin lillebror. Nu har han precis blivit storebror igen. Något som är helt fantastiskt. Han är en sån fin storebror och hjälper mamma när han är hemma på dagarna. Detta hus hade blivit en stimulerande och fin överraskning till honom.

 • Maria skriver:

  1. Den runda, prickiga puffen är helt underbar!
  2. Min fina dotter skulle få dockhuset. Hon må vara liten än men det skulle verkligen vara fantastiskt att kunna ge henne ett så härligt dockhus.

 • Cajsa skriver:

  Så många vackra saker man hade velat ha, men te-servisen är ju helt magisk ! Kollat på den flera gånger.
  Jag hade velat vinna åt mina två små hjärtan , placerat den i lekrummet där barnen, barnens kusiner & vänner kan få leka tillsammans.

 • Skötväska
  Ett dockhus till min dotter hade blivit en jättefin present på hennes födelsedag

 • Fanny skriver:

  1. Åh jag älskar ju deras kuddar! Skulle kunna inreda hela huset med dessa. Bland annat denna, vilken karamell liksom ♥ https://www.littlephant.com/en/produktsida/home-interior/cushion-stripe-dot-white-multi
  2. Dockhuset hade min yngste son fått. Som pojkmamma vill jag mjuka upp deras värld. Min yngste förmåga är dessutom otroligt intresserad av jakt och det rimmar ju inte alls med ett dockhus. Men jag tycker inte att det ena behöver utesluta varandra. Han får ju leka med vad han vill och bli vad han vill. Självklart påverkas han av storebror i leken, som i sin tur påverkas av sin skolvärld. Det är lite sorgligt, men jag backar upp och vägleder dem där jag kan.
  Håller tummarna hårt!

 • Elin skriver:

  1. Jag är svag för de virkade djuren, kanske speciellt "dotty dog" som påminner mig om hunden vi hade när jag var liten.
  2. Dockhuset hade fått stoltsera i min dotters (snart färdiga) rum. Som vi längtat att få inreda det! Tänker att hon hade älskat att få ett litet hem som hon fick styra över helt själv. Fredagsmys för varje liten leksaksfilur, varje dag.

 • Olga skriver:

  1. Wave messenger bag I svart och gul. Min "all-time" favorite.
  2. Dockhuset självklart till mina 5 och 2 åringar. Men jag måste bekänna att jag dör för att lägga den ihop och tillbringa timmar med lekstid med dem (om det tillåter mig!)

 • 1. Jag älskar porslinet sim kan användas av både barn och vuxna vid frukostbordet och fika stunderna tillsammans! Fin design och väldigt lekfullt!
  2. Mina döttrar Alva och Iris ❤️! Det är tre år mellan dom (4 och 1 år) och detta skulle vara den perfekta leken för dom tillsammans. Ser många fina stunder framför mig! Jag har väntat länge på att dockhuset skulle lanseras och äntligen är det här!

 • Pernilla Ferm skriver:

  1. Jag blev förtjust i den gula kudden Fruit Garden.
  2. Mina två söner Olle 2,5 år och Malte 5 år leker gärna rollekar med olika figurer. Att ha ett eget hus till deras gubbar, gummor, dinosaurier och annat smått och gott skulle göra dem överlyckliga.

 • Mercedeh Wiggh skriver:

  Hej,
  1. ”Sköt”väskan Messenger i grått med vågor. Supersnygg och kan användas som skötväska eller som vanlig väska.
  2. Min 2,5åriga dotter Desirée (och självklart storebror Theodor 5år) skulle få den. Min dotter skulle dock vara den som skulle leka i timmar med den. Hon älskar att leka och bubbla med sin docka och skulle bli jätteglad om hennes docka fick nya kompisar och en nytt hem 🙂

 • Sofia Westin skriver:

  1. Föll pladask för Hot dogs-printet och tyget Circus white/yellow som jag vill sy gardiner av till barnens rum!
  2. Mina barn Karin och Bo skulle få det fina dockhuset! De gillar fantasilekar och rollspel så jag tror dockhuset skulle komma till mycket glädje!

 • Lina Larsson skriver:

  1. Tygerna i metervara! Så fina mönster. Fastnade speciellt för "Jardin de la vie – White/blue".
  2. Dockhuset skulle först och främst ges till lillasyster som mest hänger på och leker med storebrors leksaker och det han är intresserad av. . Det hade varit kul att ge henne något som var mer till henne. Hon, och mamman(!) hade fullkomligt älskat det.

 • Mariell skriver:

  1.Jag tycker necessären i tyget Saga forest är fantastiskt fin!
  2.Jag skulle vilja ge dockhuset till min granne Christel. Hon är så himla gullig och omtänksam och jag vet att hon och hennes barnbarn skulle ha många roliga stunder tillsammmans med det underbara dockhuset.

 • Erica S skriver:

  1. Den virkade sittpuffen ser ju hur härlig ut som helst! Vill ha en sån själv också 😉 https://www.littlephant.com/en/produktsida/babies-kids/beanbag-littlephant
  2. Om jag vinner får min dotter Astrid dockhuset. Och när hon blir för stor för att leka med det kommer det ärvas vidare av småkusinerna 🙂 Det ser ut att vara i bra kvalitet, så det kan nog ärvas vidare många gånger. Fint att kunna glädja flera barn under många år 🙂

 • Joana skriver:

  Rolig tävling, perfekt inför påsken!
  1. Helt klart skötväskorna, som mamma har jag suktat efter att kunna unna mig en skötväska i ett fint mönster och skippa ryggsäcken. Kanske blir av nu till andra barnet då man inte behöver investera i så många andra produkter då man redan har dessa sen 1:an.
  2. Då andra barnet är påväg hade detta hus fått bli en gåva till vår 2.5 åring så att vi föräldrar får maximera tiden innan syskonet kommer i sommar. Hade varit fantastiskt att bygga upp det tillsammans och leka inomhus och utomhus för att sedan få se henne leka med sitt syskon.
  Håller tummar och tår!

 • 1 En favorit är den jag bär med mig varje dag, vår skötväska https://www.littlephant.com/en/produktsida/accessories/messanger-changing-bag-waves-black-gray
  2 Om jag skulle vinna dockhuset skulle jag ge det till min fyraåriga vän Stina. Jag fick nyligen veta att jag alltid är bjuden på hennes fanatsikalas tillsammans med dockor och gosedjur. Med det här skulle jag komma och leka IRL på direkten!

 • Monika Lindh skriver:

  mitt barnbarn Lilla Saga sätter upp Bebben, räven och Kalle Stropp varje dag efter förskolan runt bordet i sitt rum. Där fikas och dryftas allehanda. Så servisen Play Porcelain, Waves – White/Multi är mitt givna val!
  Såklart Saga ska ha dockhuset

 • Petra skriver:

  1. Decoration Cushion 50x50cm Circus – White/yellow. Den gör mig glad och har länge stått på min önskelista.
  2. Till den största lilla uppfinnaren och kreatören, min dotter Sienna. Hon skulle gå bananas!

 • Li L skriver:

  1. Messenger bag i saga forest ( black) har vi haft som skötväska till barnen, så fin, gillar fortfarande mönstret.
  2. Dockhuset skulle mina barn, pojke N 5 år och flicka H 2 år bli jätteglada för. De delar rum och leksakerna är gemensamma. Jag skulle också bli glad, gillar retro och saker man blir glad av att titta på.

 • Johanna Lundberg skriver:

  1. Jag gillar kaffekopparna. Jag tycker att det är en bra storlek, snygg modell och fina mönster.
  2. Jag skulle ge dockhuset till mina barn. 6, 5 och 1,5 år. Jag vill att dom ska ha möjlighet till att rollspela tillsammans eller med en vuxen. Men framförallt ensamma för att få tillfälle att bearbeta och utveckla olika situationer som uppstår i deras vardag.

 • Linn w skriver:

  1. Linen doll- black cat såklart. Crazy cat lady ska självklart ge sin son en katt!
  2. Till min son. Han är ännu lite för liten för att leka med dockor, men när han är tillräckligt stor så är det en självklarhet att han ska få ett dockhus. Tänker tillbaka på hur kul jag och min lillebror hade när vi lekte tillsammans och hoppas att min son ska få samma minnen tillsammans med eventuella syskon eller kusiner i framtiden.

 • Sanna skriver:

  1. Det finns så himla mycket fint, men något jag har fastnat lite extra för är alla fina kuddfodral som finns. Decoration Cushion – Aquatic – Blue/blue är riktigt fin, men tråkigt nog även alldeles för dyr för min ekonomi som ensamstående förälder.
  2. Hade varit en fantastiskt present till dotterns halvsyster som nyligen fyllt år. Vi har ännu inte firat henne ännu, men med detta fina skåp skulle firandet inte kunna bli annat än succé.
  Kram Sanna

 • Caroline skriver:

  1. En stor favorit, som går att fylla med det mesta här hemma, är Soft Basket i storlek large. Filtar, gosedjur, leksaker, kuddar. Allt ryms och det gör absolut ingenting att den står framme – tvärtom! Mönstret med vågor matchar inredningen i samtliga rum.
  2. Dockhuset vill jag ge till lillebror i familjen, 5 år. Storasyster har övertagit mitt gamla dockskåp som snickrades ihop tidigt 80-tal, men även brorsan vill ju såklart möblera och inreda. Små kaniner som väntar på egen bostad finns redan i hans rum och kanske får även en liten trärobot flytta in!

 • Johanna skriver:

  1.Deras skötväska i Waves grey/black är med på alla utflykter vi gör med familjen och har varit det i 4 år nu! Den står fortfarande stark trots att den varit med om mycket!
  2. Våra 2 barn, Theo 2 och Stina 4, skulle båda kunna leka och ha roligt tillsammans i många år framöver!
  Kvalitet och hållbarhet i allt vi har från Littlephant!

 • Ulrika Armano skriver:

  Hejsan och tack för en supertrevlig tävling.
  1. Jag älskar porslinet, och skulle gärna ha en hel uppsättning om jag hade råd!Det är lekfullt, färgglatt och barnsligt underbart!
  2.
  Mina småtjejer önskar till sina gosedjur en villa
  Dit de kan flytta in direkt, få en plats att "chilla".
  Ett hus dit mamma inte får komma in och städa.
  Där bara barn och gosedjur har rätt att sammanträda.
  Om viktiga saker såsom roliga stenar,
  kojbygge, glass och underliga grenar.
  En fastighet som tjejerna själva får möblera
  Som håller de båda i timmarna aktivera(de)
  Då barnen själva nyss flyttat kan de enkelt förstå
  Att när man lämnar sina vänner kan problem uppstå.
  Man känner sig ensam, och ack så liten.
  Man sover dåligt och vaknar upp sliten.
  I det nya huset är allting okänt
  Och på nya förskolan är läget helspänt.
  Saker tar tid, man behöver ta det i egen takt.
  "Leka fram" känslan att bo "i sin nya hemtrakt"
  Ett dockhus från Littlephant hade hjälpt barnen processa.
  Känslorna de själva upplevt under föräldrarnas skilsmässa.
  Genom docker och inredning bearbeta genom lek.
  Och bli varse om sina föräldrars kärlek.
  Hoppas på tur!

 • Johan Wulff skriver:

  1. Jag tycker kuddfodralen är tuffa och färgglada. Får en att le!
  2. Hade jag varit er lyckliga vinnare hade mina två tjejer Emilia och Linnea fått dockhuset, även om jag själv blir rysligt sugen på att själv leka med det 🙂
  Vi ska flytta om någon månad. Detta är en stor omställning för barnen, som ofta frågar "Var ska då Mu och Ninos Kaninos bo?" (Deras gosedjur). Vi brukar krama de och berätta att den nya lägenheten kommer ha plats för deras gosedjur men om de hade fått ett riktigt dockhus till djuren tror jag deras oro dämpats rejält 🙂 Jag tänker att de funkar lite som vi föräldrar funkar "Glada barn, galda föräldrar" eller i deras fall "Glada gosedjur-glada barn"- Så nu hoppas vi på dubbel tur så blir barn, gosedjur och föräldrar glada på en och samma gång 🙂
  Ha det fint!
  Johan

 • Madde skriver:

  Messenger väskornar en kör favorit sedan innan!
  Detta söta lilla dockhus hade jag gärna vunnit till min dotter som är våran lilla mirakelbebis! Hon som precis har upptäckt dockornas magiska fantasivärld hade blivit helt överlycklig<3

 • 1. Jag tycker att förklädena är riktigt fina. Vi har en liten kock här hemma som förmodligen kommer att få ett fint förkläde i födelsedagspresent när hon fyller 4 år.
  2. Våran dotter Olivia skulle få dockhuset. Hon har precis blivit storasyster och fyller dessutom snart 4år. Hon har gjort sig förtjänt av ett sådant fint dockskåp. Hon skulle bli så glad över det. /Sara

 • Lovisa skriver:

  1. De små porslinsmuggarna! Så härliga och färgglada, och perfekta för små barnhänder. Min 3-åring använder sin varje dag!
  2. Jag skulle ge dockhuset till min blivande 1-åring! Han är ännu lite för liten för detta, men så småningom när han är lite större tror jag att han och storasystern (och föräldrarna) skulle ha många roliga lekstunder framför sig med detta!

 • Sara K skriver:

  1. Är förtjust i alla färgglada wallstickers. Min favorit är "giraffe measuring rule"
  2. Jag skulle ge dockhuset till min 1-åring och snart 6-åring så de kan mötas i en gemensam lustfylld lek.

 • Mariel Stupp skriver:

  1) Gense set
  2) Min son Viggo skulle få dockhuset i hoppet om att få en mer rättvis och jämställd värld. Att lära sig att ta hand om hemmet och om dockor är ett bra sätt att öka pojkarnas empati.

 • Mamma till Freya skriver:

  1. Jag har tittat på Nina Crochet Beanbag (och även Littlephant) sedan dottern föddes 2014 så jag måste säga dem! Så otroligt fina!
  2. Jag har en son som är ett och en dotter som snart fyller fyra år
  och det vore helt magiskt om hon detta drömhus får.
  Under senaste tiden har mycket i vårt liv hänt,
  det har minst sagt varit turbulent.
  Min man och jag ska skiljas och det är med stor sorg och smärta,
  både i mitt eget och i mitt mammahjärta.
  Jag och min (snart) ex-make är inte osams inför de små
  och vi hoppas att det kommer att bli en smidig övergång för de två.
  Vi ska flytta till en lägenhet som är ganska liten,
  den är också orenoverad sedan 1967 och därför sliten.
  Jag vill att barnen ska känna sig hemma hos mig
  och jag vill nya lägenheten ska vara en trygg punkt för min kille och min tjej.
  Jag tänker att min dotter kan behöva en värld att fly till.
  Kanske kommer Lillephant och Nina skiljas om hon vill?
  Genom lek kan hon bearbeta sådant som är svårt
  – herregud vad jag drömmer att detta lekfulla, färglada drömhus blir vårt!

 • Lisette skriver:

  1. Gillar de små söta förklädena! Särskilt det med djuren.
  2. Till min lilla Lykke som blir 2 år i sommar! Vilken succé det skulle göra med ett dockhus!

 • Susanne skriver:

  1. Tyget Fruit Garden i gult är fantastiskt!
  2. Jag skulle ge dockhuset till min ettåring! Han börjar utveckla ett intresse för mjukdjur och dockor från att endast ha lekt med bilar. Jag vill såklart uppmuntra hans omhändertagande och empatiska sidor och med ett så fint dockhus vore det en fröjd för mig att få vara med mitt barn och glädjas i leken!

 • Charlotta skriver:

  Jag tycker skötväskorna är superfina och ser så praktiska ut. Den skulle jag använda åt min 8 veckor gamla pojke.
  Dockhuset skulle min dotter på 1 år och 10 månader få. Hon skulle älska det. Och sedan vore det kul att få skämma bort henne lite nu när mamma ofta är upptagen med att amma lillebror

 • Elisa Kvennborn skriver:

  1. Absolut skötväskan: Messenger Bag/Changing Bag
  Waves – Black/grey. Jag har använt den till båda min barn och den har varit super!
  2. Det söta dockhuset skulle min dotter Juni få, perfekt för henne och storasyster att leka båda två. En explosion av färg och form att leka med hela dagen lång. Lek som stimulerar kreativitet och lekfullhet behövs i vår digitala värld.

 • Anna skriver:

  1. Jag tycker dockservisen Play Porcelain Little Friends är så fin, och skulle gärna låta den få vara med i leken vid dockhuset
  2. Dockhuset skulle mina söner Hugo och Hjalmar få, det vore toppen med fler leksaker som sporrar till rollspel!!

 • Johannes skriver:

  1. Kuddarna är mina favoriter, tänk att göra en myshörna med massa kuddari olika mönster och färger! Underbart!
  2. Min pojke på 5 år är en riktigt färgglad kille! Han vill alltid ha färgglada klänningar och han säger att han vill vara en unicorn. Det är inte konstigt att han fallit pladask för Littlephant! Hand favoritklänning är en från Littlephant som jag hittade på loppis med en massa fina ballonger. Tänk om min lilla glittriga, glammiga, färgglada grabb fick detta underbara dockskåp! Han hade ÄLSKAT det och typ flyttat in i det själv! Min älskade lilla unicorn, så oförstörd och skyddad från trångsynthet. Var den du är älskling alltid!

 • Lena P skriver:

  Jag tycker om Lillephants posters och kort. Bilderna är underbara och påminner mej om sextiotalet och Lennart Hellsing. Bilderna lockar till funderingar och är mer än en platt tavla.
  Om jag vinner blir det mitt barnbarn Astrid som får huset. Det är just den här typen av leksaker jag önskar att Astrid skall få. Leksaker där ingenting är förutbestämt utan fantasin och glädjen får råda.

 • Cecilia E skriver:

  1) min absoluta favorit är den mintgröna tröjan med knappar och vitt fram på bröstet, har köpt dessa begagnatköp de ör ljuvliga!
  Är väldigt förtjust i fisfjällsmönstrer med på deras tyg, såpass att vi kaklar köket i det just nu.
  2) om jag har luckan att vinna detta otroliga set får Mia söner det tillsammans, de älskar att leka karaktärer tillsammans.
  Håller tummar och tår!

 • Cecilia E skriver:

  1) min absoluta favorit är den mintgröna tröjan med knappar och vitt fram på bröstet, har köpt dessa begagnatköp de ör ljuvliga!
  Är väldigt förtjust i fisfjällsmönstrer med på deras tyg, såpass att vi kaklar köket i det just nu.
  2) om jag har luckan att vinna detta otroliga set får Mia söner det tillsammans, de älskar att leka karaktärer tillsammans.
  Håller tummar och tår!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.