Annons

Trevlig helg!

Vi har vänt kalenderblad till februari och därmed går jag in i en mer intensiv skrivfas eftersom min deadline på bokmanuset är satt till 1 mars (utgivning hösten 2018). Det blir ingen möbelmässa eller stundande pressvecka för min del med andra ord. Men jag som älskar att skriva och dessutom känner ett stort behov av reflektion just nu är tacksam för att livet på något märkligt sätt tycks ge oss det vi behöver – innan vi ens förstått det själva. Jag tar helg med en bukett lokalodlade tulpaner på soffbordet och passar på att tipsa om min fredagsintervju hos Trendspanarna från förra veckan. Bjuder bland annat på ett besöksmål som funkar för hela familjen. Kanske en lördagsutflykt? Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • 17doors skriver:

  Vad härligt det låter, på många sätt! Fin helg!
  Kram Ulrika

 • Ninni skriver:

  Önskar Dig lycka och arbetsro…ser fram mot hösten av någon anledning redan nu …Din Bok Frida ??.
  Kram och trevlig helg, Ninni.

 • Lovisa skriver:

  Fantastisk bukett! Trevlig helg!

 • Marianne skriver:

  Fine gardiner! Hvor har du kjøpt dem?

 • Anonym skriver:

  Detsamma! (Trevlig helg alltså!)
  Din blogg är verkligen en sådan inspiration! 🙂

 • Äntligen, har önskat att du skulle skriva en bok med inredningstips och mer hands on – ser så mycket fram mot den! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.