Annons

Inspirerande hem

Jag är inne i en väldigt intensiv skrivfas på min bok just nu och ägnar därför större delen av dagarna åt att umgås med tangentbordet. Hinner inte producera så mycket egna foton till bloggen därav och lutar mig därför gärna mot andra som bjuder på inspirerande bildmaterial. Som auktionssajten Barnebys till exempel. Har ni upptäckt deras blogg? Jättefina hemma-hos-reportage med en inspirerande mix av nya och äldre designklassiker, unikat och personliga samlingar av olika slag. Länktips!
Foto: Kent Billeqvist / stylist Sigbrit Kvarning för Barnebys (publicerat med tillåtelse)

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva skriver:

  Vilket bra tips, det hade jag helt missat! Ser framemot din bok!

 • Ann skriver:

  Vad fint med alla rundmagade vaser tillsammans på nedersta bilden!

 • Johanna skriver:

  Men ååååå ?! Vad är det för snygga stolar på första bilden?

 • Li skriver:

  Undrar med vad det är för snygga stolar på första bilden?

 • Li skriver:

  Såg nu. Stolarna är nyproducerade av modellen The Cherner Chair av Norman Cherner designade 1957. Coola!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.