Annons

En detaljbild från vårt kök, med utzoomat stök.

Det var 13 år sedan jag såg det för första gången. Svenska Ceannis signaturmönster Flower Linen. Sen har kärleken växt till sig för varje säsong det stått pall och hängt kvar i sortimentet. I år kom jag äntligen till skott och beställde hem två kuddar till vår kökssoffa. Men när jag hämtade ut paketet låg det ingen faktura däri utan en lapp med ett tack för lång och trogen tjänst med Trendenser. Det var då det slog mig. Min blogg och det här mönstret är ju jämngamla. Så fint. Tack snälla för den oväntade men uppskattade presenten. En detaljbild från vårt kök, med utzoomat lördagsstök.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Håller med Dig Frida, det mönstret har något visst som tilltalar från första stund. Älskar min kudde, och just den färgställningen.
  Trevlig helg och Grattis till alla Bloggår!
  Kram från Ninni.

 • Anna-Maria skriver:

  Jättefina, har själv två i rumssoffan!

 • Anna skriver:

  Super fin! En helt annan fråga, har du något tips på vad man ska ha för vas till tulpaner? Har varit sugen på en Dagg tidigare och sen givetvis en från Marimekko Urna men insett att jag oftast köper ett knippe tulpaner och tror inte någon av dessa gör sig så bra till det. Tips på någon annan härlig?

 • Emma T skriver:

  Kan inte låta bli att "lägga mig i" vas-frågan här ovan. Nu låter det ju i och för sig som om Anna vill investera i en klassiker (som kanske alto-vasen?), men annars finns ju så mycket fina vaser på loppisar, tycker nästan det är det lättaste av allt att köpa second hand.

 • Lovisa skriver:

  Älskar mönstret på kuddfodralet!
  Och grattis till en fantastisk, kvalitativ blogg!

 • funkisistan skriver:

  Gokväll i stugan.. när det gäller vasfrågan måste jag slå ett slag för Pallo junior eller någon lyngbyvariant, cleanast är såklart Pallo i klarglas, eller hade det nog varit sådär alldeles särskilt fint med en svart??oavsett känns den sådär precis lagom stor..
  När det gäller kuddarna, vilken härligt fin kombo med kuddarna. Ska helt ärligt säga att jag aldrig förstått tjusningen med det där mönstret, men tänk vad fint det var här på kökssoffan, kontraster i symbios.. Och just kökssoffa är anledningen till jag skriver, hur funkar det med den? Har ni större middagar också här och använder sittbänken då? Jag tänker att man blir så trött i ryggen om man inte har ryggstöd? Eller då har man väggen till stöd? Vi skall renovera värt kök och funderar över matbord och stolar, det blir ju luftigare med bänk utan ryggstöd men hur praktiskt är det?
  Fortsatt fin kväll på dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.