Annons

Annons: Tävla och vinn en matta från Kilands mattor

Den här veckan har en läsare chans att vinna valfri matta (maxvärde 10 000 kr) från Kilands mattors breda sortiment. Kilands mattor är ett familjeföretag som startades i Jönköping 1969 och som nu är inne på tredje generationen med ett av Sveriges största sortiment av mattor. De säljer både online och i deras 1000 kvm stora butik i Jönköping. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande fråga i kommentarsfältet och du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!

 

1) Vilka länder finns Kilands mattor e-handel i?
2) Vilken matta från Kilands sortiment skulle du vilja vinna och varför? (Maxvärde 10 000 kr). Motivera och beskriv kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Lena Stenberg. Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 19/2 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Kilands Mattor och beslutet går inte att överklaga. En valfri matta ligger i potten (maxvärde 10 000 kr). Vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofie skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vilket sortiment, kände inte till Kilands sen innan! Just nu har vi en matta i polyester under matsalsbordet, det känns inte helt hundra. Jag kör ett litet race för att plastbanta hemmet i samband med att vi nyss flyttat. Polyestermsttan ska ut, och hade jag vunnit tävlingen hade jag velat byta den mot en grå Bello, handvävd ullmatta, 2×3 meter. Så fin!

 • Susanne Söfgren skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge & Danmark.
  2. Sedan länge så är det matt-löst under soffbordet…utrymmet längtar galet mycket efter en patchwork-matta (2*3m)…den stora frågan är ju bara om jag skall vara lite "wild & crazy" och satsa på den i rött eller om det skall vara i grått för att harmonisera med mattan under matbordet…

 • Ida skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark.
  2) Vi har precis flyttat till hus och målat om sovrummet. Det enda som saknas nu för att färdigställa hela rummet är en heltäckningsmatta. Ni har ett stort och prisvärt utbud av mattor men just Malibu ljusgrå 09 heltäckningsmatta skulle passa perfekt i vårt sovrum!

 • Maria H skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge och Danmark.
  2. https://www.kilandsmattor.se/tangier-navy-handvavd-ullmatta.html Det är dags att byta till en fin matta nu när min lille son börjar ha lite mer koll på vad som ska hamna på mattan och inte. Den här mattan hade passat superfint i vårt vardagsrum. Hade tagit den i största storleken för att få en mysig och ombonad känsla i rummet.
  Håller tummarna för vinst!

 • Finns i Sverige,Norge och Danmark
  Skulle behöva byta ut min vardagsrums matta.Den har hängt med i valptiden och vad som finns i den vill man inte veta.Så en ny och fräsch matta skulle verkligen behövas.Har bara lite beslutsångest!

 • Anna W skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag har alltid önskat mig ett sovrum med den där lyxiga känslan. Att sätta fötterna på något mjukt och skönt varje morgon hör till denna lyxiga dröm, därför skulle jag vilja vinna heltäckningsmatta Merino 🙂

 • Linda K skriver:

  1. E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag skulle så gärna vilja vinna en rund Seattle natur! Barnen (och vi) behöver en rund mysig matta att sitta och leka på, och Seattle ser mirakulöst nog ut att matcha en matta vi köpte för flera år sen, där vi inte kunnat spåra namn eller tillverkare!

 • Linn skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark.
  2. Jag har under en längre tid varit på jakt efter en snygg köksmatta, Erica kol – handvävd ullmatta (200 x 300) tror jag hade passat mycket bra under vårt köksbord.

 • Elin O skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Allium salt & peppar 200*300 i ull hade gjort sig fantastiskt i vårt vardagsrum. Verkligen lyft hela rummet och samtidigt varit generös att leka på för barnen och hållbar att ha år efter år!

 • Jenny skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2 Velvet Tencel Stormy Weather till mitt sovrum, vilken underbar lyster och vacker färg!

 • Henrik skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Gjall Petrol. I vårt vardagsrum kunde inget passa bättre.
  Här är inrett i lugnets alla färger. Ljust som en sandstrand. Stora, höga mörkgröna plantor ger liv och organisk känsla. Trämöbler ser till att man får in elementets skönhet. Belysningen är mild och kommer indirekt som en soluppgång.
  Det enda som saknas i denna harmoniska, behagliga miljö, är Petrol som kommer tillföra känslan av havets färg.
  Tillsammans blir det fullkomligt.

 • Lena Sigurdsson skriver:

  Hej, deras mattor finns i Sverige,Danmark och Norge.
  Att välja bland alla vackra mattor är jättesvårt. Men en stor blåaktig matta har alltid varit min dröm.

 • Malin B skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Rosemary svart/beige, 200*300cm. Mattan blir som en ö att placera soffgruppen på. Ett plus för den röda kanten som ger en extra värmeskjuts och som blir snygg att ta upp i övriga textilier.

 • Emma skriver:

  1. De finns i Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag skulle vilja ha Montella heltäckningsmatta ljusgrå, den hade passat perfekt i vårt nya sovrum 🙂
  Verkar så mjuk o fin!

 • Cecilia skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Önskar att äntligen få komma till skott med utbyte av 11 års "tillfällig lösning", alldeles för liten matta under soffgruppen! Denna!!! https://www.kilandsmattor.se/patchwork-gra-250-x-350-cm-42493.html

 • Cecilia skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Önskan att byta ut vår 11 års "tillfälliga lösning" med alldeles för liten matta till soffgruppen! Denna!!!
  https://www.kilandsmattor.se/patchwork-gra-250-x-350-cm-42493.html

 • Anna skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag skulle satsa på en stor enfärgad eller svagt mönstrad handvävd ullmatta i en grå nyans. Vi bor i en ljus, nybyggd lägenhet med öppen planlösning och mattan skulle fungera utmärkt för att skapa ett rum i rummet för vardagsrumsdelen och samtidigt ge ett lugnt och rofyllt uttryck.

 • Sara P skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Ullvävda mattan "Urban" i storleken 250×350, https://www.kilandsmattor.se/urban-rosa-handvavd-ullmatta.html skulle jag så gärna vilja ha till min dotters rum. Vårt hus står på en oisolerad betongplatta och det blir så kallt så kallt på laminatgolvet. Önskar just därför en ullmatta att fylla upp hela hennes rum med så att hon kan leka och springa obehindrat utan halkiga raggsockor 🙂

 • Lisa skriver:

  1. E-handel har de i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Vi är i desperat behov av ny matta under vårt matbord och kanske Erica i svart från danska Fabula Living skulle passa fint!? Ja, tänk om jag kunde vinna den, vore fantastiskt!

 • Anonym skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag och min kille har precis (för 5 dagar sedan) köpt en lägenhet tillsammans och efter att ha bott i andrahand, med andras möbler/dekoration i hela mitt vuxna liv, så håller jag på att spricka av glädje, inför möjligheten att få inreda vårt hem precis som vi vill. Jag önskar mig en Sofiero grå 2, för att den är så enkel, men samtidigt så himla fin med flätorna i hörnen. Att få rulla ut den i vår nya lägenhet i slutet på mars, skulle kännas som att rulla ut en röd matta till någonting kungligt <3

 • Anne-Mari skriver:

  1. Norge, Sverige och Danmark
  2. Den Pakistanska mattan Butterfly 3 ply 239+169 cm, skulle passa perfekt i mitt kök!

 • Emma T skriver:

  Sverige, Norge och Danmark
  Årets projekt (som även var förra årets…) är att få ordning på vår altan. En pergola är nu monterad och segelduk som går att dra in och ut skall tillkomma. På golvet hade "Chile" i grått bidragit med fin inramning, sedan är det bara för våren att lägga till lite vårvärme 🙂

 • Julia Lundmark skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag drömmer om en Premium grafit – viskosmatta i storlek 200×290 cm. Har äntligen hittat en matta min sambo kan gå med på att ha i vardagsrummet och det vore en dröm att få vinna denna och överraska honom med. Kanske kan bli en sen alla hjärtansdag present!

 • Åsa skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. En ny matta under vårt matsalsbord vore på sin plats. Isphahan vit, konstsilkesmatta, skulle verkligen passa fint och och lyfta helhetsintrycket av rummet.

 • anika skriver:

  1. Sverige, norge och danmark
  2. Efter graviditeten har jag blivit ganska så känslig när det kommer till akustiken i ett rum. Jag har tittat på en sådan handvävd ullmatta med "bollar", den verkar mjuk att gå på, dämpa ljud riktigt bra och även tillföra den där ombonade, välkommnande känslan. Sen vill jag ju ha en matta i natumaterial för att undvika plast.

 • Sanna skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag är rätt så klantig och råkade spilla nagellack på vår vardagrumsmatta. Inte en liten samlad pöl, utan liksom stänkmålat med linjer och skvätt i en diskret knallröd färg över hela mattan. Efter att ha suttit med nagellacksremover och pads och försökt få bort allt blev det om möjligt ännu värre. Därför skulle en ny fin och nagellacksfri matta passa utmärkt hemma hos oss. Denna matta har jag haft sparad som "köp när pengar finns-länk" på min webbläsare ett bra tag nu: https://www.kilandsmattor.se/samora-gra-handvavd-ullmatta.html

 • Sanna skriver:

  1. De har e-handel i Sverige, Norge och Danmark
  2. Bästa mattbutiken i stan där vi alltid blir bemötta av super hjälpsam personal! Sist blev det en ullmatta men nu hade jag önskat en skimrande viskosmatta i vardagsrummet, en mörkgrå Angel i storlek 200X300 hade varit en dröm och säkert uppskattad av vår lilla 9 månader son att ha att leka och rulla runt på då det saknas matta där idag men spenderas en hel del tid där.

 • Petra skriver:

  1. Sverige, Norge,Danmark
  2. Vi har en riktigt gammal ullmatta i vardagsrummet som är som att gå på ojämn juteväv. Snart får vi vårt andra barn och hade gärna lagt ut en mjuk, härlig matta att krypa och leka på! Sen att den är fin att se på är alltid uppskattat. Vi drömmer om en Velvet Tencel Stormy Weather.

 • Viktoria skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge och Danmark
  2. Vår matta i vardagsrum/matsal har verkligen gjort sitt. Vi har insett att underhålla en lång-luggad matta inte är det lättaste. Därför skulle det vara helt underbart att byta ut mot denna Northern light Concrete Stockholm – handknuten matta. Den ser ut att vara lätt att sköta om vilket är ett måste för oss. Vår nuvarande är nästan som att ha ett husdjur.

 • Lois skriver:

  Sverige, Norge och Danmark.
  Jag har haft många tveksamma stilar inom inredning (ooo ja, MÅNGA) under mina första år som vuxen, även om jag nu som 36-åring landat i vad som är ”min stil”. Men jag har alltid, alltid tyckt att patchwork har varit den absoluta drömmattan. Och det säger mig att jag nog aldrig skulle tröttna på världens vackraste matta, patchwork natural!
  https://www.kilandsmattor.se/patchwork-natural-250-x-350-cm-40980.html

 • Lois skriver:

  Sverige, Norge och Danmark.
  Jag har haft många tveksamma inredningsstilar (bambudraperi med tryck! Egendesignad mosaik på bord! Stereobänk byggd av tegelsten och glas! Exakt alla möbler vita!) i början av mitt vuxenliv, innan jag numer som 36-åring har rätt bra koll på vad som är ”min stil”. Men en sak som jag alltid tyckt är superfint och drömt om är patchwork-mattor och därför tror jag att otroliga patchwork natural skulle få ett långt och kärleksfullt liv hos oss.
  Drömmattan genom tiderna: https://www.kilandsmattor.se/patchwork-natural-250-x-350-cm-40980.html

 • Fredrika skriver:

  Hej,
  1. E-handel finns i Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag har nyligen flyttat in i min första egna lägenhet, vilket känns helt fantastiskt, men ekonomin har tyvärr främst tillåtit andrahandsmöbler från IKEA och liknande. Därför skulle det kännas alldeles underbart lyxigt att ha en "Labyrinth stormy weather" under matbordet- älskar färgen, materialet och mönstret! Denna menar jag alltså:
  https://www.kilandsmattor.se/labyrinth-stormy-weather-handvavd-ullmatta.html
  Vilken dröm!

 • Veronica skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Om jag vann skulle jag ge min mamma en ny vardagsrumsmatta, närmare bestämt en patchwork i mörkblått. Hon är pensionär och hemma mycket pga rörelsehinder, men en ny och tjusig ullmatta i favoritfärgen skulle säkerligen pigga upp henne!

 • Charlotte skriver:

  1 Sverige Norge och Danmark
  2. En tidlös matta i ull hade varit en dröm. Till vårt igantiska vardagsrum är det inte många som har mattor som passar i storlek. Men kilands har ju allt man kan tänka sig, tacksam för tävlingen så jag hittade sidan.
  Vi hade varit överlyckliga om vi vann, så hade vi velat ha en
  Tangier titanium – handvävd ullmatta. Den känns rolig med mönster men inte så mycket mönster så man tröttnar.
  Håller alla tummar att vi blir dom lyckliga. 🙂

 • Näthandel finns i Danmark, i Norge och i Sverige.
  Den matta som skulle bli perfekt hos oss är kelimmattan i storlek 343X271 cm och som kostar 8199:-. Tyvärr är den såld, verkar det som, men när det kommer in en ny så slår jag till. Ska hålla koll, för den mattan skulle bli helt fantastisk och underbar under vårt matrumsbord. Den är säkert både tålig mot fläckar och slitstark. Och dessutom jättesnygg…….

 • Astrid skriver:

  Åh så magiska mattor Kilands har.
  E-handeln finns i Sverige, Norge & Danmark!
  Skulle välja viskosmattan Bexley 200×290 i grönt:
  https://www.kilandsmattor.se/bexley-gron-handvavd-matta-med-lugg.html
  Pirrar nästan i magen när jag ser denna underbara matta! Bor i studentlägenhet där vardagsrummet tyvärr inte har den finaste parketten, hade vart en dröm att få en stor, mjuk och vacker matta under min beiga soffa. Den gröna nyansen skulle matcha vårkvistarna i vasen och göra hela rummet.
  Den känns vårfäsch men ändå tidlös och lyxig.
  Tack för en rolig tävling!

 • Emma Kitti skriver:

  1. I Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag skulle välja Gjall petrol i stl 170*250. Den skulle passa perfekt i barnens tv-rum.

 • Ulrika Armano skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark
  2. Finns ett uttryck som säger "det finaste vi har sätter vi på bordet" men skulle vilja göra om och säga "under det bästa jag har lägger jag det finaste jag finner"
  https://www.kilandsmattor.se/tiny-prinsessa-rosa-barnmatta.html
  Med den motiveringen blir valet lätt, en rosa prinsessmatta till min prinsessa är den perfekta mattan och skulle skänka hela familjen stor glädje! Håller tummar och tår- hårt:)

 • Lena Stenberg skriver:

  1. I Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag skulle vilja vinna den handvävda ullmattan Sarek beige 140×200 cm. Den uppfyller alla kriterier när jag nu inreder min nya lägenhet och strävar efter hållbara och vackra naturmaterial. En tjock ullmatta i bra kvalitet som är vacker, mjuk och håller över tid är har varit en utmaning att hitta. Sarek verkar vara precis den mattan.

 • Theresia V skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. https://www.kilandsmattor.se/newton-gra.html i storlek 160 x 230.
  Jag bor i en liten etta från 1912. Golvet är kallt och ruggigt. Det kräver något stort och varmt samtidigt som den gärna får vara lättstädad. Denna hade varit en dröm för mina kalla fötter!

 • Theresia V skriver:

  1. Sverige Norge och Danmark.
  2. https://www.kilandsmattor.se/newton-gra.html i storlek 160 x 230.
  Jag bor i en liten etta från 1912. Golvet är kallt och ruggigt. Det kräver något stort och varmt samtidigt som den gärna får vara lättstädad. Denna hade varit en dröm för mina kalla fötter!

 • Theresia V skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Mattan Newton grå i storlek 160 x 230.
  Jag bor i en liten etta från 1912. Golvet är kallt och ruggigt. Det kräver något stort och varmt samtidigt som den gärna får vara lättstädad. Denna hade varit en dröm för mina kalla fötter!

 • 1. Sverige, Danmark och Norge
  2. Jag skulle välja en av de vackra Kelimmattorna som jag länge längtat efter. De skulle passa perfekt med mina naturfärgade marockanska sittpuffar och ge vardagsrummet liv.

 • Agnes Hallén skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Den handvävda ullmattan Rosemary grå/ljusgrå med röd kant hade gjort sig fin under vårt långsmala matbord. I en lägenhet med två rum 4×4 meter tror jag att denna hade gjort sig bra att få vara i centrum

 • sverige norge danmark
  Drömmen vire en patchwork nstural i ganska stora rutor med en mörkare vinrödaktig ton som bas. Håller på att göra mappar och moodboards för mitt nya hem, en liten lägenhet med mörka trägolv och en ganska mustig palett över huvudvtaget. Målet är brittiskt bibliotek möter göteborgs skärgård möter paris på 1800talet. Kommer bli fantastiskt.

 • 1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag skulle vilja ha en svart handvävd ullmatta från Sofiero i storlek 220 x 300 cm. Den skulle bli perfekt i vårt vardagsrum. Vi har en ljus lädersoffa som skulle framhävas tack vare en mörk matta. Vår matta vi har nu börjar se sina sista dagar så skulle vara perfekt timing att byta ut den mot en sådan fin matta som skulle vara pricket över i:et i vardagsrummet.

 • Anonym skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Skulle vilja vinna en angel mörkgrå el turkos handvävd matta med lugg i den största storleken. En större matta för att omsluta/rama in den sociala ytan och färgen för att bringa harmonin i rummet, handvävd för att fötterna ska få det lite extra gosigt.

 • ida skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Skulle vilja vinna en angel mörkgrå el turkos handvävd matta med lugg i den största storleken. En större matta för att omsluta/rama in den sociala ytan och färgen för att bringa harmonin i rummet, handvävd för att fötterna ska få det lite extra gosigt. (denna med kontaktuppgifter 😛 )

 • Helena skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Heltäckningsmattan Merino skulle passa perfekt i vårt sovrum.

 • Alva Jonsson skriver:

  1) E- handeln finns i Sverige, Norge och Danmark!
  2) Min sambo har precis opererat sig och lägenheten vi renoverar har kommit i andra hand. Vi är i stort behov av en ny matta och vi har varit inne och kikat på kilands mattor tidigare. Skulle vara så kul att överraska honom med en snygg matta. En Velvet tencel silver 170 x 230 skulle passa sååå bra in i vårt vardagsrum!

 • Helena skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Har kommit på att heltäckningsmatta vore perfekt för att mysa till det i dotterns rum som är rätt litet. Montella ljusgrå skulle passa fint när vi målat om och anpassat det mer för vår skoltjej.

 • 1. Sverige, Norge och Danmark
  2."Velvet tencel silver" – i stl. 200×300 cm skulle varit en dröm att ha i sovrummet! Just nu har jag en mindre rya i budgetvariant, men en stor silverfärgad viskosmatta vore helt fantastiskt!

 • Sanna skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag hade valt en heltäckningsmatta till sovrummet. St moritz i färgen silver hade varit pricken över i:et till stundande sovrumsrenoveringen. Härlig start på morgonen att sätta tassarna i en tjock och mjuk matta!

 • Tomas skriver:

  1. Sverige, Danmark och Norge
  2. Min kusin har nyss lagt in heltäckningsmatta i sitt sovrum och jag är helt såld. Monte Carlo grå 95 hade passat i vårt sovrum.

 • Elinor skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark 2.Sisalmattan sisal-classic-sand. Jag tycker sisalmattor ger så naturnära och avslappnad stämning i rummet. Vår förra fick vi föra till sopstationen för gummibottnen luktade så illa. Jag vill så gärna ha en ny av god kvalitet.

 • Margot Björck skriver:

  1. Sverige, Norge samt Danmark.
  2. Lindö röd handvävd ullmatta 200×280. Jag tycker denna matta är helt ljuvlig! Klassiskt mönster, utmärkt kvalitet och lätt att smälta in med övrig inredning i vårt hem. Den skulle ligga under vårt matsalsbord och göra sig fantastiskt fint där. Håller tummarna!

 • Lina skriver:

  1: Sverige, Norge, Danmark
  2: För att pryda mitt vardagsrum
  Får man inte vara dum
  Satsar jag såklart på kvalitet
  En COVER GREY-200X300 så går jag inte bet
  Den vill jag mer än gärna
  Ska lysa upp rummet som en stjärna!

 • Anonym skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Sunset silver handtuftad bambumatta i storlek 200×300 till sovrummet på landet. Istället för ett oisolerat golv hade det varit skönt med en mjuk snygg matta att sätta fötterna på när man vaknar.

 • Matilda skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Sunset silver handtuftad bambumatta i storlek 200×300 till sovrummet på landet. Istället för ett oisolerat golv hade det varit skönt med en mjuk snygg matta att sätta fötterna på när man vaknar. Med en gravidhjärna som spökar gör jag om och försöker få till namn och epostadress med.

 • Li skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Ullmatta Samora i storlek 200×300 till matrummet. Enkel att hålla ren och mjukar upp intrycket!

 • Agnetha skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark.
  2) Kul att få upp ögonen för en mattleverantör som jag inte kände till sedan tidigare! Viskosmattan Gjall i beige skulle vara helt perfekt i mitt sovrum.

 • Sandra skriver:

  Sverige, Norge och Danmark
  Wow gick och kärade ner mig i denna fantastiska handknutna matta"Bombay Nights ivory". Det kanske ser ut som en vanlig beige matta vid första anblicken men om man tittar noga ser man vilket rejält hantverk det är! Den skulle ligga fint på vårt mörk bruna parkettgolv i vardagsrummet. Skulle vara en riktigt fröjd att få sitta, leka och gå på denna vackra matta.
  https://www.kilandsmattor.se/bombay-nights-ivory-handknuten-matta.html

 • Hanna skriver:

  1.sverige,norge,danmark
  2.Angel mörkgrå 200×300. Fyller 34 på söndag och skulle vara en fin present. Är mitt uppe i husbygge och mattan skulle både vara fin i vårt nuvarande hus inför kommande husförsäljning samt pricken över i:et i vårat nya master bedroom som står klart i oktober.

 • Sarah skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. En stor beige ullmatta, som Afro vit, skulle gjort sig jättebra i vårt vardagsrum! Just nu är det alldeles för mörkt med en svart modern skinnsoffa, svart/glas soffbord och rummet skulle behöva ljusas upp med en stor ljus matta!
  Och en ullmatta för att ha en matta som håller väldigt väldigt länge!

 • Nina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark. 2. Viola kol i grått, största storleken. https://www.kilandsmattor.se/tanne-vitgra-handvavd-ullmatta-40900.html
  Har precis köpt en ny lägenhet som är dubbelt så stor som min nuvarande, och skulle behöva en stor fin matta till nya gigantiska vardagsrummet. ☺️

 • Mikaela skriver:

  1. De har e-handel i Sverige, Norge och Danmark 🙂
  2. Jag hade så gärna velat ha en tjock och lyxig heltäckningsmatta i vårt nya sovrum, den här mattan verkar fantastisk så den hade jag klickat hem om jag haft turen att vinna 🙂 https://www.kilandsmattor.se/st-moritz-beige-heltackningsmatta.html

 • Kerstin S skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Vi köpte en ny soffa i våras och har sedan dess varit på jakt efter en matta. Mattan Tegel Grå (240*340)skulle passa helt perfekt till soffan och så skulle den täcka en stor del av vårat iskalla trägolv! Det är underbart med gamla hus och gamla trägolv men burrr så kallt på vintern!

 • 1. Sverige Norge Danmark
  2. Efter snart ett år av konstant renovering är det snart dags för inredningen och som jag längtat. Allt slit av min fantastiska sambo som äntligen syns. Som alltid (har jag fått höra) har det gått mer pengar än planerat, så en vinst skulle vara välkommet. Ur det enorma sortimentet hos kilands fastnar jag för Patchwork som skulle passa perfekt till vårt kök (Ikea -Kungsbacka), den framknackade murstocken och gråa golv.

 • Therese skriver:

  1. Sverige, Danmark och Norge.
  2. Någon av viskosmattorna! Tycker det är så snyggt och hade passat perfekt i mitt vardagsrum! Gärna någon av dem gråa eller blå!

 • Camilla K skriver:

  Sverige&Norge&Danmark
  Premium grafit största storleken skulle ju bara bli helt super hemma hos oss. Denna fantastiskt snygga matta skulle passa på tre olika ställen i huset. Köket, vardagsrummet eller i sovrummet.
  Älskar storleken & glansen.

 • Jessica Å skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark
  2. Jag önskar mig en ullmatta att sätta fötterna på vid soffan i vardagsrummet. Det var svårt att välja men Karlsö passade väl in färgmässigt och storleksmässigt hos oss. Så den hoppas jag på!

 • Nathalie J skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark.
  2. Efter flera år av barnsängar i sovrummet är det nu dags för oss att få vårt sovrum för oss själva. Det behöver mysa till ordentligt, dock är ekonomin väldigt tajt nu pga min föräldraledighet. Drömmen är iaf en stor matta på 200x300cm. Gärna: https://www.kilandsmattor.se/ryamattor/chic-silver-ryamatta.html

 • Jennkfer skriver:

  Hade önskat mig en premium grafit i den stora stl nu när vi ska måla om i vardagsrummet. Skulle passa perfekt där. Håller tummarna. E handeln är i Sverige Norge och Danmark

 • Sophia skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Satt och tittade igenom Kilands sortiment och ooooh, lyckan i att upptäcka att de har mattan Kilim från Classic collection! Den har jag suktat efter sedan jag såg den första gången för drygt ett år sedan. Den skulle jag välja 🙂

 • Ulrika skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Mattan Sarek gråbrun 140×200cm skulle passa utmärkt i vårt vardagsrum. Låter väldigt skön att sätta sina barfota fötter på och har en mycket fin färg och design.

 • Nina skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark
  2. En heltäckningsmatta till vårt sovrum som är alldeles för stort , cirka 30 kvadratmeter & 5 meter högt i tak på högsta stället. Hopplöst att få det mysigt & ombonat 🙁
  En mörkgrå San Remo skulle bli alldeles perfekt tror jag!!

 • Stina Ahlgren skriver:

  1. I Sverige Norge och Danmark
  2. Jag hade med glädje haft mattan Velvet tencel stormy i vardagsrummet! Mjuk och skön att landa fötterna på och att den är snygg gör det ännu bättre!

 • Maya skriver:

  1, Sverige, Norge, Danmark
  Önskar vinna matta Maya

 • Nickan skriver:

  1: Sverige, Norge och Danmark
  2: Min snart 14 åriga dotter har idag en galet liten och hal matta som bara halkar under sängen även med halkskydd under. Rummet behöver uppgraderas med ny större matta som ligger stilla. Den ska vara lite slätare och av ull för att få lite värme. Exakt vilken hon vill ha har jag svårt att säga idag men jag gissar att det skulle kunna landa på något i stil med Stripe, Cicero eller kanske Duhle. Men vem vet med tonåringar, deras smak är inte som mammans 😉

 • Eva skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag skulle vilja vinna Velvet tencel pale dogwood 170×230 till vårt tv-rum. Gjorde misstaget att köpa en billig matta för några år sedan och redan efter ett år såg den sliten ut och började rulla sig i kanterna så rummet behöver fräschas upp. Den dammigt rosa skulle passa perfekt tillsammans med övriga färger i rummet.

 • Renée skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag önskar mig mattan Vino (mörkblå och den större modellen)varför? Jo, för jag är randigt personifierat och de små flätade tofsarna är underbara.

 • Lina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Då vi precis flyttat till ett hus från 2000-talet med stora fönster försöker jag satsa på andra textilier än gardiner och vad passar inte bättre då än en grå Årnäs 2x3m under matbordet. En matta som funnits med på moodboardet sedan huset kontraktet skrevs men ej köpts då bebis och föräldraledigt är på intåg till helgen.

 • Anna algebäck skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. En riktigt stor patchwork matta, neutral, för att få mer ombonat och mer ljuddämpande material i vårt vardagsrum som just nu har fått en orimlig ljudnivå pga avsaknad av dämpande material.

 • Gunilla skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vi behöver en ny matta i vardagsrummet, då ny soffa från Norrgavel är på ingång. Behöver en stor ca 200×300. Tror att Kilim natur – handvävd ullmatta, skulle passa perfekt.
  https://www.kilandsmattor.se/kilim-natur-handvavd-ullmatta.html

 • 1) Sverige, Norge och Danmark
  2) Romans konstsilkematta i rosa hade varit en dröm i vårt kök som verkligen är i behov av textilier! Det har inte ens kommit upp gardiner, så en mysig matta vore perfekt <3

 • Ellen skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark
  2) Finalmomentet för att få en ombonad och mysig känsla i tjejernas sovrum är att placera in en heltäckningsmatta. Fick chansen att chatta med Daniel på Kilandsmattor som rekommendera Malibu, lagom tjocka och fanns i många färger. Så Malibu grafit 95 skulle göra sig så fint där:)

 • esther andersson skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Angel mörkgrå 200*300 skulle vara perfekt på betonggovlet under vårt matbord. Min sambo är så emot detta så därför vore det extra trevligt att få vinna!

 • 1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Bell mörkgrå stl 160×230 cm skulle jag vilja ha.
  Saknar en matta under matbordet i vardagsrummet. Ser så naket och tomt ut. Vill ha mer myskänsla!
  Matta vore perfekt och snygg är den.

 • Anna skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Då skulle en Angel mörkgrå – handvävd matta med lugg, få flytta in i vardagsrummet. Där saknar jag en stor matta som tar plats och känns lyxig.

 • Karin Boman skriver:

  1. E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Skulle absolut vilja vinna Malibu ljusgrå 09 heltäckningsmatta till vårat sovrum som dessvärre blivit lite bortprioriterat pågrund av barnens rum 🙂 Skulle kännas extra lyxigt, för oss föräldrar!

 • wilma skriver:

  1. I Sverige, Danmark och Norge!
  2. Jag skulle vilja vinna Angel mörkgrå – handvävd matta med lugg i storlek 200 x 300cm. Wow vilken matta! Jag har för närvarande ingen matta i vardagsrummet då budgeten tyvärr inte tillåtit det.. Denna stora skulle passa perfekt och dessutom täcka över alla fula märken på golvet…:)

 • Gun Hilmerby skriver:

  Sverige och Norge och Danmark!
  Är en trogen och nöjd kund som skulle vilja utöka mitt innehav med Marakesh.

 • Linda Karlsson skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark
  2) "Åh, jag som letar febrilt efter en matta. En vinst hos er skulle jag sååå uppskatta"
  Jag önskar en "Afro natursvart handvävd ullmatta". Stl. 200 X 300.

 • Nina skriver:

  1. E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Erica kol – handvävd ullmatta i storleken 170×240 hade passat in perfekt i mina föräldrars vardagsrum! Jag önskar att vinna för att kunna överraska mina föräldrar med något jag vet att dem kommer uppskatta.

 • Lidia skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Åh jag behöver en mysig matta i mitt vardagsrum! Jag önskar mig Gjall petrol handvävd matta!

 • Adela skriver:

  Å vilken tävling! 🙂
  E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  Om lyckan skulle vara på min sida skulle jag med glädje välja att skära till i passande storlek en Bordeaux heltäckningsmatta i en fin ton 😉
  Kanske i gammelrosa eller silver.

 • Mirjam skriver:

  1)Sverige, Norge & Danmark
  2) Äntligen har renoveringsturen kommit till vårt sovrum! Vore underbart att kunna unna sig en riktigt lyxig heltäckningsmatta som tex Soho i härlig gråbrun nyans! Jag brukar ofta surfa in på Kilands hemsida & drömma om hur mattan skulle göra hela rummet! Hoppas hoppas 🙂

 • Elisabeth skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark.
  2. Skulle gärna vilja vinna Velvet tencel storma weather. Precis flyttat in i min nya lägenhet och saknar en matta i vardagsrummet. Tror att denna matta skulle ge rummet ett mysigt och inbjudande intryck :-).

 • louise skriver:

  ) Vilka länder finns Kilands mattor e-handel i?
  Norge, Sverige, Danmark
  2) Vilken matta från Kilands sortiment skulle du vilja vinna och varför?
  en vila grå-begie handvävd ullmatta 3×4 m till vårt vardagsrum där vi i dag har en för liten matta som tyvärr inte alls knyter samman rummet på det vackra sätt en matta kan göra.

 • Idamaria skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark
  2. En grå2 Sofiero ullmatta i storleken 220 x 300 skulle verkligen bidra till värme och den genuina stil vi vill skapa i vårt nya vardagsrum.

 • sophie skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Mattan på bilden är snygg och den skulle jag vilja vinna 🙂

 • Amanda Bwrg skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. ’Bexley Grön’ skulle passa perfekt i vårt nya uterum till våren. Färgen kommer komma fram perfekt i kombination med grått stengolv, ljust träbord och massor av gröna växter! Storlek 200×290 cm kommer hålla alla tassar varma de kallare sommarkvällarna.

 • Anna S skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Som nybliven sambo har två hem blivit ett och ingen av oss vill ha kvar vår gamla matta så för ett stort gemensamt köp skulle jag föreslå mattan Bello i mörkgrå, tror den skulle sitta som en smäck mot våra gröna väggar och ekparketten.

 • Ida skriver:

  1. Kilands mattor e-handel finns i Sverige, Norge och Danmark.
  2. Heltäckningsmattan Marble ljusgrå 03 för att varje dag skulle bli lite bättre av att få vakna upp och sätta ner fötterna på en mjuk och härlig heltäckningsmatta.

 • Carina skriver:

  1 Sverige, Norge och Danmark
  2 Livet i sommarstuga med barfotafötter och en katt som kommer hem med "presenter" kräver en tuffing till matta som är lätt att rengöra. Under köksbordet skulle https://www.kilandsmattor.se/elin-gra-plastmatta.html i största storlek passa väldigt bra.

 • 1, Sverige Norge & Danmark
  Jag har alltid sedan jag varit liten velat ha en heltäckningsmatta i sovrummet men aldrig fått med gubben på spåret! Om jag vann en så skulle han ej kunna säga nej.
  Dock så är Borella grå så fin så den största som finns täcker vårt sovrum så den skulle jag älska i mitt hus

 • Madde skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag skulle gärna vilja vinna 4-set långhårigt fårskinn – 10488 mörkbrunt, till min lilla dotters rum! Ett fint fårskinn kan verkligen förvandla ett kalt rum till ett mysigt och Kilands mattor hade hur många som helst att välja på <3

 • Carin Östling skriver:

  1. Sverige, Norge ich Danmark
  2. Min sambo Johan skulle vilja vinna mattan Hilton stormy weather eftersom den vi har nu har han spillt ut en kopp kaffe på som tyvärr inte gick bort… och om han vann en ny matta så skulle hans sambo bli glad (dvs jag) och husfriden bli återställd med mindre tjat från mig att han är så sullig och klumpig av sig. Och dessutom så skulle han aldrig få dricka kaffe mer i vardagsrummet 😉

 • Helena skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Drömmen vore att ha mattan ’Velvet tencel pale dogwood’, 200×300, i sovrummet. Det skulle bli så mysigt och ombonat och ge en känsla av lyxhotell.

 • Anna skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge & Danmark.
  2. Mina 2 flickor vill något så ovanligt som att flytta ihop i ett gemensamt sovrum och skapa ett rum för umgänge i det andra. Sovrummet vill de ha ombonat och ungomligt med hotellkänsla. De hittade Carlucci turkos som de tror blir perfekt i sovrummet. 240x340cm.

 • Maria♥ skriver:

  Sverige Norge Danmark
  Harvard Rosa 67 200×250 En dröm för oss och en finsmakande liten Chihuahua som bara vill ha det mjukaste♥

 • Amanda skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Vi har en mellanhall här hemma som är sååå svårinredd så den bara stått tom i flera år. Men nu har jag kommit på att en stor rund matta i patchwork är det som saknas för att lyfta upp rummet och faktiskt bli mysigt.

 • Pelle skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Barnbarn är det bästa som finns, tänk om man fick vinna en barnmatta som vinst! Trender kommer och trender går men bilbansmattan Maalla grå består.

 • Pia-lena skriver:

  1: Sverige, Norge och Danmark.
  2: Bits plant – plastmatta Floow 200×280. Då mitt hemmabyggda uterum skulle behöva en matta under möblemanget. Denna tilltalade mig då den ser ut som en hemma stickad tröja. Perfect !

 • Lisa Johanna skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark.
  2. Jag hade valt en Plastmatta Plain Oliv, då min matta jag har i köket har gjort sitt. En plastmatta tål mycket och är lätt att tvätta av om det krävs. Mitt kök behöver en matta!

 • Maria skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. https://www.kilandsmattor.se/matta-ernst-beige-42653.html Min stil är rockigt och stilrent, denna skulle vara så tacksam som vinst här hemma <3

 • Elisabet T skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Åh, högst upp på min önskelista står en ljusgrå handtuftad sunset bambumatta 200 x 300 till vardagsrummet eftersom ett hundbesök förra sommaren slutade olyckligt för den tidigare mattan. Hunden har det fint, men någon ny matta har det tyvärr inte blivit än. Jag kände inte till Kilands mattor innan jag läste om dem på din blogg.

 • Toni Erdmann skriver:

  Hej!
  1. Sverige, Norge samt Danmark.
  2. Utan tvekan en: https://www.kilandsmattor.se/tanne-vitgra-handvavd-ullmatta-40895.html
  Så fin, klassisk och alltid rätt! Dessutom kan en sådan superdupermatta få flytta mellan rum då den passar i princip i de flesta rum, vilket jag älskar! Vi är i en process då vi letar större boende, och vid en ev flytt vet jag att denna ullmatta utan tvekan skulle funka varsomhelst = hållbar konsumtion. Håller tummar stenhårt!! ????

 • Anonym skriver:

  1. sverige norge danamark
  2. vila gråbeige handvävd ullmatta! största varianten.
  Älskar stora mattor som kan binda ihop möblemanget och ge rummet karaktär, denna skulle ju absolut höja övriga pjäser i någon sorts självklar stil och naturnära lyx.

 • Helena skriver:

  1, Sverige å Norge å Danmark
  2, Jag vill skapa utomhus fast inne så att jag kan få lugn i mitt sinne. Därför väljer jag ullmatta Nature i färgen natur och denna gång vara så säker på tur. Att äntligen en matta via Trendenser få vinna så skulle jag bli en mycket lycklig kvinna!

 • Helena skriver:

  1, Sverige å Norge å Danmark
  2, Jag vill skapa utomhus fast inne så att jag kan få lugn i mitt sinne. Därför väljer jag ullmatta Nature i färgen natur och denna gång vara så säker på tur. Att äntligen en matta via Trendenser få vinna så skulle jag bli en mycket lycklig kvinna!

 • Emilia skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Om jag får be, hade jag önskat mig heltäckningsmattan ”San Remo ljusgrå 73”. Den hade fått mig att om fötterna slippa frysa, och istället bara njuta av att mysa. Så för att jag och plånkan ska må bra, hoppas jag att ni drar mig som vinnare ida’!???

 • Monnah skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Northern light Concrete Stockholm för varma fötter och gosigt golv! Jag skulle också kunna tänka mig en varmröd Bokhara 2 ply med levande mönster som sätter fart på livsandarna.

 • Sanna skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Hade lagt vinstpengarna på en stor Kelim
  Hoppas på vinst

 • Erika skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Gjall Petrol. I hemmets vardagsrum kunde inget passa bättre!

 • BKT skriver:

  A)Sverige, Norge och Danmark
  B) Jag jobbar för en non-profit stiftelse inom vården. Skulle behöva en riktigt stor matta till mitt arbetsrum för att dämpa ekot. Men pengarna behövs till mönniskorna i vår verksamhet så därför har det inte nlivit en matta

 • Gunvor Alnervik skriver:

  1. E-handel i Svetige, Danmark och Norge
  2. Min gode vän M från Syrien har fått en egen lgh, stor lycka! MEN när man står med tomma händer och ska möblera och fylla ett hem är det otroligt mycket som ska skaffas. Jag skulle så gärna vilja bidra med en matta, Modern Swisch, grå, 133×190, som skulle vara perfekt till den second-hand-fyndade soffgruppen.

 • Gunvor Alnervik skriver:

  Sverige förstås?+Danmark och Norge

 • Per skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vår son på 6 månader är nära att lära sig börja krypa nu så det skulle passa perfekt med en Malibu ljusgrå 09 heltäckningsmatta i sovrummet för honom att träna på.

 • Jill Parling skriver:

  1)Sverige, Norge och Danmark
  2) morfar har huggit trädet, sågat virket och hyvlat plankorna som han byggt det fina bordet av. Bordet önskar vi skulle stå på en Flake Soil matta, så barnen slipper stickor från altanen när de äter en glass eller två!

 • 1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Spectrum grå/vit – ryamatta Rund 200 cm, den hade varit det perfekta pricken över i:et i mitt sovrum och gjort det där lilla sista, som ett oväntat inslag i inredningen men ändå gjort det komplett.

 • Siri Ljungberg skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag hade gärna vunnit ett fårskinn från Gotland för den mysiga känslan i sovrummet. Att sätta fötterna på ett äkta, fint fårskinn när man vaknar vore väldigt trevligt.
  I vardagsrummet gillar jag stilrena mattor. Materialet är prio 1. Jag föredrar viskos. "Velvet tencel pale dogwood" är skitsnygg!

 • Alexandra L skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. En Harvard ljusblå heltäckningsmatta. Jag vill sätta fötterna i något riktigt mjukt på morgonen och eftersom barnen tittar på tv mycket i vårt rum och sitter på golvet så brukar jag tänka på att de måste frysa. Vad hade varit mysigare än denna gosiga matta att ligga på.
  Jag hoppas verkligen jag har turen att få njuta av denna 🙂

 • Catrin skriver:

  1. Sverige, Danmark och Norge.
  2. Velvet tencel, färgen mole. Denna matta blev jag förälskad i och ser framför mig i vårt vardagsrum. Där ska den skimra och lysa vackert av solens strålar. Ett smycke på golvet att glädjas av.

 • Helena skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. https://www.kilandsmattor.se/velvet-tencel-pale-dogwood-handvavd-matta-med-lugg.html
  Denna drömmatta hade jag gärna vunnit. Den är snygg, praktisk och har den ultimata lystern. Den hade förgyllt vårt vardagsrum. Vi har letat efter den perfekta mattan i några år nu och denna matta hade definitivt varit lösningen!

 • Anna. F skriver:

  1 Sverige, Norge och Danmark.
  2. Wow vilken Drömtävling! Kilands mattor har så stort utbud på vackra mattor! Min dröm under min mamma ledighet är att göra en liten makeover i vardagsrummet. Vill försöka få till ett varmare och mer inbjudande rum som man vill umgås i. Jag tycker Premium grafit – viskosmatta, hade gjort sig så fint på golvet och gett den härliga känslan jag är ute efter. Tänker mig 2 st i storlek 160x230cm bredvid varandra så det blir en stor vacker matta som täcker en större del av golvet.

 • Mary-Li skriver:

  1) Sverige Norge Danmark
  2) Allium benvit – handvävd ullmatta 200 x 300 cm i förnyelsebart naturmaterial från ett varumärke som arbetar med hållbar produktion, kemikaliefria färgämnen och garanterar godkända arbetsförhållande, skulle passa fint i lekrummet.
  Svårt att välja med så brett sortiment, men tack vare den eminenta sökfunktionen på Kilands mattors hemsida med information om varumärke, design o fina bilder blev valet ändå väldigt enkelt.

 • Mary skriver:

  1) Sverige Norge Danmark
  2) Allium benvit – handvävd ullmatta i förnyelsebart naturmaterial från ett varumärke som arbetar med hållbar produktion, kemikaliefria färgämnen och garanterar godkända arbetsförhållande skulle passa fint i lekrummet.
  Svårt att välja med det breda sortimentet, men tack vare Kilands mattors eminenta sökfunktion på hemsidan med information om varumärke, design och fina bilder blev valet ändå väldigt enkelt

 • Anonym skriver:

  E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  Denna klassiker Sofiero svart/vit – handvävd ullmatta, storlek 220 x 300 cm (7 630 kr) uppfyller alla mina önskningar och hade gjort sig i mitt vardagsrum/sovrum/matsal. Ja, jag har allt i ett som en liten minisvit:)

 • Johanna skriver:

  E-handeln finns i Sverige, Norge och Danmark.
  Denna klassiker Sofiero svart/vit – handvävd ullmatta, storlek 220 x 300 cm (7 630 kr) uppfyller alla mina önskningar och hade gjort sig i mitt vardagsrum/sovrum/matsal. Ja, jag har allt i ett som en liten minisvit:)

 • Helena skriver:

  1, Sverige å Norge å Danmark
  2, Jag vill skapa utomhus fast inne så att jag kan få lugn i mitt sinne. Därför väljer jag ullmatta Nature i färgen natur och denna gång vara så säker på tur. Att äntligen en matta via Trendenser få vinna så skulle jag bli en mycket lycklig kvinna!

 • Madelene skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Kär i en patchworkmatta,
  ja det kan min man inte fatta!
  Nu när vi i ett hus bor
  behöver vi en matta så stor
  En flygande sådan lär barnen tro
  och leka att de till fjärran land for
  Om vi en matta får
  ska den absolut vara grå!

 • Maria W skriver:

  1. Sverige Norge och Danmark
  2. Jag skulle så gärna byta ut min syntetmatta som blivit fläckig och ful i vardagsrummet mot en matta i naturmaterial. Jag blev förälskad i mattan Safir beige med lugg som har ett vackert mönster.

 • Therese skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark.
  2. Fårö – handvävd ullmatta. Jag har ingen vardagsrumsmatta men vill gärna ha en. Fårö skulle passa fint till det gammal golvet.

 • Lotta skriver:

  I Sverige, Norge och i Danmark.
  Jag skulle vilja ha ullmattan Bolmsö, fantastiskt vacker och giftfritt för barn att sitta på.

 • Sanna skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Jag har alltid haft det gardin- och mattlöst hemma. Det senaste året har det smugit sig in några små diskreta mattor. Och det blir ju så mycket mer ombonat och mysigt. Jag skulle vilja våga stort! Gärna en patchwork i grått. ?

 • Susanne Leijon skriver:

  Sverige, Norge, Danmark.
  Jag skulle nog välja Bello, mörkgrå till vardagsrummet. Vi har idag en matta som sett sina bästa dagar. Vår mattan har varit med i snart tio år och innehåller allt ett familjeliv innehåller, det finns spår av både nyponsoppa och hockeypulver, tuggummi och ibland smålego. Drömmen vore en ullmatta som endast har en färg!

 • Christina skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark
  2) Allium salt & peppar skulle jag vilja ha, vinner jag inte kommer jag köpa den ändå då jag spanat in den och då den skulle passa fint ihop med vårt Ekholm och vår nya soffa. ) Så bra att den är i ull då vi har små barn. Känns som en matta som kan hänga medl länge.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1.Sverige, Norge och Danmark.
  2.Den här mattan får mitt hjärta att slå dubbla
  slag… Den är ju bara så himla mycket jag…
  Som en färgsymfoni från naturens egna palett…
  Man kan bara inte på den se sig mätt…
  Dess sprudlande livfullhet livar upp den dystraste dag… I mitt vardagsrum skulle den bli ett vackert inslag… Och eftersom jag snart fyller 50 år… Så hoppas jag ju att det är just denna jag i present får…
  https://www.kilandsmattor.se/butterflies-svart-handtuftad-matta.html

 • Hanne skriver:

  E-shoppen finns i Sverige Norge, och Danmark
  Velvet tencel silver – handvävd matta med lugg 230*170cm hade passat så bra hos oss och ljusat upp vårt vardagsrum där det idag ligger en svart matta mot en svart tygsoffa som min sambo valde som ungkarl och som jag aldrig har trivts med!

 • Benedikte skriver:

  1. Sverige, Danmark och Norge; e-handel!
  2. Vår matplatsmatta, en randig kelim som vi köpte på Blocket, har hängt med i många år. Den har arbetat hårt och förtjänstfullt under alla måltider medan barnen var små. Nu har barnen vuxit till sig och går att ha i matt-möblerade rum, och det är dags för vår gamla trotjänare att gå i pension. Tjänsten som matrumsmatta går till Orissa olivgrön – handvävd ullmatta i stl 300X200. Tror nog att den klarar jobbet, även om det inte är ett enkelt arbete – både tålig, klassisk och snygg!

 • Julia skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Magpirrigt och sockerdricksbubbligt nog har jag precis fått skriva under mitt första förstahandskontrakt. Detta har givetvis resulterat i att jag nu inredningsgooglar dagarna i ända och inte kan tänka på något annat än vilken mörkblå nyans jag ska måla sovrummet i. Oavsett vilken nyans det blir så tror jag att mattan Velvet tencel stormy weather i storleken 170 x 230 cm är vad som kommer få rummet att kännas mjukt och levande. Dessutom kommer mattan att göra mina morgonkalla fötter lyckliga.

 • Johanna Olsson skriver:

  1. Sverige, Danmark & Norge
  2. Den kanske inte flyger som i Alladins saga,
  men en fotsula komemr den att behaga! En viskosmatta har jag alltid önskat mig, Snälla Kilands – ge mig en!

 • Eva L skriver:

  I Sverige, Norge och Danmark.
  Tänk att sitta i fåtöljen framför kaminen och pilla med tårna i ryamattan Aspens härliga fransar! Den vackra mattan skulle addera mycket värme och mys till rummet.

 • Robert Johnsson skriver:

  1. Sverige, danmark, norge
  2. Fårskinn från gotland. Jag växte upp med en fårfäll framför brasan där många vinterkvällar spenderades med serietidningar och brädspel. Nu har jag eget hus och väntar första barnet.

 • Marita skriver:

  1. Danmark, Norge och Sverige.
  2.Den här är en dröm, ljuvlig! Tänk att få vila sina trötta fötter på denna skönhet! https://www.kilandsmattor.se/allium-ljusgra-handvavd-ullmatta.html

 • Robert Hederhov skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Något liknande den här mattan: https://www.kilandsmattor.se/kelim-343-x-271-cm.html

 • Caroline skriver:

  Sverige, Norge och Danmark.
  Jag skulle önska mig en matta så som Focus grå – handvävd ullmatta, en jättestor, 3 x 4 meter. Jag skulle lägga den i vårt trevliga vardagsrum och bums ta bort mattan som ligger där idag. Den är fin, men den är för liten. Den skämmer hela vardagsrummet med sin storlek men det var väl en blandning av en önskan att klä golvet och snålhet som gjorde att det blev så. Dags att göra rätt?

 • 1. Sverige, Norge och Danmark 
  2. Jag blev kär i den vita mattan av Koskinen nr #873
  Jag ska inreda mitt nya hem. Och mattan hade passat perfekt under mitt soffbord??
  Inredningen kommer vara en blandning mellan modern skandinavisk, lite rustikt och naturinspirerat, med en touch av boheme ?

 • Ellen skriver:

  1) Sverige, Norge, Danmark
  2) Då hade jag valt en grå matta Gjall handvävd med lugg 16×230 cm 9599 kr mjuk för fötterna, bra och rejäl storlek.

 • Regina skriver:

  1. Sverige, Danmark och Norge.
  2. Skulle jag ha turen att vinna önskar jag mig nyheten Velvet Tencel i färgen Silver.

 • Malin G-M skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag skulle önska mig fantastiska ullmattan Linné i beige, 200×280 cm.

 • Sara skriver:

  1) Sverige, Norge, Danmark
  2) Om jag vinner vill jag vinna en Stripe svart/natur handvävd ullmatta, 200×300 cm. Den ska ligga i köket som väntar på en make-over. Den blir försmaken av hur köket ska bli: strama, moderna linjer och samtidigt välkomnande.

 • Charlotte skriver:

  Sverige, Danmark, Norge
  Vi har precis gjort om ett rum till bibliotek, och skulle gärna vilja ha en klassisk beige ullmatta med gåsögamönster; Focus (300*400), på golvet där. PS Stort sortiment med många fina mattor på Er hemsida!

 • Julia skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag upplever mitt vardagsrum som väldigt kalt med en ljus trasmatta och skulle så gärna vilja byta ut den till en mörk viskosmatta för att få det riktigt mysigt. Premium grafit – viskosmatta skulle vara så snygg hos mig och min sambo!

 • Lena Lundholm skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Fårö vit ullmatta i den generösa storleken 250×350
  En matta som skulle hålla samman hela vår familj av
  klassiska möbler.

 • Pia Troy skriver:

  1) Sverige, Norge, Danmark
  2) jag drömmer om ett sovrum med skön, ombonad hotellkänsla där matta och textilier ger en dämpning och ett lugn. Därför önskar jag mig en heltäckningsmatta Merino i färgen silver.

 • Charlotte skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Jag skulle vilja ha en stor ljus matta, kanske med något grafiskt mönster. Jag behöver nog hjälp och kommer gärna till er butik och kollar mer live. Tycker Casablanca ser fin ut! Jag skulle hänga denna på väggen i sovrummet. Dels som en snygg detalj och som ljudabsorbent för att få en mer trivsamt rum. Håller tummarna för vinst 🙂

 • Anna W skriver:

  1: e-handel i Sverige, Norge och Danmark.
  2: letar mattor till både vårt sovrum och dotterns-en Focus grå 3×4 meter hade passat perfekt till sovrummet, dottern önskar matta med Frost och Robin Hood på ? Hittade ingen sådan och lika glad var jag för det.

 • Christina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha ullmattan Focus, 230 x 330. Den skulle vara fin i vårt tv-rum och skön för barnbarnen att leka på.

 • Linda Olsson skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Lynx Blå Matta till vårt vardagsrum/sal vill jag vinna. Jag och min sambo har precis köpt en stor 1890-tals gård som vi totalrenoverar. I stora salen vill jag ha en matta som är annorlunda och känns lyxig att sätta fötterna på. Jag gillar dom harmoniska färgerna denna orientaliska matta har, även att jag äntligen har hittat en stor matta som samtidigt är riktigt snygg glädjer mig. Denna vinst från Kilands mattor hade varit otroligt roligt att vinna, då vi verkligen behöver en matta till vårt nya hus. Hoppas på tur. Mvh Linda

 • 1. Sverige, Norge och Danmark.
  2. Focus beige – handvävd ullmatta storlek 300×400 cm önskar jag vinna. Önskar vinna en fin matta från Kilands mattor till mitt vardagsrum. Mattan jag har nu köpte jag när jag fick min första lägenhet för 12 år sedan. Nu bor jag i hus och skulle gärna vilja byta matta, nu när jag köpt ny soffa. Denna skulle passa jättebra tillsammans med soffgruppen jag köpt. Roligt att få piffa upp hemma under den mörka årstiden. Beige är en färg som inte går ur tiden, viktigt att man inte tröttnar. Vilket jag inte kommer göra med en Focus hemma. Vill ha en matta av bra kvalite, så med denna skulle det bli en klar succe.

 • Pia S skriver:

  1: Sverige , Danmark och Norge
  2: Jag skulle vilja vinna den fina mattan Bladmosaik en handvävd ullmatta på 200×280 cm. designad av Ingegerd Silow .Tänk så roligt att få se denna färgglada matta i vardagsrummet varje dag ,(och slänga den gamla gråa). Den kommer att piffa upp det svarta och vita som annars dominerar .

 • Paola skriver:

  1) Sverige, Norge, Danmark.
  2) https://www.kilandsmattor.se/milo-mix.html skulle förgylla vårt nymålade vardagsrum. Från mörka, hemska oxblodsröda tapeter till ljus oliv. Mattan skulle ta upp den milda tonen och fullborda den naturliga känslan!

 • Märta skriver:

  1. Finns i Sverige Norge Danmark.
  2.Karin svart-handvävd ullmatta önskar jag mig.
  Blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser
  Brita Swedens plastmatta mönster som jag alltid
  gillat.
  Den ska pryda sin plats mitt i rummet.

 • Monika Lindh skriver:

  1. E-handel i Sverige, Norge och Danmark
  Mitt val av matta blir https://www.kilandsmattor.se/patchwork-bla-200-x-300-cm-39179.html- Möblerar min första egna lya på 40 år. Som blir i BARA min smak – vitt, grönt, blått, rent och avskalat. Den blå blir bas till andra nyanser.

 • 1.Sverige, Norge och Danmark
  En matta är som ett smycke och kan förändra ett rums atmosfär väldigt mycket, Gjall i grått blir en bra bas i mitt vardagsrum som jag vill förändra med lite mer ljusa, vårliga färger!

 • Lisa O skriver:

  1. Sverige, Norge & Danmark
  2. Nu när både småbarn och hundvalp vuxit upp känns det hyfsat safe att satsa på vuxenfokus i sovrummet och skaffa en lyxig ullmatta. Roma i grått i största storleken skulle passa perfekt!

 • Jonathan H. skriver:

  Sverige – Norge – Danmark
  CRUSH GRÅ 170 X 240 – den snyggaste matta jag sett! Kärestan skulle bli överlycklig om jag överraskade med denna läckerbit till vårt kala sovrum med iskalla golv. Mjuk, härlig, varma naturliga färger och precis i bådas smak. Låt mig få skämma bort min underbara fru som fyller år om en vecka!

 • Martin skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Har precis flyttat till min första egna lägenhet, och behöver en matta till vardagsrummet. Men om jag vinner skulle jag vilja skicka ett foto och få råd om vad jag borde välja!

 • Carolina imsen skriver:

  1. Sverige, Norge, Danmark
  2. Premium Silver. Den största. Efter att alltid köpa för liten matta önskar jag mig nu en stor matta till vardagsrummet. Det hade lyft hela vårt hem! Jag är så redo för ett vuxen-vardagsrum nu och det kan ni ge mig!

 • Pia Siewers skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Med dragiga golv och förbrukning av flera mattor per år,
  önskar vi vinna denna skapelse gjord av ull från ett får,
  Sarek beige – handvävd ullmatta,
  Vilken lycka, kan ni fatta!

 • Eliisan skriver:

  1. Kilands mattor har e-handel i Sverige, Norge och Danmark.
  2.
  Förstår att det kanske låter som en kliché
  men när jag en viss, speciell matta fick se,
  Jag blev upp över öronen kär,
  ja, den väcker hos mig ett megastort habegär!
  Mattan som fått mig helt på fall är Ängen, en
  handvävd ullmatta och Ingegerd Silow är dess konstnär.
  En underbart grönskande sommaräng,
  med de ljuvaste blomster i rosa, gult och blått.
  Det eleganta mönstret och de fina färgerna,
  får mig att känna glädje och må så gott.
  Denna förtjusande midsommaräng,
  skulle så vackert och harmoniskt vårt hem smycka,
  en vinst av den ljuvliga mattan i storleken
  200×280 vore höjden av lycka!

 • Emmelina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vi har ett stort vardagsrum som är i behov av en matta som ramar in hela rummet. Tittade på deras ullmattor och skulle välja en stor grå ullmatta men hade nog behövt se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig för vilken jag skulle välja.

 • Emmelina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vi har ett stort vardagsrum som är i behov av en matta som ramar in hela rummet. Tittade på deras ullmattor och skulle välja en stor grå ullmatta men hade nog behövt se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig för vilken jag skulle välja.

 • Emmelina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vi har ett stort vardagsrum som är i behov av en matta som ramar in hela rummet. Tittade på deras ullmattor och skulle välja en stor grå ullmatta men hade nog behövt se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig för vilken jag skulle välja.

 • Emmelina skriver:

  1. Sverige, Norge och Danmark
  2. Vi har ett stort vardagsrum som är i behov av en matta som ramar in hela rummet. Tittade på deras ullmattor och skulle välja en stor grå ullmatta men hade nog behövt se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig för vilken jag skulle välja.

 • Nina skriver:

  1. Sverige, Danmark, Norge.
  2. Äntligen ska vi flytta till nytt gemensamt hus. Ser fram emot att inreda med en ny matta i vardagsrummet som blir till glädje för oss lång tid framöver. Den nuvarande bruna, nedärvda matt-historien gör ingen glad, utom katten som vässar klorna på den.
  Angel handvävda matta.. -Kan du vara en räddande ängel?

 • Sanna skriver:

  1. Sverige, Danmark, Norge.
  2.Har alltid drömt om att få till den där lyxiga hotellkänslan i mitt sovrum. Få bort all elektronik, byta ut panelgardinerna som släpper in alldeles för mycket ljus och få en mjuk och stor heltäckningsmatta på det kalla golvet. Men som ensamstående är ekonomin begränsad och det dyraste utgiften är dessvärre den där efterlängtade mattan, så skulle bli överlycklig om jag vann hem "Bordeaux silver 372 – heltäckningsmatta" till mitt sovrum. Det vore en fantastiskt start på mitt drömsovrum, och ett bidrag som jag inte med ord skulle kunna tacka dig och Kilandsmattor för.
  Kram Sanna

 • Emma L skriver:

  1) Sverige, Norge och Danmark
  2) Hade valt en viskosmatta från Northern light, färgen Concrete Stockholm. Den hade gett lugn och mjukhet åt mitt vardagsrum, som just nu känns väldigt kallt i grått, svart och vitt. En matta kan verkligen ändra ett helt rum, göra det ombonat och hemtrevligt. Då min budget inte på långa vägar räcker för nån stor make-over, trots att detta behövs, skulle det betyda så mycket att få vinna denna vackra matta.

 • Anna-Maria skriver:

  1. I Sverige, Norge och Danmark
  2. En rund matta till vardagsrummet skulle bli jättefint! Under våra fåtöljer skulle det bli perfekt med lite färg och den runda formen skulle bryta av mot allt annat kantigt. Att mattan dessutom är gjord av gamla orientaliska mattor gör ju att den både är unik och återbrukad, det gillar jag! Patchwork multi rund 19-56957 är mitt val!

 • Jag skulle bli golvad om jag vann!
  …Och då vill jag såklart landa mjukt…
  (…på en suuupersnygg Urban Jade-matta
  från Kilsand mattor, format 250×350)
  mvh
  Mattias Christenson
  som bor i Lerum

 • …å svaret på frågan som jag ju råkade glömma i förra inlägget är:
  Sverige, Norge och Danmark…
  (Så jag, tror jag fått med allt nu.)
  Med vänlig hälsning Mattias

 • Tobias skriver:

  1) Sverige, Norge, Danmark
  2) Jag skulle mycket gärna vinna en Stripe svart/natur handvävd ullmatta, 200×300 cm. Jag fick inte köpa en fin matta till köket för min sambo så detta är mitt hopp!

 • Anna skriver:

  Fattar att jag inte vunnit men någon borde väl ha gjort det…?

 • Emma skriver:

  Så nyfiken, vem vann? 🙂

 • Lena skriver:

  Ja man undrar ju… vem vann?

 • Jk skriver:

  Vem vann? 🙂

 • Hanna skriver:

  Vem vann? Är det så svårt för kilands att välja vinnare? Dålig reklam för dom..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.