Annons

Intervju i Elle Mat & Vin

I det senaste numret av tidningen Elle Mat & vin (som ligger ute i butik just nu) hittar ni en intervju med mig där jag bl a berättar lite mer om hur tankarna gick i samband med vår köksrenovering, hur jag ser på kommande kökstrender, vad som är min käraste ägodel i köket och vad som aldrig kommer över tröskeln. Och så ger jag mina bästa restaurangtips i Göteborg / Kungsbacka (där jag bor). Lästips!
Foto: Frida Ramstedt Trendenser.se / faksimil från Elle Mat & Vin nr 1, 2018

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Inte för att ifrågasätta men vad ät det du menar är klassiskt? Är det den vita färgen? Isåfall är ekkök med ramar också klassiskt? Utformningen känns supertrendigt. Infälda lådor med ramar, skippat väggskåp handtag som är trendiga. Det enda är istället du kaklat istället för halvsten

 • Frida skriver:

  Relativt de alternativ jag stod inför. Att välja ett vitt kök istället för grått / blått / sandfärgat etc är ju ett mer "klassiskt" / otrendigt eller tråkigt val om du så vill för att vara en person som jobbar med att ha koll på de senaste strömningarna. Att jag valde en ljus kompositsten istället för en trendig mörkbrun, grön, grå eller vinröd är också sådant som för en person i min yrkesroll anses otrendigt och tråkigt (jag förväntades välja det senaste och gå i bräschen) men har otaliga gånger fått höra att det var SÅ tråkiga och ospännande val. Ändå är jag himla nöjd med dem. Och det är klassiska val för ett hus byggt 2007, man ska hålla sig till husets stil och sin egen önskan, inte andras förväntningar – så gick diskussionen i den mycket nerkortade intervjun.

 • Frida skriver:

  Hej Frida! Vi håller just nu på att renovera vårt parhus från 1986 och idag har de första köksskåpen satts upp. Vi valde ett kök från Ballingslöv och fastän jag ville så kunde jag inte riktigt med att gå in på Ballingslöv och säga: Vi vill ha det exakt som Frida Ramstedt! Nu har vi ändå valt vita bistroluckor, Silestone 2 cm, kromhandtag med läder och vitt (dock kvadratiskt hör och häpna, man vill ju inte härmas) kakel. Och en tapet (söndagsmorgon, Svenskt Tenn – hoppas det funkar i 80-talshuset). Tack för alla tips och fina bilder! Hälsningar Frida, en annan Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.