Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Hemfrid

Den här veckan har ni som läser Trendenser chans att vinna ett presentkort på 8 timmar av Hemfrid.se att använda till städning, fönsterputs eller någon annan av deras tjänster. Värde ca 1800 kr efter RUT! Obs! Vinnaren måste bo i Stockholm Göteborg,  Malmö, Uppsala eller Västerås med omnejd för att kunna nyttja presentkortet. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet – inom en vecka. Lycka till!

 

1) Vilken Miljömärkning har Hemfrids egna städprodukter? 

2) Vad är det som stör flytet i din vardag. Beskriv och motivera kortfattat hur du skulle vilja bli hjälp med det. 

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Charlotte som svarade 2018-01-29 kl 10:16:07

Tävlingen pågår t.o.m. den 5/2 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Hemfrid och kan ej överklagas. Presentkort i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Det som har stört mitt städflyt senaste halvåret beror på att jag varit sjuk och gjort 2 operationer. Det har inte funnits ork eller möjlighet att ta tag i städ utöver lite på ytan. Därför skulle jag behöva hjälp med lite mer storstäd som tex fönsterputs mm.

 • Kriss skriver:

  1. Bra Miljöval.
  2. Det som stör flytet är kombinationen av stark vilja med skruttig kropp.
  Jag önskar mig en fönsterputsning och rengöring av alla utanpåliggande rör!

 • Viktoria skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Jag skulle vilja vinna detta till min mamma. Hon har en tendens att alltid sätta alla framför sig själv och jag skulle älska att frigöra lite tid för henne där hon kan göra saker för sig själv.

 • Linnea skriver:

  1.Bra miljöval.
  2. Det som stör mitt städflyt är att jag är trött och har 1000 saker att göra med examensarbete, 100% jobb och pendling. Jag skulle önska mig en rejäl storstädning.

 • Charlotte skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. Är nybliven 2-barnsmamma och timmarna på dagarna räcker precis till att tömma och fylla på en diskmaskin. Efter en omfattande köksrenovering som nästan tog kol på oss vill vi lägga tiden på att umgås som familj och skämma bort vår fina dotter som fått stå ut med att vi byggt kök i 9 mån, istället för att sätta igång med tex fönsterputs. Det skulle vara super att få chansen att prova hemfrid för det skulle kunna bli mer långsiktigt att få hjälp i vardagen, men vi är lite rädda för att testa. Om vi skulle få denna chans skulle det hjälpa oss att komma över den tröskeln tror jag.

 • SL skriver:

  Bra miljöval
  Jag älskar skinande diskbänk, grusfri hall, doften av såpa och rena fönster. Men efter ett par år med annat i livet som krävt fokus har hemmet halkat efter. För att skapa den oas jag vill att det ska vara har jag rensat rejält, uppdaterat stilen och börjat undersöka hemstädsabonemang för att öka vardagsflytet, så om jag vinner skulle jag signa upp för varannanveckastäd direkt. För maxat vardagsflow, tid för hemmanjut och mer såpadoft i livet.

 • Nina Anundsson skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. Livet stör ibland flytet med livet :-), ögoninflammationer krockar med projektsamverkan, föräldramöten med upptaktsträffar och innebandyläger krockar med städhelger. Jag önskar hjälp med fönsterputsning som jag aldrig mäktar med samt en rejäl heluppfräshcning av vårt lilla radhus.

 • Maja skriver:

  1. Bra miljöval.
  2. Med stort hus på landet, tre barn, jobb och en allmänt fullspäckad vardag är det svårt att få tiden att räcka till. För att bli av med känslan av att ständigt ligga steget efter och bara hålla efter det värsta hemma skulle det vara som en dröm att få hjälp med en storstädning.

 • Lina skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Som mamma till två småbarn, varav ett har ett funktionshinder är städning inte prioriterat. Tid med barnen, mat, disk och tvätt kommer alltid före både städningen och mig själv. Det gör att jag konstant lever med en känsla av kaos, dåligt samvete och ovilja att bjuda in andra. Det kräver för mycket. Att få hjälp med en ordentlig storstädning skulle vara guld värt och ge ett rejält lyft i vårt hus.

 • anna skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. Jag skulle ge bort städningen till min bror. Sen han blev pappa har han både studerat och jobbat samtidigt som han såklart lägger en hel del tid på sin lilla familj. Han skulle verkligen behöva få åka en heldag till biblioteket och komma hem till ett städat hem.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1 bra miljöval
  2 jobb, pendling, barn och vabbande gör att man aldrig riktigt kommer i fas, men vi försöker tillsammans i familjen städa på lördagar, men fönsterrutorna orkar vi aldrig med så dem hade jag så gärna fått putsade av proffs!!

 • Maje skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Jag skulle ge bort presentkortet till min kära kusin som haft det jobbigt en längre tid med sjukdom både själv och i familjen. Hon skulle verkligen behöva få lite hjälp och slippa se eländet som hon själv säger. Det skulle hon verkligen vara värd!

 • Rolf skriver:

  Bra miljöval är svaret på första frågan.
  Det som stör är osäkerheten i vår värld av hur framtiden blir miljömässigt, brottsligt med mera och det anser jag även påverkar det lokala och var och ens vardag om inte för alla synligt än blir det snart detta. Vi kan inte gömma oss bakom mobilernas uppkopplade sociala nätverks fantasivärldar i längden utan tvingas förr eller senare beroende på vem vi är att konfronteras med vardagen och världen utanför de sociala nätverkens fantasivärldar av goda människor där man ger en tumme för en middagsbild eller något annat.

 • Maria Blomgren skriver:

  Bra miljöval! Jag skulle behöva hjälp eftersom jag är kroniskt och inte klarar av att städa ordentligt själv.Det hade varit välbehövligt. Hoppas ?

 • Emma skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Jag studerar i Stockholm men bor i Uppsala. Det betyder att all min lediga tid går till att pendla och plugga. Det som blir lidande är min städning. Skulle uppskatta en storstädning av min lägenhet eftersom jag själv inte har råd med det med min studentkassa. 🙂

 • Sanna skriver:

  1. Bra miljöval!
  2. Det är nog mest våra prioriteringar som stör flytet för oss, måste jag erkänna. Att vara med vår son och att fylla hans, och vår, vardag med minnen och upptäckter gör att vi inte prioriterar fönster och golvtorkning som förut. Det blir ju tyvärr ett störande moment i sig, och ett evigt ekorrhjul där vi själva funderat på om Hemfrid vore alternativet som gör att vi kan få båda delarna. Det vore underbart att få testa och förhoppningsvis göra slag i saken. Hoppas, hoppas.

 • Lisa skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. Städning är nog det som stör vårt flyt mest. Med både hund och 1 åring blir det stökigt och smutsigt snabbt! Vi hinner knappt dammsuga innan det är dags igen.. och storstädning är det inte tal om. Jag skulle utnyttja timmarna till storstädning två gånger, då kan vi små-städa mellan och inte känna oss otillräckliga.

 • Monika Petrovski skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Med renoveringar som dom senaste åren bara har skapat bättre hem så har skräpet som en gång stod där skapat mer kaos. Känslan att rensa bort allt skräp för att sedan få en härlig städning när man kommer hem en fredag efter att ha hämtat barnen på skola och dagis hade varit drömmen.

 • Anna skriver:

  1 Bra miljöval
  2 Jag kan verkligen inte putsa fönster. Flammiga fönster med fula ränder vill ju ingen ha.
  Så det vore fantastiskt att få lite riktig proffshjälp. Hemfrid kan säkert ge mig både fina fönster och en massa städtips som är bra.

 • Sara skriver:

  1) Bra miljöval
  2) Städningen. Jag gruvar min innan, hatar det när jag gör det och bråkar om det efteråt.

 • Matilda skriver:

  Hej!
  1. Bra miljöval.
  2. Egentligen är det inte min egen vardag som behöver mer flyt, utan min mammas. Hon hjälper alla i sin omgivning, jobbar heltid och har ett hektiskt socialt liv. Hon bor ensam i ett stort hus och hinner helt enkelt inte med all städning. Jag vet att hon tycker det är viktigt att ha det undanplockat och rent i sitt hem – och därför hade jag önskat ge henne lite hemfrid.

 • ann-sofi texén skriver:

  vill vinna present kort på hem och fritid

 • Emmelie skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Just nu störs flytet i vardagen av en renovering som tar i princip 100% av all fritid som jag och sambon har. Till råga på allt har vi slipat bort tapeter och det dammet har letat sig ut i hela huset. Drömmen vore att hemfrid kom in och trollade bort detta och på köpet skulle vi få som ett helt nytt hem nästan!

 • Susanna skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Det som stör mitt flyt nu är att jag börjat min drömutbildning vilket innebär mycket plugg och pendling. Redan innan har jag ett aktiv liv,vänner, fritidsaktiviteter, arbete m.m, så det känns mest som att jag nu stökar ner och sällan hinner vara hemma länge nog för att göra en riktig grundlig städning. Jag älskar mitt nya liv, men jag hade gärna testat tjänsterna Hemfrid erbjuder.

 • Petra skriver:

  Städa, putsa och fläckar gno
  Här hemma får den mesta smutsen bara gro
  1. Bra miljöval
  2.
  Städa, putsa och fläckar gno
  Här hemma får den mesta smutsen bara gro
  Tvätthögen bara växer och växer
  Samtidigt som barnet skriker, ”hjälp till med mina läxer!”
  Och fönstren ska vi inte tala om
  När gästerna ser dessa önskar jag att de inte kom
  En hjälpande hand kan alla behöva
  Men i mitt fall skulle det ångesten bedöva
  Barn, jobb och hem tar verkligen tid
  Jag önskar mer än gärna hjälp av hemfrid!

 • Jennifer skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Jag skulle vilja vinna städningen åt min svärmor. Hon har skadat ryggen så hon har svårt att städa. Själva bor vi ett par timmar bort och med tre barn är det inte lätt att släppa allt för att åka och hjälpa till. Det här skulle hjälpa henne massor och lätt vårt hjärta. Håller tummar och tår!

 • Evelina skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Kort och gott prioriteras lek med briotåget eller en serie tiöösammams med maken före städningen. Vilken stresssar samtidigt! Kah skulle behöva en storstädning för att sen kunna/orka hålls efter. Som en sporre.

 • Cajsa skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Det som stör flytet i vardagen är alla kvällsmöten med jobbet, plugget och barnens träningar. Högt tempo med andra ord som ska kombineras med viljan att hålla rent och ha ordning hemma för den känslan är svårslagen!

 • Frida skriver:

  1: Bra miljöval
  2: Hos mina föräldrar lyser flitets lampa, mer dedikerade o j engagerade personer är en raritet. Vi är fyra syskon som alltid prioriteras i första hande, sedan deras medmänniskor, jobb och åtaganden. Men ett trivsamt hem har också varit en stor prioritering, med känslor som värme, familjärt och trygghet. Här kommer dock vågbrytaren, för tiden räcker inte till och flytet är därmed obefintligt…

 • 1. Bra miljöval
  2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge detta till min syster. Jag saknar henne. Vill ge henne lite andrum och luft att andas utan att känna att hon tyngs av livets alla måsten. Att ge henne tid till att istället för att putsa o feja kanske ge henne lite utrymme att ta sig an sin garderob? som hon velat ha hjälp med ett år? Hoppet står på vår sida 🙂

 • Bra miljöval
  Det som stör flytet är mina barn, missförstå mig rätt, de är underbara men man får ju inget gjort längre☺️ Så lite stöd från er skulle underlätta

 • katharina skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. Jag och min man har länge funderat på att prova en städfirma, men har aldrig riktigt kommit till skott av olika anledningar. Jag känner att det vore helt fantastiskt att få använda de ynka timmar man har på helgerna till att umgås med familjen och göra roliga saker – istället för att föra monologer med trasan, dammsugaren och skurborsten. För att svara på frågan om vad som stör flytet så skulle jag vilja påstå att det är den ständiga bristen på tid – de där extra timmarna som man så gärna skulle vilja ha men som man tyvärr inte kan trolla fram. Men med en städfirma till hjälp så blir det lite som att trolla till sig de där extra timmarna av kvalitetstid i alla fall. Det vore helt fantastiskt.

 • Benedikte skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Vi har så vackra fönster från förra sekelskiftet. Eftersom vi bor vid havet behöver de putsas då och då, framför allt efter storm. Tidigare putsade min man dem, för min reumatism sätter gränser för min förmåga. Nu har han drabbats av en neurologisk sjukdom som gör att han blir yr, särskilt när han tittar uppåt. DET stör fönsterputsflytet så putsade fönster har blivit lyx för oss. Texten får det att verka som vi är 85 eller nåt med våra krämpor. Men det är vi inte, bara 50…

 • Linda Olsson skriver:

  1. De är märkta med Bra Miljöval
  2. Plockandet! Det ständiga plockandet av saker, prylar och grejer stör mitt flow och sätter krokben för andra och större städplaner som därmed hamnar i skymundan.

 • Johanna skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Det dåliga samvetet! Det dåliga samvetet för att jag inte prioriterar att städa, skrubba duschen, putsa fönstren eller torka listerna. Visst skulle jag hinna… om jag ville… men jag vill hellre tillbringa eftermiddagarna i parken med mina två söner istället för att placera dem i soffan framför en skärm när jag själv måste skura golvet. Jag vill hellre åka på en lång utflykt med hela familjen en lördag i april, istället för att torka dammet av våra gamla växter. Jag prioriterar helt enkelt att njuta av livet istället för att hålla hemmet rent och skinande, vilket allt för ofta ger mig en släng av dåligt samvete då jag måste skrapa fötterna rena ifrån smulor innan jag kryper ner i sängen på kvällen, när jag ser de kladdiga lysknapparna eller när jag värmer sonens mat i en micro fylld av den gångna veckans mat längs med väggarna.

 • Anna skriver:

  1. Bra Miljöval
  2. I vardagen är det allt plockande och evigt städande som stör mig, att det aldrig känns som det blir ordentligt och riktigt rent! Skulle vilja ge lägenheten en riktig omkörning; putsade fönster, rena lister och en rengjord spis – himmelriket!

 • evalis åhlenius skriver:

  1. Bra miljöval
  2.När jag kommer hem från jobbet på sena kvällar på gott humör, så börjar min dotter VARJE DAG demonstrativt ta fram dammsugaren och klagar på smulor, damm och i princip på allting. Hon torkar med trasan på alla ytor överallt och jag får höra varenda dag hur hemskt allting ser ut. Hon får mig att känna mig som en bottenmamma. Det hinner inte ens bli dammigt/smutsigt men hon är fullständigt fanatisk i sitt städande, torkande. Det spelar ingen roll om jag har torkat golv, dammsugit och städat. Vill inte tjafsa så hon får hålla på men det vore helt fantastiskt underbart magiskt att få en professionell städning så kanske hon lugnar ner sig lite!

 • Elin S skriver:

  Bra Miljöval.
  Flytet i min vardag störs av att jag är så trött efter jobb och pendling att blotta tanken på att städa känns helt orimlig. Skulle behöva hjälp med röja upp hemmet och kanske skulle jag bli piggare på kuppen!

 • Helena skriver:

  1. Bra miljöval!!
  2. Det som stör flytet i vardagen är att man ( nä tyvärr inte "man" utan jag) måste städa efter alla innan jag kan städa!!!

 • Frida R skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Det som stör flytet i vardagen är att vi har varierande arbetstider och orken. När middagen är fixad & barnen väl i säng är inte städa, handla och tvätta fönster prio nr 1. Inte vill vi lägga den tiden på helgen heller för då vill vi ju umgås och hitta på roliga saker tillsammans.

 • Malin A skriver:

  1. bra miljöval
  2. att vara "ny" i karriären, jag har precis startat min kärrlär och sätter nu jobbet först vilket gör att städning inte prioriteras.

 • Sara skriver:

  1.Bra miljöval!
  2. Jag vill vinna det här presentkortet till min mammas 50-årsdag i år! Hon har i flera år pratat om att hon vill ta hjälp av Hemfrid för städning, men hon unnar sig sällan. Min mamma städar när hon kommit hem från heltidsjobbet på akuten, på helgerna- ja, så fort hon har tid över går hon och plockar och donar. Hon älskar att ha det fint men det är svårt att hålla en villa med hund ren och fin när man har mycket annat i vardagen. Hon skulle bli så otroligt glad och tacksam om hon fick någon som kom och städade för då kan hon koppla av och hålla på med det hon tycker om, istället för att hålla efter städningen samt att jag får en mindre trött och stressad mamma!

 • Lisa guld skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Den städningen som vi aldrig kommer till. Tvätta HELA badrummet, på skåp och taket. Stöda HELA köket. Lådor, skåp, kastrullskåpsröran, ovanpå köksskåpen, bakom kyl. Tvätta fönster. My god – när gjorde vi det senast?!

 • 1, bra miljöval
  2, som nybliven familj på tre är tiden för all markservice inte som den var innan. Därför vill jag unna oss lite vardagslyx iform av städning så vi i familjen kan umgås och njuta av varandras sällskap!

 • Teresia skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Mitt stora oflyt var en cykelcrash i höstas vilket gav två ingipsad armar. Inte så lätt att hålla ordning hemma då?. Jag skulle använda de åtta timmarna till en storstädning hemma för att kunna välkomna våren med ett finare hem trots gips.

 • Sanna skriver:

  1. Bra miljöval.
  2. Jag drömmer om att kunna ge denna fantastiska vinst till min bästa vän. Han är en sådan som alltid finns där för andra men ofta glömmer bort att ta hand om sig själv och sitt hem. Jag skulle vilja att hans hem storstädades på det sätt som han aldrig tar sig tid att göra samtidigt som jag kunde ta med honom på termosfika vid havet i vår.

 • 1. Bra miljöval
  2. Det som stör mig är alla smutsiga rutor och den ständigt ofräscha tvättstugan. Så det skulle jag behöva hjälp med!

 • Sanna skriver:

  Bra miljöval.
  Det som stör flytet i vardagen är oftast (inte alltid) trevliga oförutsedda händelser. Dottern tar hem kompisar efter skolan och stökar i köket med mellis till alla. Väninnan kommer på spontanmiddag en tisdag. Moster med familj frågar om de med kort varsel kan titta över till helgen
  Ett rent hem lugnar och underlättar.

 • Jasmine skriver:

  Bra Miljöval
  Vi har haft städerska från ett annat företag i ett år.
  I somras bestämde vi att det är bäst om hon går.
  Hon slarvade och dammade runt objekt utan att lyfta dem.
  Någon fick gå och städa efter henne hela tiden. Gissa vem?
  Hemfrid har vi faktiskt aldrig testat fast de har bäst betyg.
  Den här vinsten är ju en provgaranti med 8 timmars intyg!
  Vi har en trea i Stockholm City som skulle bli skinande ren.
  Perfekt sätt att hitta sin nya städfirma genom att få testa kvalitén!

 • Göran P skriver:

  1. Bra miljöval (vilket är superkul och superviktigt, är glad att deras produkter har kvar märkningen, då EU skärpte reglerna förra året för just miljömärkning och många därmed tappade sin miljömärkning.)
  2. I vårt hem (flickvän, jag och hund) bråkar vi tyvärr just om städning. Min flickvän är noga, jag föredrar att laga mat. Och hunden som är världens sötaste smutsar ner en del och trampar ibland runt med lite smutsiga tassar. Jag skulle faktiskt vilja ge hela presentkortet som en fantastisk överraskning till min flickvän så vi slipper stressa runt städning och kan fokusera på att ta hand om varandra och mysa. Hon har inte riktigt velat ha städhjälp och jag tycker det vore en fin idé. Så det är helt enkelt för att se om det funkar i vårt hushåll med förhoppning att fortsätta ha städhjälp. Skulle vara en fantastisk överraskning:)

 • Helene skriver:

  1) Bra Miljöval
  2) Som mammaledig med 3 barn den yngsta 3,5 månad o den äldste snart 5 räcker inte orken till att få rent här hemma. Mannen jobbar alldeles för många timmar och långa dagar. I bästa fall hemma till nattningen. Hushållet och främst städning blir bortprioriterat. En omgång rejält städat skulle vara det bästa sättet att välkomna våren. Kanske tom fönstrena kunde bli få bli av me små handavtryck så att vårsolen kan få lysa in och förhoppningsvis fylla mig med ny energi.

 • Amanda skriver:

  1. Bra miljöval
  2. En storstädning behövs verkligen. Hyr i andra hand i ett gammalt hus som inte direkt blivit renoverad på länge. Vilket betyder svåra yter att städa och mycket sprickor i golvet. Hoppas hoppas på att vinna en storstädning! 😀

 • Pernilla skriver:

  1. Bra miljöval
  2. De oförutsedda händelserna stör flytet. Nu senast när någon idiot pajar vår backspegel, kontakt med försäkringsbolag, polis och sen besök till verkstad x2. Får ta från min lediga dag… Hade gärna storstädat men inte denna gång heller…

 • Åsa skriver:

  Produkterna är märkta med Bra Miljöval.
  Baciller och virus stör nog flytet mest just nu. Ensam med tre barn så verkar de tagit fäste hemma hos oss. Prioriteringen är lätt, krama febriga varma barn framför att städa. Men när vi vaknat upp från bacill- och viruskoman blir det inte så roligt att ta hand om allt som fått ligga på vänt…………

 • Anna skriver:

  I september dog min sambo plötsligt och helt oväntat. Vår dotter hade då precis fyllt tre år och jag var gravid i vecka 17. Sedan dess har jag sålt huset på landet och flyttat till lägenhet i stan. Skolat in på ny förskola. Varit sjukskriven och börjat jobba igen. Samt genomgått en graviditet med diverse komplikationer som slutade med tidig igångsättning och 10 dagar på neonatal. I torsdags fick vi komma hem och har nu hemsjukvård då min dotter fortfarande behöver sondmatas.
  Allt det här har förstås inneburit att vår vardag helt har slagits i spillror. Att få hjälp med städningen skulle för mig innebära att jag fick lite mer tid till vila och på så vis energi till att skapa en ny vardag och nya rutiner för mig och mina döttrar.

 • Anna skriver:

  Bra miljöval!
  I september dog min sambo plötsligt och helt oväntat. Vår dotter hade då precis fyllt tre år och jag var gravid i vecka 17. Sedan dess har jag sålt huset på landet och flyttat till lägenhet i stan, skolat in på ny förskola, börjat jobba igen, genomgått en graviditet med diverse komplikationer som slutade med tidig igångsättning och 10 dagar på neonatal. I torsdags fick vi komma hem och har nu hemsjukvård då min dotter fortfarande behöver sondmatas.
  Allt det här har förstås inneburit att vår vardag helt har slagits i spillror. Att få hjälp med städningen skulle för mig innebära att jag fick lite mer tid till vila och på så vis energi till att skapa en ny vardag och nya rutiner för mig och mina döttrar.

 • PisL skriver:

  1. Bra miljöval
  2. Jag har just börjat jobba efter att ha varit föräldraledig med vårt första barn. Att vi nu helt plötsligt är två som arbetar heltid, med en liten att ta hand om är en stor omställning som vi måste förhålla oss till. Helt plötsligt finns inte all den tid man hade innan. Att få hjälp med städningen en period då vi anpassar oss till nya förhållanden skulle vara perfekt!

 • Jessica S skriver:

  1. Bra Miljöval ?
  2. Det som stör mitt vardagsflyt är att jag aldrig hinner med de där riktigt ordentliga storstädningarna som man borde göra med jämna mellanrum. Visst, småduttandet hinner man oftast med i vardagen, men jag mår näst intill dåligt över att aldrig hinna med att storstäda och det skulle jag verkligen behöva hjälp med. Inte minst då jag snart fyller 40 år vore det lyx att kunna bjuda hem vännerna till en skinande ren lägenhet ✨

 • Maria skriver:

  1. Bra miljöval.
  2. Hos oss stör det faktum att viss rengöring görs så sällan (som t.ex. fönsterputs) och därför blir förbisedd tills det SYNS extra tydligt att det är dags. Vissa hälsoaspekter tenderar att dra till sig uppmärksamheten.

 • Linnéa skriver:

  1.Bra miljöval
  2. Störningar i trafiken, kan vara både kollektivtrafiken och biltrafiken. När det sker är det vardagsbestyren som blir påverkade. Är kanske svårt att påverka när något sånt händer, men känns tryggt att hemfrid finns som kan hjälpa till i hemmet så att vi kan få känna just hemfrid.

 • Jens skriver:

  Svar 1: Bra Miljöval
  Svar 2: Att mina förråd och garderober är överfulla – Skulle behöva någon som hjälpte till och motiverade mig till att sälja av massa prylar och kläder som jag inte använder.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.