Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort hos Jotex

Den här veckan har en läsare möjligheten att vinna ett presentkort på hela 3000 kr att använda hos Jotex. Missa inte att Jotex precis har fyllt på sin webshop med massor av fina vårnyheter, allt från nya möbler till ekologiska textilier. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till! 

 

1) Var ligger Jotex huvudkontor?
2) Vad skulle du använda ditt presentkort till och var skulle det få plats hemma hos dig? Beskriv och motivera kortfattat. 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Emelie S som svarade 2018-01-22 @ 11:22:48.  

Tävlingen pågår t.o.m  29/1 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet fattas av en jury från Jotex och kan ej överklagas. Ett presentkort i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle köpa en Köpenhamn pall och en Skene sittpuff som skulle få pryda vårt vardagsrum, så fina saker!

 • Marie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle använda pengarna som bidrag till soffa. Vi har fortfarande inte köpt soffa sedan vi flyttade till huset för 8 år sedan utan har soffan från lägenheten. Den passar varken i färg eller form, rummet är fel för den formen på soffan. Kommer alltid någon utgift emellan eller att vi prioriterat att vara föräldralediga med inkomstbortfall som det ger. ✊???

 • Estelle skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag har länge varit inne på en drinkvagn till vardagsrummet, men har nu kommit underfund med att det är ett lågt Nittkvarn vitrinskåp jag vill ha! En mastodont-möbel som blir både snygg och praktisk för både glas och finare flaskor.

 • Mia Jansson skriver:

  Huvudkontoret ligger på Ödegärdsgatan i Borås.
  Jag skulle avvända vinsten som delbetalning på CARMEL dagbädd i linne. SÅ snygg!

 • Birgitta skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till en matta och överkast. Mattan ska till vardagsrummet som sista pricken över i:t (eller under kanske man ska säga ?) Jag skulle också köpa ett överkast, för jag inser att det dröjer innan mina lakan blir så slitna att jag kan köpa nya, "instagramvänliga", så de behöver jag dölja med ett snyggt överkast!

 • My F skriver:

  1. Jotex huvudkontor är beläget i Borås i Sverige.
  2. Jag och min make flyttade till en härlig sekelskiftesvåning för lite mer än ett år sedan. Vi har kommit långt med inredningen, men har ändå en del kvar. Soffbordet i vardagsrummet har vi haft många år och det skulle behöva bytas ut mot ett nytt, för att hela inredningen i rummet ska kunna skapa en riktig wow-känsla. Jag har ett tag haft mina ögon på soffbordet Nyland (70×70 cm i grön marmor) från Jotex, men tvekat på grund av det höga priset. Vann jag tävlingen är soffbordet definitivt det jag skulle använda pengarna till!

 • Maria skriver:

  1) Borås
  2) Vi hann precis bli klara med renovering av kök och badrum innan tvillingarna föddes, men hann inte med sista piffet. Vinsten skulle användas till nya textilier; handdukar och gardiner som pricken över iet ?

 • 1: huvudkontoret ligger i Borås
  2: I vår ska vi ta ned väggar mellan kök och vardagsrum och mellan vardagsrum och ett sovrum, för att få öppen planlösning. Just nu letar jag idéer och inspiration på nätet. För en vecka sedan var jag inne på jotex.se och fick se en sådan fin vägglampa som skulle passa perfekt ovanför vår ”snart” nya soffa. Den heter Lotus och jag skulle väldigt gärna vilja vinna den.

 • C skriver:

  1. Huvudkontoret finns i Borås.
  2. Vi håller på att renovera vardagsrummet och behöver uppdatera nästan allt, matta, belysning osv. Vilken lycka det vore att vinna ett presentkort på Jotex!

 • Therese skriver:

  1. I Borås
  2. En sittpuff! Håller på att renovera lägenheten och just nu är det hallen som får en total renovering, en sittpuff hade passat perfekt där!

 • Jennifer F skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Jag skulle köpa en Skene sänggavel till mitt och mannens sovrum. Vi har länge drömt om en ny sänggavel men det har prioriterats bort för allt som måste fixas till barnens rum. Så en snygg sänggavel som vi kan luta oss mot när vi läser på kvällarna står högt upp på vår önskelista och Skene från Jotex hade varit helt perfekt!

 • Kicki skriver:

  1) Huvudkontoret ligger i Borås
  2) Jag skulle köpa inredningsdetaljer och piff till vårt nya hus som vi ska flytta till i april ?

 • Anna W skriver:

  1. Borås
  2. Ont om pengar och mitt i en flytt till större lägenhet; det finns så mycket jag skulle behöva! Carmel dagbädd skulle göra sig fin i extrarummet, där skulle också Liv hissgardin få pryda fönsterna och för extra lyxig känsla skulle jag köpa mig Sacramento sittpuff!

 • Karin skriver:

  1, Borås
  2, Jag skulle ha använt presentkortet till ett nytt påslakanset samt en efterlängtad Ellne fåtölj till sovrummet. Dröm.

 • Emelie S skriver:

  1. Borås
  2. Det pågår just nu en liten omstyling av vår lägenhet, med byte av lampor, byte av inredning i hallen samt att vi har investerat i en ny säng. Jag skulle vilja investera i nya textilier till sovrummet, då sängen har påverkat och gett rummet ett nytt uttryck. Om jag vann skulle jag bland annat köpa LEONORA överkast, HEDDA påslakanset samt HEDDA knytbandslängd för en lyxig hotellkänsla.

 • EmmaB skriver:

  1, Huvudkontoret ligger i Borås
  2, Det finns massa fina saker som jag skulle kunna tänka mig, men jag tror att jag skulle unna mig och sambon fyra nya RIPPATS-stolar till vårt vardagsrum om jag vann detta presentkort. Det skulle vara pricken över i:et! Vi har hållit på med vår nya lägenhet i 2 år och nu äntligen börjar den kännas "hemma". Eller, KÖPENHAMN-dagbädd, så fin!

 • Anonym skriver:

  1.Huvudkontoret ligger på Ödegärdsgatan i Borås.
  2.Jag skulle köpa Lugano fotpall,då den varit på "vill ha listan" ett tag. Den skulle få en given plats i vardagsrummet, framför soffan. Lägga upp benen efter en lång arbetsdag. Njutning!
  «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´ ¸.·*) .·´`·»
  «·´¨*·.¸* Ha en härlig dag!*.¸¸.·*¨`·»
  «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸`·. ¸ .·´`·»

 • Patricia R skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag flyttade till landet för 4 månader sen och skulle behöva byta ut en del grejer, eller kanske till en fin porslin.

 • Nadja skriver:

  1.Huvudkontoret ligger på Ödegärdsgatan i Borås.
  2.Jag skulle köpa Lugano fotpall,då den varit på "vill ha listan" ett tag. Den skulle få en given plats i vardagsrummet, framför soffan. Lägga upp benen efter en lång arbetsdag. Njutning!
  «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´ ¸.·*) .·´`·»
  «·´¨*·.¸* Ha en härlig dag!*.¸¸.·*¨`·»
  «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸`·. ¸ .·´`·»

 • Nina skriver:

  1. I Borås
  2. Yngste sonen önskar sig en mysig säng när han fyller 12 år i februari. Så då skulle jag köpa fina pastelliga sängkläder, massor av kuddar i olika storlekar, kuddfodral, ett mysigt överkast och en sänglampa för att kunna mysa ordentligt i sängen med en bok på kvällen 🙂

 • Caroline skriver:

  Borås!
  Jag skulle shoppa fler lakan till bebisens säng! Har lakan Zack sedan tidigare och älskar dem! Mjuka och sköna! Pall Köpenhamn skulle göra sig väääldigt bra i hallen som är nästa projekt.

 • Charlotte skriver:

  1. Textilmeckat Borås, where else? 🙂
  2. Eftersom vi precis renoverat har det inte hunnit komma in så mycket textilier än, så mer gardiner, kuddar, väggtextilier, mysiga handdukar och vackra mattor välkomnas i stort sett alla rum! Mer värme, mer mys.

 • Inga-Maj skriver:

  1)Borås
  2)Sittpuffar i sammet till min dotters studentlägenhet i Varberg.Som student har man knapert ekonomiskt och bor compactliving,men massor av vänner som behöver sittplats

 • Petronella skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Det är så mycket jag vill ha då vi snart flyttar till nytt men långt upp på listan står en sänggavel, så det är nog det jag skulle satsat på i första hand 🙂

 • Kicki skriver:

  1) I Borås har de sitt HK
  2) Min ena son flyttar om några månader till eget bo och det finns mycket som behövs för att sätta bo! Om jag skulle ha turen att vinna kommer jag att använda vinsten till att köpa ett matbord, Lugnvik åt honom.
  Nu är det bara att hålla tummarna!

 • Yasmine skriver:

  1. Borås
  2. En svår skilsmässa och tung separation.
  Jag har inga textilier kvar efter uppdelade bon.
  Det var han som gjorde slut efter lång otrohet.
  Och hur han kan vända det mot mig, är ingen som vet.
  Exmaken kom och tog allt då han hade nycklarna kvar
  Hur kunde vi vara ihop? Hur blev vi ett par?
  Kommer ändå skänka allt vi köpte ihop, till välgörenhet.
  2018 kommer bli mitt år! Jag är verkligen inställd på det.
  Jag behöver handdukar, sängkläder, gardiner med mer.
  Med nytt och giftfritt (i dubbelbemärkelse), jag framtiden ser.
  Älskar Jotex ekologiska och skulle köpa textilier till varje rum
  Att jag äntligen också får inreda som JAG VILL, är ju nu, ett faktum.

 • Anonym skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle piffa till min 4-årings rum som inte hunnits med då en bebis kommit till familjen. Jag skulle ordna ett mysigt tält av textilier och kuddar där hon och jag kan krypa in och läsa böcker i lugn och ro utan lillasyster!

 • Linnea skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås! 😀
  Jag skulle använt pengarna till fyra stycken stolar till vårt matbord. Gärna av modellen NATTAVAARA som jag tycker är så himla fina! Just nu är vi i stor behov av nya stolar då våra gamla fullständigt har gått sönder…
  Håller alla tummar och tår!

 • Huvudkontoret ligger i Borås
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa en sänggavel till min dubbelsäng.Är så trött på min sängram.Den har gått ur tiden 🙂

 • Maria H skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda pengarna till en ny matta till vårt vardagsrum. den vi har nu har verkligen sett bättre tider ochhar alla de fläckar en tvååring medför. Dags för en ny! Mest troligt den här: https://www.jotex.se/casoria/casoria-tufftad-matta-200×300-cm/1026307-01 eller den här: https://www.jotex.se/tortona-luggmatta-200×300-cm/1033928-01. Superfina båda två!

 • Cajsa skriver:

  1. Borås
  2. Jag hade äntligen köpt lite nya kuddfodral i härliga färger till vår soffa & överraskat barnen med lite nya fina sängkläder:-)

 • Cecilia B skriver:

  1) I Borås.
  2) Jag skulle använda presentkortet till att få till det där lilla extra hemma hos oss. Kuddar, plädar, ljuslyktor, dekoration… Såklart med inspiration av våren! Skulle ju kännas som megajulafton att få köpa sånt här för 3000 kr och sprida mys över hela vårt hem :D!

 • Henke skriver:

  1.Borås
  2. Jag är en nybliven singelpappa med en ettåring.
  Helt nyinflyttad in i min lägenhet den 3 januari och all inredning måste börja från början.
  En sammetssoffa som lilltjejen inte kan göra illa sig emot vore en dröm. Skulle investera i en Lugano om jag vann.
  Där skulle vi krypa upp, min lilla ögonsten och jag och mysa tills hon blev trött och somnade i min famn.

 • Emelie skriver:

  1. Borås!
  2. En sänggavel till min och sambons sovrum, spanat in en mörkgrön i sammet på hemsidan ? Matchar väggarna perfekt och gör det mer ombononat.

 • Maria skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Vi är en familj på fyra som sedan första barnet föddes bott i en liten 3:a. I april ska vi äntligen flytta till en femma där alla kan få sitt eget space! Jag skulle använda presentkortet till att köpa taklampor i alla nya rum, det fanns flera fina i Jotex sortiment såg jag. Eftersom pengarna tryter lite i familjens ekonomi (mannen pluggar och jag är doktorand) så blir det basics före lyxen!

 • Annki skriver:

  1. I Borås
  2. Jag skulle förnya och ”vårpiffa” sovrummet med nya textilier. Både sängen och fönstret skulle få en makeover och kanske någon liten finhet också. Hoppas!??

 • Anna skriver:

  1. Borås
  2. Oj! Det här är ju drömmen. Om ett par månader kommer vårt första barn och innan dess ska vi flytta till lite större lägenhet. Hej, hål i plånboken! Om jag vann skulle jag gå loss på barnrumsinredning. Mjuka babyfiltar, babynest, bäddset till spjälsängen, baby sitter… Ellos har ju allt möjligt fint och praktiskt som man behöver för att få ett riktigt mysigt och smart barnrum!

 • Eva Kullenstein skriver:

  1, Huvudkontoret ligger i Borås
  2, ALABAMA bordslampa – nyhet… har inte kunnat glömma den, sedan jag såg bilden på hemsidan. Den skulle stå i vardagsrumsfönstret – till glädje både för oss i huset och de förbipasserande….

 • Dea skriver:

  1. I Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till ett Nittkvarn vitrinskåp i svart. Har nämligen en fantastiskt vacker gammal servis som jag ärvt av min farmor som står nedpackad i flyttkartonger i ett förråd pga platsbrist. Den förtjänar definitivt en synlig plats i hemmet i ett snyggt skåp!

 • Sarah Berg skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle köpa en Palma huvudgavel för att lätta upp vårt sovrum och känslan där inne inför sommaren.
  Eller en fåtölj.
  Eller nya gardiner till köket och handdukar.
  Eller, eller, eller 🙂

 • Moa skriver:

  1. Borås
  Då vi precis har renoverat både hall och badrum här hemma skulle ett presentkort från jotex verkligen komma till användning! Jag skulle lägga pengarna på en snygg sittpuff till hallen (typ San Marino – skulle passa perfekt!!) och nya handdukar i någon fräsch och vårig färg.
  Håller tummarna! 🙂

 • Alice skriver:

  1. Borås!
  2. Vi har just börjat planera för att skapa ett litet mysigt TV-rum i ett gästrum och där vill vi inreda med fina kuddar, plädar en matta och sånt så att det blir riktigt ombonat. Perfekt för mysiga serie-kvällar helt enkelt. Tror Jotexs utbud hade varit perfekt för våra behov så håller tummarna 🙂

 • Jennie skriver:

  1. Borås
  2. Presentkortet hade använts som ett bidrag till inköpet av fina Nyland 70*70 i grön marmor. Nyland hade passat perfekt i vardagsrummet som fortfarande, 3,5 år efter inflytt, saknar ett soffbord. Vi har behövt prioritera andra (tråkigare) saker i huset så ett bidrag till ett vackert och tidlöst soffbord hade varit fantastiskt.

 • Anna skriver:

  1.Borås
  2.Mina flickor växer upp alldeles för snabbt och det är hög tid att göra om barnrum till ungdomsrum. Jag skulle använda presentkortet som delbetalning för uppgraderingen. Ett rum med Carmel dagbädd a la Pernilla Wahlgren, Fomi matta Houston vägg+bordslampor samt Simone sammetsgardin skulle göra en bra bas för studier och umgänge, själva eller med kompisar.

 • Gabriella skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Om jag vann skulle jag köpa Jotex fantastiska dagbädd CARMEL som jag suktat efter under hösten. Hade passat perfekt i vår nya lägenhet (som vi behöver fylla ut) och garanterat blivit bästa myshörnan här hemma!
  Hoppas Hoppas! 🙂

 • My skriver:

  1. Borås
  2. Jag behöver få in lite vårljusa färger nu när de mörkröda juldekorationerna åkt ner, så jag hade använt pengarna till det jotex gör bäst: härliga textilier! Ljusa kuddar och gardiner kommer verkligen pigga upp mitt vintertrista vardagsrum.

 • emma skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle använda presentkortet till mattor, gardiner och andra textilier. jag bor i en nyproducerad lägenhet som är stel och bullrig. vill därför mjuka upp med olika slags textilier!

 • Tove skriver:

  1. Borås
  2. Sängkläder, de såg ut at ha en del fint i nya kollektionen. Så får jag anledning att vårstäda min antika byrå (och bland lika gamla textilier?).

 • Erika Nilsson skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag får nog inse att sjuanstolarna inte längre går att limma,
  men utan resultat jag efter nya stolar sökt i timma efter timma.
  Så igår jag plötsligt fann,
  en stol enligt mina kriterier, ack så grann
  Stolen NATTAVAARA bjuder på skönhet och sann kvalitet,
  det här med möbler har sannerligen blivit Jotex specialitet.
  Stolarna skulle köpas om jag tävlingen skulle vinna,
  och jag kan berätta någon som skulle vara världens lyckligaste kvinna ??
  Måtte turen vara på min sida,
  så de stackars sjuanstolarna mer slipper att lida.

 • Eva a skriver:

  I Borås.
  Jag skulle shoppa loss till sovrummet. De supersnygga vägglamporna Vienna skulle genast klickas hem för de sänglamporna vi har nu är både tråkiga och opraktiska. Sen är det snudd på omöjligt att inte köpa något snyggt påslakanset och gardiner når man ändå år i farten.

 • Linnéa Lind skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Då vi är precis nyinflyttade hade vi behövt en extra touch i nästan varje rum. Det är inrett och klart men den mysiga känslan, som får bort det allt för kala och minimalistiska, fattas.

 • Emelie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås, min hemort 🙂
  Jag skulle använda presentkortet till att piffa vårt nyköpta hus som jag vill inreda i bästa feng shui stil. Hoppas kunna klicka hem några godbitar från Jotex som gör hemmet harmoniskt.
  Ha en fin dag! 🙂

 • Linn skriver:

  1. Borås
  2. Är trött på vår provisoriska plaststolar i köket. Så nu vill jag ha 2 tidlösa köksstolar. Stolarna RIPPATS eller NATTAVAARA är för mig ögonfallande.

 • Sussie N skriver:

  1.Det ligger i Borås.
  2. Med vackra textilier, belysning och inredningsdetaljer skulle jag förändra vårt sovrum från kaos till harmoni och skapa den plats jag drömt om att vakna varje morgon på fylld av ny energi!

 • Lisa s skriver:

  1. I Borås
  2. Jag skulle välja den otroligt vackra bänken ”Rippats”. Den skulle pryda min hall och där göra ett stort lyft för hallen, både estetiskt men också praktiskt då jag och mina gäster skulle kunna sitta på den när vi sätter på oss skorna!

 • Helene skriver:

  Hej!
  1. Huvudkontoret ligger i Borås, Sverige
  2. Om jag vann skulle jag köpa Sveg Matbord. På 90×190 cm skulle jag bjuda mina vänner på en vegetarisk buffé. Vi skulle få en riktigt härlig middag och även de som "älskar kött" skulle förstå att man faktiskt KAN äta mycket gott och samtidigt tänka på klimatet och djurens rätt!

 • Marie Lyander skriver:

  Svar 1: I Borås
  Svar 2: Förvaring, förvaring, förvaring, boxar, lådor, hyllor och byråer! Nu när dottern flyttar hem med allt hon samlat på sig, efter 3 år utomlands, behöver vi verkligen extra allt, när det gäller just förvaring!

 • 1. I Borås!
  2. Med en sjövild ettåring hemma har det inte hänt en, utan tre gånger att han ramlat in i soffbordet och slagit sig på dess vassa kanter… den här mamman får en smärre hjärtinfarkt varje gång! Vi har letat halvt ihjäl oss efter en annan lösning och hittat den nu – det är klart vi ska ha en Paris sittpuff! På så vis kan vi fortfarande ställa av saker men slippa den konstanta oron kring fler jack och blåmärken 🙂

 • Ellen skriver:

  Hola!
  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Jag och sambon är i färd med att sälja vår lägenhet. När den nu ska stylas inför visning och fotografering skulle det vara SÅ kul att kunna gå loss lite och våga testa lite nya grepp. Jag skulle vilja köpa några maffiga vaser (typ Sandy och Björkefors) och andra snygga detaljer som Copenhagen bordslampa och FINA spegel stor. Hade blivit ett sånt toppenlyft för denna och nästa lägenhet.
  Ha det gött,
  Ellen

 • 1. Kontoret ligger i Borås
  2. Jag skulle behöva några nya vaser till vårliga dukningar, liksom nya linneservetter. Och i sovrummet skulle jag vilja ha en ny matta under sängen. En finskt skulle verkligen vara välkommet!

 • Elin skriver:

  1. Borås
  2. Efter att ha varit inne på Jotex hemsida kan man inte bli annat än innspirerad av deras deras fins krukor! Jag gillar skarpt krukann FINN men även förvaringskorgen CLAIR som skulle kunna agera coverup till en ganska ful kruka som finns hemma men som är perfekt för vårat stora avokadoträd. Jag älskar växter men har tyvärr I mitt hem fönsterbrädor som är för smala för att få plats med krukor i. Så för detta presentkort skulle jag även köpa bänken ANEBY. Placerad framför fönstret hjälper den till att få upp växterna en bit och blir en snygg inredningsdetalj! Kanske skulle även en lampa få plats på bänken. Då skulle jag för presentkortet även köpa ROLLE.
  Tack för en bra tävling!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Borås
  2) jag hade använt pengarna till allt som kan hjälpa mig att organisera vår hall, få var sak på sin plats snyggt och överskådligt! En utmaning med en mindre hall, 2 barn och en barnvagn ?

 • 1) Borås
  2 ) Hade varit kul att få in lite nytt nu ,så en stor sittpuff och ett soffbord skulle det bli

 • Pernilla skriver:

  1. Borås
  2. Oj oj finns hål att stoppa i nu när huset från 69 som vi precis köpt ska renoveras o piffas till vårt.

 • Pia-lena skriver:

  1: Borås
  2: Allrummet skall göras om, hade använt presentkortet till att förgylla med nytt och inspirerande från Jotex.

 • Veronica skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa Naatavaara-stolen i orange & svart & ställa i vårt kök. Vem behöver inte en färgklick?:)

 • Frida skriver:

  1. Borås
  2. Jag hade lagt pengarna på den nya dagbädden KÖPENHAMN som ju är helt fantastisk! Den hade fått stå och glänsa i mitt vardagsrum!

 • Josefin skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Jag har just kommit in på en utbildning i stockholm och ska därför inreda ett studentrum från grunden. Jag skulle köpa några av deras fina inredningsdetaljer, kuddar samt ett soffbord/sängbord!

 • Anna Algebäck skriver:

  1. Det ligger i Borås.
  2. Jag hade köpt en ny matta till sonens rum då vår nya valp envist använder den som toalett. Börjar se trist ut fläckvis pga allt skrubbande. Men så gick jag in på hemsidan nu och fick se bänken Rippat!!! Gud så snygg!!! Den hade gladeligen fått stå vid vårt köksbord.

 • Helena skriver:

  1. Borås
  2. Till att piffa vår hall som är allt annat än ball!

 • Jennie Nilsson skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Håller på att göra om lite i sovrummet och behöver allt från matta och överkast till nya sänglampor och småpiff. Och gärna en sittpuff ?

 • Maria skriver:

  1. I Borås
  2. Jag skulle köpa lyxiga lakan med hög trådtäthet som gör att man sover bättre. Det är vardagslyx!

 • Camilla L skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa en MARSEILLE soffa 3-sits till huset vi flyttar in i till sommaren! 🙂

 • 1. Borås
  2. Jag skulle köpa gardiner. Anledningen är för att jag och min sambo ska flytta till ny lägenhet med större fönster och våra gardiner vi har nu fungerar inte riktigt. Har även en idé om att göra en gardinvägg bakom sängen för att mjuka upp alla vita väggar som är i den nya lägenheten.

 • Alexandra S. skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås!
  Jag skulle köpa mig nya gardiner och en fin taklampa till nya studentlägenheten ? Har suktat (för!) länge efter taklampan Fraser ✨

 • Louise skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa fotöljen Gesebol och sätta den i mitt nya fina hus.

 • Amanda skriver:

  Svar:
  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle köpa den helt fantastiska dagbädden KÖPENHAMN som skulle få bo i min stora svårmöblerade hall. Tror den skulle trivas bra på det vitvaxade furugolvet omgiven av gröna växter med ett par stora beiga linnekuddar som kompisar!

 • Victoria skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa textilier för att göra det mysigt och ombonat i vårt uterum i nyköpta huset.

 • Åsa skriver:

  1. Borås
  2. Den jättesnygga nya dagbädden Köpenhamn till vårt vardagsrum. Sönerna skulle också gilla de blå sittkuddarna – matchar vår soffa och bra att använda när kompisar kommer och behöver extra sittplats.

 • Ellinor skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa en dagbädd att ha i mitt arbetsrum på jobbet. Där får inte plats en soffa, men en dagbädd kan jag knuffa in under hyllplanen och ta fram när kollegor kommer dit eller för en liten tupplur på rasten.

 • Helena skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle använda presentkortet till fina sänggaveln Orrviken.

 • Anna-Maria skriver:

  1.I Borås
  2. Påslakan i linne skulle jag köpa till mig/oss och så skulle jag ge bort resten till en i familjen som ska flytta till sitt första egna hem!

 • Elin S skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa bänken Vallrun. Den skulle passa så fint i sovrummet nedanför sängen. Det vore toppen med en bänk att sitta på och även lägga överkastet på när sängen är uppbäddad.

 • Jotex är baserade i Borås! Jag har spanat in en sittpuff och lite vårfräsha kuddar hos Jotex som jag mer än gärna skulle klicka hem! Vardagsrummet behöver en värdigare känsla och textilier är ju ett enkelt sätt att förändra! Håller tummarna!!

 • Lisa skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Jag skulle köpa Köpenhamn sittbänk då den skulle passa ypperligt i vårt nya hus. Med två små barn kommer vi äntligen få en rymlig hall som tillåter en bänk för reflektioner över dagen.

 • Karin Fast skriver:

  1. Borås
  2. Jag drömmer om en sänggavel PALMA från Jotex. Vi har klämt in en arbetsdel i vårt sovrum för att göra plats för ett småsyskon som kommer vilken dag som helst. Efterlängtat och mysigt på alla sätt och vis, med föräldrarnas sovplats skulle bli så mycket trevligare med denna detalj.

 • Lisa Johanna skriver:

  1. Ödegärdsgatan i Borås.
  2. Jag skulle investera i två stolar, Svarta Ulricehamn, alternativt en bänk (Rifallet) samt duk & bordslöpare i linne, och tabletter till mitt nya(begagnaade) köksbord från Norrgavel.

 • Louise skriver:

  1. Borås
  2. Åh jag som älskade så mycket av det som kommit in hos Jotex. Skulle så gärna ha pallen Köpenhamn i vår hall, tillsammans med Venezia taklampa och en Arty ljusstake. Gjorde nyss ett inlägg på bloggen av allt som jag önskar mig hos Jotex.

 • Lisa Johanna skriver:

  1. Ödegärdsgatan i Borås.
  2. Jag skulle investera i två stolar, Svarta Ulricehamn, alternativt en bänk (Rifallet) samt duk & bordslöpare i linne, och tabletter till mitt nya(begagnade) köksbord från Norrgavel. Mitt köksbord ska bli knytpunkten i min tvåa, och självklart behövs snygga & sköna sittmöbler. Plats för att sitta och jobba, äta gott & dricka bubbel & spela spel!

 • malincatrin skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås
  Jag skulle börja med att klicka hem en sittpuff till klädkammaren. Och blir det något över så blir det sängkappa och/eller sänggavel då vi verkligen behöver en mer ombonad känsla i sovrummet.

 • Emma L skriver:

  1) Borås
  2) Ett presentkort i kombination med Jotex underbara sortiment hade gett mig möjligheten att uppdatera inredningen i mitt vardagsrum lagom till den här tiden på året när man längtar efter nytt, vår och fräscht. Jag hade satsat på Piza ryamatta i vitt, Palina kuddfodral i gult, en grå Vendela-pläd och lite fina krukor samt dekorationer. Vilket vårigt, välbehövligt lyft det hade gett rummet där jag vistas allra mest 🙂

 • Sanna skriver:

  1. I textilstaden Borås såklart!
  2. Vårt vardagsrum har högt i tak och drömmen vore ju att få hänga upp grå Sammiegardiner där! Super snygga och trendiga i sammet samtidigt som de kommer ge ett lugn och även dämpa ljudet så det inte ekar lika mycket. Sedan hade soffan fått sig en omgång med nya kuddar, sen kommer rummet se som nytt ut och våra kala väggar och fönster blir ett minne blott och rummet blir ombonat och flott!

 • Malin skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås
  Jag skulle köpa en sänggavel i sammet som skulle placerad i vår dotters sovrum, skulle bli så fint. För det som blir över skulle jag köpa fina sittpuffar 🙂

 • Lina skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa en härlig stor ullmatta som jag har spanat in. Den skulle jag ha i vardagsrummet då vi behöver byta ut våran nuvarande på grund av en kräkfrisk liten bebis som nu är äntligen är kräkfri.

 • Sofie S skriver:

  1. I Borås
  2. Gardiner, gardiner och ännu fler gardiner.

 • Anna skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till en sänggavel i modell Palma, den skulle passa perfekt för att bona om vårt sovrum!

 • Linnea H skriver:

  Linnea H

 • Linnea H skriver:

  Det gick halvbra att posta första gången, så jag försöker igen.
  1. Borås
  2. Vi hade en stor, härlig men något tilltufsad matta i vardagsrummet tills för en vecka sedan. Då lyckades sonen när febern steg under influensans framfart kaskadspy rakt över nyss nämnda matta. Den ligger fortfarande ute i minusgrader. Så jag skulle köpa en ny stor, härlig och snygg matta till vårt numera kala vardagsrumsgolv!

 • Hanna skriver:

  1: Borås
  2: åh! Lätt skulle dessa pengar hamna i sovrummet!! Nya lakan och gardiner, jaaaaa

 • Sofi skriver:

  Hej!
  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Om jag vann så skulle jag köpa sängkläder i linne till vårt sovrum. Gärna i någon ljus färg så som rosa, ljusblå eller vitt. Sen skulle jag även köpa sängkläder till våran sons nya säng.
  Kuddfodral i sammet skulle det också bli! Ett enkelt sätt att förnya i vardagsrummet:)
  Mvh Sofi

 • Karin D skriver:

  1. Borås
  2. Har ganska nyss upptäckt Jotex härliga sortiment och fastnat för den nya sänggavel Palma. Ett stort påslakan i 100 % lin till dubbelsäng får det också bli.

 • Emelie Oskarsson skriver:

  1;Boris
  2; Jag skulle vilja köpa ekologiska textilier till dotterns rum som vi håller på att inreda nu efter en rrenovering. Det skulle både bli gardiner, kuddar, matta samt sängkläder. Tänk vad fint det kommer att bli!!

 • Emelie skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås!
  2. Har länge kollat in det låga vitrinskåpet från NITTKVARN så om jag vunnit hade den fått flytta in i vardagsrummet här hemma. Just nu har vi en tom vägg och har tänkt på hur fint möbeln hade passat där! Hoppas hoppas 😀

 • 1) I Borås
  2) Jag vet inte hur många gånger jag klickat mig in på Jotex’ hemsida och kollat på stolen "ELLNE" (mörkgrå) och så gärna velat lägga den i varukorgen. Älskar kombinationen av metallbenen och den sammetsklädda dynan, och den skulle bli en sån häftig kontrast till det mer industriella hemma hos mig. Den skulle få stå i mitt vardagsrum och vätta ut mot de enorna fönstrena. I den skulle jag sitta och hänga med kompisar, dricka morgonkaffet en söndag och försöka lära mig koda (bara för att det verkar coolt).

 • Emma Falk skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Hade köpt en stor härlig matta, "PIZA" ryamatta i grönt är riktigt lockande. Denna skönhet hade fått pryda mitt vardagsrum, och gjort det både ombonat och mysigt. Så nu är det bara att hoppas på massa tur ??

 • Sara skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle använda presentkortet till en fönsterlampa till vardagsrummet, min man har länge "klagat" över att vi saknar mysbelysning…

 • My skriver:

  1. I Borås
  2. Jag hade köpt den superfina sammetsfåtöljen Ellne i grönt och mässing, som skulle passa perfekt in i vårt vardagsrum.

 • Linda skriver:

  1) Borås
  2) En Belluno ullmatta 250X350 meter. Hur härligt…..!!

 • Maria V skriver:

  1. Borås
  2. Det var kärlek vid första ögonblicket när jag såg VISBY loungestol och jag visste där och då att den stolen bara måste bli min. Hur det ska gå till, ja jag ber till alla gudar att jag får vinna denna tävling!! Jag är föräldraledig och vi precis köpt ett litet hus som måste renoveras, mycket… Jag ser framför mig hur jag kan sätta mig i stolen efter att ha jobbat i och med huset och jagat barnen, där får jag sätta mig med en härlig kudde, en mysig filt och en kopp kaffe på kvällen. Som jag ska njuta, av stunden, livet och stolen.

 • Jennie V skriver:

  1. I Borås
  2. Jag hade köpt en Ellne fåtölj. Vi har precis köpt en ny soffa till vardagsrummet och lite andra saker för att få till en mysigare och mer personlig känsla i rummet. En nättare fåtölj passar perfekt in i rummet och skulle hjälpa till att bidra till den rätta känslan!

 • Louise aronsson skriver:

  1. Borås!
  2. Jag skulle så gärna vilja ha en fin matta. Jag ska snart flytta och har inga möbler. Känns inte som att jag kommer kunna unna mig saker som inte är livsnödvändiga, men nödvändiga för hemkänslan. Inte än iallafall, men snart- och då är den här mattan ett givet val: https://www.jotex.se/piza/piza-ryamatta-200×290-cm/1064236-03

 • Johanna Karlzén skriver:

  Heejj!!
  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag har sen i somras (!!!) spanat in ett par matsalsstolar.
  Drömmen är att få slänga ut våra svarta gamla stolar i svart skinn och istället inreda med Stolarna ”Varberg” i vitt eller kanske blått.
  Det hade gjort vårat kök ljusare och mycket fräschare. ?

 • Suvi skriver:

  1. Borås
  2. Malaga kids- soffan till sonens rum, hade varit given vid vinst! Soffan bjuder in till lek men även till stilla stunder, att få läsa i en bok eller ta en liten tupplur. Den är även rena drömmen textilmässigt, en barnmöbel som inte behöver vara för ”barnslig” utan passar in i hemmets övriga inredning.

 • Suvi skriver:

  1. Borås
  2. Malaga kids- soffan till sonens rum, hade varit given vid vinst! Soffan bjuder in till lek men även till stilla stunder, att få läsa i en bok eller ta en liten tupplur. Den är även rena drömmen textilmässigt, en barnmöbel som inte behöver vara för ”barnslig” utan passar in i hemmets övriga inredning.

 • Irene skriver:

  1. Borås
  2. Till belysning. Äntligen kom lite rapet upp så mu är det daga att få till vacker och viktig belysning ?

 • Sanna skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Vilken drömvinst! Som ensamstående mamma drömmer jag bara om att kunna shoppa loss, investera och köpa hem lite nya prylar till hemmet för att ge det de där lilla extra. Har länge suktat efter gardiner i sammet, nya soffkuddar och lite nya badtextiler till badrummet så både jag och 10 åriga dottern slapp springa omkring med Disney motiv på våra handdukar. Det börjar bli dags för något nytt för oss bägge.
  Kram Sanna

 • Sofie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle köpa något som passar till min nya favoritstil dansk hygge!

 • Isabella skriver:

  1) Borås
  2) Jag och min kille har precis flyttat in i vår egna lägenhet och vi har tapetserat med Arne Jacobsens trapets-tapet. Jag skulle fortsätta på det danska temat och köpa dagbädden Köpenhamn. Den skulle göra sig superfin i vår än så länge tomma lägenhet.

 • Elin skriver:

  1. Borås
  2. Vi håller på att fixa en stor säng till våran 4 åring (så vi kan krypa ner till honom också om han vaknar) och då det är viktigt för oss med ekologiska och bra material så har vi spanat in Zack-serien och tänker både köpa lakan, sängkappa och bäddset så han får en riktigt mysig ny säng ( så han kanske till och med kan sova hela nätterna själv 😉 )

 • Jeanette R skriver:

  Borås. Något snyggt att visa upp på framsidan… och kunna slå sig ner på då och då vid behov https://www.jotex.se/marstrand/marstrand-soffa/1033959-01

 • Barbro Larsson skriver:

  1. I Borås
  2. Skulle använda pengarna till en blå/grön Carmel dagbädd där hundarna och jag skulle få ligga och mysa i de få solstrålar som når in så här på vintern

 • Anna Ö skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. I maj väntar jag mitt första barn. Så för presentkortet skulle jag köpa textilier till den lilla nya familjemedlemmen. T.ex. babyfilten Fabler och sängkläderna i samma mönster tycker jag är otroligt söta.

 • Emilie skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Mina kusiner ska flytta så jag skulle köpa något fint till deras hus som inflyttningspresent men också något till mig själv. Lite ny belysning till rummet hade suttit fint! Jag älskar att fixa och ändra i mitt rum. Att köpa någon ny inredningsdetalj ibland eller nya sängkläder gör verkligen att rummet lyfts. Ja för 3000kr kan man få en del av det jag söker. Nu är det bara att hoppas!

 • 1.Huvudkontoret ligger i Borås
  2. Eftersom jag precis ska flytta och ÄNTLIGEN få ett kök med matplats så skulle jag skulle använda pressentkortet till RIPPATS stolar som jag kan placera vid matbordet:)

 • Natalie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Vi har nyligen flyttat till hus och skulle därför använda presentkortet till att köpa gardiner. 🙂

 • Natalie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Vi har nyligen flyttat till hus och skulle därför använda presentkortet till att köpa gardiner. 🙂

 • Petra sahlin skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i BOrås
  2. Jag har precis köpt Visby lounge fåtölj från er. Såååå nöjd.
  Det jag önskar mig nu är dagbädden Köpenhamn. Den hade passat perfekt i vårt vardagsrum.

 • Petra skriver:

  1. Borås
  2.Min man är ibland som hemmets döbel
  inte alls lika intresserad av att hitta en perfekt möbel
  Kan han inte bara förstå
  att saker och möbler inte bara är dekor
  fina saker det hjälper oss att få balans
  när livet runt omkring inte alltid är en dans
  inredningen behöver verkligen i rätt riktning en knuff
  och det får den av en stor grön sittpuff!

 • Sanna skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Jag skulle Orrviken sänggavel, både jag och min man blev blixtförälskade då vi såg den.

 • David skriver:

  I Borås.
  Jag skulle hänga på låset för att köpa lampnyheten Monaco när den kommer in. Riktigt snygg!

 • Petra skriver:

  1. Borås
  2. Vi har byggt ett hus för två år sen men är ännu inte klara med "piffet". För vinsten skulle jag köpa kuddfodral, krukor, vaser etc. Sånt som Jotex har blivit så bra på!

 • Emilia skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås
  2. Jag skulle köpa en Köpenhamn Dagbädd och massa goa kuddar. Vi har ett stort vardagsrum där vi tänker att bygga små rum i rummet och där vill vi ha en dagbädd! Kommer bli så fint!

 • Isabelle T skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Jag skulle använda mitt presentkort till att köpa dagbädden Köpenhamn, den står högst upp på min önskelista:)!

 • Jenny skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i textilstaden Borås!
  2. Min vinst skulle gå till en läckert ljuddämpande draperi högst upp i vår trapp. En billig och snygg lösning istället för en dörr som inte får plats!

 • Gunbritt Dahlin skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle använda presentkortet till sängkläder, mattor och överdrag till sofforna.

 • Malin skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle vilja ha en ny matta till vardagsrummet, gärna något hårigt i ull. <3

 • Elvira skriver:

  1. Borås
  2. Vår gamla ikeasoffa har överlevt fjorton hårda år, tre flyttar och två småbarn. Nu är det dags för pension. Jag skulle därför använda presentkortet som delfinansiering till en ny soffa – om det blir en Oakdale eller en Salinas återstår att se!

 • Hanna skriver:

  1. Borås
  2. Vårt bibliotek ska genomgå en helrenovering, och förutom tak och väggar behöver vårt golv nya kläder och jag föll för Barletta. En stor, härlig och tuffad matta i återvunnet material. Uppfyller min familjs behov OCH är snäll mot miljön – kan ju inte bli bättre!
  https://www.jotex.se/barletta/barletta-tuftad-matta-200×300-cm/1026338-01

 • Emma skriver:

  1. Borås
  2. Jag har tagit ditt råd om 60%, 30&, 10% till hjärtat. Skulle behöva lite mer färg för att få till mina 30%, därför skulle jag köpa Ellne fåtölj i grön/mässing och så skulle jag lägga de övriga pengarna på kuddar och filtar för att kunna variera mina 10% efter humör och årstid. =)

 • Josefine skriver:

  1. I Borås
  2. Jag skulle köpa en dagbädd. Den får inte plats någonstans just nu (2a på 46). MEN. vi tog just första spadtaget (rev förråd med motorsåg) till att bygga ut vinden ovanför vår lägenhet. DÄR kommer en dagbädd passa helt utmärkt.

 • Linda Olsson skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle köpa ett gäng krukor Porto, stor så väl som liten, och sprida ut över vårt hem, på fönsterbrädor, hyllor och på skåp. I krukorna skulle skott och plantor som överlevt vintern få bo och bida sin tid i väntan på vårens ljus och värme.

 • Linda skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa en fåtölj som matchar vår Jotex soffa så vardagsrummet äntligen blev komplett.

 • Katarina skriver:

  1. Borås.
  2. Vi håller som bäst på att renovera sovrummet som helt ska ändra karaktär från stelt och trist till förhoppningsvis varmt och inbjudande. Jag skulle använda presentkortet till ett flådigt överkast (något jag aldrig prioriterat men som skulle göra stor skillnad), en mysig tvåmannafilt och snygga kuddar. Jag skulle antagligen behöva ringa till jobbet och säga att jag inte kan komma på ett par dagar medan jag gottar ner mig i mjukhet och sinnesro….

 • Camilla skriver:

  1) Borås
  2) jag skulle köpa 4 st Båstad stolar i vitt. De skulle passa perfekt runt mitt nyinförskaffade vita runda bord i det rum som snart skall få bli vår lilla "matsal"….bara golvläggning, tapetsering och målning någon gång blir klart =)

 • Camilla skriver:

  Hejsan, huvudkontoret ligger i Borås.
  Jösses vad svårt att välja om jag skulle ha turen att vinna. Hade köpt ett nytt vitrinskåp eller snygga gardiner till vardagsrummet. Man blir ju lite ’sjuk’ av allt snygg som Jotex har att erbjuda på inrednings frontern.

 • Annie skriver:

  1. Borås.
  2. Antingen dagbädden Köpenhamn eller Carmel, svårt att välja, så fina båda två!!! Tänker mig att jag ligger på den på min punschveranda med en bok och några praliner och myser medan vårsolen letar sig in igenom fönstren….

 • Susanna skriver:

  1. Borås
  2. Jag och min man har precis köpt vårt första hus och jag har länge drömt om en dagbädd och skulle använda presentkortet till den superfina som finns hos Jotex

 • AnnaKarin skriver:

  1. Det ligger i Borås.
  2. Vi drömmer om nytt stort täcke med mysiga härliga lakan och nya gardiner o lampor i sovrummet. En uppfrächning 🙂

 • Lina skriver:

  1. Borås.
  2. Åh. Alltså. Jag skulle gå loss bland barnsakerna. Vår tredje lilla son har precis fått eget rum, eller snarare skrubb. Men tänker att med massa textiler som mjukar upp kan det bli ett fint litet krypin. Mest skulle jag slå till på fåtöljen Ellne i grön sammet – en bra sagoläsningsplats måste vi ju lösa. Och så lite fina kuddar och någon filt som mjukar upp.
  Med hopp om att vinna!

 • Erica skriver:

  1: Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Jag skulle ge presentkortet till min syster som ett bidrag till en soffa och som tack för att hon ställt upp för mig i en tuff period i livet både ekonomiskt och genom att jag fått bo hos henne. Jag skulle gärna vilja ge henne något tillbaka och hoppas på vinst!

 • Amanda skriver:

  1. Borås.
  2. Jag är kär i dagbädden "Carmel" i Grå. Pengarna skulle vara ett fint bidrag till att införskaffa denna skönhet. Håller tummar och tår för vinst.

 • Sofia skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag har precis flyttat in i en studentlägenhet och har spanat in Jotex fina soffbord MALEVIK. Jag tror att det moderna men samtidigt tidlösa glasbordet kan skapa en rymlig känsla. Soffbordet och några fina terrakottakrukor skulle vara de sista pusselbitarna för min lilla boning.

 • Elina skriver:

  1. I Borås ligger huvudkontoret.
  2. För presentkortet skulle jag köpa sängaveln Malva. Mitt sovrum är kalt och ekar väldigt. En sänggavel känns som ett snabbt och väldigt lyft för hela rummet. Jag tror att denna med sitt vackra linnetyg skulle ge en mer ombonad och hemtrevlig känsla.

 • Hanna skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Jag hade valt VISBY loungestol. I min funkislägenhet på söder har jag en öppen spis, men hittills har jag alltid suttit på golvet framför den då jag inte haft någon fåtölj (ganska så tråkigt för ryggen kan jag säga…) Men idag hittade jag den fina VISBY stolen och den skulle verkligen passa perfekt att ha i vardagsrummet bredvid den öppna spisen, så slipper jag ha ont i ryggen när jag vill njuta av brasan.

 • Sara H skriver:

  Huvudkontoret ligger givetvis i Borås!
  En ”Köpenhamn Dagbädd” jag skulle ge min ena tå för,
  ja då idag det tänkta rummet mitt sinne förstör.
  En dag min man bestämde sig för att bygga ut,
  ett tu tre vi blev helt slut.
  Slutfixet är snart inom räckhåll,
  ändå känns det som jag har noll koll.
  Möbler, tyger, tapeter och lullull,
  jag har för bövelen inte en endaste pinal för den sakens skull.
  En vacker dagbädd mitt rum skulle stoltsera med,
  om presentkortet i min brevlåda damp ned.
  Tack!

 • Jessica Högdahl skriver:

  1.huvudkontoret ligger i Borås.
  2.jag skulle använda presentkortet till att köpa fåtöljen Visby. Jag drömmer om att få fixa till i min hall, och denna fåtölj skulle bidra med att ta in lite naturligt trä och värme.

 • A.S skriver:

  1) Borås
  2) Håller precis på med än lättare uppiffning av mitt kök. Försöker få till en "fransk bistrokänslan" till ett annars rätt så modern och vitt kök. Redan fått tag i några öglan stolar så för presentkortet så skulle jag köpa bänken "Rippats"som skulle matcha stolarna som handen i handsken. Tror stolen med sin rottingsits skulle kunna addera ytterligare lager av textur och värme, och kanske förhoppningsvis få till den där franska bistrokänslan jag är ute efter.

 • Sandra skriver:

  Huvudkontor i Borås.
  Om en månad flyttar jag min sambo och vår bebis in i vårt första hus. Ett sekelskiftes litet gult trähus där vi ska fylla upp många ytor med kärlek. Om jag vann skulle jag köpa NATTAVAARA stolar till köket. Det hade varit en dröm och fin kontrast till allt det gamla.

 • Viktoria skriver:

  1. Borås!
  2. Först om främst hade jag jag investerat i "FINA spegel – stor", den skulle göra sig rättvisa i vår hall som skulle behöva ett lyft men sedan skulle även ALABAMA bordslampan göra sig riktigt fin i fönstret i vardagsrummet. Helt i min stil!

 • Danielle skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag villhöver fixa till mitt vita, tråkiga och väldigt omysiga sovrum, en fin sänggavel och ett par sammetsgardiner vore perfekt!

 • Nicklas skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa en förvaringsmöbel till matplatsen åt frugan ?

 • Emma T skriver:

  1. Borås
  2. På altanen skulle Kungsbacka-bordet stå – om turen min väg skulle gå.
  Det skulle påminna om grönare tider – nu när vi i gråa kylan lider

 • Mia skriver:

  1. Borås
  2. En PALMA sänggavel till gästsängen. Efter 1 år på få kvadratmeter, utan plats för övernattande gäster, flyttar vi nu äntligen in i vårt nya hus. Vi längtar så efter att ha vänner och familj på besök och med en sänggavel i linne skulle gästsängen bli extra inbjudande och lyxig.

 • Elin skriver:

  1. Borås
  2. Hade köpt någon av deras sittpuffar i sammet, antingen Baltimore i mörkgrått eller Paris i ljusgrått till mitt vardagsrum. Fin inredningsdetalj och perfekt sovplats till mina katter.
  Hade sedan köpt lampor till mina fönster/fönsterbrädor.

 • Sara Nilsson skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle på en gång klicka hem precis den dagbädden på bilden. Har redan hunnit spana in den och den skulle göra sig perfekt hemma hos oss!

 • Maria Nylander skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. En vecka innan jul fick vi idén om att måla och möblera om vårt TV-rum, vilket blev himla bra. Nu skulle jag vilja ha en ny matta för att rummet ska kännas helt komplett. En mjuk, stor matta som ger ännu ett lyft till vårt nya TV-rum:)

 • Frida skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle fixa vårt sovrum! Köpa sänglampor och taklampa, även någon hylla och sängbord. Än så länge har vi endast en säng och en garderob i sovrummet(!!). Inte okej!

 • Sofia skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle använda pengarna till att möblerna på våran balkong. Längtar så otroligt till våren och att få göra vårt uterum till en mysig plats. Jag tänker mig nytt bord och stolar, och så kanske en bra filt så att det går att starta säsongen tidigt och fortsätta en bbra bit in på sensommaren. Samt en hylla för lite krukor med örter och blommor i.

 • Sara Bjurbäck skriver:

  1) Borås
  2) som student får man vrida och vända på varje krona och nu när jag fått mitt 1:a hands kontrakt på en 1:a behöver jag textilier och möbler. Jotex har mycket att erbjuda till vettiga priser

 • Caroline Lord skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås
  Jag letar efter en sammetsfåtölj och hittade en hos Jotex häromdan- Ellne hade gärna fått flytta in hos oss, en grön eller grå!

 • anna skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i borås.
  2. Hos mig skulle pengarna få jobba hårt. Jag skulle börja med en FINA spegel och eett COMOBABI fat till hallen. Spegeln är det sista jag kollar innan jag lämnar hemmet på morgonen och på fatet lägger jag ifrån mig telefon och nycklar när jag kommer hem.
  Självklart skulle jag passa på att införskaffa lite nya gardiner (det är ju ändå Jotex!). Vardagsrummet skulle äntligen få ett par tjocka sammetsgardiner att matcha med min stora senapsgula puff (SKENE). För pengarna som blir kvar köper jag stolen NATTAVAARA som kommer att passa perfekt bland mina udda stolar i köket, en riktig pärla som ger hela matplatsen ett lyft.

 • Jenny skriver:

  1) I Borås.
  2) VI har bott i vårt nya hus i ett år, och inköp av gardiner och sängkläder har inte pririterats. Jag skulle även inhandla dekoration i form skål till hallen, belysning till barnrummet och taklampa i vardagsrum. Mattor både till kök, vardagsrum och tvättstugan finns också på listan 🙂

 • 1. Borås
  2. jag skulle köpa två stk Skene sittpuffar i jeansblått. De kommer passa perfekt til vår soffa!

 • 1. Borås
  2. Två stycken Skene sittpuffar som skulle passa perfekt til vår soffa!

 • Anonym skriver:

  1. Borås
  2. Två stycken Skene sittpuffar som skulle passa perfekt til vår soffa!

 • Karin skriver:

  1. Huvudkontoret ligger på Ödegärdsgatan 6 i Borås.
  2. Oj, oj, oj så mycket fint diet finns på hemsidan. Jag skulle använda mina pengar till en stor matta i vårt vardagsrum…..kanske en Boda, Como, Arabbe eller Alahi skulle passa….alla är så fina. Blir det pengar över så skulle ju Slöinge luongestolar passa fint ute på vår altan till sommaren. Tänk att få sitta där med ett glas Rosé och titta ut över havet……längtar redan.

 • Birka skriver:

  1. Det ligger här i hörliga Borås så klart!
  2. En matta stor nog att fånga upp brödsmulor under frukosten och minska ljudet när 6 familjemedlemmar skrapat på sina stolar under middagen vore en dröm.

 • Yasmine skriver:

  Rum efter rum har vi renoverat och dekorerat sedan vi flyttade in.
  Sedan blev det en lång paus.
  Vi gav ett nyårslöfte att 2018 blir sovrummets år.
  Det ska målas och inredas i arabisk ostindisk stil.
  Tulum sänggavel och Grenada sidobord är klockrena och precis det vi har drömt om! Dem skulle vi köpa direkt om vi var de lyckliga vinnarna!

 • Yasmine skriver:

  Borås som är textilens Mecka!
  Rum efter rum har vi renoverat och dekorerat sedan vi flyttade in.
  Sedan blev det en lång paus.
  Vi gav ett nyårslöfte att 2018 blir sovrummets år.
  Det ska målas och inredas i arabisk ostindisk stil.
  Tulum sänggavel och Grenada sidobord är klockrena och precis det vi har drömt om! Dem skulle vi köpa direkt om vi var de lyckliga vinnarna!

 • Yasmine skriver:

  Borås som är textilens Mecka!
  Rum efter rum har vi renoverat och dekorerat sedan vi flyttade in.
  Sedan blev det en lång paus.
  Vi gav ett nyårslöfte att 2018 blir sovrummets år.
  Det ska målas och inredas i arabisk ostindisk stil.
  Tulum sänggavel och Grenada sidobord är klockrena och precis det vi har drömt om! Dem skulle vi köpa direkt om vi var de lyckliga vinnarna!

 • Yasmine skriver:

  Borås, textilens Mecka!
  Rum efter rum har vi renoverat och dekorerat sedan vi flyttade in.
  Sedan blev det en lång paus.
  Vi gav ett nyårslöfte att 2018 blir sovrummets år.
  Det ska målas och inredas i arabisk ostindisk stil. Tulum sänggavel och Grenada sidobord är klockrena och precis det vi har drömt om!. Dem skulle vi köpa direkt om VI blev de lyckliga vinnarna!

 • Yasmine skriver:

  Oj! Ursäkta multipla poster! Fick ”bad gateway 505, try again” som svar och trodde därför inte mina poster gick igenom.

 • Emma skriver:

  1. Borås
  2. Lyxiga badlaxan (Hotel selection) till vårt nyrenoverade badrum och prydnadskuddar i pastell nu till våren. 🙂

 • Trine skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle investera i en Köpenhamn dagbädd till vårat vardagsrum.

 • Julia skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås – samma stad som jag bor i 🙂
  2. Om jag skulle vinna ett presentkort skulle jag skaffa gardiner till tvrum, nya sängkläder till sovrum och ett nytt soffbord eftersom det gamla är slitet och tråkigt nu.

 • Sofie T skriver:

  1. I Borås
  2. Jag älskar dagbädden Köpenhamn. Och pallen i samma serie. Och bänken. Men! Just nu är behovet av gardiner och textilier stort eftersom vi flyttat från liten lägenhet till stort hus – här ekar. Därför hade mitt presentkort gått åt till att shoppa upp mig på schyssta gardiner och bäddtextilier.

 • Anna skriver:

  Hej!
  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås
  2. Att hitta ett soffbord på loppis/second hand är stört OMÖJLIGT, har jag nu lärt mig efter fyra års letande… Så för att "put me out of my misery" skulle jag investera i soffbordet Högfors (61×122) om jag vann presentkortet!

 • Astrids mamma skriver:

  1. Det ligger i Borås 🙂
  2. Jag hade köpt detta finfina bord! https://www.jotex.se/lugnvik/lugnvik-matbord-o-100-cm/1022009
  Vi har ett litet utrymme om 6 kvm i anslutning till köket, där hade det här bordet med sina nätta mått passat perfekt 🙂 Håller tummarna!

 • Frida skriver:

  1. Huvudkontoret ligger naturligtvis i Borås.
  2. Jag skulle satsa på nya textiler här hemma. Jag gillar att inreda efter säsong och då är textiler är ett enkelt (och hållbart!) sätt att få en ny touch på inredningen. Förhoppningsvis kan jag väcka vårkänslorna efter en lång och grå vinter med nya, fräscha gardiner och bäddtextiler!

 • Malin skriver:

  1) Borås
  2) Eftersom vi samsover med våra barn (6 mån och 2,5 yo) och vår bebis kräver närkontakt för att sova så spenderar vi mycket tid i sängen. Därför önskar vi oss sänggaveln Palma från Jotex så att vi får det lite bekvämare när vi läser på kvällarna.

 • Anna skriver:

  1. Borås!
  2. Den nya fåtöljen VISBY som är en av vårens fina nyheter! Jag skulle antingen betsa den svart och låta sy upp svarta skinndynor till den eller låta den vara ljust trären och hänga en snygg beige linnepläd över, har inte bestämt mig än, men definitivt en sådan fåtölj kommer jag köpa! (Kanske två!?!)

 • 1, min hemstad Borran, a.k.a. BORÅS
  2, med ett presentkort hps Jotex skulle jag köpa någon matta och fin lampa till vårt vardagsrum, de behöver fortfarande lite extra kärlek som jag tror finns hos Jotex.

 • Elin skriver:

  1. Borås
  2. En ny soffa! som gör att min familj kan höga mysfaktorn till fredagsmyset!

 • Mikael skriver:

  1, Borås
  2, Jag skulle överraska min sambo på alla❤️Dag med att använda presentkortet till en ny soffa.

 • Nina H skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda en eventuell vinst till att införskaffa dagbädden Köpenhamn! Har varit på jakt efter en fin dagbädd till min sommarstuga som ännu saknad inredning. Där skulle den placeras intill öppna spisen och tjänstgöra till allt från sittplats till extrasäng, men framförallt vara ett ställe att dra sig tillbaka till för att dagdrömma under regniga sommardagar.

 • Märta skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås
  2. Jag behöver satsa en peng på mattor till mitt nya hus! Vi flyttade från ett hus med golvvärme till ett utan o jag blir påmind varje dag om att jag behöver hitta några mattor att lägga på golvet! Men det är så svårt att hitta fina…. Jotex får hjälpa mig med det! <3

 • Anna F skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jorex har väldigt mycket inspirerande och snyggt i sin webshop men valet för mig är lätt, sovrummet är i behov av ny kärlek men prioriteras inte. Jag har länge drömt om en lyxig sänggavel från Jotex, den skulle få ta plats bakom vår säng och ge vår säng en lyx, mjukhet och värme. Tänker bädda med nya krispiga sängkläder, stora kuddar och ett vackert överkast allt från Jotex. Vilken dröm, det skulle ge en mysig känsla och ett lugn till vårt sovrum.

 • Linda Vejfors skriver:

  Jotex kontor ligger i Borås..
  & vad jag skulle köpa för vinsten, hmm ingen aning, vad som helst…det fanns en hel del som jag kan tänka mig. En dagbädd tror jag.

 • Kristina S skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Jag skulle direkt köpa den stilrena dagbädden i naturmaterial. Den skulle balansera energin i vardagen med placering bredvid kakelugnen.

 • Emma Rosen skriver:

  1- Borås
  2- Skulle använda presentkortet till att köpa lite detaljer åt min walk in closet, en sittpuff i mitten av rummet, nya skira gardiner och en fin lampa att hänga ovanför sittpuffen. drömmen!!

 • Stina Polvi skriver:

  Borås 🙂
  Jag skulle gärna piffa vårt vardagsrum som är så trist och livlöst efter Julens färgprakt…lite som en vissen gran i inredningen just nu 🙂 När våren står för dörren vill jag att det ska sprudla 🙂 <3

 • Marie E skriver:

  1. Borås
  2. Skulle jag ha turen att vinna skulle det bli en ny matta till vår matsal. Har länge suktat efter Tortona luggmatta. Tror den skulle passa perfekt! ? Blir det pengar över kan det nog åka med några nya kuddar eller gardiner. Det är ju så roligt att byta ut och variera sig. ?

 • Rebecka B skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås
  2. Jag har precis flyttat in i min första egna lägenhet, och lever fortfarande i lite av ett flyttkaos. vore fantastiskt att kunna köpa soffbordet "hultsfred" och byta ut det mot flyttkartongen som står där idag!

 • Terese skriver:

  1. Borås
  2. Jag ska snart flytta hemifrån så jag skulle använda presentkortet till att köpa ett soffbord eller någon härlig puff till vardagsrummet.

 • Emma skriver:

  Hej!
  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Om jag vann ett presentkort skulle jag unna mig ett sideboard till sovrummet som nu ser så tomt ut då spjälsängen och bebisen har flyttat till eget rum! Ekonomin är ju något begränsad under föräldraledigheten så detta vore underbart att vinna!

 • Theresia V skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Med detta presentkort skulle jag förnya mitt lilla hem till något jag alltid önskat!
  Bor i en liten etta belägen i en gammal skolbyggnad från 1912.
  Den har ett stort gammalt vackert fönster som skulle få framhävas med nya vackra gardiner.
  Det kalla golvet skulle få en varm inbjudande matta. Och min säng ett matchande överkast!

 • Ida skriver:

  1. – Deras huvudkontor ligger i Borås!
  2. – Jag skulle unna mig och sambon ett par härliga sängkläder! Vi har länge önskat oss ett par krispiga linnelakan så det står högst upp på listan!

 • Elin skriver:

  Huvudkontoret finns i Borås!
  Vi köpte ett radhus för 4,5 år sedan. Mixade våra möbler från tidigare boende. Det har aldrig blivit riktigt snyggt. Har blivit förälskad i soffbordet Nyland i grön marmor. Det hade gett vardagsrummet i lyxig känsla! Vill så gärna köpa lite nytt och få det fint hemma men sambon är inte med på tåget. Han studerar och jag är föräldraledig. Ett presentkort hade suttit fint för husfridens och hemfridens skull.

 • Sara skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås.
  Jag skulle köpa gardinstänger och gardiner till mitt vardagsrum. Jag är nyinflyttad och har inte kommit till gardiner i inredningen än. Det får bli en takskena då det sitter ventilationsgrejer bredvid fönstren. Tror jag skulle välja gröna Sammie.

 • Frida V skriver:

  1. Borås!
  2. Jag är väldigt sugen på ett nytt soffbord alt. skulle det bli lite nytt till sonens rum som vi ska göra om! Så kanske någon fin gardin, sängkläder och myskuddar!

 • linda skriver:

  I Borås finns huvudkontoret!
  Stort behov av en härlig matta , gärna i ett ljust mönster för att välkomna våren även under mina fötter innan man kan gå barfota på gräsmattan.

 • Stina Ahlgren skriver:

  1. Borås
  2. Ny soffa kräver ny matta, alltså skulle detta få bli ett välkommet bidrag till denna!

 • Sofia Nyström skriver:

  1. Jotex huvudkontor ligger i Borås.
  2. Jag skulle använda presentkortet till en stor matta (möjligen en grön "Como") på mitt kala köksgolv och en ny lampa ("Miguel" har jag spanat in läänge) ovanför köksbordet där jag nu ska spendera de kommande fyra månaderna med att skriva min masteruppsats i statsvetenskap om mödradödlighet. Dessa två textila inslag skulle göra min studieort och matplats både betydligt mer dämpad och inspirerande.

 • 1) Borås!
  2) Jag är ute efter en ny fåtölj till sovrummet och nya gardiner överallt! Jag kom just på att mina gardiner har suttit uppe sen vi flyttade, 5 år! Dags att byta kanske?

 • Carolin skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås!
  2. Denna vinst hade gått till mysiga och varma textilier och mattor till 2-åriga sonens nyrenoverade rum. För att fira att sambon och jag äntligen får tillbaka vår säng för oss själva, får vi nog också lyxa till det med nya härliga sängkläder 🙂

 • Julia Lundmark skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås 🙂
  2. Jag skulle utan tvekan vilja köpa PYNT till min lägenhet. Det känns som man aldrig riktigt lägger ner ordentligt med tid eller intresse för att bara använda små snygga detaljer för att pynta och fräscha upp sin lägenhet! Det är precis vad jag behöver och jotex har verkligen allt som faller i min smak (till och med min sambo samtycker!!) 🙂
  En ny favorit är TAGE dekorationsskål.

 • Linda Olsson skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås, Sverige. 2. Jag och min sambo har flyttat från ett boende på 100 kvm till ett hus på 220 kvm. Vi har nu många rum att piffa till,!så inredning från Jotex vore jätteroligt att vinna. Jag hade valt att köpa en Skene sittpuff natur, Sammie gardiner beige och plädar till soffan. Vårt nytapetserade vardagsrum vill jag inreda i jordnära färger, så det skapar lugn för ögat. Har också tänkt bryta av lite med någon gammaldags blå kulör, kanske även blir en fin vas.

 • Sssofia skriver:

  1: I Borås.
  2: När barnen nu blivit tillräckligt stora för att veta bättre än att rita i soffan, är det nu läge att donera fulsoffan – ett stycke modern konst!?! – och investera i en snygg och bekväm variant som kan lyfta vardagsrummet till nya höjder. Jag drömmer om en färgklick, kanske en grön Oakdale..?

 • Ingrid skriver:

  Huvudkontoret finns i Borås.
  En matta till vardagsrummet behövs då parketten blir förstörd av all vild lek av barnen. Gärna en Como i ljusgrått hade passat fint och varit praktisk!

 • Martina skriver:

  1. Borås
  2. Hallen i det gamla huset har fått nytt golv och nya tapeter, men det sista fixet vill liksom inte riktigt falla på plats när tid och pengar är bristvara. Vore fantastiskt att kunna få upp en taklampa, en spegel samt något snyggt och praktiskt att sitta på. Då kanske allt slit med renoveringen äntligen kommer fram i ljuset och hallen blir det där hemtrevliga och ompysslade rummet som möter en först.

 • Julia skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle köpa den ljuvliga svarta golvlampan med mässingsdetaljer att ställa bakom soffan mellan vardagsrumsdelen och köket i min lilla lägenhet. Där skulle den ge ljus till köksbordet när jag pluggar och till soffan när jag läser 🙂

 • Rebecca skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Pengarna skulle hjälpa till med ny vardagsrumssoffa, jag hade dn incident för ett år sedan med en etanollykta som jag fick släcka med mina finaste favoritfiltar men den lilla eldsvådan lämnade ändå brännmärken och fula hål över hela min soffa. Den har sedan dess bott under ett gäng vita bomullsöverkast men det vore fint att ha en vacker soffa som kunde vara ett utropstecken i vardagsrummet, inte en mumie!

 • Ullis skriver:

  1 Borås
  2 nyskild och tvungen att lämna vårt vackra och fina hus. Då nästan inget av möblemanget passar i mitt nya boende behöver jag förnya och börja om på nytt… tänk att få köpa mig en Sienna fotölj att få sitta och koppla av i… underbart!

 • Linda skriver:

  1. Borås
  2. En ny sänggavel då våra små bedårande odågor till katter klöst sönder den befintliga. Just nu velar jag mellan Palma, Orrviken och Tulum men det lutar nog åt den sistnämnda då trä skulle passa bra med befintlig inredning och dessutom inte är det minsta klösvänlig. 😉

 • Pernilla Malmer skriver:

  1. Borås
  2. Skulle jättegärna köpa dagbädden Köpenhamn, här vill jag koppla av och göra mina andningsövningar efter stressiga dagar på jobbet. Hoppas… ??

 • Sara skriver:

  Huvudkontoret ligger i Borås,
  Svårt att välja, vi håller på att bygga hus så det finns mycket vi skulle behöva köpa in, både till bebisrum och resten av huset.. men kanske ett av vitrinskåpen till badrummet, eller mattan Cosia till vardagsrummet, eller några gardiner.. som sagt finns mycket att välja på

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Borås
  2, Åh det finns så mycket som jag villhöver! En sänggavel till dotterns nyrenoverade rum. Nya sängkläder till Moi, nya stolar till köket… Ja det finns en del att välja på. Men med denna vinst hade jag ju verkligen kommit en bit på vägen. Håller tummarna!

 • Amanda K skriver:

  1. Jotex huvudkontoret ligger i Borås.
  2. De har så mycket fint! Men överst på min lista är Köpenhamn dagbädd , den är så stilren och hade varit perfekt i vårt vardagsrum.

 • Jessica B skriver:

  1. Borås
  2. Skulle lägga pengarna på bla en puff till vårt vardagsrum, tror de skulle bli toppen då det känns som att det är något som fattas där. Sen skulle jag även köpa lite nya gardiner och kanske nån ny inredningsdetalj.

 • Annika Moberg skriver:

  Hej!
  Vilken spännande tävling 🙂
  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Om jag vann skulle jag antingen lägga pengarna på några snygga stolar till köket eller en ELLNE fåtölj till vardagsrummet.

 • Maria skriver:

  Hej,
  kul med tävling!
  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Så mycket snygga produkter, fint sortiment. Jag skulle satsa på 2 st Claris takplafond i art deco-stil, som smycken på rad i min avlånga hall. Eller en beige Sacramento sittpuff som extra sittplats till mitt vardagsrum som går i offwhite, sand och mörkt trä. Den skulle vara som en karamell!

 • Josefine skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Mörkläggningsgardiner till vårt sovrum (kanske en "Ridå"). Kvoten på sömnkontot är inte riktigt i balans för dessa två småbarnsföräldrar. Ett barn som sover exemplariskt. Och ett barn som stökar natten igenom. Att försöka maxa de få timmar som ges i sträck i ett tillräckligt mörkt rum är vår plan just nu, när vi testat ja, typ allting annat. Så mörkläggningsgardiner blir nästa på inköpslistan i hopp om att återställa balansen.

 • Amanda skriver:

  1. I Borås
  2. Jag skulle antingen satsa på en stor sittpuff i sammet, eller en taklampa ovan vårt matbord. Vi har en ny lägenhet helt utan möbler/belysning så jag skulle behöva storhandla på Jotex.

 • Erika skriver:

  1. Borås
  2. Jag skulle först och främst pryda pojkarnas nya, men ännu oinredda, lekrum med ekologiska textilier för både deras och miljöns stora glädje. Att hitta fina saker hos Jotex är sällan ett problem!

 • Paola skriver:

  Borås
  Jag skulle lägga vartenda öre på sovrummet! Just nu är det tråkigt och kalt. Jag vill ha ett överkast, nya kuddar, en mysig matta att sätta fötterna på när jag vaknar och vårfräscha gardiner.

 • Maria skriver:

  1. Borås
  2. Byta ut de flesta sängkläder samt gardiner till våra sovrum!

 • My skriver:

  1. Borås
  2. Behöver införskaffa mig lampor till samtliga rum så det hade jag lagt pengarna på om jag vann 😀

 • Elicia skriver:

  1.I textil- och postorderstaden BORÅS
  2. Dagbädd Köpenhamn
  Vi har 3 stora fönster i vårt vardagsrum som ger allt ljusinsläpp, utanför är balkongen och det är där vi trivs som bäst om sommaren.
  Mitt kommande projekt är att fixa ett snyggt elementskydd i klöverplåt.
  Och då tänker jag ju givetvis på DAGBÄDDEN KÖPENHAMN framför fönsterna. Så oavsett årstid så kan man sitta där och insupa allt ljus.

 • Catrin skriver:

  1. Huvudkontoret finns i Borås.
  2. Carmel dagbädd, vilket passande namn, den är som en karamell. Väcker ett starkt habegär hos mig. Denna bädd placeras i sovrummet, en perfekt plats att vila på under dagen. Så lyxigt!

 • Leons mamma skriver:

  1. Borås
  2. Jag hade valt att lägga pengarna på nya, ekologiska sängkläder i linne. Det är jätteviktigt för mig att successivt byta ut alla giftiga material hemma och jag hoppas på detta pris jättemycket!

 • Marie skriver:

  1. Borås
  2. Extra långa gardiner 300cm med multifunktion till alla rum. Inte många som säljer färdigsydda gardiner i denna längd, dessutom är Jotexs jättesnygga och har ett bra pris. Fullpott!

 • Malin H skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås.
  2. Vår hall är i princip ofrivilligt inredd, det är en långsmal hall där det står en malplacerad garderob sedan den tidigare ägaren.
  Jag skulle kasta ut garderoben och ställa dit ett Oxberg sidobord och hänga en Fina spegel – stor ovanför. För det lilla extra skulle jag piffa med ett välkomnande ljus i en grå Tågabord vas – liten.
  (Alla ytterkläder hänger i vårt intilliggande kapprum så ingen hänsyn behöver tas till förvaring av dem här ?)

 • Hanna skriver:

  1 Borås
  2 skulle köpa gardiner till vårt vardagsrum, planen är att få köl en ”hotellgardiner” med tunna skira gardiner från tak till golv – frän vägg till vägg.

 • Sofia skriver:

  1. I Borås
  2. Jag har just gjort mig av med två fåtöljer som tog alldeles för mycket plats i vardagsrummet. Skulle därför köpa en sittpuff för att få tillbaka lite sittplats, men ändå ha kvar den öppna känsla som vardagsrummet fick.

 • Mrs Parker skriver:

  1.
  I Borås ligger huvudkontoret.
  2.
  Hos Jotex allt vad jag drömt om och vill ha kan finna.
  Tanken gör mig både förväntansfull och yr –
  att det skulle kunna vara jag som kan presentkortet vinna!
  OPERA, en tjusig, skimrande glittrande kristallkrona
  med de allra elegantaste prismor skulle i finrummet trona.
  ARNARA, en smakfull matta i grafiska mönster i svart och vitt,
  SKENE, en supertuff sittpuff i sammet, FLEMMINGE lykta så rar,
  ja, allt det skulle faktiskt kunna bli mitt!
  Men stopp där, nu måste jag allt mig besinna,
  vad är det som vi verkligen behöver?
  Jo, nya fräscha, krispiga sängkläder som till sömns så
  tryggt och skönt oss söver.
  Bort med allt gammalt, nött, trött och urtvättat sänglinne,
  vill ej längre se de i sovrummet inne!
  Så valet blir exklusiva JENNY D påslakanset i 100% lin.
  Högklassiga, behagfulla sängkläder som smyckar sängen och
  mot kroppen ger en känsla så mjuk och fin.
  En klassisk vardagslyx som följer oss år från år.
  Den allra bästa kvalitet som gör att sömnen
  blir rofylld och lugn och så mycket bättre vi då mår!

 • Karin skriver:

  1. Borås
  2. Lillasyster får ärva i stort sett allting,
  och nu ska hennes rum ställas iordning
  Då är det kul om någonting är nytt,
  att liksom inte allt är lagat och sytt
  Ett hav med kuddarna Ladybird och Luftbalong,
  en perfekt plats för både bok och sång
  Pengar finns det även för Rippats stolar,
  en till mig och en till lillans kjolar
  Hennes rum kommer bli så fantastiskt,
  att även storasyrran vill hänga entusiastiskt

 • Ida F skriver:

  1) Borås
  2) Då skulle jag köpa massa härliga textilier till sovrummet för att försöka få till den där lyxiga hotellkänsla som jag så länge trånat efter men inte lyckats få till. Jag brukar vara rätt duktig på att spontanhandla men det blir inte alltid så bra men om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till detta presentkort skulle jag se till att göra genomtänkta val så sakerna får stanna länge hos oss och inte vara en del i slit och släng-samhället som jag har tröttnat på.

 • Erik skriver:

  1. Huvudkontoret ligger i Borås
  2. Vårt matrum är det tidigare trapphuset i fastigheten, utanpåliggande, RUNT och grunderna till att kunna bli helt fantastiskt.
  Men då de är väldigt högt i tak, har inte flera rum runt omkring sig och är byggt utanpå fastigheten så det är väldigt kalt, ekar och utan personlighet, MEN huset andas 60-tal.
  Så…
  Jag tänker mig dubbla lager utav gardinerna SHADOW och COCOON. Både tygerna har mycket levande mönster i sig och kan nog hämta upp varandra fint medan de bäddar in de kala väggarna.
  Kudden LEONORA ser jag framför mig i vår såpade dagbädd precis intill.
  Perfekt efter en middag…
  Sen har jag skymtat ett fin bordslampa som snart skulle komma in hos er. Sinndetaljer, inspirerande utav mitten utav 1900-talet och väldigt NU.
  Denna fått stå på den väldigt djupa fönsterbrädan och bli rummets direkta blickfång. Jag väntar spänt på denna.

 • Pia S skriver:

  1: Borås
  2: Jag önskar mig påslakansetet Jenny D . Med dessa fina sängkläder i linne behöver jag inget sängöverkast , och tänk så skönt att få sova och drömma i linnelakan . Riktigt lyxigt .

 • Tomas skriver:

  1. Borås
  2. Frugan har shoppat loss en hel del på Jotex det senaste, svettigt… 😉 Nä, men vi har flyttat till hus och det vore gött att få det klart med gardiner, mattor m.m. i alla fall på nedervåningen. Gött för oss som flyttat till landet med en så bra webshop också, vi hade fått åka en bra bit (vart?) för att komma i närheten av det sortimentet.

 • Sabina skriver:

  1. Borås
  2. Kan det vara ren tur eller kanske karma,
  för jag har nu blivit kär i gaveln Palma.
  I år har min sambo tjatat, när ska du en sänggavel finna.
  om ni bara visste vad jag letat, så gissa om jag hoppas på att vinna.

 • Viktor B skriver:

  1. Borås. 2. Jag skulle välja en sittpuff Skene naturvit, en Candelux ljusstake mässing och en Townsville taklampa. Har precis blivit husägare och min sambo fyller 30 år i mars, så detta hade blivit både en inflyttningspresent och födelsedagspresent. Vi båda gillar Jotex, kvalité på produkterna och bra priser. Håller tummarna.

 • Veronica skriver:

  1. I Borås.
  2. Eftersom jag precis ska flytta är behovet stort! Ett presentkort som kan omvandlas till en matta och gardiner vore fantastiskt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.