Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort hos Granit

Den här veckan har en läsare chansen att vinna ett presentkort på 2000 kr att använda hos Granit. På Granit hittar du produkter med fokus på smart funktion och förvaring i basfärger som inte går ur tiden. Granit kickar igång det nya året med kampanjen ”Förenkla Livet”, med produkter som möjliggör just det. Det ska vara enkelt att organisera, få struktur och på så sätt mer tid för annat. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!

 

1) Vilken produkt ur Granits sortiment skulle du vilja ha för att förenkla ditt liv lite grann?

2) Motivera kort varför du vill vinna ett presentkort för att kunna förenkla livet och därmed få tid att leva.

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Hanna B som tävlade 2018-01-08 @ 09:31:07. Maila dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer och personnummer) till info @trendenser.se så kommer din vinst inom kort! 

Tävlingen pågår t.o.m. den 15/1 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet fattas av en jury från Granit och kan ej överklagas. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Robert Johnsson skriver:

  1. Box Trippel Grafit
  2. Mitt hemmakontor lider just nu av syndromet Kaos. Bättre blir det inte av att hålslagaren är så ful så jag vill inte ha den framme utan den ligger i garderoben. Men med lite snygg förvaring på skrivbordet för papper och annat så ska syndromet nog släppa.

 • Anna.F skriver:

  1. Korg nät hjul.
  2. Älskar Granit, det finns så mycket fint. Att ha en snygg med samtidigt praktiskt korg i nät på hjul hade förenklat min vardag. Mina barn älskar att ta ut sina leksaker till vårt vardagsrum och dom leker tillsammans och har jätteroligt men när det senare blir dags att städa så är dom inte lika motiverade. Tänk då att kunna ta fram den snygga korgen i nät på hjul. Lägga ner allt i korgen för att sedan köra in allt på rummet igen och då enkelt hjälpas åt att sortera in alla leksaker där dom ska vara igen. Hade garanterat förenklat vår vardag.

 • hanna b skriver:

  1.) förvaring i tyg med fack samt knopplist
  2.)jag vill vinna för att undvika;
  smält snö i hallen
  blöt om strumpan
  hej då till napp och nallen
  -inte nu! nej, snälla stumpan
  vi har brått
  kladda macka ost Bregott.
  inte så, sluta kleta
  gröt på tröjan
  leta leta leta
  vart är vanten? hittar bara ena…
  Phu.
  en vanlig dag- från starten sena.

 • Victoria skriver:

  1. Den nya svarta förvaringstavlan
  2. Cirka tre gånger i timmen tappar jag bort nycklar, plånbok, mobil och allt annaf som går att tappa bort. Med en snygg förvaringstavla i hallen skulle dessa saker äntligen få en naturlig plats och jag skulle slippa fyraåringens himlande med ögonen och frågor om "mamma har blivit en glömsk gammal tant?".

 • Rebecka skriver:

  1. Knopplist ask
  2. Nyligen inflyttade i ny lägenhet söker smarta lösningar att organisera. Granit är ju mästare på detta och det vore guld värt att vinna detta!

 • Sofie N skriver:

  1. Ljusslinga med glödlampor i svart för utomhusbruk
  2. Jag vill lysa upp mörkret på verandan utanför dörren till sommarhuset så det känns mer inbjudande, mysigare och enklare att hitta nyckeln när en står där och rotar efter nyckeln i mörkret för hundrade gången. En ljusslinga är den perfekta ljuskällan som är fint året runt!

 • 1. Några av deras olika hjulplattor. Skulle vara praktiskt att ställa stora golvkrukor och andra bökiga inredningsdetaljer, ex förvaringslådor, som är tunga att flytta på vid städning o s v. Blir också en snygg inredningsdetalj och känns luftigare samtidigt som vardagen blir enklare.
  2. Anledningen till att jag vill vinna ett presentkort är för att jag och min sambo befinner oss just nu i en flytt och skulle behöva finna saker som gör vårt nya hem enklare och mer hemtrevligt. Vi ska flytta till en lite mindre lägenhet än den vi har nu och då behöver vi smarta lösningar och som jag svarade i fråga ett skulle hjulplattor vara ett exempel på en förenkling. I vårt nya hem skulle det vara skönt att få mer ordning och veta vart allt är. Nu känns det mest rörigt.

 • Therese skriver:

  Allting är så snyggt men den svarta metallkorgen med sugpropp.
  Precis flyttat hemifrån till en bostadsrätt och mitt nästa projekt är småfix i badrummet. Denna till schampoo & balsam & resterande duschartiklar hade passat perfekt

 • Kriss skriver:

  En tidlös,trären pall
  i min stollösa hall
  Passar både stora och små,
  när man kommer eller ska gå!

 • Frida L skriver:

  1) Pärm A4 Grafit
  2) Med ett nystartat bolag blir det mycket papper – just nu ligger de i högar på skrivbordet så pärmar skulle förenkla småföretagarlivet.

 • Sanna Johansson skriver:

  1. Den nya klädhängaren med tre armar. Tänk om vi kunde få lite ordning på kläderna som bara ligger här hemma. Det skulle spara tid. Att komma in i sovrummet när liten bebis sover och hitta grejer istället för en hög på en stol. Eller i groventren kunna hänga upp saker när man kommer innanför dörren då det saknas idag. Allt hamnar på fel ställen helt enkelt och gör en stressad för det ser stökigt ut, sen tar det tid med för att man inte hittar!
  2. Om några månader börjar jag jobba igen efter föräldraledigt och det hade varit kanon att komma iordning lite här hemma med ordning och reda saker innan dess så den lilla tiden man har efter jobbet med liten inte går åt till onödigt göra som att t.ex leta, att var sak har sin plats. Deras tvättkorgar i returpack hade jag velat ha tvättstugan men för sortering av Pet och glas istället t.ex.

 • Emelie skriver:

  1. Korg Metall Stor Silver
  2. Är i stort behov att förenkla och maximera min trånga hall. För stunden läggs allt på köksbordet för att sedan hamna på golvet tills jag behöver det igen och sen rullar det på.

 • Linn skriver:

  1) Förvaring Korg Tyg (eller Glasburk Korklock).
  2) Jag hade velat få lite bättre ordning i mitt skafferi. Alla dessa olika burkar och påsar gör att skafferiet lätt upplevs rörigt och plottrigt. På så sätt tror jag att en enhetlig förvaring från Granit är en lösningen.

 • Jasmine skriver:

  1.
  Box Tvätt/Retur skulle jag köpa 5 stycken av och använda får återvinning.
  Är så trött på alla sladdriga IKEA-påsar som man fyller med papp, en annan med glas m.m. De ligger och breder ut sig och tar enorm plats som jag inte har och kan avvara.
  Med Box Tvätt/retur, skulle jag ha megaordning på glas, plast, papp, pant och metall och samtidigt skulle det vara oerhört snyggt och rent.
  Granits kryddburkar och ströare har redan fixat upp mitt kryddskåp och alla dumma lösa påsar som alltid läcker ut sina kryddor. Jag älskar Granit för hemordning!
  2.
  Motivationen är att du kan inte stapla 5 IKEA-påsar med återvinning i hallen utan att en katastrof snart uppstår.

 • Camilla skriver:

  1) Griffelsticker A4 Vecka
  2) Med ett alldeles nystartat företag kombinerat med halvtidsstudier är det svårt att hålla ordning på såväl vardagslivet som arbetslivet=) Är dessutom otroligt dålig på struktur och planering samt ordning och reda på alla papper och där har Granit hur mycket som helst att erbjuda som skulle underlätta min vardag.

 • Cecilia skriver:

  1. Jag vill ha allt! Men måste jag välja så är den quiltade grå pläden nästa sak på önskelistan!
  2.pläden behövs för att värma kalla fötter i soffan så att alla är varma och nöjda. Saker från granit är ju toppen och en naturlig del i vårt hem då ordning & reda ett måste för att klara en vardag med barn, man, jobb, träning och vänner.

 • Ramona skriver:

  1. Vi har det lite kaotiskt ännu hemma med att pussla ihop vardagen så det första jag skulle skaffa är nog skrivtavlan med veckoplan! Och så behövs det ju alltid förvaringslådor..
  2. Motiveringen kom väll egentligen redan ovan: måst få kontroll på den kaotiska vardagen 🙂

 • Sara skriver:

  1. Det är svårt att bara välja en sak. Men när jag kokat ned det landar jag i: Förvaringstavla Rutnät Svart
  2. Vi har precis fått tillgång till vårt nya hus och i mitten på februari går vårt flyttlass. Väl på plats vill jag passa på att få ordning och reda på saker och ting direkt. Granits olika produkter skulle hjälpa mig att organisera, få struktur och samtidigt få det snyggt direkt. Förvaringstavlan i svart rutnät skulle jag sätta upp i hallen så att alla i familjen snabbt kan hålla koll på vad som är på agendan – allt från post till inköpslistor och veckans schema.

 • Fru F skriver:

  1️⃣ Förvaringstavla rutnät svart
  2️⃣ Dagens samhälle är så stressigt överlag. Många går in i väggen och jag vill försöka undvika det. Allt som kan underlätta vardagen och göra hemmet till en lugn plats och oas där man kan hämta kraft och få återhämtning önskar jag vinna. Granit har både smarta lösningar och vackra saker ögat kan få vila på.

 • Leons mamma skriver:

  1. Sopset i zink.
  2. Kanske inte ett sopset förenklar min vardag, men jag älskar att Granit gör så mkt för vår planet och miljö! Jag hade gått bananas bland alla produkter i hållbart, miljövänligt material och håller tummarna att jag vinner i min strävan för ett giftfriare liv!

 • Skulle behöva ordna upp mina viktiga papper,så de inte ligger huller om buller.
  Box ARKIV skulle underlätta massor!

 • Victoria skriver:

  1. Tvätttunnor, en svart och en vit.
  2. Presentkortet skulle onekligen förenkla både det stundande samlivet och själva flyttdagarna. Är övertygad om att allt går smidigare om det finns Granit förvaring finns på plats vilket ger mer tid till at njuta av det nya hemmet istället för att hitta plats åt allt.

 • Marie skriver:

  1. Jag skulle vilja ha förvaringstavla Rutnät hemma för att förenkla och strukturera vardagen.
  2. Student, tvåbarnsmamma och påväg att flytta. Det fullkomligt kryllar av stress i alla tankar. Ett presentkort för att underlätta och en möjlighet att lägga tid på något annat vore helt fantastiskt.

 • Cecilia skriver:

  1) Träpallen Rektangel i hallen! Perfekt att kunna sitta på för att ta på sig skorna, både med en stor gravidmage och svullna fötter, och längre fram för småbarn som inte kan knyta skorna själva ännu, eller äldre som kommer på besök och vill vila lite. Att pallen är sjukt snygg gör inte saken sämre, men den skulle definitivt underlätta min vardag just nu och längre fram.
  (https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/3122/s/pall-tra-rektangel/category/258/)
  2) Det är ständigt så mycket som ska in i ens liv; man ska jobba, bilda familj, hinna umgås med vänner och släkt, utbilda sig och däremellan helst ha lite egentid. Allt är såklart roligt, men det tar tid, det känner jag verkligen nu med en liten nyfödd bebis. Därför behöver jag hitta sätt för att underlätta vardagen och spara tid, så att jag kan ägna mig åt det som verkligen är viktigt, nämligen relationerna i livet. Jag mår inte bra när det är stökigt och rörigt, men vill inte behöva hålla på att plocka och röja en massa varje dag. Med presentkortet ska jag isåfall köpa lådor, hyllor och annat för att underlätta vardagen och organisera mer. Jag vill umgås med min lilla familj istället för att ständigt städa och pplocka!

 • Anna W skriver:

  1. Jag vill gärna ha bokstavstavlan!
  2. Är mitt i en flytt och känner att det inte är ordning på någonting just nu! Ordning och reda runt omkring mig skulle hjälpa mig att komma i ordning, både i hemmet och mentalt. Ett presentkort på Granit skulle därför vara kanon för mig just nu!

 • Era fantastiska väskor.
  Om vi skulle vinna presentkortet kunde vi skippa att packa i Ikea-kassar när vi ska iväg och ordning o reda frigör ju tid!

 • Malin Ah skriver:

  1. Knopplist
  2. Med ett presentkort skulle jag göra det organiserat i sovrummet, någonstans att hänga pyjamas och morgonrock för att slippa dammbildningen på golvet som annars blir där!

 • Conny skriver:

  Box arkiv
  Gillar ordning och reda förvarar i lådor och boxar både inne och källare, denna box skulle jag kunna sortera in garantier, kontrakt mm . Vill ha full koll på allt.

 • Christina skriver:

  1. Jag skulle välja den stora förvaringskorgen i sjögräs. Funkar för många olika typer av förvaring och i alla husets rum. Går att ställa på golvet eller hänga på en krok om man vill hålla golvet fritt. Dessutom är den snygg! Det finns ingen anledning att göra avkall på det estetiska bara för att det handlar om förvaring.
  2. Efter att nyligen ha fått det tredje och fjärde barnet på tre och ett halvt år handlar mycket om att hålla ordning på ett trevligt och effektivt sätt. Våra golvytor blir snabbt överbelamrade samtidigt som vi har fullt upp med alla små barn. Jag tror att både stora och små trivs bra med att ha det fint hemma och att det finns mycket tid till varann. Fler produkter från granit skulle definitivt hjälpa oss att uppnå detta!

 • Patrik skriver:

  1) Deras tunna ramar som är dom snyggaste och billigaste som finnas.
  2) Så jag inte behöver ha mina fina tavlor liggandes i dammet utan kan sätta upp dom på väggen äntligen.

 • Frida Odelbring skriver:

  1) Deras årsplan helår skulle förenkla min tillvara avsevärt genom att ge mig och min familj struktur i livspusslet. Möjligheten att sammanställa event och aktiviteter i en och samma kalender i ett helt år är genialiskt!
  2) Jag håller till 100% med Granits egna motivering "förenkla sitt liv och få tid att leva". Med alla deras smarta produkter och lösningar skapar man tid att göra det som verkligen räknas såsom umgänge, kärlek och familjeliv.

 • PiaL skriver:

  1. Pall Trä rektangel
  2. Nästa vecka börjar jag jobba efter föräldraledighet och hemflytt till Sverige efter flera år utomlands. Nu när jag inte kommer att ha lika mycket tid till att plocka där hemma, så skulle jag behöva ett bra system för att ha koll på viktiga papper och annat som inte får glömmas bort. Presentkortet skulle jag satsa på korgar och inredning till hemmakontoret, så att det blir lätt att hitta och organisera så att jag kan ägna den tid som blir kvar efter jobbet till fritid.

 • Anna Janson skriver:

  1. Avdelare Stor 2-pack.
  2. Håller på med operation ta tillbaka delar av huset från barnen och dess leksaker. Avdelare Stor och Liten passar bra till projektet få ordning på alla legobitar. Hjälper till att sortera bitar i en större byrålåda och lättare hitta biten man söker efter. Ja sen behövs även en MASSA annan förvaring att ordna upp operationen!

 • Helena skriver:

  1) Vi har väldigt många Bamse-tidningar i huset. Dels har jag köpt en massa på loppis och så prenumererar vi numera.
  Alla dessa Bamse-tidningar skulle trivas så bra samlade på samma ställe (i flera) Tidskriftssamlare Bred Grafit.
  2)Det är jag som försöker skapa ordning i kaoset som min man och sjuåriga dotter hjälps åt att skapa. Jag älskar förvaring,
  vågar sträcka mig så långt till att uttrycka det så.

 • Anonym skriver:

  1. Skrivtavla med veckoplan hade varit grymt arr ha!
  2. Då jag älskar granits stil och även förvaring o smarta lösningar. Så skulle denna vinst vara perfekt för mig! Att organisera upp så var sak har sin plats, strukturera upp på skrivtavlan över div aktiviteter o vad som ska ätas/handlas hade apart mig mängder av tid.

 • M skriver:

  1. Skrivtavla med veckoplan hade varit grymt arr ha!
  2. Då jag älskar granits stil och även förvaring o smarta lösningar. Så skulle denna vinst vara perfekt för mig! Att organisera upp så var sak har sin plats, strukturera upp på skrivtavlan över div aktiviteter o vad som ska ätas/handlas hade apart mig mängder av tid.

 • Emma Ö skriver:

  1) Box arkiv svart (och typ allt annat)
  2) Har nyligen börjat studera och i samma veva köpt min första lägenhet. Detta resulterar i mycket papper och böcker att hålla reda på samtidigt som jag har ont om bra förvaringslösningar. Som student är det lite knapert på kontot och förvaring är tyvärr inte något som går att prioritera för tillfället. Skulle helt klart få ett större inre lugn om jag kunde få ordning i kaoset!

 • Anna ALgebäck skriver:

  Skulle köpt 4 nätkorgar på hjul.
  Klart smidig möss-, vant- och hjälmförvaring. En egen på familjemedlem. Då skulle jag slippa "MAMMA MAMMA VAR ÄR ……" varje dag därmed spara tråkig, meningslös tid spenderad på att leta i husets alla hörn.

 • Andrea Bansagi skriver:

  Vi går i omfattande renoveringsplaner för köket där renoveringen blir som ett startskott för en mer miljömedvetenhet och hållbar konsumtion. I en familj med två små barn blir det en hel del smulor och annat som hamnar på golvet. En vara som matchar både vårt behov och vår nya livstil i köket är sopsetet i svart (https://www.granit.com/se/search/?q=sopset%20svart). Snygg som kan stå nära till hands och framtagen ur miljömedvetna perspektiv och som inte bidrar till ngn elkonsumtion.

 • 1. Förvaringstavla Rutnät Svart
  2. Till min älskade bror med det lilla extra, som bärs upp av två hjul på en rullstol. Vardagen är svår och att få ihop när allt nu för tiden är anpassat till gående och satta högt upp. Med den här förvaringstavlan kan vi planera, diskutera, dekorera och visa uppskattning till min brors verk och idéer – i en nivå även han kan se.

 • Karin E skriver:

  Som en otroligt virrig konstnär med ADD och kaos både ute och inne så gäller det att hitta de rätta hjälpmedlen för att få livet att fungera (någorlunda). Jag tror att Granits stora bokstavstavla skulle (vara skitsnygg) göra stor nytta i hallen där den skriker ut påminnelser om veckans viktigaste händelser! En kalender är bra men lätt att glömma och en vanlig almanacka tenderar att bli osynlig. Jag behöver ett blickfång, något jag inte kan undvika för att den är så snygg att jag måste stanna till varje gång jag går förbi den (ni vet hur det är när man har en tavla eller något som man är så nöjd över att den automatiskt drar till sig allt fokus)!
  https://www.granit.com/se/bokstavstavla-90×60-cm
  https://www.granit.com/se/bokstaver-symboler-286-pack-vit

 • Halla skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle vilja ha granits fina matlådor i olika storlekar – för att kunna slänga ut alla gamla glassburkar och annat hälsofarligt och oestetiskt skräp som jag använder för att förvara rester i. Passar bra nu när det är nytt år. Ut med det gamla och in med det nya!
  2. Jag ägnar alldeles för mycket tid åt att städa i min pojkväns lägenhet! Varje gång jag är där måste jag städa lite för att känna att jag ska kunna trivas. Om han fick lite snygga städprylar från Granits sortiment hoppas jag att han skulle bli motiverad att städa lite på egen hand. Det skulle verkligen förenkla livet för mig! 😉

 • 1) Korgar till tvättstugan och förvaring till kontoret!
  2) Vi har en flytt att se fram emot, vi kommer bo på 100kvm större och behöver fylla upp med allt. Mitt i detta får vi tillökning i familjen och är i stort behov av all hjälp vi kan få med saker och ting. Så tyvärr finns inte möjligheten att unna sig snyggt till nya boendet, det räcker inte långt med mammapenningen!

 • Helena skriver:

  1. Klädställning Rör
  2. Har dåligt med garderober. Med klädställningen Rör kan man snyggt hänga upp de kläder som inte får plats i garderoben.

 • Tove skriver:

  1. Om jag vann skulle jag satsa på att inreda en arbetsplats. Jag skulle frigöra bordsytor med hållare och mappar med snygga lädersnören och köpa en kalender med årsöversikt att hålla mig motiverad och på banan. Och så skulle jag kanske göra arbetsstolen lite skönare med en dyna. Work!
  2. Jag har en del att stå i under året och vet inte ännu hur ekonomin kommer att se ut. Ordning och reda är helt avgörande för mig, att ligga lite steget före och ha koll. tror att Granit kunnat bistå lite, med saker jag annars inte unnat mig på länge (student).

 • Christine skriver:

  1. korg nät hjul hemskt gärna!
  2. två stora och två mindre personer i lgh med minimal hall och ingen förvaring kräver sina lösningar för att alla ska kunna hitta sina saker och vardagen inte bli mer än vanligt kaosig ? Granit har massa smarta grejer tycker vi!

 • Johanna P skriver:

  1) jag hade valt en magnetisk veckokalender. Den skulle jag satt på kylen och skrivit upp vilka dagar min fyraåring ska sova hos pappa. Sonen verkar inte bry sig så mycket, men vill gärna veta och få en överblick.
  2) Jag är ensamstående, heltidsarbetande mamma, och har ett stort behov av att förenkla mitt liv. Om allt hade en plats i större utsträckning skulle jag sparatid och få mer utrymmetill själva livet.

 • 1. och 2. Knopplist bara för att det är vackert och jag lever för att organisera mina prylar- är rörig nog i huvudet att jag vill ha ordning omrking mig. Förvaringsboxarna finns men behöver def fler för nu är jag mitt i en flytt och inserhur mkt jag längtar efter den svarta svalheten i staplade lådor när allt kommer vara klart.. och får jag oengar över har jag länge drömt om granits glödlampsljusslinga.. perfekt bland ing av indistri och mys, mjukt och hårt.

 • Jeanette R skriver:

  https://www.granit.com/se/diskstall-rostfri
  Köper diskställ efter diskställ och inser varje gång att jag borde det här från Granit, men det tar emot för rostfritt kostar ju mer än de plastvarianter som lockar oss gamla tanter – så med ett presentkort kanske jag kan slå till och få det diskställ jag egentligen vill!

 • Johanna skriver:

  Förvaring Washable Paper Handtag Grå är en urläcker tvättbag som jag gärna skulle köpa till min son! Granit har många bra lösningar för att 2018 ska bli välorganiserat!!!

 • Förenkla livet med Granit ☺️
  1. Åsplanering Helår
  2. En familj, där tid fylls av livet och ibland känns lite övermäktigt så kan en sådan enkel sak ge struktur, ordning, överblick och känsla av greppbarhet i allt som är livet för, En familj.
  P.S å dessutom snygg ?

 • Åsa Aabakken skriver:

  1. Skulle vilja ha hudlotion Citrus
  2. När luften är torr nu på vintern är det extra viktigt att ta hand om huden.

 • Sofie S skriver:

  1. En eller två stycken av den stora grå hattasken.
  2. Detta året ska jag ta över mina föräldrars företag, bygga hus och ta hand om vår ettåring. Behöver just snygg förvaring till hans leksaker som annars sprids överallt i lägenheten. Snabbt att bara slänga ner däri och därmed få tid till annat.

 • Åsa skriver:

  Teepeen till tvååringen vore fantastisk! Kojor har en magisk förmåga att underhålla och mana till lek.
  När det gäller vardagsorganisation finns det en massa snygga hjälpmedel i Granits sortiment. Jag skulle vilja unna mig fin och praktisk tvättförvaring. Inte så rock’n’roll, men man kan verkligen behöva lite snyggpepp när bergen efter tre barn svämmar över.

 • Felicia L skriver:

  1. Förvaringstavla rutnät svart. Att hänga upp vid skrivbordet för förvaring, peppande meddelanden och annat fint att kolla på när plugget är tungt!
  2. Som läkarstudent är budgeten tight, och tiden är knapp den med. Med ett presentkort från Granit hade jag kunnat organisera upp mitt rum och mitt studiematerial på ett bra (och framför allt oerhört snyggt!!) sätt.

 • Lina Svensson skriver:

  Granit granit granit! Jag älskar butiken!
  Har en hel del men inte allt jag önskar.
  Deras förvaringslådor är finast i världen. Ljusslingorna och lamporna likaså. För att inte tala om köksgrejerna!!

 • Teresia skriver:

  1. Stora mattor
  2. Mitt ute på Yxlan i norra skärgården ligger vårat paradis på jorden. Här har vi tid att leva. Här känner vi livet i varje del av kroppen, havet, skogen, stillheten. Huset lever sitt liv, vi eldar i brasan för att få värme, vaknar på morgonen till kyla och iskalla golv. Springer över plankgolven in i badrummet, huttrar. Stora varma mattor över golven skulle förenkla vårat ö-liv och ge mer tid att njuta året om av vårat stilla paradis.

 • Maja skriver:

  1. Granits ljusslinga 10 lampor LED
  2. Det är den finaste ljusslingan på marknaden. Och när jag ser den på besök hos vänner Sverige runt, så gör den mig glad. Vare sig den hänger i fönstret, barnkammaren, på balkongen eller i köket.

 • Karin E skriver:

  1. Stor kudde i linne
  2. Hela december gick jag och funderade på de där stora härliga kuddarna i linne och på vilken färg jag helst skulle vilja vila mig mot. Men som bekant innehåller december så många andra inköp och aktiviteter! Kuddarna införskaffades aldrig. Jag inser att januari med nytt jobb och halvtidsstudier på universitetet kräver återhämtning mellan varven. Dessa kuddar skulle kanske rädda min vår!

 • Sarah skriver:

  1. Jag skulle köpa deras stora korg Jute, där skulle alla mina sambos kläder få hamna, såna som är för rena för tvättkorgen och som normalt annars hamnar ovanpå den bäddade sängen och gör att det ser stökigt ut.
  2. Jag skulle köpa en hel del förvaringssaker med presentkortet. Jag tänker mig då att jag kan skapa "out of sight, out of mind". Det man inte ser, tänker man inte på. Det är på gott och ont men jag tänker att det skulle göra vardagen lugnare och jag skulle ägna mig åt roligare saker istället. T.ex. läsa en bok om mord, eller ta en rask promenad.

 • Maria S skriver:

  1. Den nya magnetiska förvaringstavlan i svartlack
  2. Som lärare får man själv försöka piffa upp sin arbetsplats. Jag skulle gärna överraska de andra i lärarrummet med fin, harmonisk förvaring.

 • Anonym skriver:

  1. Jag skulle köpa de snygga knopplisterna i svart.
  2. Med hjälp av knopplisterna hamnar använda men rena kläder inte på golvet och därmed slipper jag tvätta för mycket i onödan. Det hjälper mig i vardagen och jag kan lägga mer tid på att laga god och bra mat!

 • frida skriver:

  Hej!
  1. Svårt val, men jag skulle nog välja "kalender kolumn". Jag har köpt den några år nu och är supernöjd varje år. Jag och min man får en så bra överblick över månaden, vi båda har jobb med orgelbundna arbetstider vilket gör det lätt för oss att se hur veckan/månaden ser ut. Mycket bättre än telefonen. Ett + är ju även att den är så snygg och stilren!
  2. Bra förvaring! Vi ska få en liten knodd i mars. Kan bara tänka mig hur det kommer kunna se ut om jag inte köper mig bra förvaring för alla leksaker i framtiden. Förvaring där vi bara kan slänga ner allt i fina lådor! Att få städningen att gå snabbt skulle ge mig mer tid med barnet!
  Tack och allt gott!
  Frida

 • Hanna skriver:

  1: snyggaste överkastet är från granit
  2: det är ngt för mycket pengar i januari och separation attlögga själv på ett överkast… men drömmigt att kunna…

 • Frida skriver:

  1. Granit har otroligt mycket fint i sitt sortiment, men högst upp på min lista står förvaringstavlan med fack (https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/2985/s/forvaringstavla-fack-svart/category/258/).
  2. I min lilla lägenhet är det svårt att organisera, med en förvaringstavla i svart skulle det däremot utmärkt fungera.
  Med smart förvaring, kan jag få mycket tidsbesparing!

 • Emma Kitti skriver:

  1. Jag skulle investera i olika typer av boxar, tidskriftsssmlare, anslagstavlor mm i min sons rum.
  2. Sonen har blivit äldre och vi behöver organisera hans rum som nu innehåller allt mer små prylar, teckningar och kreationer.

 • Kristina skriver:

  1. Årsplan helår
  2. Jag håller på att återgå till mitt jobb som forskare efter att ha varit sjukskriven i flera år pga utbrändhet. Något jag har lärt mig är bl a. att jag behöver planera bättre och sluta med att försöka hålla allt i huvudet. Så en årsplan (plus en massa arkivboxar, anteckningsböcker och brevkorgar) skulle hjälpa mig lite på traven. 🙂

 • Sofie skriver:

  Skulle behöva bänken i trä och metall för att ställa teven på. Har precis flyttat tull en stuga på landet och det skulle passa perfekt i stil. Givetvisihop med en massa annat från Granit!

 • Theresia Vidén skriver:

  1. Förvaringstavla Rutnät Svart
  2. Skulle köpa produkter och skapa mer ordning på mitt skrivbord här hemma. Nu blandas kontorsjobb med korsord och konstnärsmaterial. Ordning och reda skulle ta mindre tid att städa och mera tid att skapa!

 • Julia skriver:

  Jag ska snart flytta hemifrån och har samlar på mig en hel del möbler, köksprylar och annat bra att ha. Men jag har ingen matta! En rejäl ullmatta som värmer fötterna och ger ett ombonat intryck hade underlättat min vardag extremt mycket så jag slipper se mitt fula plastgolv i studentlägenheten haha. Ull känns också som ett gediget material vilket ur miljösynpunkt är super, då kan jag behålla den här mattan i många år framöver!

 • Henrik skriver:

  Redskapsgallret är en given hit för mig. Så självklar för att uppfylla min dröm.
  Jag har alltid velat ha en köksö där jag kan hacka, sautera och skapa. Min sinnesro uppstår alltid när jag får sätta på mig förklädet och skapa delikatesser. Skulle älska att ha alla pannor ovanför mig. Bara grabba tag i och börja fräsa fram ljuvliga dofter.
  Det är livet!
  Och tänk bara hur mycket plats jag skulle få i kökslådorna!

 • Jennifer skriver:

  1. Jag är riktigt sugen på Granits knopplist! Med ny lägenhet och begränsat utrymme för jackor och ytterkläder är min hall KAOS. Tror att en vägg proppad med knopplister hade gjort susen för att organisera upp detta och erbjudit mig en mer inbjudande hall (fast vad är inte mer inbjudande än att låta ens gäster ta del av kaoset på direkten?).
  2. För 2000 kr på Granit skulle jag gjort i ordning mitt sovrum som nu agerar kaosrum nr 1 i lägenheten sedan jag flyttade in ett tag tillbaka sen. Bra förvaring saknas och mitt sovrum huserar ett x antal IKEA-kassar fulla av blandade prylar (som jag kanske egentligen inte behöver? Men alla gillar vi ju prylar!). IKEA-kassen var ju lite trendig förra året men de ger mig inte den där avslappnade feelingen som man vill uppnå i ett sovrum. Redig förvaring och organisering däremot! Där har vi ett lugn utan dess like. Sen hade väl en och annan kökspryl hoppat ner i korgen också, sånt får man inte nog av!
  Kramkram!

 • Anna Kraft skriver:

  1 – Knopplist, förvaring Box och Tyg
  2 – Ordning och reda i hallen ska förenkla vårt liv! Dessutom med snygga produkter som inte behöver gömmas i en garderob!

 • Mary skriver:

  1) Hängare 3 armar Ask
  2) För att kunna investera i smart och praktisk förvaring, med tidlöst formspråk, till fjällstugan. Där är behovet av att förenkla livet stort med blöta skidkläder och skrymmande ytterplagg som hör skidåkarvardagen till. Fin hängare och knopplister skulle göra att förvaringen tar minimalt med plats, och ser snyggt ut, när stugan förvandlas till sin sommarskrud och sommarhattar, paraplyn och torkade blommor tar över hängarna.

 • 1. En svart knopplist
  2. Skulle bli mer ordning om vi kunde hägna upp alla våra nycklar. Ingen skulle behöva springa rundt och leta!

 • Caroline skriver:

  1) Korg Sjögräs Stor
  2) Mitt nyårslöfte är att rensa ut ordentligt hemma, och satsa på sådant som fyller funktion och hållbarhetskänsla. Där tycker jag att Granit fyller båda boxarna, och hade varit en perfekt start!

 • Lisa skriver:

  1. Fotobox. Att samla mina foton från mina resor, för att så småningom göra fotoalbum med mina minnen. Hade en stor plastlåda med gamla kort som efter städning fick plats i två stycken fotoboxar!
  2. Skulle vilja inreda vår lilla skrivhörna med Granits fina förvaring. Stringhyllan behöver lite fina lådor och tidskriftssamlare, så vi kan fortsätta hålla snyggt utan pappershögar!

 • Frida skriver:

  1. Jag vill verkligen ha två st stora boxar för retur/tvätt. Där skulle jag förvara pantflaskor istället för i onödiga och ocharmiga påsar. 🙂
  2. Vårt kök har varit ett bortglömt rum länge. Vi har insett att vår motivation varit låg pågrund av för lite organiserad förvaring. Så att vinna ett presentkort hade verkligen gjort underverk! Då kan vi fokusera på lådor, burkar, boxar och gärna en ny fin sopkvast.

 • Sara skriver:

  1. Om jag vinner skulle jag vilja ha flera Box Maxi Stor Grafit att ställa ovanpå sovrumsgarderoben.
  2. Med en ”capsule wardrobe”, ett mindre antal plagg utvalda för säsongen, blir det mer plats i garderoben, enklare klädval på morgonen, och mindre behov av att köpa nya plagg. Det förenklar vardagen, och sparar miljön (genom minskad konsumtion). Förvaringsboxarna ger möjlighet att sortera bort sådant som inte är för denna säsong, men som behövs i en ”capsule wardrobe” för en annan säsong.

 • katharina skriver:

  1. Förvaringstavla fack svart skulle jag definitivt gärna vilja ha och behöva.
  2. Om jag vann ett presentkort på Granit så skulle jag satsa på att förnya vår hall och göra den mer strukturerad för oss alla fyra i familjen. En Förvaringstavla med olika fack skulle vara perfekt för nycklar, busskort, kalendrar mm som skall med till jobb och skola varje dag. Och sedan en skrivtavla för viktiga saker som man inte får glömma. I köket skulle jag också vilja ha en skrivtavla – på den skulle veckans middagar stå skrivna, så att den som kommer hem först på eftermiddagen kan börja med middagen så smått tills att resten av familjen kommer hem. Detta skulle underlätta vår vardag enormt mycket.

 • Pia-lena skriver:

  !: https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/2981/s/korg-nat-hjul/category/258/
  2: Hade förenklat livet som mor-mor.
  "Biblioteket" ligger på den övre våningen och barnbarnet är alldeles för liten för att gå i trappan själv och det blir mycket spring för mig att byta böcker då hon älskar att läsa framför vedspisen. Denna hade förenklat det. Då kan vi ha ganska många böcker som jag lätt skjuter undan och lätt för henne att dra fram.

 • Johanna skriver:

  Korg Tråd 35 L.
  Hade förenklat det för mig vid skörning.
  Presentkortet hade gjort det möjligt att införskaffa de verktyg som underlättar vardagen. Med rätt sak för rätt ändamål blir det genast lättar att leva lite. Ex denna korg istället för att endast använda armar, kjoltyg eller påse. Mörk flaska för oljan så den inte härsknar. Stekgryta i gjutjärn så har man en för livet. Fatet i emalj håller även om det tappas på väg ut till midsommarfesten mm ,)

 • Karin UF skriver:

  1. Knopplist lång svart och Filtkorgar Mörkgrå (alla tre storlekar).
  2. Vår dotter älskar att pyssla vid sitt lilla bord i vardagsrummet. Och vi fullkomligt älskar att hon gör det. Men med en bebis som precis börjat gå längs möbler så måste vi få bättre ordning på pysselsakerna. Jag skulle sy enkla påsar att hänga på krokarna för klistermärken, pennor, saxar osv. Med bra förvaring i rätt höjd skulle vi tjäna såå mycket tid då dottern själv kan plocka undan och lillan kan hänga vid bordet utan oro!☺️

 • Sandra skriver:

  1. Förvaringstavla Fack Svart
  2. Jag ska börja studera grafisk design på distans i vår och vill inget hellre än att strukturera upp och pimpa mitt skrivbordsutrymme som jag ska spendera så mycket tid vid framöver. Budgeten är redan förbrukad på teknisk utrustning som utbildningen kräver.
  Jag har begränsat med utrymme så att nyttja väggen för att organisera upp nödvändiga skrivbordstillbehör med hjälp av Granits förvaringstavla skulle tillfredsställa både organiseringsbehov och ögat något oerhört!

 • eva fridström skriver:

  1 Lampskärm Metall Ø30 cm Vit
  2 Mitt mål detta år är att förenkla livet genom att se mera ljus i hemmet då en ljuskälla i vitt skulle ge mig ett bättre ljus att kunna läsa mera hemma då åldern börjar ta ut sin rätt då synen har försämras snabbt .

 • Sofia skriver:

  Jag skulle vilja ha en förvaringstavla då jag håller på fixar iordning ett litet "kontor" till mina barn. Även barnen har rätt till lite snygg struktur i vardagen 🙂

 • Anna W skriver:

  1: Superstarka magneter! En sån liten pryl som förenklar och hjälper oss i vardagen, teckningar, brev, listor och recept.
  2: nytt år och nytt jobb, ser fram emot att sätta tänderna i mitt nya utdrag och behöver all hjälp jag kan få att organisera arbetet på ett bättre sätt!

 • Jessica skriver:

  Knapplist ask
  Nu är vår lilla son så stor att han börjat förskola och behöver en egen hängare i hallen i bra höjd för sina saker! 🙂

 • Annica Johansson skriver:

  1. Sopset Zink
  2. Är pedant ut i fingerspetsarna och lider när mina golv är smuliga (är sjukskriven och ser alltså smulorna 24/7, ha ha :).Då jag är reumatiker och dammsugaren för tillfället är för tung för mig att hantera, skulle detta sopset förenkla min vardag.

 • Maria skriver:

  1. Förvaringstavla fack black
  2. Sonen har kämpat för att lära sig o läsa, nu börjat att få ordning på detta. Skulle vilja ge honom något till sitt rum som belöning för allt kämpande.
  Han skulle bli så glad att få lite ordning på sina prylar på skrivbordet!

 • Emma T skriver:

  1. Granits almanackor förenklar redan vårt liv. Det är liksom en nödvändighet att kunna föra samman hela familjens aktiviteter på ett ställe så almanackan med flera kolumner är perfekt för oss. Till jobbet köper jag alltid årsöversikten som är på en stor Planch, lagom för att bara notera tex möten som rör oss alla. Dessutom är båda såpass snygga så de tillför något där med.
  2. För att förenkla hemma ännu mer skulle den hängande förvaringen med fack bli en vardagshjälte. Vår hall kanske är Lerums minsta, men på insidan av dörren skulle vantar, mössor och annat kunna få plats. Är det enkelt för barnen sparas nog tid för det ständiga plockandet och sparad tid skulle istället läggas på othelllo – som just nu är favoritspelet 🙂 Så mer othello-spel är min motivering!

 • Malin Otmalm skriver:

  1) Knopplist Svart
  2) Efter 14 ar i Kanada flyttar jag, dottern Stella (1 ar) och min partner till Stockholm. Vi ser verkligen fram emot att kopa lagenhet och ge Stella det perfekta rum hon fortjanar. Vi har de senaste manaden levt i kartonger och min pedant hjarna skriker efter ordning och reda.

 • Maria V skriver:

  1. Washable Paper Mellan Grå
  2. Det skulle vara sååååå skönt att slippa kliva på lego och duplobitar flera gånger om dagen. Att ge mina barn en korg där de kan lägga i allt lego skulle vara helt underbart. Sen skulle jag även köpa en matta för att slippa frysa om mina fötter.

 • Ulrika skriver:

  1. En el flera av den nya metallkorgen på hjul.
  2. När skötbordet i badrummet försvinner skulle dessa korgar skjutas in under en liten sittbänk och där skulle det förvaras blöjor och toarullar och annat bös som småbarnsfamiljer har. Dessutom blir det mycket enklare att städa när allt bara kan skjutas undan.

 • Tatiana skriver:

  1) Skobox svart. Flera stycken.
  2) Om jag vann presentkortet hos storfavoriten Granit skulle jag gå lös på flera skoboxar. Tänk att få slippa snubbla bland alla skor i den trånga hallen på väg ut varenda dag. Skulle sortera barnens, mannens och mina egna skor fint i dessa stapelbara lådor i hyllan. Inte bara praktiskt för att förenkla vardagen utan även snyggt som inredning. Hemmakontoret skulle också få ett upplyft i form av stilrena pärmar, pennor och brevkorgar för att äntligen få ordning på alla papper.

 • Ellen skriver:

  1 Den runda stora fåtöljen
  2. Granit har mycket fint
  En stol i häftig stil
  Helt unik fåtölj
  Så följ nu fantasin läsa om nått antikt
  Solens lampa lyser
  Mysa utan att frysa
  Då du i fåtöljen från Granit sitter riktigt fint

 • Linda skriver:

  Skobox svart skulle hjälpa mig strukturera upp min hall och min garderob som just nu är en röra där stackars skor ligger hej vilt blandat…

 • Sanna E skriver:

  1) Förvaringsboxar i storleken A3!
  2) För en snygg förvaring till barnens teckningar och pyssel
  som de så snällt tar med hem. Jag ser fram emot att kunna spara deras favoritalster i boxar märkta med deras resp namn. Förhoppningsvis vill de kunna titta på konstverken när de blir äldre:)! Idag har jag ingen bra förvaring tyvärr.

 • Alexandra R skriver:

  Jag ÄLSKAR granit! Jag skulle köpa en lång knopplist i ask att ha i klädkammaren, sen vi byggde ut huset har den hamnat längst ner i priolistan och fått så lite kärlek så där ligger alltid högar med kläder. Sen skulle jag köpa den underbara quiltade filten till tv-rummet för nu har jag ingen där så måste gå ner i vardagsrummet för att hämta en när man ska bädda ner sig och kolla Netflix med tekoppen. Jag sa senast igår till min syrra, åh tänk om man hade typ ett par tusen att handla för på granit, skulle bra så underbart!

 • jessica skriver:

  1 Pall Trä Rektangel
  2 Ett hem som behöver kompletteras både vad det gäller att organisera och med dekoration så skulle ett presentkort hos Granit vara mycket uppskattat.

 • Fanny Lindborg skriver:

  1. Knopplist i ask: https://www.granit.com/se/knopplist-ask
  2. Eftersom jag har en tendens att a.l.l.t.i.d slänga mina kläder på golvet innan jag ska gå och lägga mig, istället för att hänga in dem i garderoben. Det finns ju ingen logik alls i det, eftersom vi ändå har garderoben vägg i vägg med sovrummet… Mina kläder blir således alltid dammiga och/eller skrynkliga och får tvättas och/eller strykas innan nästa användning. Därför har jag tänkt länge att en knopplist på väggen bredvid sängen hade varit både vackert och praktiskt ♥

 • Maria N skriver:

  Önskar mig skobox(ar) Så bra!!
  https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/3072/s/skobox-svart/category/156/
  Skulle underlätta och bli snyggt nu när jag håller på att rensa i röran och styra upp vårt hem.
  Snyggt och överblickbart samtidigt som boxarna skyddar och ger bra överblick.
  Förövrigt-vilket härligt ljus därute!

 • Lisa Isakson skriver:

  1. Jag skulle behöva en ny taklampa till köket och jag har blivit förälskad i den gråa stora taklampan <3
  2. Lampan skulle verkligen förenkla mitt liv! Jag och min sambo älskar att ha kreativa kvällar när vi ritar och målar men sedan vår kökslampa gick sönder har det varit för mörkt. Istället för att komma in i ett harmonisk och kreativt flow på kvällarna, så krånglar vi med olika små tillfälliga belysningslösningar. Så en ny fin taklampa från Granit skulle göra våra skapar-kvällar så mycket bättre!

 • Karoline skriver:

  Nytt år och ny som målsättning att ha matlåda till jobbet varje dag med såväl goda soppor som pekébowls och då behövs det nya och funktionella matlådor här hemma. Granits sortiment med täta lock och snygg form skulle förenkla det. De är fria från de kemiska substanserna bisfenol A, ftalater, bly och metaller. https://www.granit.com/se/matlada-plast-0-7-l Känns sunt, praktiskt och hållbart. De finns också i glas och de skulle göra sig bra i mitt kylskåp. Hoppas, hoppas…

 • Viktoria skriver:

  1. Jag skulle först och främst styra upp en fotovägg och därför lägga pengarna på nya ramar.
  2. Att styra upp fotoväggen skulle verkligen få hemmet mer levande. Just nu är väggarna kala och inte särskilt inbjudande. Det skulle verkligen bli ett lyft.

 • Erika N skriver:

  1. Korg Hoogla stor
  2. Organiserar en arbetsplats hemma och behöver en korg där man kan samla saker som ska föras bort utan att det ser stökigt ut.

 • Catrine skriver:

  Behöver typ allt i deras sortiment för att organisera mitt kaos på skrivbordet.
  Motivation är hög och blir maximal med en vinst… ska flytta till ett ny bostad och där ska banne mig bli ordning o reda på skrivbordet. Tack då Granit för hjälpen

 • Cecilia A skriver:

  1. Jag skulle vilja ha Hoogla korgen i den nästintill obefintliga kaoshallen för familjens vantar, mössor och halsdukar! Till sommaren skulle den få förvara småbilar, bollar och hopprep till barnens utomhuslekar. Det skulle verkligen förenkla vardagslivet då småpryttlar har en tendens att ”få ben” hos oss…
  Och det känns extra fint med denna tidlösa förvaring då man vet att arbetarna bakom produktionen av korgarna har bra, rättvisa anställningsvillkor!
  2. Som ett resultat av en negativ spiral av kronisk sjukdom, arbetslöshet, inbrott… går vi från hus till lägenhet. Efter många tårar och olyckor kom äntligen det nya året med sin berömda nystart, och jag väljer att se på framtiden med hoppfullhet och livsglädje!
  Nu hoppas jag på årets första lyckorus = presentkortet från Granit! Det skulle vara guld värt när allt ska komprimeras till nya boendesituationen. Butiken som kan konsten att Organisera Mera skulle verkligen förenkla livet för oss. För när man får ordning på allt och lägenhet blir till hem, då känns det som att också kaoset i hjärtat och själen lägger sig till ro.

 • Madeleine skriver:

  1. Knopplisten i ask i två höjder, en för mig och en för mitt barn på lägre höjd.
  2. Jag är så trött på att alltid behöva rensa hatthyllan där allt, verkligen allt hamnar, böcker, fiskespön, leksaker och allt hamnar däruppe och trots att jag köpt korgar blir det fullt och fult och man hittar inget vettigt. Att ha två knopplister där man bara kan hänga väskor och jackan, det har jag funderat länge på att ha istället. Finns det ingen hatthylla kan man inte skapa oordning där!

 • Cecilia eriksson skriver:

  Jag skulle såklart välja en knopplist. Jag skulle behöva denna så barnen kan hänga av sig sina egna kläder så att jag slipper klä av minsta, svettas i mina egna ytterkläder eftersom att de andra två står på rad och väntar på att jag ska hänga upp deras kläder! Detta är något jag verkligen behöver och som skulle spara mig både tid och humör. Detta är en sådan grej dom verkligen behövs men som hamnar på priolistan strax under sista placering av övriga saker som behövs i hemmet.

 • ella skriver:

  Åh vilken härlig tävling
  1. jag skulle satsa på Box Retur samt kanske också korg i nät på hjul
  2. Jag vill bli bättre på att återvinna, men idag är krånglig, vi har två fula gamla påsar från ikea där allt hamnar huller om buller, sen får man stå på återvinningsstationen och sortera en sak i taget. Att bara kunna bära med sig en kartong i farten och tömma rätt sak i rätt behållare vore underbart för mig, familjen och miljön

 • Sarah skriver:

  Älskar Granit!!
  1. Förvaringstavla (fack svart) skulle varit guld i mitt lilla hemmakontor.
  2. Jag jobbar hemma 2-3 dagar i veckan och har mitt kontor i vår källare. Just nu är det rätt mycket kaos med papper, pennor, sladdar, post-it överallt. Mitt liv skulle bli mycket enklare om jag fick ordning på allt. Med produkter från Granit som hjälper mig att orgnaisera, skulle jag bli mer effektiv i mitt jobb. Detta skulle kunna ge mig mer tid med mina barn! Vilken otrolig vinst!

 • Karin skriver:

  Då vi väntar vårt första barn, vilken dag som helst nu (?♥️??‼️) så är vi i STORT behov att lite fina förvaringslösningar, i form av t.ex. Granits Stora Trälådor med lock, gärna i kombination med Korg ”Sjögräs”. Många små nya klädesplagg och diverse oljor, blöjor och prylar har gjort entré i lägenheten senaste månaden, och med liten yta får man tänka smart samtidigt som man vill att det ska vara snyggt! ✨✨✨

 • Kattis skriver:

  Under julen vi har rensat och sorterat barnens lego. Byggt ihop alltsom går, just nu ligger det halvfärdiga byggen överallt och skålar/burkar med lego i samma färg/form högt och lågt. Med dessa lådor oh avdelare hos Granit kan jag ordning i kaoset få, ett lekrum med mer harmoni. Och kanske främst en mammarollen slipper leta delar i evigheter! https://www.granit.com/se/plastlada-avdelare-24x16x5-cm

 • Jennie skriver:

  1:Tavlan som snart kommer med klämmor för papper, recept och räkningar.
  2: Vi har renoverat hela huset och nu är rummen så fina men fylls tyvärr av tidningar, papper, räkningar och det känns som att inget har nån bra plats. Granit har en massa förvaringsmöjligheter så att våra nya fina rum får fortsätta vara fina och fräscha!

 • Anonym skriver:

  1:Tavlan som snart kommer med klämmor för papper, recept och räkningar.
  2: Vi har renoverat hela huset och nu är rummen så fina men fylls tyvärr av tidningar, papper, räkningar och det känns som att inget har nån bra plats. Granit har en massa förvaringsmöjligheter så att våra nya fina rum får fortsätta vara fina och fräscha!

 • Tove skriver:

  1. https://www.granit.com/se/lada-tra-handtag-mellan#details Lite lådor i olika storlekar som jag kan måla om i någon fin färg och ha i mitt badrum. Har endast hyllor och inga skåp så det hade underlättat att få lite ordning och lite snyggare badrum.
  2. Mitt badrum ser verkligen stökigt ut just nu. Behöver lite struktur.

 • A) Jag skulle låta presentkortet gå till en anslagstavla som skulle komma in nu i Januari. Den har en magnetisk griffeltavla och en yta där man kan sätta upp bokstäver. Sen skulle jag köpa till en massa praktiska tillbehör som man kan pryda denna ursnygga tavla med.
  B) Som småbarns familj har vi ständigt pågående aktiviteter på alla håll och kanter. Det känns ofta rörigt i huvudet och det är mycket som man måste komma ihåg. En annan utmaning är att det är lätt att missa sådant som den andre föräldern har koll på och planerat. En överskådlig anslagstavla, förstår ni, skulle garanterat sitta på sin plats i det här hemmet. En hjälp för hela familjen att överskådliggöra veckoplaneringen, kom ihåg listan och en plats att sätta de där viktiga lapparna som alltid lyckas komma bort. Inte minst en plats för söta och kärleksfulla hälsningar. ❤️

 • Ellen skriver:

  1) Ja jag kulle nog först köpa en kalender då jag inte hunnit skaffa någon än Hade Granits kalender tidigare och den har varit toppenbra extra + att slippa söta/skojiga bilder. Jag gillar också et enkla porslinet så tallrikar och skålar vill jag också ha.
  2) jag tror att mitt liv skulle bli enklare om jag köpte tå tvättkorgar en för vitt och en för färgat. Då slapp jag stå och sortera så mycket.

 • My skriver:

  1. https://www.granit.com/se/bokstavstavla-90×60-cm
  2. Är mycket jag skulle behöva fylla på med hemma för att underlätta min vardag 😀 därför hoppas jag på vinst 😀

 • Veronica skriver:

  Vi i vår familj skulle vilja köpa ett par svarta avdelare till lådorna i badrummets lådor. Att dessutom kunna köpa en smart klädhängare till vår hall som är både trång och smal skulle sitta som en smäck!
  Jag kan tyvärr inte rimma..men vi hoppas på att vinna (vimma?) ändå..? När man har små barn så går pengarna till blöjor, overaller, barnomsorg och vagnar istället för till inredning. Den trista sanningen. MEN vi skulle bli så glada och tacksamma över en vinst hos Granit!
  Kram!

 • Mathilda skriver:

  1. Något som verkligen skulle förenkla mitt liv litegrann skulle vara den snygga svarta brevkorgen (Brevkorg A4 2-pack Grafit). Vår nuvarande brevkorg ramlar ständigt isär när man lyfter den, vilket resulterar i att alla papper rasar ut över hela golvet, huller om buller!
  2. För att små saker som förenklar livet, såsom en ny brevkorg, kan innebära ett färre tillfälle av inre kaos och irritation, och istället tid för lugn och ro 🙂

 • Carola skriver:

  1 och 2)
  Vårnyheten, som jag längtar, den svarta griffeltavlan som är magnetisk! Som dessutom har letter board ? Vi behöver få struktur här i huset då det känns som vi alltid jonglerar med vad som ska handlas och vem ska vart och när?! Är övertygad att denna skulle kunna hjälpa oss med allt från tandläkartider, kalasinfo, veckans mat kom-i-ihåg till kloka visdomsord och barnens söta teckningsalster!

 • Terese skriver:

  1. Knopplist i ask har en perfekt plats som väntar i vårt kök.
  2. Kökshanddukarna, skärbrädan och dammvippan får då sin givna plats med närhet till både spis och kökshyllor.

 • Matilda skriver:

  1. "Box retur vit" som ska stå i hallen och ta emot reklamblad, tidningar och gammal post så att det inte blir liggandes i huset.
  2. Jag har dille på förvaring och att var sak ska ha sin plats. Imorgon (!) flyttar vi in i nytt hus och det är dags för nya lösningar till nya ytor. För att underlätta vardagen behöver vi snabbt hitta lösningar till förvaring av mössor, plastsortering, tvättkorgar och posten.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, En Kalender Kolumm till denna virriga familjen hade underlättat vardagen rejält. Detta är även första året som jag glömt inhandla en..
  2, Ja du detta presentkort hade kommit så väl till hands. Nu drar vi snart igång renovering av vår lilla hall som förhoppningsvis ska bli lite mindre liten. Jag hade köpt förvaring och knopplistor till den nya hallen för ordning och reda. Barnens vantar i en korg, halsdukar i en. Att slippa stå och kaosleta varje morgon hade gett hela familjen en mysigare start på dagen och mer tid att leva.. och kramas ♡ och blir det lite pengar över får det bli lite skrivbordsmaterial för vår lilla f-klassare.

 • Kati Niemelä skriver:

  1. https://www.granit.com/se/box-retur-vit
  2. Är en magasinsnörd och miljövän, behöver denna för att samla alla tidningar och underlätta vardagen.

 • Carola skriver:

  1.Box Maxi Liten Vit Setpris – Köp 1 stor + 1 liten för 329 kr.
  2.Mitt liv har förandrats drastiskt, då jag som vuxen, har blivit tvungen att flytta hem till min mamma. Det är kaotiskt med alla flyttkartonger som inte får plats någonstans. De står framme i både hall, vardagsrum och i de två sovrummen. Jag är sjukskriven sedan länge. Stressen av att hela tiden se röran med flyttkartonger som måste stå framme pga av utrymmesbrist, gör bara att jag blir ännu mera stressad. Fina förvarinslådor skulle minska stressen och ge mig tid till att fokusera på viktigare saker.

 • Rebecca skriver:

  1. Korg Hoogla och skrivhäften + dymo
  2. Har insett att vi inför vår köksrenovering först behöver ha lite ordning i resten av lägenheten. Korgarna hade gjort livet med hårnålar-tops-och-nagellack-i-en-enda-hög lite mer hanterbart i badrummet. Känns som livet just nu är en enda röra av projekt, hade vart trevligt att prova på att skapa projekt-bullet-journals i skrivhäftena!

 • Sofie skriver:

  1. Älskar Clipboardtavla Svart (och gärna också förvaringstavla svart)
  2. Det behöver bli mer ordning i hemmakontoret. Nu ska räkningar få en egen pappersklämma, liksom to-dolistor, barnens gymnastikschema, nya workshop-idéer, mannens musikproduktionsminneslappar m.m! Vi har nu, efter år av 2:a handsboende, en egen lägenhet och att inreda för att stanna är underbart! Att kunna inreda med möbler och attiraljer man själv väljer (till skillnad från att bo halvmöblerat i andras lägenheter) har varit en ny form av frihet!
  Härlig tävling! Önskar alla lycka till!

 • Sara skriver:

  1.https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/1914/s/avdelare-stor-gp/category/156/ avdelare och annan smart förvaring är verkligen bland det bästa jag vet. Man får undan allt småplock och det är lätt att hitta vad man behöver.
  2. Jag vill vinna för att få lite ordning i mitt hem. Då jag studerar till digital strateg just nu så blir det väldigt mycket tid vid skrivbordet och papper som samlas på hög.

 • Annci skriver:

  En större korg av sjögräs till min stickning skulle göra min man glad. Så slipper han se de fula plastpåsarna på golvet!

 • Jennie skriver:

  1. Pläd Quiltad Grå
  2. Jag vill vinna för att kunna krypa in under denna filt och inte komma fram förrän det är vår igen :).

 • Agnes skriver:

  1. Jag skulle vilja ha flera av sjögräs korgarna för att organisera i hallen.
  2.Mitt liv som består av att både studera på heltid och jobba halvtid har för lite tid och budget för att organisera hemmet och få det vackert!

 • Patrik v skriver:

  1. Förvaring Korg Tyg Stor
  2. Jag skulle vilja bli bättre på att organisera i hemmet, det gäller egentligen allt, förvaring av tvätten, smarta lösningar i köket eller viktiga papper. Ett presentkort på granit tror jag skulle kunna motivera mig till att verkligen skapa mer ordning i vårt hem med barn och hundar överallt, något som kanske bortprioriteras när pengarna inte räcker till. Att få lite mer ordning skulle verkligen förenkla mitt och min familjs liv. Vi skulle kunna lägga mindre tid på att leta efter saker och få massa tid till varandra istället och det kan man aldrig få för mycket av!

 • Linda B skriver:

  1. Jag hade skaffat deras förvaringsfack i plast.
  2. Dessa hade jag haft i skåpet i badrummet som jag får psykbryt över varje dag när man ska ta borsten och mascaran, topsen och whatever trillar ut över hela golvet.

 • Emma Eriksson skriver:

  1.) Jag hade köpt mig en bokstavstavla
  2.) Den hade använts som vecko-/månadskalender då jag numera behöver påminna mig själv om i princip allt som sker och är inbokat i livet ?

 • Birka skriver:

  1. Något så enkelt som de geniala matlådorna med snäpplock
  2. Om måndagen inte hade varit så grå
  om locket på matlådan hade suttit ordentligt på
  hade jag sluppit fisksoppa i hela väskan få.
  En matlåda med kvalitet och lock som sitter kvar
  hade varit helt underbar
  Att slippa stå med pappersservett och torka ur på jobbets toalett
  hade sparat mig både trist väskdoft, svordomar och svett.

 • Kim skriver:

  1.
  Jag skulle bland annat köpa ”Förvaring Tyg 24 fack”. Perfekt att hänga i hallen för att lätt hitta vantar, mössor, sjalar och annat!
  2.
  För mig är ordning och reda A och O,
  men kommer man hem till oss kan man det aldrig tro!
  Vi behöver organisera och förenkla mycket mer,
  och det är hos er på Granit jag lösningen ser!
  Enkel och snygg förvaring som är lätt att överskåda,
  tygförvaring med 24 fack är ju så mycket bättre än dagens stora låda!
  Att i dagsläget hitta något hos oss är en hel process,
  tänk att istället finna det man behöver enkelt och utan stress!
  Ja det är ett exempel på hur presentkortet hos oss kan göra gott,
  vi kommer spara tid och energi i både stort och smått!

 • Jonna skriver:

  1. Flera stycken " Avdelare Stor"!
  2. Hade behövt ordning på kontor, badrum och garderober. Och smarta, snygga förvaringsmöjligheter är liksom inget jag unnar mig. Med resultat att jag istället köper dubbletter av typ allting för att jag inte kan hitta det i kaoset. Totalt idiotiskt!

 • Pia S skriver:

  1: Flera stycken Box A3 vit
  2: En box till sytrådsrullarna , och flera till alla mina sytillbehör som band och massa små grejer. Perfekt att ha i likadana boxar som kan staplas på höjden . Snyggt och ordning och reda . Dom ursnygga sjögräskorgarna passar till olika stickprojekt och en kan hänga i hallen med mössor och handskar . Sedan en hattask som jag ev. kan gömma min hårtork i .

 • Josefin dahlgren skriver:

  1. Clipboard tavla svårt
  2. Håller just nu på att rensa huset från prylar för att sakerna i mitt liv ska ta mindre tid och att mer tid ska frigöras till upplevelser och vänner. Så vad vore bättre än kunna köpa än ny snygg, hållbar förvaring?

 • Jessica S skriver:

  1. Trådkorgen på hjul var hur snygg som helst, så den önskar jag mig, samt en massa burkar, korgar, flaskor och annan förvaring till det ”walk in-skafferi” som vi håller på att bygga.
  2. Vi håller som sagt på att bygga ett walk in-skafferi som vi kommer att behöva massor av smart förvaring till. Detta kommer att förenkla vårt vardagsliv högst påtagligt eftersom vi spenderar ganska mycket tid i köket. Idag känns det som en enda röra med överfulla skåp, så jag ser verkligen fram emot den här förändringen. Med ett presentkort på Granit skulle vi kunna skaffa snygg och ändamålsenlig förvaring, vilket skulle bli kronan på verket ?

 • Maria skriver:

  1. Jag önskar mig trådkorgen på hjul
  https://www.granit.com/se/catalog/product/view/id/2981/s/korg-nat-hjul/category/258/
  2. Hela vårt pannrum/ verktygsförråd blev översvämmat när vår varmvattenberedare packade ihop precis före jul. Detta fick oss att inse 1) att vi inte ska ha trähyllor stående på ett golv som blir fuktigt. 2) att vi har VÄLDIGT många saker och verktyg i pannrummet och vi behöver organisera NU.
  Trådkorgar på hjul skulle skydda mot framtida läckage och dessutom ge ordning i stökrummet.

 • Lena P skriver:

  Jag vill vinna vagn i nät på hjul. I den skall jag ha trasor och rengöringsmedel. Vagnen kan jag enkelt ta med mej när jag städar. Bara i badrummet använder jag tre olika produkter, så det sparar tid att slippa hämta och lämna allt jag behöver. Sen blir det ordning i grovköket med.

 • Anonym skriver:

  https://www.granit.com/se/bokstavstavla-griffeltavla – så att jag får lite ordning på mitt liv!
  Jag är en ensamstående tonårsmamma, kattägare, egen företagare med dement förälder. Jobbet har jag i hemmet och det är så oerhört lätt att låta allt gå in i varannat, jag behöver helt enkelt separera arbete och fritid från varandra – annars blir jag aldrig riktigt ledig. Jag vet att det går, är driven som få! Men bra grejer går det enklare.

 • Marita skriver:

  https://www.granit.com/se/bokstavstavla-griffeltavla
  Ensamstående tonårsmamma med katt, eget företag och dement förälder. Kontoret har jag hemma och det är så otroligt lätt att låta jobb och fritid gå in i varandra. Jag behöver dra gränser bättre, inte minst så att jag är riktigt ledig emellanåt, det skulle både min son och jag må bra av. Med bra grejer tror jag att jag lättare kan jobba när jag ska jobba och vara ledig och umgås med min son emellanåt!

 • Caroline skriver:

  1. Den nya hängaren i ask med tre armar är fantastiskt fin
  2. Jag är en person som blir stressad av när det är stökigt och känner mig lugn och rofylld när det är ordning hemma. Och där har Granit så mycket saker som hjälper mig tr skapa ett harmoniskt hem där jag istället för att komma hem från jobbet och känna mig än mer stressad istället kan komma hem till en plats där jag kan andas. Lite som jag känner när jag går runt i en av Granits butiker också. När man gillar sakerna man har i sin omgivning.

 • Gunilla skriver:

  Granits Förvaring 12 Tyg.
  Till barnens dagliga vantar mössor mm, så jag slipper krypa omkring i klädkammaren och leta efter dem när vi skall iväg ut. ,

 • Hanna skriver:

  1. https://www.granit.com/se/skrivtavla-veckoplan-60×40-cm
  2. Med darriga steg är det äntligen dags. Det här är året som jag lovat mig själv att jag ska starta eget företag. Det kommer bli tufft, riktigt tufft. Med dubbla skift, ta hand om patienter på sjukhuset på dagen och skriva på natten. Jag kommer säkert stöta på motgångar på vägen, vilja ge upp, kasta ut datorn genom fönstret. Men jag vet att jag kan och jag kommer inte ge mig förens jag är där. Mitt egna företag. Drömmen om att styra över min tid. Jag vill inte vara klockans slav. Jag tror på mig själv, jag kommer att klara det. Med rätt prylar från Granit, som får mig lite mer strukturerad, kommer jag att längta hem till jobbskift nummer två i soffan. Min stilrena oas där jag enkelt planerar in veckans schema på snygga skrivtavlor, filar på idéer i block och lyser upp tillvaron med en ljusslinga i rispapper.

 • Elin Å skriver:

  1) Bokstavstavla Stor Vit, skulle jag vilja ha för att förenkla mitt liv lite grann! För att göra vardagen lite finare kan jag och min sambo lämna enkla, men kärleksfulla meddelanden till varandra när vi går om varandra pga jobb, träning och andra vardagssysslor.
  2) Jag vill vinna ett presentkort för att förenkla vardagen med smarta prylar som samtidigt är stilrena. För mig är det viktigt att trivas i hemmet och den stil som Granit har ger mig ett lugn. Då vi spenderar en stor del av livet i den oftast hektiska vardagen, känns det fint att kunna se till att livet där hemma blir organiserat och harmoniskt – där kan Granits sortiment vara till stor hjälp.

 • Clara skriver:

  1. Har länge velat ha den enkla men klockrena Box Retur!
  2. Håller på med plastbantnin och konmari-metoden just nu för att äntligen få ordning på hemmet och livet – då ska man bara ha saker man älskar! För mig är det enkelt, vackert, naturligt och snällt mot omgivningen – därför skulle jag glädjas åt att få en perfekt förvaringsplats åt allt papper som väntar på att återvinnas till något nytt.

 • 1. Korg nät med hjul
  2. Jag är handikappad och kroniskt sjuk och att aldrig hitta mina saker utan att behöva leta tar den lilla ork jag har. Ork som jag skulle kunna lägga på livskvalitet i stället. Med förvaring från Granit skulle jag kunna organisera en gång för alla och slippa leta och kanske gå på dejt med maken istället.

 • Lovisa Skoglund skriver:

  1. väggfack zink a4.
  2. När både jag och min man är lärare, i samma ämnen (!) är det inte alltid lätt att hålla skillnad på vems arbetsmaterial och elevuppgifter som är vems. Alla lärare vet det där suget i magen och paniken som uppstår när man misstänker att man tappat bort en elevs prov. Det ligger ju alltid där någonstans men dessa fina fack skulle underlätta sortering och panikletanden. Det skulle definitivt ge tid till mer nöjsamma aktiviteter.

 • Ida skriver:

  1) Knopplist Ask så att kläderna som idag hamnar i en stor hög på golvet/fåtöljen har någonstans att hänga istället.
  2) Jag har det senaste året känt mer och mer att det är mina prylar som äger mig istället för tvärtom så därför har jag bestämt att 2018 är året då jag ska börja rensa och leva ett mer minimalistiskt liv. På sikt vill jag tro att det kommer frigöra tid och energi som jag kan lägga på annat än att ständigt plocka och städa här hemma. Ett presentkort på Granit skulle vara till stor hjälp i detta projekt då jag skulle köpa bra förvaring där prylarna som får vara kvar skulle ha sin givna plats i hemmet vilket skulle underlätta väldigt för två virrpannor 😉

 • Emma skriver:

  1) Den trearmade hängaren i ask skulle definitivt förenkla mitt liv, min smala hall kräver smart förvaring. Hängaren vore perfekt för långa sjalar.
  2) Bor i en liten lägenhet där smarta lösningar och yteffektiv förvaring är ett måste. Älskar Granits stilrena, praktiska produkter som gör livet lite enklare och mer glädjefyllt. Vet så många små förändringar jag skulle kunna göra om jag vann, små förändringar som skulle bidra till stora förbättringar.

 • Clas skriver:

  1.Wow, vilket pris!
  Om jag bara hade fått välja en produkt blir det förvaring i washable paper givetvis.
  2.Vi är nyss inflyttade i ett 40-talshus, hurra för huslivet!
  Bättre förvaring står högst upp på ”to-do-listan” för oss som barnfamilj skrivet.
  Drömmer om förvaring i washable paper så att kaoset försvinner,
  Och ”ordning-och-reda-känslan” sig infinner.
  Vantar, mössor och sockar i olika storlekar i förvaringskorgarna "washable paper”: var sak sin plats har!
  och barnparaplyer och jackor på knopplister –en lösning som är oslagbar.
  Perfekt förvaring så man ser vart allt är.
  Och man slipper frågan ”-Var är den där?”
  Förvaring från GRANIT helheten gör,
  -Vad lyxigt säger familjen i kör!
  Samtidigt tänker vi på miljön och får mer kvalitetstid att umgås ”varann”.
  Åh vad jag önskar att vi detta drömpris från GRANIT vann!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.