Annons

Vita julstjärnor #TeamPoinsettia

Är det dags för ”tant-varning” när man går mot Amaryllis-strömmen i sociala medier och hyllar en bespottad snabbköpsblomma som Adventsstjärnan istället? Kanske. Men alldeles oavsett så gör jag det. Jag tycker att de är riktigt fina julblommor – speciellt i vitt och när man samlar flera på ett fat. Denna halvhöga balja i zink fyndade jag för ynka 39 kronor på Blomsterlandet. Ett bra sistanminutentips om du behöver köpa med dig en gå-bort-blomma men inte vill ha snitt i bukett och inte en traditionell julgrupp med tomtar. Hittade den på avdelningen för utekrukor och fick plats med ett helt gäng plantor!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Vackert Frida,
  Nej ingen tant varning utan ren ljuvlig blomfröjd.
  Jag brukar fylla en låg bentongkruka med Julstjärnor.
  Varma Ljusa Kramar från Ninni.

 • Pia S skriver:

  det är jätte fint

 • De är väldigt fina 🙂

 • Kristina skriver:

  Måste ge dig en eloge för den bästa bloggjulkalendern på hela internet. Vilka luckor du bjudit på och så sanna de känts mot Trendenser som varumärke med grymma designklassiker och Norrgavel som toppstjärna. Önskar dig en fröjdefull och vilsam jul!

 • Emma T skriver:

  Kom direkt att tänka på dessa foton hos krickelin som fastnat i mitt minne. Jag kör också på vit julstjärna 🙂
  https://krickelin.elledecoration.se/jul-i-vas-julstjarnan/

 • Åsa skriver:

  Kanonfint! Tack för vackert budgettips & god fortsättning på julen

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.