Annons

Up & Coming: Ania Pauser

I lördags besökte jag HDK’s årliga julmarknad, vilket varit en tradition för mig i många år. Det är alltid lika inspirerande och kul att kolla in designstudenternas alster och ofta hittar man något fint att köpa med sig eller ge bort i julklapp. Den här gången slog jag till på en söt vas av Ania Pauser, född 1984 och tänkte inte mer på det förrän jag kom hem och poletten trillade ned. Plötsligt förstod jag varför det var något bekant över formspråket. Jag tror att även ni kommer känna igen dessa lampor och möbler och krukor. Up & coming är väl att ta i, men så ung och redan så grym? Tänk vad hon kommer kunna leverera på en livstid. Definitivt ett namn att lägga på minnet!
Foto: Aniapauser.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Verena skriver:

  Superhäftig vas du köpte! Men är den inte lite ostadig?

 • Malin skriver:

  Vart kan man köpa Anias konsthantverk om man missade HDK:s julmarknad? Jättefina!

 • Emma skriver:

  Men så fina vaser!

 • Eva skriver:

  Så fina grejer! Älskar skulpturen!! Vilken stjärna!

 • Trendenser skriver:

  Hej hej! Nej den är inte ostadig, speciellt inte när man har vatten i den men gissar att detta inte betraktas som bruksföremål utan mer som konsthantverk 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.