Annons

Skapa stilen: Carlbergsgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Oj så många som hört av sig och frågat om färgkoden på köksluckorna i huset som är till salu på Carlsbergsgatan 7. Puh! Svaret är S3000-N. Efter lite detektivarbete har jag också tagit reda på att köket är platsbyggt av Specialsnickeriet i Göteborg, fläkten är specialdesignad av Fjäråskupan och bänkskiva / stänkskydd är kalkstenen Jura Grau. Inköpsställen till lampor och möbler hittar ni nedan. Hoppas det kan vara till hjälp!

Kalksten Jura Grau // mässingskran Decosteel  // mässingsknopp Rum21 // taklampa svart  Svenssons // vägglampa med arm ByRydéns // vägguttag retro Byggfabriken // underlägg Svenskt tenn // olja House Doctor Nicolas Vahé // mortel Bagaren & Kocken // barpall DALFRED IKEA / krukan på köksbänken är Bergs Potter 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.