Annons

Instamoments @trendenser

Jag älskar Insta Stories. Det känns som att det som läggs ut där är mer äkta och på riktigt, och inte minst ”instant” i stunden som det var på den gamla goda tiden innan Instagrams algoritm ställde saker på ända och innan alla blev proffsfotografer i det forumet. Folk vågar kanske lite mer när bilderna försvinner inom 24 timmar? Men för er som missat vad jag sysslat med, just på grund av tidsbegränsningen, kommer en kort recap. 
1.) Det är aldrig spännande att prata väder men när man får uppleva vinter på västkusten är lyckan total… Utsikten från vårt köksfönster häromhelgen. 
2.) Och på tal om årstider. Nu när det är mörkt har jag insett att vi behöver en läslampa intill fåtöljen i vardagsrummet. Jag budade (och förlorade) på denna vintagemodell från Svenskt tenn via Stockholms auktionsverk alldeles nyligen. Snyft. Funderar på att trösta mig själv med en nyproducerad dito i julklapp i år. För är det något man får köpa nytt istället för begagnat med gott samvete så är det väl saker med stickkontakt. 
3.) Strategiarbetet med mitt företags framtid fortskrider. Det här är några kloka rader jag fastnat för i den processen. 
4.) Bästa loppisfyndet på länge gjordes i lördags, hemifrån och via mobilen med en springare på plats. Royal Copenhagen för en hundring! Tackar @ramstedtanna och möjligheten med mobilbetalningar för det. 
 
Vill du följa mig på Instagram så finns jag här: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Helen skriver:

  Måste ge dig en eloge för att du är så bjussig med fler inlägg under december när så många andra bara kör julkalenderinlägg, reklam och julkalenderinlägg igen. Heja!

 • Eva A. skriver:

  Håller med föregående talare om uppdateringsfrekvensen. Uppskattar att du bjuder på eget material också ??????

 • Charlotte skriver:

  Håller helt med! Grät en tår i går kväll när jag lyckades smasha min temugg i trsen bitar från Royal Copenhagen. Hold on tight och stöll den högt upp långt ifrån barnen <3

 • Anna skriver:

  Fast gammal elektronik kan ju oftast uppdateras och bli som ny med hjälp av en elektriker, så det går kanske inte att säga rakt av att det är berättigat att köpa nytt av den anledningen.
  Men går det inte att renovera objektet av någon anledning, så är det ju absolut en idé att snegla på en nyproducerad variant för att undvika allvarliga tillbud, såsom en brand.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.