Annons

Instamoments @trendenser

Här kommer en snabb summering från mitt Insta Stories med en uppdatering om vad jag sysslat med under julhelgen. God fortsättning!
1.) Vykort från ett vintervitt Västerbotten. Årets julafton firades med min familj uppe i Umeå. Så mysigt med snö och kyla som omväxling till allt regn. 
2.) Utsikten från mitt mellandagsmys. Har plöjt julklappsböcker framför brasan. Ni som följt bloggen sedan starten. Känner ni igen kaffemuggen? Den hänger med än. 
3.) Och medan jag varit julledig har andra jobbat på tekniken bakom kulisserna. Trendenser byter annonssystem i dagarna så krånglar det lite vet ni varför. 
4.) Dessa små tomtar har verkligen gjort julen lite mera… hm. Livad? Lillebror fick en gåstol i julklapp och storebrors högsta nöje just nu är att leka biltvätt med honom, ekipaget och mammas dyra soffkuddar. Puh! Ibland balanserar man på randen till vansinne som förälder, men plötsligt är de såhär goa och allt är glömt och förlåtet. Rätt häftigt ändå att få vara med och skapa barndomsminnen till dessa två. 

Vill du följa mig på Instagram så finns jag här: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

  • Jasmine skriver:

    Gud, jag minns när du väntade din första pojke. Vad stora de har blivit! Bilden på dem är ljuvlig! Ungar kan verkligen göra en tokig men man skulle inte byta dem mot något annat.

  • Vad härligt ni verkar ha haft det!

  • Mia skriver:

    Så mysigt! Jag blev nyfiken på ert soffbord. Vill du visa bild på det, eller länka till en sajt där jag finner det?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.