Annons

Instamoments @trendenser

Den här veckan jag varit på resande fot och knappt suttit på rumpan 10 minuter i taget. Då är Instagram Stories ett väldigt tacksamt format eftersom man kan uppdatera via mobilen medan man är på språng – men bilderna försvinner ju efter 24 timmar så här kommer en recap av det som sysselsatt mig sista tiden. 
1) Spinneriet i höstskrud. Byggnaden är vacker som en saga men bakom tegelfasaden har det varit lite bekymmer den sista tiden. Jag drabbades av en vattenläcka i maj och haft en tvist med försäkringsbolaget sedan dess. De ville inte täcka skadorna på inventarierna trots att det var grannen som hade slarvat, inte jag. Men i veckan fick jag äntligen rätt hos kundombudsmannen och vips var det som om något lossnade inuti mig. Jag har ju hyrt in mig där i tre år och var på vippen att säga upp kontraktet – men så fick jag en ny idé serverad i knät. Fortsättning följer. 
2) Ett överraskande löp. När man glömt att man intervjuades för Expressen / GT för flera månader sedan och ser sig själv på löpsedeln en vanlig onsdag i oktober medan man står i kön på Ica för att köpa mjölk. Den överraskningen. 
3) Norrlandsturné. De senaste dagarna har jag bott hos mamma och pappa och min lillasyster i Umeå. Kramat mina lärare och fd. kollegor på Universitetet, föreläst om företagande på Uminova eXpression, lärt känna ett gäng superinspirerande entreprenörer, spelat in en podd och gästat HSB Norr. Är helt slut i kroppen, men dunderhonungsladdad i knoppen. Jag har med mig så många nya idéer och bra input att det känns som jag varit på semester. 
4) Kuriosa. Ni tycker att jag är för opersonlig och bjuder för lite på mig själv. Jag tar till mig av det. Någon undrade om jag överhuvudtaget har något annat intresse (!) utöver inredning. Jodå. Det här. Jag åkte konståkning på elitnivå när jag var yngre och nu är det Max tur att bekanta sig med isen. Hans idol? Min barndomskompis son Rocky. Lägg det namnet på minnet. Nästa Foppa? 
 
Vill du följa mig på Instagram så finns jag här: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa s skriver:

  Hej Frida och tack snälla för senast! Var så kul att lyssna på o träffa dig!! Jag hade tyckt det var kanonkul att se ditt hem, MEN , förstår och respekterar till fullo att du inte vill. Får själv väldigt mkt komplimanger och ”beröm” för min inredning/mitt hem. Jag blandar hej vilt o är väldigt personlig i min inredning, men att tex göra ett inredningsreportage här hemma tror jag inte att jag hade velat. Och då är det ändå ingen som vet vem jag är! Tack o kram o trevlig helg, Lisa S

 • Mia skriver:

  För opersonlig? Det viktigaste är att det är på en nivå som år hållbar för Dig!

 • Marie skriver:

  Jag beundrar dig för din integritet! Att värna om privatlivet är värt all eloge!
  Jag hade ett tag en av Sveriges största bloggar inom sin genre, men valde att stänga ner den när jag fick barn – jag insåg hur svårt det skulle vara att gå balansgången mellan bloggens huvudsakliga innehåll och det privatliv som jag alltid värnat så om.
  Du klarar det imponerande bra!

 • Linnea skriver:

  Jag tycker du är personlig utan att vara privat.
  Vi får veta dina personliga åsikter emellanåt och du bjuder in till hur arbetsdagar ser ut och dina arbetsdrömmar. Du redovisar alltså inte bara konkret inredning.

 • Anni skriver:

  Jag tycker inte alls du är för opersonlig. Enda anledningen till att jag överhuvudtaget läser denna blogg är att den handlar om design, punkt. Jag är inte intresserad av att veta vem du är – jag är intresserad av design och det förmedlar du superbra.
  Jag har dock märkt persondyrkan här – läsare som verkar springa och köpa allt som du har, från kläder solglasögon, till möbler och inredningsstil. Men det betyder inte att du måste uppmuntra denna – i mina ögon osunda –
  persondyrkan.

 • silje skriver:

  Håller med Anni ovanför. Jag har faktisk sluta följa bloggare/instagramkonto som börjar med allt annat, som barn, kläder, "lifestyle influencers" – jag vill veta mer om design, inredning och skapande, som profession.

 • Maria skriver:

  Äntligen trillade poletten ner! Har alltid känt igen dig från innan men aldrig kopplat dig till konståkning!
  Sån milstolpe att få lära sin knodd att stå på skridskor! Längtar!

 • Du vet väl att konståkning är för alla -även killar 😉 Behöver inte bli hockey… Min 6-årige son började för två år sedan, samtidigt som jag själv tog upp mitt gamla intresse. Hur kul som helst har vi!

 • Trendenser skriver:

  Hej Johanna! Självklart- jag har både tränat för, med och tillsammans med manliga konståkare (och även dömt dem som konståkningsomare) men Max är inte intresserad av hopp och piruetter hur gärna mamman än vill 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.