Annons

Hemnetgodis: Rådmansgatan 25a Stockholm

Hur är det ens möjligt att bo såhär genomtänkt, superstylat och konceptuellt. Med små barn? Är det ett hem eller en försäljningsstyling. Vad tror ni? Rådmansgatan 25 till salu via Bostadsrättsspecialisten är icke desto mindre ett genomarbetat tittgodis som ligger ute på Hemnet just nu. Alla bilder hittar du HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Det ser ut som ett visningshem! Jag undrar vilken klädstil de som bott där har, om den matchar lika perfekt med sin omgivning.

 • Jag har sett denna omnämnas på annat håll, och vist är de fint men det hade varit fint med något som bröt av helheten.
  Tror det nämndes något om att bilderna skulle vara redigerade/tonade för att allt ska samma kulör, men det vet jag inte om det stämmer.
  Men, det skulle kunna vara en logisk förklaring.
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Lisa s skriver:

  Haha! Såg kommentaren ovan, ”snart” o får nog hålla med! Supersnygggt o tjusigt, men personligen skulle jag aldrig kunna bo så. Opersonligt o mkt ocharmigt. Alldeles för mkt ”by the book”! Kram Lisa S

 • Anna skriver:

  Hmm, borde inte ett sådant här blogginlägg tydligt markeras som reklam, det är ju ändå en lägenhet som är till salu och som här marknadsförs.
  En liten tanke bara efter att jag lyssnat på din alldeles ypperligt bra podcast.

 • Frida skriver:

  Anna: Reklam är när någon betalar för att synas / få garanterad exponering på en blogg. Det är inte per definition reklam att skriva om saker som är till salu om det inte är uppgjort samarbete bakom. Jag får inte en krona för att visa upp fina bilder på inredningar / lägenheter / hus som ligger ute till salu just nu, varken av mäklaren eller säljaren eller Hemnet. Däremot tar det enormt mycket tid att leta reda på guldkornen. Men jag gör det för att jag tycker det är kul att se och dela hur andra inreder och för att det är en av mina mest populära kategorier (toppnoteringar i alla läsarundersökningar när ni listar vad ni gillar bäst med bloggen).
  Du kan lita på att jag märker ut alla gånger jag har samarbeten med företag.
  Vill du läsa mer om vad som definierar reklam / marknadsföring / pr så kan jag rekommendera den här artikeln
  https://www.starta-eget.se/artikel.php?visa=skillnaden-mellan-reklam-och-marknadsforing-och-pr

 • Anna skriver:

  Jamen tack för informativt svar! Jag tänkte nog att Hemnet/bostadsannonser hamnade lite i gråzonen inom bloggvärlden, men nu förstår jag bättre! 🙂

 • Andy skriver:

  Men en undran avseende marknadsföring och dold marknadsföring på bloggar, när du sedan lägger upp en post som är uppenbar marknadsföring som ändå kopplar till den tidigare posten kan inte det vara lite känsligt? Borde inte första inlägget ändå taggad reklam/annons?

  • Trendenser skriver:

   Hej Andy, återigen – jag får inget betalt för att skriva om bilder från Hemnet-annonser alltså är det ej reklam. Tidningar får ej betalt för att skriva reportage om möbler som är till salu – alltså är det inte reklam. Men inlägg med affiliatelänkar / reklamlänkar där jag får en liten ersättning per klick för att jag lagt timmar på att leta reda på var man kan köpa liknande möbler för dem som blivit inspirerade av andras hem är reklam eftersom det finns en ersättningsmodell i botten och därför reklammärks de. Simple as that 🙂

 • Elena skriver:

  Var kommer lampan i vardagsrummet ifrån? Tycker den ser ut som ett gäng vindruvor vilket är charmigt.

 • Frida skriver:

  Elena: Lampan är en Sputnik, vintage men finns ofta att fynda på Bukowskis market och liknande auktionsappar.

 • Kajsa skriver:

  Gillar stolen i vardagsrummet. Vad är det för någon?

 • Ija skriver:

  Grym styling! Så mjuk och harmonisk. Hade kunnat flytta in imorgon. Tur att alla har olika smak.

 • Mama skriver:

  Ni som kommenterat att bostaden ser opersonlig ut – ofta stylas ju stök och personliga detaljer bort innan försäljningsfotograferingen. Hade man kommit in i den en helt vanlig dag hade den ju sett långt ifrån lika perfekt ut. Men visst är det är fin lägenhet med en röd tråg genom hela inredningen!

 • Sofia S skriver:

  Jag blev väldigt förtjust i plattsättningen i köket!!

 • Sofia S skriver:

  Hej Frida,
  Har sparat denna post för kökskaklets skull. Återvänder då och då för att se om jag fortfarande gillar. Undrar om du liksom jag tror att kakeldimensionerna är 15x20cm?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.