Annons

Skapa Stilen: Sturegatan 29

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Hur återskapar man den friserat konservativa stilen? Tänk Howardsoffa på hjul, souvernirer från Svenskt tenn och detaljer i glas och mässing. På bilderna jag visade igår hade man valt en neutral färgskala men den här stilen funkar lika bra med kulör- och mönsterkrockar XXL. Då är tricket att gasa istället för att bromsa. Här är några detaljer som skymtade på bild i lägenheten som är till salu på Sturegatan 29. 
Sofffa beige // golvlampa  // soffbord // matta vit // kudde zebra / pläd Aristidia // pall sammet (beställningsvara) // mässingsljusstake // kruka med mässingsfat // bok Helmut Newton // Y-stolen // stoppad sänggavel  // vitt bäddset med pompoms

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hej!
  Fint! Länken till pallen i grå sammet fungerar inte. Kan du skriva in den igen?
  Med vänlig hälsning, Lina

 • J skriver:

  Hej jag har en fråga! Vi har en vit Ikea Hemnes dagbädd i barnens sovrum men som ser gul ut. Väggarna är mörkgråa, hur kan man få sängen att se mindre gul ut? Den skär sig så mot ramar/bokhylla mm. Finns det några knep? Tack på förhand

 • Sarah skriver:

  Gillar verkligen den fräsha skandinaviska stilen, känns stilren, klassisk och naturnära.

 • Marie skriver:

  "Friserat konservativ", "småborgerligt" – jag älskar!! Uttrycken, alltså, inte stilen. Kan du inte skriva om inredningsstilar ur ett (nutida) klassperspektiv, det vore otroligt spännande?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.