Annons

Skapa Stilen: Olivedalsgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Visst är lägenheten på Olivedalsgatan fantastisk? Är du nyfiken på var du kan få tag på liknande möbler och stilnycklar så har jag knåpat ihop ett ”get the look kollage”. Jag söker fortfarande efter mer information om den fina mässingskroken som ni frågat om i hallen, men hoppas detta kan vara till hjälp så länge! 
Vägglampa // kromade köksknoppar // tavla med fågelmotiv Olof Rudbeck // matstolar // vitt matbord // bordslampa svart // tekanna // termoskanna Bernadotte // brödrost // kaffebryggare // soffa grått linnetyg // soffbord spegelglas // bordslampa opalglas // silkeslen matta // gardiner i sammetstyg // skrivbordsstol // svart avlastningsbord
 
innehåller reklamlänkar / adlinks

Kommentarer

 • Nadia skriver:

  Så snygg inredning! Jag fann ju nu mitt dröm matbord och så finns det inte att köpa! Slutsålt! Gaaah!

 • Maria skriver:

  Hej Frida! Tack för en inspirerande blogg. Mässingskrokarna är vintage och designade av Ignazio Gardella. Så fina! Jag har köpt likadana till ett projekt och hittade dom hos Domino Antik i Stockholm. He en fin helg och grattis till priset! 🙂 /Maria

 • Marielle skriver:

  Tack Frida! 🙂 Jag själv föll pladask för den fina taklampan över matsalsbordet och har försökt googla fram den utan resultat. Du råkar inte veta vart den kan tänkas komma ifrån?

 • Sofia skriver:

  Väldigt fint! Måste bara tipsa om att de kromade knopparna finns för en mycket billigare penning hos Byggfabriken. Det blir lite pengar i slutändan man sparar om man ska ha nya knoppar till ett helt kök. Dessutom finns det tre olika storlekar att välja på.
  https://www.byggfabriken.com/beslag-och-inredning/knoppar-och-krokar/knoppar-och-handtag/info/product/580-243-knopp-ribershus-25/

 • Frida skriver:

  Tack Marielle!

 • Emil skriver:

  Marielle, jag tror att det är en Brass 95 lampa från Gervasoni.
  Grattis till priset Frida. Om jag förstod dig rätt i det tidigare inlägget så känner du personen som äger denna lägenhet. Har du möjlighet att fråga (eller om du redan vet) vad det är för grå kulör som använts i lägenheten? Väldigt snygg!

 • Frida skriver:

  Färgen på väggen är 2002y och på köksluckorna Strong White från Farrow Bll

 • Si skriver:

  Hej, får jag fråga om du vet kommer spegel i sovrummet ifrån? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.