Annons

Skapa stilen: Linnégatan 60

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks


Nu är ju lägenheten som är till salu på Linnégatan 60 väldigt personligt präglad, och det ingår ju i själva konceptet att det är just Johannas unika mix av detaljer och arvegods som gör helheten – men om du undrar var möblerna och inredningsdetaljerna som går att köpa finns att få tag på så har jag knåpat ihop ett kollage. En liknande linnesoffa kan du hitta här eller här. Hoppas detta kan vara till hjälp!
Grön grytvante Svenskt Tenn // taklampa frostat glas // stol böjträ // matbord // Wegner Y-stol trä // stor matta // vägglampa // soffbordglas // golvpuff sammet // fårskinn // tavla med Apa // kudde ljusgrå // kudde mörkgrå // förvaringskorg // Länsfåtölj // taklampa vit tylll // tapet William Morris

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Alltså, nu föll jag som en fura för lampan som syns i sovrumsfönstret i mäklarbilderna. Hittar man den stilen nånstans? Är precis vad jag söker – lätt, luftig men spännande!

 • Ellinor skriver:

  Den där vägglampan är ack så snygg! Tyvärr är priset inte lika attraktivt! Har du förslag på en look a like lampa som är något snällare mot plånboken?! 🙂

 • Sarah skriver:

  Hejsan vi har just köpt hus i Italien, med ett väldigt knepigt svart swarowski golv. Har du ideer på hur man skulle göra detta snuggt? Belysning, inredning osv.? :)https://www.nextimmobiliare.net/dettaglio.php?id=160

 • Jessan skriver:

  Vägglampan är så snygg! Ps. det är fellänkat på länsfåtöljen 🙂

 • Anna Dahlqvist skriver:

  Hej Frida! Vad använder du för verktyg till dina moodboards/kollage?

 • Trendenser skriver:

  Hej! Jag använder mig av Photoshop när jag gör kollage.

 • Trendenser skriver:

  Det är Kristina Starks Hank. Här hittar du den: https://apprl.com/sv/pd/4SQE/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.