Annons

Life with kids: Poddintervju företagande & familjeliv

Jag ställer sällan upp i intervjuer som berör annat än ämnet inredning, men eftersom jag själv är nyfiken på hur andra arbetande mammor gör för att få ihop det med jobb/företagande och familjeliv så bestämde jag mig för att göra ett undantag när tjejerna bakom satsningen LifeWithKids ville spela in en podd med mig. I intervjun berättar jag lite mer om hur det är att arbeta heltid som bloggare/influencer, vad jag har utvecklat för ”coping strategy” och hur jag försöker tänka för att tackla vardagsfighterna om jämställdhet. Svårt och lite läskigt att prata om, men om detta samtal kan peppa en endaste annan mamma så var det värt obehaget. LifeWithkids har också en smart tjänst för gravida och för nyblivna föräldrar där man kan få mer matnyttigt på mailen. 
 
Vill du lyssna så hittar du en direktlänk HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefin skriver:

  Så himla bra och viktig intervju. Tack för en inblick i dina tankar, framförallt om insikten i svårigheten med att faktiskt leva som en lär vad gäller jämställdhet då vi inte har kommit så långt som vi vill tro!

 • Heja dig som vågar dig utanför din comfort zone. alltid lika intressant att lyssna/höra dig berätta mer…
  som Josefin skriver ovan, insikten om hur svårt det är att leva jämställt men även att hitta ett liv som man själv trivs med.
  Jag tror du skulle vinna på att glänta på dörren och låta oss läsare få en inblick "backstage" och då menar jag inte bildmässigt utan dina ord. Speciellt om kvinnligt entreprenörskap! Att driva företag som småbarnsmamma etc.

 • Anna skriver:

  Alltså älskar detta avsnitt. Tack för att du delar dina tankar och bjuder på dig själv så. Kärlek!

 • Bea skriver:

  Lyssnade på lunchen. Tack för ett intressant avsnitt. Som någon skrev ovan borde du skriva om mern bara inredning!

 • IHannah skriver:

  Spännande! ????

 • Lisa skriver:

  Heja dig för denna fantastiska intervju! Så klok du är om jämlikthet i teorin och praktik. Tänker mycket nu som förstagångsförälder på hur man som kvinna är den som oftast sitter med det dåliga samvetet. Superinspirerande podd!

 • Christina Dante skriver:

  Kul att du valde att göra intervjun! Inspirerande att lyssna på

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.