Annons

Hemnetgodis: Linnégatan 60

Kolla in den här panglägenheten som kommit ut till salu via Alvhem (som f.ö fyller 10 år idag, grattis!). Den checkar ju av varenda kriterium på sådant man brukar söka efter när man vill bo i Linné. Ligger på solsidan, har bra planlösning, balkong mot innergården, munblåsta fönster, originalgolv, platsbyggt kök och serveringsskåp… Dessutom är den ju särdeles fint inredd också. Anar ni vem som säljer? Bloggaren och stylisten Johanna Bradford. Fler bilder hittar ni hos henne och hos Alvhem

Foto: Anders Bergstedt för Alvhem

Kategorier:

Kommentarer

 • Så snyggt kök!

 • Superfint som alltid hemma hos Johanna!
  Kram Anette

 • Mia skriver:

  Vilken dröm!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.