Annons

Annons: Tävla och vinn dokumentmapp från Palmgrens

Den här veckan har en läsare chans att vinna en dokumentmapp storlek A4 i vegetabiliskt garvat kalvskinn från Palmgrens. Dokumentmappen har ett ljust mockafoder och dragkedja runtom. Ett klassiskt och tidlöst förvaringsalternativ för jobbet, studierna eller resan. Färgen natur åldras vackert och dessutom får du som vinnare dina intialer präglade på mappen till ett värde av 950 kr. I vinstpotten ligger alltså både dokumentmapp A4 (mått 26 x 38 x 2 cm) till ett värde av 2595 kr samt prägling av dina intialer till ett värde av 950 kr, totalt konsumentvärde 3545 kr. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan, inom en vecka. Lycka till!
 
1) Hur många färger finns den klassiska rottingväskan presenterad i på Palmgrens?
2) Vad skulle du ha i din A4-mapp? 
 

Palmgrens bestämde sig för att utse inte bara en lycklig vinnare utan TVÅ. Så stort grattis till Malin Svensk Björck som kommenterade  2017-10-12 kl 22:29:31 och Maria som kommenterade 2017-10-09 kl 11:05:04. Maila era kontaktuppgifter till [email protected] så kommer er vinst inom kort. 

Tävlingen pågår t.o.m. den 16/10 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Palmgrens och beslutet går inte att överklaga. Ett vinstkit i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  1. 11 stycken
  2. Jag hade sparat barnens finaste teckningar i den den underbart fina mappen! Då hade den fått ligga framme och nära till hands istället för att gömmas i någon gammal låda. Kan inte tänka mig något finare att ha i mappen!

 • Linn skriver:

  1. Det finns elva stycken.
  2. Jag är student, så den skulle mycket gärna få fyllas med mängder av anteckningar och arbeten.
  kram

 • Sarah skriver:

  1. Den finns i 11 olika färger.
  2. Jag jobbar i en myndighet som inte är särskilt digital pga att internet mm är en säkerhetsrisk och det leder till att jag har en hel del papper utskrivna (även om jag helst inte vill det). Det skulle vara fint att få lite ordning på alla papper och min vardag med hjälp av Palmgrens!

 • Sarah skriver:

  Vilket fantastiskt pris!
  1) 11 st
  2) som forskare/student skulle den bli min följeslagare varje dag

 • Josefin skriver:

  Hej!
  1) 11 färger
  2) mappen skulle jag använda för att förvara och transportera mina illustrationer i storlek A4 till mina kunder!

 • Sandra skriver:

  11Färger finns den i.
  Jag skulle ha med mig min A4 mapp när jag åker på inköp för min butik. Svårt att hitta något snyggt för dessa papper annars och denna skulle passa perfekt, samtidigt som jag bär på något snyggt.

 • Sandra skriver:

  Hej Frida!
  Det finns idag 11 färger på rottingväskan.
  Det finns en bild på min mormor när hon som ung står under en ek med sin målarsamling i en mapp som är slående lik denna. Kort och gott- och i mormors fotspår, skulle jag förvara mina akvarellbilder i mappen och därmed använda den till att transportera mina bilder mellan bildlektionerna 🙂
  Hälsningar Sandra

 • Olivia skriver:

  Den finns i 11 färger!
  Jag skulle ge den till min sambo som precis startat eget företag, han är guldsmed och gör även graveringar. Den här skulle vara så fin och graverade initialer passar ju perfekt! I väskan skulle han kunna samla sina viktigaste dokument för företaget.

 • Elva färger eller tio om man räknar bort den som är läderfärgad.
  Jag skulle ha med mig mina fulla kollegieblock till intervjuer och möten. Jag antecknar snabbare på papper men vill se lika proffsig ut som dem som bär med sig datorer i snygga väskor.

 • Kristina skriver:

  1. 11 färger.
  2. Jag skulle ha ordning och reda i min mapp.

 • Ida Eriksson skriver:

  Hela elva olika färger får man välja mellan av rottingväskan!
  Jag skulle ha både mitt idéblock och min Macbook Air i mappen. Då jag och min fästman åker till mina föräldrar och svärföräldrar nästintill varje helg skulle det passa perfekt att förvara mina två viktigaste saker, idéblocket som är så skamfilat men alltid med. För när som helst kan man ju kläcka en fantastisk idé! Samt datorn, för den behövs alltid, är det inte netflix man ska titta på så är det bloggen som ska uppdateras 🙂
  Ha en fin dag!
  / Ida

 • Sofia skriver:

  1. Den finns i 11 färger!
  2. Vilken drömvinst. Jag har börjat plugga och har nu insett behovet av att jag verkligen är i behov av en dokumentmapp för alla många och viktiga papper som behövs i utbildningen. Mappen skulle liva upp mina studier! När jag sedan börjar jobba så kommer jag även då ha stor nytta av mappen. Palmgrens levererar verkligen klassiker och det råder ingen tvivel om att denna produkt kommer att bli välanvänd i min ägo. En produkt att älska och att använda!

 • Martin skriver:

  Vilken fin tävling! Jag har länge irriterat mig på att jag måste släpa runt på en väska dimensionerad för en dator när jag enbart bär papper.
  1. Rottingväskan finns i 11 färger. Ett av min mammas första minnen av Sverige när hon flyttade hit på 70-talet är kvinnor med just denna väska. Hon hade inte kopplingen till Palmgrens och när hon av en slump gick förbi och såg den i fönstret på Sibyllegatan för ett par år sedan var hon tvungen att genast slå till.
  2. Mappen hade varit perfekt för avtal som jag behöver ta mellan kontoret och hemmet. Nu bär jag dem antingen i en stor väska (onödigt eftersom jag har mobil och kort i fickorna) eller i pappmappar (fult och osäkert).

 • Felicia skriver:

  1. 11 stycken.
  2. Jag skulle fylla den med anteckningar och drömmar. Skriver på en bok just nu så mycket anteckningar blir det 😀

 • Karolina skriver:

  Finns i 11 färger
  Jag arbetar som rymdingenjör och ska börja ett nytt jobb 1 nov. Ett jätte viktigt steg i min karriär. Så i dokumentmappen skulle jag lägga all viktigt information att ta med på möten.

 • Anna skriver:

  1. Den klassiska rottingväskan finns i 11 färger.
  2. Jag skulle använda den för att sätta en lyx-touch på min vardag och mina resor, förvara allt från anteckningsblock för jobbets skull och hotellbokningar mm. Den är ju perfekt för att bara runt anteckningar om sina drömmar och mål i – en självklar följeslagare.
  Kram

 • Helen Fredin skriver:

  1. 11 fina färger!
  2. Jag skulle fylla den med mina husdrömmar. I juli köpte jag och sambon en tomt vid Norrdellen i Hälsingland och nu är planeringen i full gång. Så många, stora, val att ta ställning till. Nu har vi på två månader i tanken rest från funkisvilla i sten med platt tak till modern lada i trä med stora glaspartier och hög takbrytning. Skrivbordet är fullt av skisspapper och kom-ihåg-lappar, datorn full av sparade länkar och mobilen full av skärmdumpar. Ostrukturerat kaos, men ändå en dröm!

 • Maria skriver:

  1) 11 stycken färger.
  2) Jag bestämde mig för att börja läsa på universitet igen vid 37 års ålder och är verkligen nöjd med det beslutet, eftersom jag nu läser min drömutbildning. Om jag vann den fina dokumentmappen skulle jag så klart fylla den med viktiga skolpapper och känna mig som en student in style…

 • Johanna skriver:

  Svar 1: 11 färger. Rottingväskan är min absoluta drömväska. Vet inte hur länge jag har drömt om en i svart. Den är ren magi!
  Svar 2: Användningsområdet är solklart – till mina skrivprojekt. Börjar snart bli klar med min första roman och ska snart påbörja nästa, en deckare. Reseachmaterial, anteckningar, bilder skulle fylla denna fantastiska dokumentmapp. Ett stort plus för att även min lilla MacBook Air går i. Perfekt för att bära med sig allt mellan hemmet, biblioteket och caféer. En helt otroligt fin vinst.

 • Nickan skriver:

  1: 11 färger
  2: På fritiden är jag vice ordförande i en scoutkår samt sekreterare på våra styrelsemöten. Det skapas protokoll som ska skrivas under och andra viktiga styrelsedokument. Med denna mapp blir jag Alltid redo! även i egenskap av styrelsemedlem. Är sedan många år tillbaka Alltid redo som scoutledare ute i skogen tillsammans med alla barn och ungdomar.

 • Charlotte skriver:

  1) 11 färger
  2) Jag har precis startat ett eventbolag med inriktning på digitala event, så jag hade haft mitt marknadsföringsmaterial däri för att få en härlig känsla varje gång jag ska på (lite läskiga fortfarande!) kundmöten!

 • Sara Lofthammar skriver:

  1. 11 styck!
  2. Åh denna har jag fönstershoppat många gånger. Jag som student skulle älska att lägga alla lösa papper, formelsamlingar och skisser i denna mapp. Dessutom passar denna Palmgren dokumentmapp såklart perfekt till min Sandqvist-väska i konjakfärgat läder. Och varför inte som en snygg detalj på skrivbordet?

 • 1. 11 färger
  2. I A4 mappen skulle jag ha mina drömmar, min kalender, min viktigaste "att göra", bilder på de som betyder mest och mina finaste pennor. Troligtvis slinker det ned något jobbdokument också.

 • Linda skriver:

  1.Den finns i 11 färger.
  2.Jag skulle samla anteckningsblock, penna och löspapper till min grundläggande utbildning i psykoterapi. Jag far med dessa attiraljer fram och tillbaka över staden flera gånger per vecka, ibland inte på så stiliga sätt. Anteckningsblock har blivit blöta efter cykeltur i regnrusk, pennor har tappats ur diverse påsar och papper har singlat ur och ned på stadens gator. Något som samlar samman tillvaron, det är vad jag skulle behöva!

 • Gunbritt skriver:

  1. Det finns 11 st
  2. Jag skulle ha den till att förvara alla mina drömmar i när jag nu närmar mig pensionen. En moodboard och säkert åker det ner ett och annat mönster på något virkat.

 • Rebecka skriver:

  1. Det finns 11 st färger att välja mellan.
  2. Jag är precis tillbaka på jobbet efter en härlig föräldraledighet. Jag känner mig riktigt peppad att få jobba heltid, gå på möten, leverera och hänga med fina kollegor och denna fantastiska dokumentmapp skulle vara en riktig bonus för att fortsätta känna sig motiverad!

 • Bibbi skriver:

  1. Jag får det till elva härliga färger.
  2. Efter tolv års arbete på ett riktigt skitjobb som krävt arbetsuniform har jag nu äntligen fått drömjobbet. Inget märkvärdigt egentligen, men oerhört stort för mig. Ingen mer ångest varje morgon, ingen chef som skriker och inga fler stela, urtvättade arbetskläder. För första gången känns det kul att göra sig fin inför en arbetsdag. Denna mapp skulle onekligen förstärka den känslan. Heja mig!
  I mappen skulle jag förvara alla papper och affischer som jag använder i min roll som marknadsförare. Dessutom skulle barnens teckningar som alltid väntar på mig på förskolan i samband med hämtning få åka hem precis så fint som de förtjänar!
  Allt gott!
  Bibbi

 • Anna w skriver:

  1: 11 st färger
  2: fodralet hade gömt mina smått ostrukturerade anteckningar om pågående aktiviteter på jobbet. Gömma undan röran lite.

 • PiaL skriver:

  1. 11 st.
  2. Hjälp, vad snygg mapp! I en sådan skulle jag förvara de lösa viktiga papper som drösslar lite varstans i hemmet och som man (jag!) aldrig helt lyckas med att hålla koll på. En snygg mapp för mer struktur och ordning i vardagen, alltså!

 • Annika Lindman skriver:

  11 st
  arbetspapper "in progress"

 • Alexandra J skriver:

  Hej!
  Rottingväskan finns 11 färger.
  I min mapp hade jag burit med mig årsredovisningar, budgetar och andra handlingar till alla kundbesök jag gör i mitt arbete som ekonom.

 • Lina skriver:

  A) 10x kulörer och 1x ofärgad
  B) Dokumentmappen skulle få förgylla min arbetsdag – marknadsmaterial och utställningsförslag skulle få transporteras i en mapp av material de förtjänar.

 • Anna skriver:

  1. Den finns i 11 st färger
  2. Jag pluggar på distans och har oftast alla mina papper och böcker hemma på marmorbänken.. Behöver jag ens nämna att det förtar upplevelsen av drömköksskivan…? Men den superfina mappen skulle det inte bara se snyggt ut hemma utan jag skulle även kunna känna mig säker på att jag har med allt de dagar jag pluggar på biblioteket!

 • Katarina skriver:

  1. Väskan finns i 11 färger
  2. Jag skulle vilja ge mappen som julklapp till min systerdotter. I december börjar hon sin första heltidstjänst på GP efter studier på journalisthögskolan. Jag hoppas att hon fyller den med alla möjliga viktiga artiklar som har med jobbet att göra.

 • Linnea H skriver:

  1. Rottingväskan finns i 11 olika färger.
  2. Den otroligt snygga dokumentmappen skulle jag ge i present till min man. Han har en fäbless för vackra väskor och skulle älska att använda denna för viktiga papper på jobbet.

 • Sofie S skriver:

  1. 11 färger
  2. Vi har precis blivit med tomt så alla papper kring den här husresan hade ju gärna fått förvarats snyggt i mappen.

 • Malin K skriver:

  1) 11 färger
  2) Åh så fin! Jag skulle ha med min parmgrens plånbok, min lilla air-dator och min lilla platta nescesär (i vilken jag mest har våtservetter och en legogubbe då jag är småbarnsmamma hihi).. Ja allt skulle få plats och det skulle kännas helt ljuvligt att få gå runt med.

 • 1. Den underbara mappen finns i 11 underbara färger.
  2. Mappen skulle bli en fantastisk present till min systerdotter Stina, som alltid säger att jag är hennes älsklingsmoster. Det värmer i mosterhjärtat, trots att jag är hennes enda moster…..
  Vinner jag, så vill jag alltså ha initialerna S.L inpräntade. Tack, tack och tack igen!!!

 • Kristina Olson skriver:

  Det finns 11 färger av Palmgrens klassiker.
  I min skulle jag spara alla papper inför kommande resor. Då skulle jag bara behöva titta på mappen för att drömma mig bort och glädjas när hösten ruskar utanför fönstret.
  Mina initialer är K.ME.O

 • Pia Berglund skriver:

  11 färger
  Mappen skulle min dotter få som studerar på Chalmers. Hon är en kämpe av sällan skådat mått. Med en stark konstnärlig ådra skulle mappen förgylla studietiden för henne och dagens viktigaste dokument skulle få plats i denna mapp.

 • Pia Berglund skriver:

  11 färger
  Mappen skulle min dotter få som studerar på Chalmers. Hon är en kämpe av sällan skådat mått. Med en stark konstnärlig ådra skulle mappen förgylla studietiden för henne och dagens viktigaste dokument skulle få plats i denna mapp.

 • Lisa skriver:

  1) finns i 11 färger!
  2) jag börjar nytt jobb i november vilket är superspännande och pirrigt. Skulle stoppa min lilla laptop i denna första dan på nya jobbet och njuta av lite "skolstartskänsla" med nya grejer för att nervositeten!

 • 1) Den finns i totalt 11 färger.
  2) Är tillbaka i skolbänken för att läsa master och vidare förhoppningsvis doktorera (!) men det känns inte helt professionellt att jag går och bär alla utskrivna artiklar och anteckningar i en plastpåse från Ica? Hade ju varit fint att få lägga dem och min dator i ett lite stiligare fodral – så en slipper skämmas i korridorerna!

 • Lovisa Bergroth skriver:

  1. Den finns i 11 färger!
  2. Jag skulle lägga skisser och målningar i den! Skönt att rita lite då man pausar studierna. Den skulle absolut få ligga framme på skrivbordet och förgylla vardagen!

 • Carin skriver:

  Hej!
  Svar: 11 färger
  Motivering:
  Palmgrens Mapp fodrad med mocka
  Kommer att Dandyn locka
  Till stordåd som kan chocka.
  – Noter för att Rocka!

 • Carin skriver:

  Hej!
  Svar: 11 färger
  Motivering:
  Palmgrens Mapp fodrad med mocka
  Kommer att Dandyn locka
  Till stordåd som kan chocka.
  – Noter för att Rocka!

 • Kajsa skriver:

  Tack för den bästa bloggen!
  1. Den finns i 11 färger.
  2. Jag har precis börjat på mitt drömjobb som åklagare och springer i tingsrätten var och varannan dag släpandes på papper och akter. Jag skulle känna mig så mycket proffsigare ut om jag hade haft dokumentbäraren istället.

 • Terese skriver:

  1. 11st färger
  2. Min fina pojkvän har precis flyttat in och vi kan numera kalla oss sambo. Han är förutom mitt livs kärlek väldigt kreativ och begåvad på att rita, något han gör ofta och gärna. Dessa teckningar ligger i nuläget nertrycka i en flyttkartong mellan tidningsbladen i gamla tidningar. Det vore den absolut finaste gåvan att få överraska honom med denna fantastiska dokumentmapp som till min stora förtjusning skulle komma att bli en fin del i vår inredning. Jag kan verkligen se hans lycka framför mig när jag fint lagt ner hans konstverk i dokumentmappen och placerat den på numera vårt gemensamma skrivbord, han skulle bli så himla rörd och tacksam över den vackra gesten, för sån är han min älskade pojkvän.

 • Anna-Maria skriver:

  1. De finns i elva färger.
  2. Nu när jag äntligen gör min praktik som framtida yrkeslärare skulle dokumentmapp vara ett bra komplement till väskan. Då kan jag hålla rätt på alla papper som far omkring!

 • Mikaela skriver:

  1. Det finns 11 st!
  2. Jag skulle fylla min mapp med ordning och reda på livets alla viktiga papper och dokument

 • Sara skriver:

  1. 11st
  Jag söker just nu en massa nya jobb, och den här skulle jag bära med mig som en praktisk accessoar när jag träffar arbetsgivare. Tänk vad den skulle få mig att se proffsig och ordningssam ut!

 • Magnus skriver:

  1.11
  2. Förutom min laptop, minnen, erfarenhet, glädje och sorg. En produkt av sån här kvalitet följer ju med med resten av mitt liv!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) 11st
  2) står inför ett jobbyte och hade gärna haft denna skönheten med mig in i nästa jobb, perfekt då jag jobbar inom HR där en hel del dokument inte ska komma inför andras ögon.

 • Kristin skriver:

  I min mapp skulle jag ha aktuella dokument kopplade till att ta nästa steg för att utveckla min karriär. Kanske är det att gå med i den där styrelsen vars arbete jag tror på, kanske är det något helt annat. Jag ser fram emot att våga ta steg som jag inte vet exakt vart de leder mig.

 • Kristin skriver:

  1. 11 st
  2. I min mapp skulle jag ha aktuella dokument kopplade till att ta nästa steg för att utveckla min karriär. Kanske är det att gå med i den där styrelsen vars arbete jag tror på, kanske är det något helt annat. Jag ser fram emot att våga ta steg som jag inte vet exakt vart de leder mig.

 • Sanna skriver:

  1. 11st
  2. Min man skulle få denna; MM. För att förvara viktiga papper, drömmar och skisser.

 • Kristin skriver:

  1. 11 st
  2. I min mapp skulle jag ha aktuella dokument kopplade till att ta nästa steg för att utveckla min karriär. Kanske är det att gå med i den där styrelsen vars arbete jag tror på, kanske är det något helt annat. Jag ser fram emot att våga ta steg som jag inte vet exakt vart de leder mig.

 • 1) 11 stycken
  2) Jag jobbar som kårordförande på en studentkår så denna mapp skulle vara perfekt att förvara diverse möteshandlingar i när jag springer mellan möten!

 • Ami skriver:

  Väskan finns i 11 färgsättningar.
  Som inne på mitt sjunde år som student, då min väg mot arbetslivet inte blev så rak som jag först tänkt, hör det inte till vanligheterna att kunna lägga vantarna på sådana här tjusiga och kvalitetssäkra ting. Om denna fina vore min skulle den få följa med i väskan varendaste dag, med ett innehåll av allt det där som nu ligger löst i ryggsäcken: dator, närvarolappar, listor över diverse kom-ihåg, lösa anteckningar och utskrifter från sådant som för tillfället ska läsas in (vid en ögonblicksbild ned i väskan nu ses t ex kompendier för hur yrsel ska bedömas på akuten) och en och annan skiss eller teckning som tillkommit när hjärnan har behövt en paus. Kort sagt allt det som låg i mitt förra etui, vilket någon illbatting stal från mig och som jag saknat varje dag sedan dess.

 • Anna skriver:

  Wow det här är min dröm till väska!
  Fråga 1 är svaret elva. Fråga två är att väskan skulle användas som portföljd till mitt ljuvliga företag, springa runt på kundbesök och diverse möten. Livet!
  Tack för fin tävling! Kram Anna

 • Kristin skriver:

  1. 11
  2. I min mapp skulle jag ha aktuella dokument kopplade till att ta nästa steg för att utveckla min karriär. Kanske är det att gå med i den där styrelsen vars arbete jag tror på, kanske är det något helt annat. Jag ser fram emot att våga ta steg som jag inte vet exakt vart de leder mig.

 • Malin skriver:

  1. 11 stycken
  2. Jag skulle ha alla dokument kring vårt husbygge. Det är helt galet mycket man måste tänka på och en massa detaljer! Ständigt får jag nya idéer och de måste jag ju givetvis samla på allra bästa sätt – i snyggaste dokumentmappen som finns!

 • Sofie skriver:

  Hej!
  Fråga 1: 11 stycken.
  Fråga 2: Jag är förskollärare vilket innebär att jag har väldigt många spännande projekt att planera, dokumentera och hålla i med barnen. Men det är inte alltid lätt att ha koll på vart allt tar vägen. Denna dokumentations-mappen hade vart en stor hjälp att hålla ordning på allt varje dag. Plus att jag hade vart ett förskollärare med stil!

 • Fanny skriver:

  Hej,
  1. 11 färger
  2. Jag skulle ge dokumentmappen till min sambo som kommer att se riktigt proffsig ut när han plockar fram prospekt och andra dokument ur den när han är ute och visar fastigheter för sina kunder. Har letat efter precis en sådan att ge honom i födelsedagspresent.
  / Fanny 🙂

 • Elin Karlsson skriver:

  1 Elva färger.
  2. Som gymnasielärare i svenska och engelska är dagarna som rättning inte följer med hem få. Tänk då att få transportera alla uppgifter i ett fint fodral!

 • Jennie L skriver:

  1.) 11 härliga färger.
  2.)Papper och min kalender som ligger hullerombuller i min nya väska utan fack. Denna kommer skapa ordning i min kaosväska!

 • Sabina skriver:

  1. 11 st
  2. Den skulle få förvara ritningar och dokument mellan mötena i mina projekt och ge mig en extra kick ass-känsla de dagar jag behöver det!

 • Beata skriver:

  1: 11 fina färger!
  2: Jag skulle använt den till alla papper jag tar med ut till kund (är fastighetsmäklare) både praktiskt och snyggt!

 • Susanne skriver:

  1. 11 stycken
  2. Jag skulle ha min mac där plus en fin anteckningsbok, penna och känna mig helt suverän 🙂

 • Kerstin skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle ge mappen till min 17-åriga dotter Alice som precis köpt en laptop för sina sommarjobbspengar. Hon skulle älska mappen!

 • Frida skriver:

  1) Hela 11 härliga färger!
  2) Jag önskar jag kunde förvara lockbete för höstens gråa dagar- en bit choklad och gulliga notiser. Men jobbet kräver ju sina anteckningar och viktiga dokument, så denna A4mapp får underhålla glöden! Hålla ordning på kaoset och krydda vardagsstilen.

 • 1. 11 färger
  2. Jag skulle packa ner min Mac, anteckningsblock och pennor. Hade känts lyxigt värre;)

 • Pia skriver:

  1. 11 färger
  2. En lärares vardag är långt ifrån vackra mappar i skinn. En lärares vardag är fylld av trista rättningshögar och kopierade stenciler. Det är stress, överfylld väska och kunskapskrav på obegriplig svenska. Men där finns också insiktsfulla ord av vilsna tonåringar, välformulerade meningar och hopp. Huller om buller i den mapp i skinn jag så gärna vill ha.

 • Stina Nordström skriver:

  1. I 11 färger
  2. Jag är lite "gammaldags" av mig och föredrar att skapa kreativa, handskrivna och ritade "kladdar" då jag projektleder. De första kladdarna i ett projekt är sedan superroliga att gå tillbaka till när kladden blivit digital och färdig! Det kan handla om projekt som rör "framtidens skola", "nyanländas lärande" och "digitalisering i skolan". Viktiga projekt, som skulle bli sjukt snyggt och tryggt förvarade i Palmgrens dokumentmapp!

 • Nina skriver:

  1) 11
  2) Ett anteckningsblock med lagomtjocka blad & en värdig uppsättning pennor, givetvis. Som digital contentkreatör kan jag inte jobba en endaste dag utan mina analoga verktyg!

 • Joana Holmström skriver:

  Hej Hej!
  1. 11 fina färger
  2. Om jag hade haft turen med mig denna gång hade jag skapar en mapp till min 2 åriga dotter. Den hade fått hennes initialer AL och i den hade jag samlat foton som jag framkallar och tidningsurklipp från hennes födelsedag. Denna skulle hon sen få när hon fyller 30 som en tidskapsel väl förvarad med en vacker patina.
  Håller tummarna denna gång!
  Allt gott,
  JH

 • Mia skriver:

  1. Klassiska rottingväskan finns i 11 färger.
  2. För att samla alla mina idéer, tankar och strukturer då jag rör mig mellan olika platser i mitt jobb och liv.

 • Anonym skriver:

  Det finns 11 färger!
  I mappen skulle jag sortera upp alla våra renoveringspapper så vi får lite ordning o reda i kaoset. Mvh hon som sitter o jobbar hemma utan värme o med byggubbar springandes runt med tusen frågor.

 • Anna skriver:

  11 färger!
  I mappen skulle jag lägga alla fula mappar vi har!

 • Sarah skriver:

  vilket fantastiskt pris!
  1. 11 stycken
  2. Jag släpar med mig min dator så gott som överallt och hela tiden och fodralet skulle bli en välkommen följeslagare på kontoret, hemmakontoret, diverse cofficce, möten med #kalmarinfluencers. Ja, så gott som överallt! 🙂

 • Anna Sj skriver:

  1. 11 st
  2. I mappen skulle jag förvara mina barns teckningar.

 • Erica J T skriver:

  11 stycken!
  Jag skulle använda den i arbetet som handläggare, när jag är åter från min föräldraledighet – en extra boost, skulle det ge mig!

 • Marita skriver:

  1. Elva färger
  2. Som frilansjournalist har jag ofta många bollar i luften och det vore härligt att kunna ha snygg ordning på allt från idéer till färdiga reportage. Jag hör också till skaran som känner mig självsäker om jag känner mig snygg och proper och då blir jobbet bättre. Vågar knappt tänka mig vilka berg jag kan bestiga med en sådan här snygging!

 • Malin skriver:

  1. 11 stycken
  2. Jag jobbar som säljare och åker ständigt runt med papper, kataloger och block i min hemska datorväska. Drömmer att få representera mig själv och det företag jag jobbar på med stil!

 • Stina skriver:

  11 färger
  Jag skulle såklart ha olika sorters skisspapper i den, plus en blyertspenna och en fineliner. Så jag kan ta med papper och material ut på stan när jag ritar utan att de blir skrynkliga eller smutsiga på vägen hem. Bonus att den funkar som pappersunderlag också.

 • Anna skriver:

  Jag skulle ge den till min fantastiska dotter som pluggar stenhårt och precis köpt sin första egna dator, en alldeles platt sak som skulle passa utmärkt i en dokumentmapp från Palmgrens.

 • Anna Nyman skriver:

  1. 11 st
  2. Jag skulle ge den till min fantastiska dotter som pluggar stenhårt och precis köpt sin första egna dator, en alldeles platt sak som skulle passa utmärkt i en dokumentmapp från Palmgrens.

 • Elisabeth B skriver:

  1. 11 färger.
  2. Dels skulle rapporter och presentationsmaterial passa perfekt i dokumentmappen från Palmgrens men även min smidiga, lilla laptop skulle passa som handen i handsken.

 • Alexandra Hedman skriver:

  1. 11 st
  2. Älskar Palmgrens! Jag skulle ge den till mig själv som årets julklapp!

 • Michaela J skriver:

  1. Den finns i elva färger.
  2. Som blivande fastighetsmäklare, hade denna passat helt perfekt för alla viktiga papper och dokument som behövs inför alla ständiga möten. Och tänk vilket bra intryck man hade gjort genom att komma med denna grymt snygga och praktiska dokumentmappen! Denna mappen förstärker verkligen intrycket av att man har ordning och reda samt stenkoll på läget.

 • EMM skriver:

  Svar: 11 st. Jag skulle ha tapetprover i den 🙂

 • Jessica skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle stoppa ner forskningspapper och en och annan barnteckning för att lätta upp stämningen där inne.

 • nina skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle ge väskan till min bästa vän Linda som äntligen har börjat sin drömutbildning Sport Coaching på GU. Så att hon kan bära med sig sina papper i en stil värdig den drottning hon är.

 • Christina skriver:

  1. 11 färger
  2. I den supertjusiga mappen skulle jag lägga alla papper som jag springer runt och letar efter halva dagarna – om jag nu hittar dem!

 • Josefine skriver:

  1) 11 färger!
  2) jag skulle ha mitt nya anställningsavtal i den när det är underskrivet. Det hade varit bästa "unna sig" presenten. Det där man köper bara för sin egen skull, inte för att man egentligen behöver den

 • Ingrid skriver:

  Hej!
  1. Ratten bag Classic finns i 11 färger
  2. Nästa vecka har vi tillträde till HUSET. Ett härligt 60-talsbygge med atriumgård och originaldetaljer. Mappen kommer får förtroendet att vårda orginalritningarna!

 • Maria skriver:

  1. finns i 11 färger
  2. skulle förvara alla bra-att-ha papper och stila lite inför arbetskamrater och kunder.

 • Anton skriver:

  1. Elva olika färger
  2. Vilka typer av dokument som får flytta in i in dokumentmappen vet jag i januari då jag tagit min juristexamen och börjat arbeta. Kanske blir det dokument rörande fastighetsbildningar, kanske är det mer konfidentiella papper rörande häktningsförhandlingar. Möjligen kommer planer för skuldsaneringar eller bouppteckningar att samsas om utrymmet eller snitsigt utformade affärsjuridiska avtal. Att inte veta exakt vad man gör om ett par månader är en, för det mesta, härlig blandning av spänning och ovisshet. Det vore en perfekt start att veta att man, oavsett arbetsplats, kommer att göra sina nya kollegor avundsjuka med denna dokumentmapp!

 • Linnea skriver:

  1. Elva färger
  2. Jag är i sluttampen på min civilingenjörsutbildning i design och produktutveckling. Om jag skulle ha en snygg dokumentmapp skulle jag använda den till mitt cv och portfolio, och förvara mina skisser och ritningar i den. Det skulle se väldigt proffsigt ut när jag snart ska söka mitt första riktiga jobb!

 • Annki skriver:

  11 st
  I den vackra mappen skulle alla mina lappar, urklipp och bilder (som jag har pippi på att samla) få ett värdigt boende istället för i en papplåda.

 • Teresia skriver:

  Hej Frida,
  Väskan finns i 11 färger
  Jag har en låda hemma i vilken jag förvarar kort och hälsningar och livet alla fina saker som jag fick när jag blev sjuk i bröstcancer 2014. Hälsningarna i lådan bär jag med mig genom livet och fyller på med nya. Så min mapp skulle vara fylld med kärlek och glada minnen.
  Kram Teresia

 • 1. Den finns i 11 färger, sååå många!!!!
  2. Mappen skulle bli en present till min systerdotter som tycker att jag är hennes älsklingsmoster. Att detta möjligen kan bero på att hon bara har en moster låter jag vara osagt….
  Om jag vinner, är hennes initialer S.L.
  Tack!

 • Tove skriver:

  1. 11 härliga färger
  2. Jobbar som jurist, och behöver ofta ta med mig känsliga uppgifter och dokument till olika möten. Det skulle ju helt klart pigga upp om man fick göra entré i dessa möten (där jag för övrigt alltid är yngst och ensam kvinna) med en sådan här underbar och stilren dokumentmapp istället för dagens nuvarande ytterst tråkiga pappersmapp. Pappersmappen finns förvisso i fem färger, men jag kan bara konstatera att det faktumet inte gör mappen så mycket roligare 🙂

 • Marielle skriver:

  1. 11 färger.
  2. Mappen skulle fyllas med det roligaste jag vet- papper rörande mitt och min systers nystartade varumärke som vi äntligen vågat dra igång.

 • Johanna skriver:

  1. 11 färger!
  2. Jag ska ut och resa en hel del i höst, och hade fyllt mappen med resedokument, bilder, anteckningar och dylikt. Älskar att dokumentera.

 • Kristina skriver:

  Hejhej!
  1. Väskan finns i 11 färger.
  2. Jag jobbar på högskola och är ansvarig för ett EU-projekt. Åh alla möten…. med massor av utskrifter som folk strösslar över en…. Jag vägrar alla plastfickor som är det enda som finns att tillgå på jobbet, så denna dokumentmapp skulle vara ett väldigt välkommet alternativ! Den är ju superstilig och mycket miljövänligare!

 • Hanna skriver:

  1. Elva färger
  2. I mappen skulle jag spara sonens teckningar, skolkort och annat som är superkul att ha som vuxen. Och på hans 18-årsdag får han mappen med en bit av sin barndom och uppväxt. Han fyllde fem år i år så det finns tid att spara …

 • Malin Björling skriver:

  Hej !
  1, 11 olika
  2, står i valet och kvalet om ett stundande karriärbyte och faller lotten på studier så ska här pluggas med stil !!!

 • Malin Björling skriver:

  Hej !
  1, 11 stycken olika
  2, står i valet och kvalet inför ett stundande karriärbyte och faller lotten på studier så ska här pluggas med stil !!!

 • Gunnel skriver:

  1. Elva färger
  2. Jag går i pension om en månad och har rensat ut ALLT jag inte vill ha med mig inför en stundande flytt. I mappen skulle jag ha bilder och noteringar på saker jag verkligen önskar till mitt nya hem. En inspirationsmapp och ett sätt att inte falla för saker som jag sen bara skänker vidare. En bärbar moodboard m.a.o.

 • Beata skriver:

  1. 11 färger
  2. Med fyllda 52 och 100 jobbansökan bestämde mig för att "starta eget". En elegant mapp skulle vara ett fantastiskt kickstart!

 • Josefina skriver:

  1. Den finns i 11 färger
  2. Jag skulle ha mappen till alla papper, anteckningar och skisser som hör ihop med den kompetensutveckling jag ständigt ägnar mig åt.

 • Eva skriver:

  1. 11 st
  2. Jag skulle ha den på jobbet med papper, anteckningsblock och pennor. Har precis bytt till ett jobb med aktivitetsbaserade platser så skrivbordet rensas dagligen. Är inte redo att bli helt digital så jag behöver någonstans att ha mina grejer (även laptopen om den får plats) när jag går på möten runt om i huset där jag sitter.

 • Maria♥ skriver:

  -Men du vilket pris!
  1)11st
  12)Använda den till och från arbetet och till alla mina möten och bara gå och "brättes" som mormor sa (betyder typ glänsa)Men skulle klart förgylla dagen

 • Lee skriver:

  Väskan finns i 11 olika färger 🙂
  Jag skulle ha alla mina låttexter i den! Trots digital tidsålder så hamnar alltid låttexter på allt annat än datorn! Servetter och papper är bra exempel! Denna vore helt fantastisk till att samla allt i! 🙂

 • Alexandra skriver:

  1. Det finns 11 stycken färger.
  2. Jag har en liten dröm att börja skriva en bok nu under mammaledigheten. Dokumentmappen hade varit utmärkt att samla utskrivna boksidor och anteckningar i. Hoppas hoppas! Kram

 • Annica skriver:

  1. 11 st.
  2. Denna mapp skulle jag spara det viktigaste som barnens betyg, målningar osv.

 • Louise skriver:

  1. Rottingväskan finns i 11 fantastiska färger!
  2. Parallellt med mitt jobb pluggar jag just nu för att bli certifierad internrevisor (ja, jag vet så nördigt!) och det vore toppen att ha mitt anteckningsblock och studiehäftet i den fina dokumentmappen till och från jobbet. Även om jag är stolt över mig själv känner jag mig lite obekväm med mina internrevisions-papper i hela famnen på bussen, finare fodral att transportera min framtid i finns inte!

 • Kristina skriver:

  Väskan finns i elva färger.
  Jag skulle spara drömmar i mappen, både redan upplevda och sådana som väntar på att upplevas.

 • Ebba skriver:

  1. Den finns i 11 färger.
  2. Eftersom jag idag har fått ett nytt jobb skulle jag förvara inspirationen för mina nya inredningsprojekt där när jag presenterar arbeten för kunder! Snyggare dokumentmapp finns inte!

 • Lotta Jonsson skriver:

  1) Finns i 11 st färger
  2)Mappen ska lagra all livsbejakande inspiration i stort som smått som jag springer på, kalla det att samla på drömmar!

 • Malin G-M skriver:

  1) 11st
  2) Alla papper jag behöver bära runt på till mitt nystartade företag!

 • Lina skriver:

  Svar:11
  Jag skulle spara papper i den som jag är stolt över ex. Min socionomexamens intyg.

 • Hej!
  1) 11 st.
  2) Jag skulle överraska min make med denna vackra accessoar. Där han kan samla sitt arbete från måndag till fredag, allt snyggt och smart förvarad. Och precis som mappen, ska han få utvecklas, förändras och bli bara snyggare med åren!

 • 1) 11 st
  2) jag skulle förvara alla papper jag bär med mig fram och åter mellan jobb och hem. Till vardagliga saker så att den används hela tiden då den bara blir snyggare ju mer man använder den. Dessutom vore det ju en glädje varje dag att hålla i den då jag anar att skinnet är mjukt och lent. Ska bums plocka fram min rottingväska så är jag redo att packa ner min A4-mapp.

 • Åsa skriver:

  1. 11
  2. På väg att bli helt egen frilansare och verkar inom det digitala på alla sätt. Men det finns en sak jag inte klarar av att göra digitalt och det är anteckningar. Jag vill skriva med penna, rita mina drömmar, göra mindmaps, dra linjer och skissa på framtida mål. Ett framtida mål är en väska från Palmgrens (Rattan handbag) och det här blir ett första steg mot det målet!

 • Annica skriver:

  1 – den finns i 11 färger
  2 – denna fina mapp skulle sätta guldkant på min vardag när jag börjar att jobba igen i januari efter min föräldraledighet. min dotter och jag har samma initialer så det skulle påminna mig om henne vid varje möte och när mappen ligger på skrivbordet, kan tänka mig att det kommer att vara tufft att helt plötsligt vara ifrån henne flera timmar om dagen efter att ha spenderat 24h om dygnet tillsammans. Mappen skulle känna mig elegant och är en klassiker som passar till alla outfits och den skulle fyllas med papper som behöver följa med till möten eller hem efter arbetsdagens slut och självklart ett foto på min dotter!

 • Karin skriver:

  Den finns i 11 färger!
  Jag kombinerar för tillfället sista året av studier med nytt jobb så jag skulle ha mina studiepapper i den för att få lite uppmuntran när energin tryter och det är lite för mycket att ha koll på!

 • Åh vilken lyxig mapp! Har alltid velat ha mina initialer på något, det känns som att man verkligen är på väg någonstans då, och till och med har kommit en bit på vägen. 🙂 Jag skulle ha papper i den som rör mitt eget företag som jag startat kring min blogg, och nu när jag ska satsa ännu mer på mitt bloggföretagande, skulle en sådan mapp öka inspirationen lite extra och sätta guldkant på jobbet! 🙂 Och just det ja, väskan finns i elva färger!

 • Mary Thorin skriver:

  1) 11st
  2) Ett klassiskt och tidlöst etui från Palmgrens skulle göra sig bra på resor till hästtävlingar. Dokumentmappen skulle innehålla hästarnas pass och värdepapper som ofta behöver vara till hands. Den smarta designen med A4 format och dragkedjan runt om skulle förvara dokumenten väl och göra det enkelt att snabbt plocka fram det viktigaste.

 • Mia skriver:

  1. 11 st
  2. Jag söker nu jobb genom att jag går runt och presenterar mig och visar exempel på vad jag kan göra, samt överlämnar en utskriven presentation. Skulle gärna vilja vinna denna fina mapp att ha mina papper i så jag gör ett bra intryck. (Dock utan mina initialer, eftersom en minimalistisk framtoning är viktig i min presentation.)

 • Sara Holmström skriver:

  Det finns 11 färger.
  Detta fodral skulle få följa med mig till Kina nästa vecka när jag ska dit på inköpsresa. Så att jag håller koll på mina flygbiljetter, offerter och anteckningar:)

 • Sara skriver:

  1. Rottingväskan finns i 11 färger.
  2. Min pappa skulle få mappen, har gillar fina lädersaker och skulle uppskatta den mycket. Han är mitt i en cancerbehandling och all uppmuntran är värdefull. Tror att han skulle använda den till sin IPad eller dokument och block vid möten.

 • Louise Byvik skriver:

  A, 11
  B, jag skulle ha min mini laptop och viktiga papper i den och ha med den på alla mina möten hos västra Götalands regionen. Ett snyggt fodral behövs och skulle bli glad varje gång jag plockade fram den.

 • Sofia skriver:

  1. Väskan finns i elva färger (många fler än vad jag trodde!)
  2. Efter många år som idrottslärare så är jag nu doktorand och jag njuter så av att få sätta på mig vanliga, snygga kläder, gärna klänning och klack. Dock släpar jag fortfarande runt på min funktionella men inte så snygga ryggsäck för alla dator, anteckningsblock etc och letar efter något snyggare. Detta kan vara lösningen! Dessutom är jag löjligt svag för saker med mina initialer på, känns så personligt och fint på något sätt…

 • Anonym skriver:

  Hej!
  1. Den klassiska rottingväskan finns i 11 färger.
  2. Jag skulle bära med mig ett mode- eller inredningsmagasin i min fina Palmgrensväska, som jag transporterar mellan jobbet och hemmet nästan varje dag.
  Hoppas att jag vinner den! :o)

 • Pia Ringholm skriver:

  Hej!
  1. Den klassiska rottingväskan finns i 11 färger.
  2. Jag skulle bära med mig ett mode- eller inredningsmagasin i min fina Palmgrensväska, som jag transporterar mellan jobbet och hemmet nästan varje dag.
  Hoppas att jag vinner den! :o)

 • Annika skriver:

  11 färger
  Mappen skulle jag ge till min vän som reser land och rike runt för att föreläsa om arbetsmiljö: så mappen skulle innehålla hopp om bättre arbetsförhållanden för alla engagerade medarbetare som finns runt om i Sverige!

 • Victoria skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag studerar juridik och har ofta, dessvärre, mycket lösa papper som jag bär omkring på. Detta vore också en dröm att bära omkring avtal och dokument i när jag så småningom lever min dröm som jurist!

 • Daniel skriver:

  1. Den finns i 11 färger.
  2. Jag skulle använda den som en större form av reseplånbok. Den är perfekt för pass, några magasin, en dagstidning och ett anteckningsblock för en flyg eller tågresa.

 • Daniel skriver:

  1. Den finns i 11 färger.
  2. Jag skulle använda den som en större form av reseplånbok. Perfekt för pass, magasin, en dagstidning och ett anteckningsblock för flyg eller tågresan.

 • Marie skriver:

  1. 11 stycken
  2. Drömfodralet från Palmgrens skulle få hänga med till jobbet och ut på kundmöten varje dag.

 • Lisa skriver:

  1. I nuläget finns det 11 st versioner av rottingväskan.
  2. I nuläget skulle jag använda den för papper, kalender och iPad i mitt jobb, men till hösten nästa år ger jag upp stabil inkomst och ger mig ut i det ovissa för att följa min dröm. Äntligen vågar jag ta steget att börja plugga psykologi, äntligen har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor 🙂
  Denna väska skulle då passa perfekt för alla redovisningar och uppsatser jag ska hålla koll på 🙂
  Passar på att tacka för en suverän blogg med så konkreta och inspirerande inlägg.

 • Karl skriver:

  1: det finns 11 olika färger
  2: Mappen skulle jag använda när jag är ute och reser, förvara resedokument, pass och annat. Den matchar mitt dator fodral i ljust läder samt passfodralet som jag har mina initinaler på. Till vardags, min kalender och iPad som jag använder i jobbet mycket.

 • Monika Lindh skriver:

  1. finns i 11 färger
  2. dokumentmappen skulle innehålla hela den släkthistoria som nu finns samlad hos mig, efter min mammas död. Den ska bevaras för kommande generationer. Och med mina initialer på den kan ingen i framtiden av misstag slänga den vid nästa bouppteckning..

 • 1.Den ursnygga rottingväskan finns i elva färger, tänk ändå , ELVA färger, det är många det…..
  2.Dokumentmappen skulle bli en present till syster som är en kvinna mitt i arbetslivet som har mycket att organisera och hålla reda på. Om jag blir den lyckliga som vinner skulle jag nog svimma, men OM det bara kunde hända i min drömvärld så vill jag ha initialerna D L inpräntade.
  Tack så hjärtligt för möjligheten att vinna, alla kan vinna men endast en är utvald……

 • Helena G skriver:

  1. Den finns i hela 11 färger!
  2. Äntligen något att samla min vardag i! Allt från laptopen till papper med mina jobbanteckningar som inte får komma bort och senaste teckningarna från dörrarna.

 • Jonas skriver:

  1. 11 Stycken olika färger.
  2. Jag skulle förvara mina inspektionsdokument när jag är ute i på natten och inspekterar restaurangerna.

 • Sara ericsson skriver:

  Den finns i 11 olika färger
  Jag skulle ha den som portfolio, eftersom jag är designer ar ens portfolio det viktigaste för att visa vad man kan och är bra på! Så det skulle vara toppen med en dokumetmapp som är snygg och stilren så man ser proffesionellt ut!

 • Maja skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle ha mitt CV och mina ritningar i. Jag har nyligen (äntligen!!) börjat följa min dröm och utbilda mig till inredningsarkitekt.

 • Caroline skriver:

  Åh vilken fin, vilken dröm!!!
  1. 11 färger,
  2. Jag skulle använda den 365 dagar om året – från hemmet till jobbet och tillbaka. I den skulle jag förvara alla mina tankar/idéer och kundkort inför möten. Förra året var jag på cirka 220 kundmöten, så den skulle lämpa sig väldigt bra för de kommande framöver. Dress for success!

 • Lena Lundholm skriver:

  * elva färger
  * … och lika många användningsområden.

 • Carolina Lejon skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle ge den till min man som precis börjat på ett nytt jobb. Mycket att hålla i huvudet och lika mycket att hålla ordning på. En fin och praktisk dokumentmapp skulle underlätta kundbesöken en hel del.

 • 1. 11 färger
  2. Jag skulle faktisk gett bort denna till min lillebror. Han är cancerforskare, endast 28 år gammal. Nu i november flyttar han till USA och ska forska på Harward. Dom ville ha dit honom. Så jag tycker den här vore en perfekt lycka till present som han skulle ha stor nytta av?

 • Theresia V skriver:

  Så fin!
  1. Den finns i 11 färger.
  2. Jag målar mycket på min fritid. Bokmärken och vykort och en del porträtt. Detta skulle vara perfekt att ha när jag ska ta med mig några av mina verk och presentera dem för andra.

 • 1. 11 st
  2. Jag studerar till byggnadsantikvarie så det blir en del arkivhandlingar, ritningar och dokument vid varje byggnadsundersöknlng så denna hade varit perfekt för ordningen när man far och flänger!

 • Gun skriver:

  I 11 färger en för varje smak/sinnestämning.
  Bära mina resultat av vår släktforskning till och från träffarna och detektivarbetet på fält.

 • Marie Gharavi skriver:

  elva färger totalt!
  Min man hade fått ha den i jobbet där han kan ha avtal och informationsmaterial när han besöker kunder. Det hade även blivit fin marknadsföring till er då han träffar mycket kunder i stora företag!

 • Nicklas skriver:

  1. 11st färger totalt
  2. Jag skulle förvara mina viktigaste persedlar på mina jobbresor. Perfekt för ipad, pass, block och pennor mm.. väskan är en fantastisk accessoar och graveringen pricken över i:et. Likt Böle älskar jag Palmgrens stilrena design och det hantverk som ligger bakom.

 • Niklas skriver:

  1. 11st
  2. Skisspapper och att göra listor för vårt nya hem.

 • Sara mineur skriver:

  1. Den finns i 11 färger totalt
  2. Jag är student och älskar att lägga mycket tid på att göra fina anteckningar med tillhörande bilder. Denna skulle därför vara helt perfekt att förvara dessa i. Eller bara titta på för den är så otroligt fin!

 • 1. 11 färger
  2. Jag skulle använda den varje dag och ha ömsom dator, målningar, så otoligtfin!

 • Clara skriver:

  1) 11st
  2) Mappen skulle få följa med på alla tjänsteresor världen runt och innehålla de papper som behövs för att förbereda kundmötena. Så tidlös och snygg

 • Emma L skriver:

  1. 11 färger
  2. I mitt jobb blir pappershögarna lätt många när det gäller att samla ihop information och argument inför möten. Det hade känts så oerhört proffsigt, snyggt, kompetent och elegant att gå in på dessa möten med en tjusig dokumentmapp från Palmgrens och ha alla papper i en prydlig ordning. Håller mina tummar!

 • Maria skriver:

  1) 11 färger
  2) Jag skulle bära min dator och viktiga jobbgrejer till och från kontoret i den fina mappen.

 • ErikaV skriver:

  1. I elva färger tillverkas den klassiska rottingväskan.
  2. Det finns inget finare än ett skinnetui av något slag. I denna enkla men vackra tidlösa skinnmapp skulle jag bära mina presentationer till olika jobb, då jag skulle njuta av att ha med den!

 • David skriver:

  1. 11
  2. Mormors handskrivna recept på pitepalt förvaras i mappen för att efterföljande generationer skall få uppleva detta mästerverk till maträtt.

 • Louise Josefin skriver:

  1. Den finns i 11 färger
  2. Jag skulle ge mappen till min älskade sambo som är klar med sina studier i vid årsskiftet. Han är min största inspiration i livet och har kämpat på med både studier och jobb i snart tre år. Så kämpe och så otroligt duktig på det han tar sig an i livet.
  Jag tror han hade blivit väldigt glad över mappen och jag kan riktigt se hur han tar med sin mappen till framtida möten innehållandes avtalskontrakt osv.
  Hoppas på tur!

 • Linda Leijer skriver:

  1) Rottingväskan finns i elva fina färger.
  2) Har precis fått ett nytt spännande jobb där jag ska vara ansvarig för allt innehåll i företagets katalog och andra trycksaker. Katalogen kommer bli mitt nya skötebarn och jag kan inte tänka mig något bättre att bära den och mina papper i, än denna otroligt fina, klassiska dokumentmapp.
  Det känns som en dokumentmapp som skulle förgylla mina arbetsdagar i många många år framöver. Denna vill man ju dessutom gärna ha liggandes framme på jobbet eller i hemmakontoret. Så fin!
  Hälsningar
  Linda

 • Irene Börjesson skriver:

  Hej Frida
  Först, stort Grattis till Ebbapriset! Det är du väl värd! Älskar din blogg!
  Nu till svaren
  1. Rottingväskan finns i 11 färger
  2 Om snygga A4mappen blev min skulle det bli en bra plats att förvara alla skol- papper till min klass. I dagsläget ligger alla papper lite slarvigt rakt ner i min väska.
  Hoppas…
  Irene

 • Hilda skriver:

  1. Rottingväskan tillverkas i 11 färger
  2. Jag älskar att organisera och ha ordning omkring mig. Till våren kommer jag börja läsa 200 % för att komma in på läkarprogrammet (läser nu psykolog) och i rottingväskan hade jag haft alla dokument och arbeten till ett utav programmen. Dessutom hade den vart en oerhört snygg inredningsdetalj i min hall!
  Jag är en psykologstudent som till våren kommer böjra läsa 200 % för att komma in på läkarprogrammet. Jag älskar att organisera och

 • Karolina skriver:

  1. 11 stycken
  2. Jobbpapper, men jag skulle bland dem smyga ner ett par personliga saker såsom en fin lapp från min pojkvän och ett foto från ett roligt tillfälle med kära vänner, för att bli påmind om livets viktiga mitt i jobbstressen.

 • Annika Wijk skriver:

  1: Det finns 11st
  2: I den fina A4-mappen skulle jag ha mitt pass, mina resehandlingar, min iPad och ett magasin när jag är ute och reser. Lätt att plocka fram vid incheckning och att förvara i stolsfickan under resan.

 • Amanda skriver:

  1. Svar: 11 stycken
  2. Jag studerar till lärare så skulle förvara bra lektionsplanneringar i den från min utbildning så dem alltid är i bra förvar!

 • Maria skriver:

  1. 11 färger.
  2. Jag skulle ha mina notpapper till kören när vi övar.

 • Frida skriver:

  1. Svar: 11 stycken färger.
  2. Jag är sångerska och skulle förvara mina text- och notpapper i rottingväskan! Skulle kännas lyxigt att ha med sig den varje dag.

 • Sofia skriver:

  1. Det finns 11 stycken färger.
  2. Jag börjar plugga på universitetet igen i januari så det skulle passa perfekt att använda dokumentmappen till alla papper som man bär med sig från kurserna. Ett bra och snyggt sätt att samla allt på samma ställe!

 • Siri skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag har börjat plugga till ingenjör
  Det är många papper som man ha koll på bör
  Men en mapp till ordning möjliggör
  Så att jag inte alla omkring mig strör
  Den skulle fylla en funktion
  Samtidigt som den ger inspiration
  Att ha struktur
  Skulle jag då klara med bravur!

 • Eva skriver:

  1. 11 färger
  2. Jag skulle ha den med mig jämt för att ha mina anteckningsböcker som jag alltid behöver ha tillhands.

 • Joakim skriver:

  1) 11 färger!
  2) jag skulle givetvis inte använt den själv utan hett den till min bästa vän och flickvän som följer sitt hjärta och studerar i England helt själv långt från från familj, vänner och trygga vardagen. Skulle bli en härlig överraskning <3 <3

 • Elisa skriver:

  1) 11 vackra färger!
  2) A4-mappen skulle vara helt perfekt att förvara alla guider och informationspapper jag har om mitt absoluta favoritland Grekland! ? Under årens lopp har det blivit en stor mängd av kartor, fina foton, berättelser från grekiska öarna och mängder av tips. Skulle vara helt perfekt att få kunna förvara allt detta på ett och samma ställe! Lätt att hitta ooh dessutom en jättefin mapp!

 • Clas skriver:

  1. 11 färger!
  2. Det är med en del vemod och lycka jag skriver vad jag ska använda mappen till och det är kanske därför mappen skulle bli så symbolisk och betyda så oerhört mycket om jag vann. När min mormor och morfar gick bort, försvann även vårt sommarställe och den fantastiska plats vi växte upp på eftersom huset såldes. För en vanlig människa kan huset inte tyckas speciellt där i den sörmländska skogen. I många år har jag känt en tomhet i mitt hjärta <3 inför platsen när jag kört förbi. Döm om min förvåning när jag i våras passerade och såg mäklarskyltar som pekade mot just "DEN" tomten. Sagt och gjort, i våras köpte jag "tillbaka" tomten och huset och nu har jag och familjen stora planer. Det finns mycket som jag självklart vill bevara men även sådant som vi vill ska byggas till nytt. Om jag vann mappen, skulle det bli en plats där jag kan spara inspiration och planer för huset som har stor potential som det så underbart heter :). Huset och tomten betyder så mycket för mig och det kommer krävas oerhört mycket tid för att få det att bli som jag, familjen och även mormor och morfar hade velat att det skulle se ut. Hoppas så innerligt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.