Annons

Skapa Stilen: Vitus Berings Allé

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks

Hur skapar man en liknande stil som inredningen på Vitus Berings Allé? Knivigt för det är ju en personlig mix av saker och det ingår ju i själva konceptet att man inte kan smacka upp något liknande i en grisblink. Men okej, satsa på svagt pigmenterade väggar (eller gardiner om du inte vill måla om), stora mjuka mattor, möbler i material som blir vackrare med tiden (trä, läder, sten… inget laminat, ingen MDF) stora oljemålningar, dansk design, massor av udda prylar och väldigt lite grejor med ”nyproducerad” känsla. Nedan listar jag några av de designklassiker som syns i bild + några budgettips som sätter stilen.
Vit vas med hortensia, PH-lampa i opalglas, ljusstake i tenn, matbord i trä, matstol brunt läder, matbord marmor, bordslampa med veckad skärm, gardin rosa, bonbonniere Royal Copenhagen, ryamatta benvit, fåtölj i canvas, ljusblå väggbonad

Kommentarer

  • Josefine skriver:

    Har tittat på den där mattan så länge, är så sugen på den!

  • Alexandra skriver:

    Älskar det!

  • Bettan skriver:

    Hej!
    Jag är så oerhört trött på dessa diagonalrutiga ryamattor. De finns i varje hem, som vill synas. Kommer det aldrig något nytt på mattfronten? Tipsa ni som har koll på det. Gärna med inslag av smaragdgrönt eller turkos.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.