Annons

Skapa stilen: Lilla Torget

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks
 
I läsarundersökningen som jag nyss genomförde var det väldigt många som önskade mer information om vilka möbler och inredningsdetaljer som syns i Hemnetgodis-inläggen. På begäran börjar jag därför med en ny bloggkategori ”skapa stilen” i anslutning till varje hem jag visar. Tack för inläggsinspirationen! Först ut; Lilla Torget. 
 
Grått bäddset, sandfärgat örrngott, vita lakan Ellos / Soffbordet kommer från Gubi/ Rum21, den grå soffan är Furninovas Petito, matstol Sjuan i askgrå fanér, silkeslen matta Ellos, vit bordslampa Menu / Rum21, brun vas House Doctor, grå sittpuff Rum21 / avlång prydnadskudde Ellos/ sandfärgat kuddfodral Gripsholm  / rund spegel Rum21

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Hej!
  Matten var fantastiskt fin, kan du länka om den? Verkar inte komma direkt på produkten 🙂
  Tack!!
  Hälsningar
  Lisa

 • Josefine skriver:

  Så snygg soffa!

 • Anna skriver:

  Efterlängtat komplement till mäklarbilderna. Tack!

 • Persson skriver:

  Jättebra idé! Är det någon som vet varifrån soffbordet i Totême’s studio kommer? Den syns i bild i Sofi Fahrman’s inlägg här till exempel: https://www.sofissnapshots.com/2017/09/05/toteme/
  Tacksam för svar!

 • Kristin skriver:

  Vilken kul kategori! Du rockar ??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.