Annons

Dagens kontor – The uncut version

Fredag förmiddag och jag har tre timmar ostörd arbetstid framför mig. Kanske låter lite, men för mig är det en ocean av tid. Vad jag ska syssla med idag? 
– Jag sitter med i Sveriges Annonsörers styrgrupp om Marknadsföring i sociala medier. Vi träffas ungefär en gång i månaden och på tisdag är det dags igen. Idag ska jag boka tågresa och ett par andra möten som jag passar på att ta när jag ändå är i Stockholm. 
 
– Förra veckan spelade jag in två poddavsnitt tillsammans med gänget bakom den här satsningen. Idag ska jag lyssna på grovklippningen och komma med feedback. Alltid lika läskigt att höra sin egen röst tycker jag, men jag har ju bestämt mig för att bli lite bjussigare med pepp till andra mammor så det får vara värt obehaget. 

– Får man säga att man är lite trött på sin egen bransch? Varför idisslar vi varandras idéer och koncept istället för att komma på egna? Mottot i mitt senaste (och kanske mest galna) projekt. “Don’t follow the crowd. Make your own path and leave a trail.” 

 
– Att förvalta sitt kapital handlar inte bara om att köpa aktier – utan också om att bestämma sig för när man ska sälja. Under veckan som gått har min investering i Cinnober gått upp hela 15% efter bl a en köprekommendation i Affärsvärlden. Ska jag nöja mig där eller behålla dem i hopp om ytterligare uppgång? Måste läsa på och bestämma mig, men lutar åt ett långsiktigt innehav.  

Kategorier:

Kommentarer

 • Elsa skriver:

  Vill bara skicka ett tack till dig för att du är inspiration på så många plan! Som företagare, gällande inredning, förälder, hållbarhet och mycket mer. Du påminner mig om vikten av och glädjen i att göra det man står för och vara lite mer rak i ryggen. Önskar dig en trevlig helg!

 • Frida skriver:

  Men, åh. Tack Elsa. Vad glad jag blev av din kommentar! Härligt att kunna bidra med det. Trevlig helg till dig med.

 • Caroline skriver:

  Hej Frida,
  Åh så kul med poddinterview, du är så klok så det kan bara bli bra!
  Ha en härlig fredag och helg, kram C

 • Hannah skriver:

  Håller med tidigare kommentar. Du inspirerar!

 • Johanna skriver:

  Vilket bra inlägg! Blir verkligen pepp av det! Jag är verkligen för sånahär peppinlägg! Till skillnad från förra som mer handlar om att på nytt "sno stilen".. som du skriver idag, man blir trött för mindre.. fin helg på dig och tack igen för dagens pepp!

 • Jo det får man, på mer än ett sätt faktiskt, och jag förstår vad du menar. Jag tror det har lite med svenska mentaliteten att göra, vi är så otroliga för att sticka ut från mängden, göra fel osv att vi hellre följer mainstream-svansen, tyvärr, för det blir väldigt tjatigt i längden.
  Du gör ju ett grymt jobb och är en förebild för många andra i branschen!
  Kram Anette

 • Josefine skriver:

  Så kul med poddintervjun!

 • Maria skriver:

  Du är så himla bra! Älskar dina tips, funderingar och reflektioner. Tack för att du delar med dig.

 • Ann skriver:

  Ser fram emot podden!! Och hoppas att någon inredningsbloggare makes their own path och vågar annat än vitt, grått, svart och beige 🙂

 • Linn skriver:

  Den här slags inlägg hos dig är mina favoritinlägg. Så vardagsaktiga på ett sätt, men ändå så himla intressant att få en liten inblick i hur ditt jobb ser ut från det perspektivet. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.