Dagens kontor - den ocensurerade sanningen

Jag förstod på läsarundersökningen att många är intresserade av vad jag gör på jobbet, förutom att blogga. Så jag tänkte bli lite bättre på att berätta om sysslorna (och sanningarna) som inte syns i de stylade skrivbordsbilderna...
 
- I slutet på september arrangerar jag en internationell bloggträff med några av världens största influencers inom inredning. Idag har jag skrivit talmanus och planerat för fyra fullmatade dagar av nätverkande med bl a  Holly Becker / Decor8 (USA/Tyskland), Nina på Stylizimo (Norge) Kate Watson Smyth (UK). Det ska bli så kul! Men jag är också galet nervös över att hålla i ett helt event på engelska. 
 
- Jag tjatar ofta på andra kvinnliga entreprenörer om vikten av att både förvärva och förvalta sitt kapital. Idag har Trendenser AB investerat i tech-bolaget Cinnober. Ett spännande företag med kvinnlig VD och kontor i min gamla hemstad Umeå. 
 
- Nästa vecka har jag min första deadline på bokmanuset. Ähum. Just nu består det mest av färgglada post-it-lappar med spretiga anteckningar och idéer... Wish me luck. 
 
- Jag möttes av 2697 olästa mail när jag öppnade datorn efter semestern. Puh! Ska inte klaga, men tänker att det kanske kan vara bra att känna till om du väntar svar från mig. Det lär ta ett tag.
 
- "Bäst i brevlådan" har jag redan visat på Instagram Stories. En personlig present graverad med mitt namn och senaste utgåvan av den HÄR tidningen. Jag var bokad att fotas för omslaget till nästa nummer, men fegade ur och ställde in sista stund. Just därför är jag extra impad av Johannas ärliga reportage. Heja dig!

Kommentarer
Postat av: Karin

Imponerande och en förebild!

2017-09-01 @ 08:47:43
URL: http://vackertnaturligt.se
Postat av: Josefine

Heja dig!!!

2017-09-01 @ 09:43:16
URL: http://shantverkarna.se/
Postat av: Anonym

Heja, precis lite sådana hör inlägg som är roliga att få emellanåt. Lite mer vad som händer bakom utan att lämna ut sig för mycket.

2017-09-01 @ 10:43:00
Postat av: Helena

Vilket roligt inlägg :) Men tråkigt att du ställde in, du hade ju varit min drömperson att läsa om i ett sånt reportage!

2017-09-01 @ 13:48:36
Postat av: Anna

Vilket roligt inlägg!

2017-09-01 @ 14:16:49
Postat av: Thilda

Hej!
Ta K för en fin blogg och många bra tips. Jag skulle vilja ha lite tips om hur du går tillväga när du flyttar in i en ny lägenhet/hus. Hur börjar du inreda ett rum och får de att hänga ihop med de andra. Börjar du med färg och sen de stora möblerna, sist tavlor och gardiner mm? Tycker det är så svårt och det är lätt att man börjar med detaljer tidigt innan man har den stora bilden på plats. Tack!

2017-09-02 @ 08:08:33

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL